Saobraćaj, zakoni, propisi, uvoz vozila, pitanja ... - Strana 4 - Forum Krstarice

Idi nazad   Forum Krstarice > Sport > Automobilizam

Odgovorite

Alati za teme
stari 02.09.2004., 23:15   #76
Dlakava_Strvina
Ističe se

Dlakava_Strvina (avatar)

Učlanjen: 25.05.2004.
Reputaciona moć: 0
Dlakava_Strvina se trudi
Podrazumevano Re: NOVI ZAKON O BEZBEDNOSTI SAOBRACAJA

Citat:
Original postavio Nedostizni
Postoje misljenja da bi potpuno trebalo zabraniti upotrebu mobilnih, ali za sada je stav da je to prestrogo! Sto se alkohola tice, potpuna zabrana bi takodje bila prestroga, tako da se za sada samo razmatraju dozvoljene granice - 0,3 ili 0,5
Eh.. (ono "hik" stavite po sopstvenoj zelji, "podrig" je tachka)
U lijepom im njihovom susjedstvu STOJI TOTALNA ZABRANA U VEZI ALKOHOLA, dakle - 0,0...
Ali, PIJANCE taksisti VOZE SA POPUSTOM do 25%
Dakle, eto "ideje"...

A PRE NEGO STO POCNETE DA KAZNJAVATE VOZACHE, POPUNITE RUPCHAGE PO PUTEVIMA!!!
Dlakava_Strvina nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.09.2004., 09:37   #77
ikksx
Zainteresovan član

Učlanjen: 14.04.2004.
ikksx se trudi
Podrazumevano

Slažem se i sa tom konstatacijom koja takođe utiče na veliki broj nesreća.
Ipak bi ono "Hik" i "Podrig" mnogo gore sankcionisao:
npr. vozač u pijanom stanju nekog pregazi i ubije tretirao bi kao ubistvo sa predumišljajem, jer je seo u vozilo svestan da ne može normalno upravljati vozilom.

Kazne moraju biti ogromne,... ali uz to mora ići i povećanje standarda - ne da bi se lakše platila kazna nego da bi se bez opterećenja budžeta (kućnog) mogao uzeti taxi.
Kada registrujemo vozilo plaćamo razne takse,... porez na upotrbu javnih puteva plaćamo ogromno plus svaki put kad se vozimo "AUTO-PUT" -em a kakvi su putevi? Blagi užas - te se pitam gde te pare nestanu - probajte izračunati broj registrovanih vozila puta novaca za namensku stvar(održavanje javnih puteva). Nešto tu smrdi po toj matematici putevi bi blistali - ili se možda varam?
ikksx nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.09.2004., 10:39   #78
drago41
kao Diogen
Primećen član

drago41 (avatar)

Učlanjen: 31.05.2004.
Pol: muški
drago41 se trudi
Podrazumevano NOVI ZXAKON O BEZBEDNOSTI SAOBRACAJA

Citat:
Original postavio Dlakava_Strvina
Citat:
Prema predlogu novog zakona, za sve prekrsaje visestruko se povecavaju kazne a uvode se i kazneni poeni! Takodje ce za najteze oblike prekrsaja biti jako stroge kazne! Ako bi prekoracio brzinu preko 100% od dozvoljene, ili 80 km/h u naseljenom mestu, odmah bi ti se oduzela dozvola i bio bi priveden u policiju, i zaradio bi maksimalan broj kaznenih poena (jos malo pa bi te streljali)! Za pocetnike je ideja da ne sme da napravi nijedan prekrsaj prve 2 godine! Ako ga napravi, morace opet na obuku i polaganje!
E TO JE.. HIK... ODLICNA IDEJA .. HIK... PODRIG PODRZAVAM ... HIK... EVO STA MI SE... HIK... MALOCAS DESILO... HIK... SVI VOZILI U POGRE... HIK... SHNOM SMERU...

A PITAO ME ... HIK... SAOBRACAJAC... DA LI SAM... HIK... PIO NESHTO?... A HIK... NE PITA DA LI SAM JEO!?

INACHE... HIK POSHTUJEM ZAKON... HIK... OSTAVIO SAM UKLJUCHENA SVETLA .. HIK.. NA KOLIMA...

