Saobraćaj, zakoni, propisi, uvoz vozila, pitanja ... - Forum Krstarice

Idi nazad   Forum Krstarice > Sport > Automobilizam

Odgovorite

Alati za teme
stari 30.08.2003., 19:04   #1
Caka-king
Guest

Podrazumevano Saobraćaj, zakoni, propisi, uvoz vozila, pitanja ...

sto mislite o voznji pod dejstvom alkohola i opojnih sredstava???
  Odgovorite sa citatom
stari 01.09.2003., 12:11   #2
rally drive
Guest

Podrazumevano

i pijan i trezan pojasom sam vezan jurcam kroz krivine nase uye domovine sa papuce gasa ne pomeram nogu konzumiram pivo i pero laku drogu
  Odgovorite sa citatom
stari 04.09.2003., 05:04   #3
evolution 7
Guest

Podrazumevano

Ne uzivam da vozim cugnut, osecam se kao da sedim na krovu i rukama od dva metra drzim volan ispod...

Najopasniji si ako malo cugnes - pivo dva,casa vina, na koje lako zaboravis, imas visak samopouzdanja a 'bes ga, cugnuo si i nemas kordinaciju...
...ako si fino pijan >5 piva, znas da si mortus i vozis polako i pazis...

...ako li se napusis postajes najbezedniji vozac na svijetu, paranoja ucini svoje, stajes na svaki stop, usporavas na pesacki, gledas u 8 pravaca odjednom... a voznja tece smooth

iza ovoga stojim, druge vrste alkohola i narkotike ne trosim a ni necu
  Odgovorite sa citatom
stari 19.10.2003., 21:18   #4
MICKEY-MOUSE
Guest

Podrazumevano

NIKAKOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!NE!NE!NE! :wink:
  Odgovorite sa citatom
stari 24.10.2003., 14:10   #5
Chan Shaolin Si
Aktivan član

Učlanjen: 28.09.2003.
Reputaciona moć: 8
Chan Shaolin Si ima ugledChan Shaolin Si ima ugled
Podrazumevano

Citat:
Original postavio MICKEY-MOUSE
NIKAKOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!NE!NE!NE! :wink:

Ada ne, sto da ne bre samo ne mnogo po malo 10-ak piva u vrh glave ni jedno vise.
Chan Shaolin Si nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 22.11.2003., 01:03   #6
Wartburg limuzina
Guest

Podrazumevano Da li neko nesto oko registracije starijih vozila ?!

Da li neko zna nesto oko onog sa registracijom Wartburga posle 2004,2005? Da li ce moci da se i dalje upotrebljavaju u Beogradu . Da li neko zna da li je donet neki zakon u vezi sa tim !?

Pozdrav
Ivan
  Odgovorite sa citatom
stari 18.02.2004., 02:36   #7
Espanol
Pod peglom sve legne na svoje mesto!
Elita

Espanol (avatar)

Učlanjen: 14.02.2004.
Pol: muški
Tekstova u blogu: 1
Reputaciona moć: 14
Espanol ima svetlu budućnostEspanol ima svetlu budućnostEspanol ima svetlu budućnostEspanol ima svetlu budućnost
Podrazumevano Re: Da li neko nesto oko registracije starijih vozila ?!

Citat:
Original postavio Wartburg limuzina
Da li neko zna nesto oko onog sa registracijom Wartburga posle 2004,2005? Da li ce moci da se i dalje upotrebljavaju u Beogradu . Da li neko zna da li je donet neki zakon u vezi sa tim !?

Pozdrav
Ivan

NIJE ! Vozi Miško.
Espanol nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 20.02.2004., 19:05   #8
Wolf
Guest

Podrazumevano

Wartburg je dobar auto u odnosu cena, delovi upotrebljivost. Šteta što malo više troši i ne može da se ugradi plin. O registraciji i povlačenju neznam ništa mada se o tome priča već 4 godine kada sam ja prodao svoj sa kojim sam prešao 280 000 km bez generalke. Čujem da je posle toga prešao još 100 000 km. Mnogi ne znaju da je dvotaktni Wartburg 1977 godine odneo pobedu na Ušću i tukao takve marke kao na primer Prins. Ako ti nešto treba nazovi 064 22 49 588.
  Odgovorite sa citatom
stari 28.02.2004., 02:32   #9
brera
Aktivan član

brera (avatar)