Kada bi se ovaj postojeci zakon provodio kako treba nebi trebao novi (ovo su cisto politicke zezancije skreni paznju sa svakodnevnice) tako da o ovome ne treba mnogo raspravljati, (dosli neki novi kadrovi pa ajde da pravimo novi zakon) sto rece jedan u diskusiji, secam se doba samoupravljanja, kad imas problema u firmi pravi novu sistematizaciju i tada se zaborave svi ostali problemi, dok ne dodje nova generacija mladjih ljudi (pelcovana od starih fora i fazona) nema nam boljitka) ovo danas je samo kopija starih shvatanja i ponasanja i to od onih ljudi koji su se navodno protiv toga borili i pri trom ziveli relativno solidno finansirani od tog sistema protiv koga su bili, ja toliko sa svojih 60 i nesto godina a vbi mladji vidite sta vam valja ciniti!!!?
drago41 nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.09.2004., 13:05   #79
Zagor BG
Zainteresovan član

Zagor BG (avatar)

Učlanjen: 15.01.2004.
Zagor BG se trudi
Podrazumevano

Ako sam dobro razumeo po novom zakonu moraju biti i po danu treba da su upaljena svetla? Sada za to kažnjavaju. Da to nije malo u suprotnosti ili mi se čini? Sedam puta veće kazne? Idem da se zaposlim u saobraćajnu policiju! 8)
Zagor BG nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.09.2004., 14:51   #80
Woo_Bg
inquisition
Zainteresovan član

Woo_Bg (avatar)

Učlanjen: 02.07.2004.
Woo_Bg se trudi
Podrazumevano

Citat:
Original postavio Zagor BG
Ako sam dobro razumeo po novom zakonu moraju biti i po danu treba da su upaljena svetla? Sada za to kažnjavaju. Da to nije malo u suprotnosti ili mi se čini? Sedam puta veće kazne? Idem da se zaposlim u saobraćajnu policiju! 8)
Nije istina da kaznjavaju. Evo ja vozim UVEK sa upaljenim srednjim svetlima i nikada me niko nije kaznio a ni opomenuo. Da ne bude zabune, vozim sa svetlima jer mi je takav auto. Naime, sva vozila za evropsko trziste se isporucuju sa tim "sitnim" pomagalom za vozace da se ne bi desilo da zaborave da upale (znaci, cim upalim auto automatski se upale i srednja svetla). Jednom mi se desilo (pre 6-7) godina da sam napravio masu prekrsaja, zaustavili su me na putu Bg-NS sa upaljenim maglenkama i prekoracenjem od preko 100km vise od dozvoljene. Rekli su mi da svetlim kao bozicna jelka da to nije dozvoljeno ali mi nisu naplatili kaznu. Doduse, nisu mi naplatili kaznu ni za prekoracenje brzine, bili su bas dobri. No.. srednja svetla upaljena u gradu ili na putu nema sanse da naplate kao ni blicanje vozacima (ablendovanje) kao upozorenje da je patrola tu negde (za ovo imam dokaz, iz Politike - clanak koji to potvrdjuje).
Ostalo....alkohol.... slazem se za 0.0 Ako popijes lepo sednes u taksi a ako nemas para onda nemoj ni da pijes (ili kreni u startu pesice) jer zasto bi ugrozavao nekoga zbog tvog zadovoljstva.
Eto.. voli vas Woo
Woo_Bg nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.09.2004., 15:50   #81
begunac
Ističe se

Učlanjen: 19.12.2003.
begunac se trudi
Podrazumevano

Ne teraj me da potrazim kazne,ako su jos u autu...Znaci platio sam za upaljena svetla 1500dinara,i za maglenke 1500dinara,cak su mi pokazali u njihovoj knjizi zakona gde to stoji....
A koje to auto za evropsko trziste ima to da se svetla sama pale?Ja zivim u evropi i vozim nova kola,ali nisam primetio....To sam video samo kod nekih modela za americko trziste.....
begunac nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.09.2004., 17:02   #82
Espanol
Pod peglom sve legne na svoje mesto!
Elita

Espanol (avatar)

Učlanjen: 14.02.2004.
Tekstova u blogu: 1
Reputaciona moć: 14
Espanol ima svetlu budućnostEspanol ima svetlu budućnostEspanol ima svetlu budućnostEspanol ima svetlu budućnost
Podrazumevano

Citat:
Original postavio begunac
Ne teraj me da potrazim kazne,ako su jos u autu...Znaci platio sam za upaljena svetla 1500dinara,i za maglenke 1500dinara,cak su mi pokazali u njihovoj knjizi zakona gde to stoji....
A koje to auto za evropsko trziste ima to da se svetla sama pale?Ja zivim u evropi i vozim nova kola,ali nisam primetio....To sam video samo kod nekih modela za americko trziste.....
Pa recimo, svi švedski automobili (Volvo, SAAB...) već 20 godina imaju po paljenju motora uključena srednja svetla! :wink:
Espanol nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.09.2004., 17:41   #83
Nedostizni
Zainteresovan član

Nedostizni (avatar)

Učlanjen: 02.06.2004.
Reputaciona moć: 6
Nedostizni se trudi
Podrazumevano

Nije svrha kazni da se puni budžet, već da se učesnici u saobraćaju primoraju na bezbedno ponašanje! Veliki je broj nastradalih na putevima u Srbiji, a velike kazne (na samo novčane, i zatvorske) su najefikasnije mere protiv toga!

Upaljena svetla su, bez rasprave, jedno dobro rešenje koje nikom ne smeta a puno pomaže!

Alkohol u granicama 0.0 je problem zato što ne smete da jedete salatu sa vinskim sirćem ili cherry bombone!

Stari zakon je sada prevaziđen, i izrada novog nije politička već tehnička potreba! Slovenci su od 1991. do sada četiri puta promenili ZOBS! Novi zakon treba da reguliše i disciplinuje ne samo vozače već i one koji su odgovorni za stanje puteva!

Jedno pitanje: šta mislite o vezivanju na zadnjim sedištima?
Nedostizni nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.09.2004., 18:07   #84
NikolaBD
Početnik

Učlanjen: 17.06.2004.
NikolaBD ima ugledNikolaBD ima ugled
Podrazumevano

moj brat je vozio godinama auto u bg sa stalnim kratkim svetlima(jer ne moze da ih ugasi) i nikad niko nista nije pitao,uostalom glupo i nepotrebno je propisati da budu upaljena svetla u nasoj zemlji(pa nismo u finskoj)....sto se tice ablendovanja ne mogu ga zabraniti,nemoguce je dokazati da ablendujes radi patrole.....za alkohol sve zavisi,desilo mi se nebrojeno puta da popijem 4-6 piva(osetim da me udarilo),pojedem hamburger i nakon 2 sata imam 0.00
samo jednom sam imao vise-0.45(bio sam gladan)
posle 7 godina voznje po bg skoro da nemam zamerki saobracajcima ali ovima parking kontrolorima bi dusu iscupao-poslednji put posaljem poruku jednom i nista(pending),ja posaljem jos jednom a imao sam kredita,vratim se posle pola sata kazna je naravno tu,podjem da se zalim ali:"decko,tvoje poruke nema na serveru i cao"....i sve tako
NikolaBD nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.09.2004., 19:38   #85
begunac
Ističe se

begunac se trudi
Podrazumevano

Citat:
Original postavio Espanol
Citat:
Pa recimo, svi švedski automobili (Volvo, SAAB...) već 20 godina imaju po paljenju motora uključena srednja svetla! :wink:
naravno,ali ne za svako trziste....
stari 03.09.2004., 19:55   #86
Dlakava_Strvina
Ističe se

Dlakava_Strvina (avatar)

Učlanjen: 25.05.2004.
Dlakava_Strvina se trudi
Podrazumevano

Citat:
Nije svrha kazni da se puni budžet, već da se učesnici u saobraćaju primoraju na bezbedno ponašanje! Veliki je broj nastradalih na putevima u Srbiji, a velike kazne (na samo novčane, i zatvorske) su najefikasnije mere protiv toga!

Upaljena svetla su, bez rasprave, jedno dobro rešenje koje nikom ne smeta a puno pomaže!

Alkohol u granicama 0.0 je problem zato što ne smete da jedete salatu sa vinskim sirćem ili cherry bombone!

Stari zakon je sada prevaziđen, i izrada novog nije politička već tehnička potreba! Slovenci su od 1991. do sada četiri puta promenili ZOBS! Novi zakon treba da reguliše i disciplinuje ne samo vozače već i one koji su odgovorni za stanje puteva!