Učlanjen: 27.05.2003.
brera se trudi
Podrazumevano sta vas nervira

u saobracaju ???
brera nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 28.02.2004., 02:45   #10
brera
Aktivan član

brera (avatar)

Učlanjen: 27.05.2003.
brera se trudi
Podrazumevano Re: sta vas nervira

Citat:
Original postavio brera
u saobracaju ???
da prvi ja pocnem, nervira me kad neko gazi srednju liniju pa sledeci dan moram da kupujem retrovizor !
brera nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 28.02.2004., 12:46   #11
Guest

Podrazumevano

e pa, naucno je dokazano da vozac koji nosi sesir ili kapu za vreme voznje najnesigurniji na putu i pravi katastrofalne greske. zvuci mozda smesno,
ali obratite paznju na njih sledeci put kad sednete za volan- videcete da tu ima necega! :wink:
  Odgovorite sa citatom
stari 28.02.2004., 14:06   #12
Sizif
Gde je Pahomije - tu je i ljubav. ♥
Moderator

Sizif (avatar)

Učlanjen: 05.07.2003.
Reputaciona moć: 40
Sizif je guruSizif je guruSizif je guruSizif je guruSizif je guruSizif je guruSizif je guruSizif je guruSizif je guruSizif je guruSizif je guru
Podrazumevano

U Kanadi sam čuo da su tri najgore kategorije vozača azijati, žene i matorci sa šeširom.

Ima tu nečega, mada možete li zamisliti matoru Kineskinju sa šeširom kako vozi? E, ja sam to jednom video, i pretpostavljam da je bila najgori vozač kog sam video u životu, samo što nije poginula sa nekim van-om, potpuno nesvesna situacije oko sebe se uključila u saobraćaj da su je drugi jedva omašili.

Mrzim loše vozače, to me najviše nervira, a svi znaju šta je loš vozač.
Sizif nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 28.02.2004., 18:01   #13
rajlovac88
Zainteresovan član

rajlovac88 (avatar)

Učlanjen: 22.02.2004.
Reputaciona moć: 0
rajlovac88 se trudi

Uglavnom me nerviraju vozaci koji dok sede za volanom smatraju da je sirena stvorena samo da bi oni pokazivali da je imaju(drugima je to zabranjeno).
Sto se tice losih vozaca i ako sam zena vrlo cesto sam bila u poziciji da glupost na putu prokomentarisala sa "zena za volanom"
Takodje me izludjuju vozaci koji ni gumu na autu ne znaju da promene a nedaj boze da im padne recimo kabal sa svecice ili se zapusi dovod goriva a ako su pored toga i muskarci onda ostajem bez teksta
rajlovac88 nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 28.02.2004., 19:19   #14
njacke
Guest

Podrazumevano prelazak granice

ljudi,imate li vi pojma sta se desava kad predjes granicu sa automobilom koji je vise puta registrovan kod nas (golf 3,94.godiste),tj.postoji li mogucnost da on nije legalan,da je ukraden ili skinut sa osiguranja?hvala na pomoci unapred.
  Odgovorite sa citatom
stari 28.02.2004., 19:23   #15
ca
Nov član

Učlanjen: 25.02.2004.
ca se trudi
Podrazumevano

zavisi koju granicu?
ca nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 28.02.2004., 20:57   #16
njacke
Guest

Podrazumevano prelazak granice

konkretno,madjarsku,makedonsku i grcku granicu.
  Odgovorite sa citatom
stari 04.03.2004., 00:27   #17
Espanol
Elita

Espanol (avatar)

Espanol ima svetlu budućnostEspanol ima svetlu budućnostEspanol ima svetlu budućnostEspanol ima svetlu budućnost

Citat:
Original postavio rajlovac88
Uglavnom me nerviraju vozaci koji dok sede za volanom smatraju da je sirena stvorena samo da bi oni pokazivali da je imaju(drugima je to zabranjeno).
Sto se tice losih vozaca i ako sam zena vrlo cesto sam bila u poziciji da glupost na putu prokomentarisala sa "zena za volanom"
Takodje me izludjuju vozaci koji ni gumu na autu ne znaju da promene a nedaj boze da im padne recimo kabal sa svecice ili se zapusi dovod goriva a ako su pored toga i muskarci onda ostajem bez teksta
Bravo Rajlovac! Mene još više izluđuju oni koji "guslaju" 20 na sat i vode neobično važne razgovore debilnim telefonima. Kao rođeni su sa telefonima, a iz dupeta im još viri "lukac" (kako oni kažu).
stari 04.03.2004., 10:33   #18
Miss_worms
Primećen član