REŠENJE - SAČUVATI SVE ZAMOTULJKE CHERRY BOMBONA
TEK - NAPRAVITE PRVO PUTEVE KAKO TREBA JER SU ONI GLAVNA OPSANOST ZA SAOBRAĆAJ!!!
OBELEŽITE TRAKE I POSTAVITE SVUDA NOVE SEMAFORE, ZNAKOVE I KONTROLIŠITE DA LI I ŠTA TRAŽE KAMIONI NA LEVOJ STRANI AUTO-PUTA SA 70 NA SAT???
MENJAJTE SAOBRAĆAJCE IZ CENTRA GRADA NA SVAKA 2 SATA ZBOG IZDUVNIH GASOVA...

Dlakava_Strvina nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.09.2004., 20:00   #87
begunac
Ističe se

begunac se trudi
Podrazumevano

Citat:

e kad bi to bilo....da neko i o tome vodi racuna....Sigurno nebi poslao komisiju za ljudska prava da vidi sta se desava na nasim putevima....Ovo nije bilo ni za vreme Milosevica.....
stari 05.09.2004., 15:50   #88
littlefoot
Aktivan član

littlefoot (avatar)

Učlanjen: 22.02.2004.
littlefoot se trudi
Podrazumevano

Neka oni lepo uvedu koji god hoće zakon, samo da ne uzimaju i krv
littlefoot nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 06.09.2004., 11:38   #89
Woo_Bg
inquisition
Zainteresovan član

Woo_Bg (avatar)

Woo_Bg se trudi
Podrazumevano

Citat:
Begunac, sorry ali bez potrebe si platio kaznu za srednja svetla. Ne govorim o maglenkama vec o srednjim svetlima. Pitao si me koji auto, pa Peugeot 2004 godiste, znaci cim upalim motor automatski mi se upale sveta i ne postoji mogucnost da ih iskuljucim, jedno sto mogu je da "prebacim" sa srednjih na poziciju, ali opet imam neko osvetljenje napred.
A kazna...pa evo, za vikend su meni naplatili kaznu posto nista pametno nisu mogli da smisle za prekoracenje brzine od 15km/h van naseljenog mesta 1500.00 dinara (BTW, nisu imali radar upaljen) ali kako je bilo 03AM a ja na putu Loznica-Sabac mrtav umoran a oni zeljni para nisam imao zivaca da se ubedjujem sa njima i idem u MUP na proveru vozila (naravno da cekamo jutro tj prvi radni dan!) i slicne akrobacije koje su mi nudili. I..tako, pristao sam da im platim globu na nista samo da me vise ne bi maltretirali. Mislim da je slicna stvar bila i sa tobom...no sta da se radi, imamo i takve pandure na putevima.
stari 06.09.2004., 15:52   #90
begunac
Ističe se

begunac se trudi
Podrazumevano

meni su pokazali knjigu....zakon,pod tackom tom i tom...i tamo stvarno to pise....a sto se tice svetla na pezou...a gde si kupio auto?zaista neznam za koje je to trziste.....
a sto se tice radara.....kad me ustave,ja im trazim sliku....nema slike, nemaju dokaz pred sudom....i oni to dobro znaju.....pre 10 dana me pustise na tu foru,bez kazne...
stari 07.09.2004., 15:18   #91
Woo_Bg
inquisition
Zainteresovan član

Woo_Bg (avatar)

Woo_Bg se trudi
Podrazumevano

[quote="begunac"]meni su pokazali knjigu....zakon,pod tackom tom i tom...i tamo stvarno to pise....a sto se tice svetla na pezou...a gde si kupio auto?zaista neznam za koje je to trziste.....[quote]
Pezo za EU trziste ima programirano u kompjuteru automatsko paljenje svetala, kao sto ti rekoh. Mislim da je stigao direktno iz Francuske, nisam to proveravao Ne znam da li sam rekao 2004-to je godiste. To je valjda sada praksa zbog zakona u EU zemljama da moraju da budu upaljena sredna svetla (pa da se ljudi ne muce).
stari 09.09.2004., 12:03   #92
Nedostizni
Zainteresovan član

Nedostizni (avatar)

Nedostizni se trudi
Podrazumevano

Moraću malo da se umešam u ovu raspravu!

Po sadašnjem zakonu, upotreba svetala je obavezna od prvog sumraka do do potpunog svanuća, ali nije zabranjena i preko dana (čl. 88. i 91. ZOOBS). Međutim, svetla za maglu mogu da se upotrebljavaju samo po magli ili u slučaju smanjene vidljivosti (čl. 93. ZOOBS).

Ko je platio kaznu za upotrebu svetala preko dana, debelo je nasamaren od policajaca. U slučaju sumnje, da li je vaš postupak pogrešan ili ne, insistirajte od policajca da vam napiše prijavu. Ukoliko on izbegava to i insistira plaćanje na licu mesta, znači da vas obmanjuje. Takvo ponašanje odmah treba da prijavite generalnom inspektorijatu MUP kako bi taj policajac bio sankcionisan.
stari 10.09.2004., 21:13   #93
Zagor BG
Zainteresovan član

Zagor BG (avatar)

Zagor BG se trudi
Podrazumevano

Citat:
Moraću malo da se umešam u ovu raspravu!

Po sadašnjem zakonu, upotreba svetala je obavezna od prvog sumraka do do potpunog svanuća, ali nije zabranjena i preko dana (čl. 88. i 91. ZOOBS). Međutim, svetla za maglu mogu da se upotrebljavaju samo po magli ili u slučaju smanjene vidljivosti (čl. 93. ZOOBS).

Ko je platio kaznu za upotrebu svetala preko dana, debelo je nasamaren od policajaca. U slučaju sumnje, da li je vaš postupak pogrešan ili ne, insistirajte od policajca da vam napiše prijavu. Ukoliko on izbegava to i insistira plaćanje na licu mesta, znači da vas obmanjuje. Takvo ponašanje odmah treba da prijavite generalnom inspektorijatu MUP kako bi taj policajac bio sankcionisan.
Batice, gde ti živiš, tj. iz koga si tripa? :? Ili si idealista ili iluzionista!!! Tvoji su mi komentari zaista simpatični i vidim da si skroz cool tip!
stari 13.09.2004., 14:50   #94
Nedostizni
Zainteresovan član

Nedostizni (avatar)

Nedostizni se trudi
Podrazumevano

Batice, gde ti živiš, tj. iz koga si tripa? :? Ili si idealista ili iluzionista!!! Tvoji su mi komentari zaista simpatični i vidim da si skroz cool tip! [/quote]

Batice, da li si nekada to probao!

Svi kukaju kako ih je zavrnuo ovaj, onaj i sl. A niko neće da nešto preduzme! Zašto? Zato što tebi više odgovara da mu platiš! Ali onda nemoj da kukaš!

Kada bi svi prijavljivali pokušaj korupcije, država bi se brzo očistila!

Ali to nije tema foruma!
stari 17.09.2004., 00:14   #95
ikksx
Zainteresovan član

ikksx se trudi
Podrazumevano

Citat:
Batice, gde ti živiš, tj. iz koga si tripa? :? Ili si idealista ili iluzionista!!! Tvoji su mi komentari zaista simpatični i vidim da si skroz cool tip!

Svi kukaju kako ih je zavrnuo ovaj, onaj i sl. A niko neće da nešto preduzme! Zašto? Zato što tebi više odgovara da mu platiš! Ali onda nemoj da kukaš!

Ali to nije tema foruma![/quote]
Ajde ti nama reci, onda, šta bi nama običnim smrtnicima novi ZOBS dobro doneo ( jer i dalje mislim da je ključ bilo kog zakona da se u potpunosti i jedinstveno za sve sprovodi)
stari 18.09.2004., 11:28   #96
Zagor BG
Zainteresovan član

Zagor BG (avatar)

Zagor BG se trudi
Podrazumevano

[quote="ikksx"]
Citat:

Mnogo ste jaki i revolucionarni! Što se tiče kukanja ja nikad nisam kukao nego konstatovao faktičko stanje stvari, a vi i dalje mlatite praznu slamu i uživajte u svom utopizmu. 8) Samo nemojte da izigravate face jer ko se raspravlja sa službenim licem može da dobije i po p.... i pre prijave i da sa prijavom može da obriše zadnjicu! :wink:
stari 18.09.2004., 23:58   #97
ikksx
Zainteresovan član

ikksx se trudi
Podrazumevano

E sad je ovo otišlo previše od teme - novi ZOBS.
stari 20.09.2004., 12:33   #98
sanja
Guest

Podrazumevano auto skole u bg

moje iskustvo je ovakvo: upisala sam se bez ikakvog predznjanja. dodjem na prvi cas, instruktor doveze kola do ulice blizu skole i kaze "kvacilo, kocnica, gas, kreni". ja gledam u njega i pitam "kako?" a on ne veruje da ne umem. i krenem, ali avaj, posle 200m eto nama prelaska reko tramvajskih sina. prvi cas. premrla sam. na 2. ili 3. casu opet ista nbg ulica. pokaze mi neku zaravan, tamo je poligon. Pitam sto nismo tamo, kaze najbolje se uci na ulici. 4. cas-zaledjena stakla iznutra, magla, a ja u ulici sa 3 trake, saobracajem, tramvajem, 7:30 ujutru. mrem. pa malo na kruzni tok. umrem skroz. na 8. casu sam izasla iz kola skroz istraumirana i trazila pare.
da li je to u redu? gde je tu moral i pedagogija? tom coveku bih zabranila da "uci" bilo koga.
zanima me vase misljenje o kvalitetu nastave i instruktora.
a ako nekoga zanima koja je skola i instuktor, vrlo rado.
  Odgovorite sa citatom
stari 20.09.2004., 13:11   #99
Espanol
Pod peglom sve legne na svoje mesto!
Elita

Espanol (avatar)

Učlanjen: 14.02.2004.
Tekstova u blogu: 1
Reputaciona moć: 14
Espanol ima svetlu budućnostEspanol ima svetlu budućnostEspanol ima svetlu budućnostEspanol ima svetlu budućnost
Podrazumevano Re: auto skole u bg

Citat:
Original postavio sanja
moje iskustvo je ovakvo: upisala sam se bez ikakvog predznjanja. dodjem na prvi cas, instruktor doveze kola do ulice blizu skole i kaze "kvacilo, kocnica, gas, kreni". ja gledam u njega i pitam "kako?" a on ne veruje da ne umem. i krenem, ali avaj, posle 200m eto nama prelaska reko tramvajskih sina. prvi cas. premrla sam. na 2. ili 3. casu opet ista nbg ulica. pokaze mi neku zaravan, tamo je poligon. Pitam sto nismo tamo, kaze najbolje se uci na ulici. 4. cas-zaledjena stakla iznutra, magla, a ja u ulici sa 3 trake, saobracajem, tramvajem, 7:30 ujutru. mrem. pa malo na kruzni tok. umrem skroz. na 8. casu sam izasla iz kola skroz istraumirana i trazila pare.
da li je to u redu? gde je tu moral i pedagogija? tom coveku bih zabranila da "uci" bilo koga.
zanima me vase misljenje o kvalitetu nastave i instruktora.
a ako nekoga zanima koja je skola i instuktor, vrlo rado.
Da, interesuje me. U Bg. ima (nažalost ) pristojnih škola za prste jedne ruke. Najveći broj je sa kancelarijom u špajzu, jednim instruktorom i jednim razvaljenim autom. Bavio sam se dosta tom temom, a što ne bih ponovo nekog "očepio"? :wink:
Espanol nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 20.09.2004., 14:19   #100
Nedostizni
Zainteresovan član

Nedostizni (avatar)

Nedostizni se trudi
Podrazumevano

šta će zakon doneti dobro?

1. Preciznije će biti određena pravila saobraćaja, tako da svima bude jasno u svakoj situaciji kako moraju da se ponašaju.
2. Uvode se nove norme koje će obuhvatiti sve što stari zakon nije regulisao, naročito u oblasti pasivne bezbednosti.
3. Uvode se nove institucije koje teba isključivo da se bave pitanjem bezbednosti saobraćaja, i bezbednost saobraćaja se podiže na nivo od nacionalnog značaja.
4. Kao krajnja rezultat, u Srbiji bi trebalo da se smanji broj poginulih i nastradalih (sa oko 1300 poginulih godišnje, na bar 1000)

Ja vas zato molim da ovde šaljete nove predloge, i primedbe na stari zakon!

npr. Da li iko zna kako je sada regulisan saobraćaj u kružnom toku (U toku a ne NA ULAZU u tok)!?
Odgovorite

Pošalji link

Alati za teme

Pravila za slanje poruka
Ne možete kreirati novu temu
Ne možete poslati odgovor
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoju poruku

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen

Forum Krstarice > Sport > Automobilizam

Forum Krstarice - Arhiva - Vrh strane
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2009. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.