Učlanjen: 21.12.2003.
Miss_worms se trudi
Podrazumevano

Babe koje voze bube,koje idu 20km/h!
Ne obelezeni znaci,ili polomljeni!
Rupe na putu,ne dovoljno parking mesta!
Miss_worms nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 05.03.2004., 00:13   #19
rajlovac88
Zainteresovan član

rajlovac88 (avatar)

rajlovac88 se trudi

Citat:
Original postavio Espanol
Citat:
Bravo Rajlovac! Mene još više izluđuju oni koji "guslaju" 20 na sat i vode neobično važne razgovore debilnim telefonima. Kao rođeni su sa telefonima, a iz dupeta im još viri "lukac" (kako oni kažu).
Hvala.Slusaj u svetu postoji spravica koja se ugradi u autic i sluzi kao drzac i punjac mobilnog telefona i koja omogucava nesmetan razgovor pri voznji.Za svako drugo koristenje mobilnog pri voznji se placaju ogromne kazne pa tu pojavu mozes verovatno sresti jos jedino u Yu gde je mobilni deo prestiza a ne svakodnevna potreba.Slazem se da je to strasno.
stari 05.03.2004., 15:22   #20
Espanol
Elita

Espanol (avatar)

Citat:
Citat:
Citat:
Hvala.Slusaj u svetu postoji spravica koja se ugradi u autic i sluzi kao drzac i punjac mobilnog telefona i koja omogucava nesmetan razgovor pri voznji.Za svako drugo koristenje mobilnog pri voznji se placaju ogromne kazne pa tu pojavu mozes verovatno sresti jos jedino u Yu gde je mobilni deo prestiza a ne svakodnevna potreba.Slazem se da je to strasno.
Znaju za takve spravice i lokalni krelci. Ali, onda se ne vidi da on ima DEBILNI telefeon i da se upravo sa ženom dogovara oko sarme za ručak. Kapiraš?
stari 06.03.2004., 00:25   #21
Bustura
Aktivan član

Učlanjen: 15.02.2004.
Bustura se trudi
Podrazumevano

Nervira me kada slepci sa ficom ili razdrndanim kecom ludeska po putu.Pritom nema ni kocnice a ni svetla.Drugo traktori bez macijih ociju i farova na magistralnim putevima.Trce radovi na kolovozu u spicu.Svud u svetu se radi nocu.Granicni prelazi koji su apsolutno neprakticni.Jer nisu podesni za ovaj obim saobracaja nego za onaj od 55 god.Auto put bg_nis.Jer je sramota od auto puta.Naplatna rampa pred Novim Sadom-naplacuju vam mogucnost skoro sigurne smrti.Jos ga zovu poluauto put.Most kod Beske suvise uzan i preopterecen.Mladi vozaci koji ukazuju na babe i dede.A do juce su drndali bicikle pritom te babe nisu pravile prekrsaje citav zivot.I mnoge stvari.A najvise ovakve teme.Jer na njih nepostoji jedan odgovor nego milion i jedan u nasoj zemlji.
Bustura nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 06.03.2004., 00:30   #22
rajlovac88
Zainteresovan član

rajlovac88 (avatar)

rajlovac88 se trudi

Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Znaju za takve spravice i lokalni krelci. Ali, onda se ne vidi da on ima DEBILNI telefeon i da se upravo sa ženom dogovara oko sarme za ručak. Kapiraš?

Ha ha ha .Da ja uglavnom kapiram.
stari 06.03.2004., 01:10   #23
Espanol
Elita

Espanol (avatar)

Podrazumevano

Citat:
Original postavio Bustura
Nervira me kada slepci sa ficom ili razdrndanim kecom ludeska po putu.Pritom nema ni kocnice a ni svetla.Drugo traktori bez macijih ociju i farova na magistralnim putevima.Trce radovi na kolovozu u spicu.Svud u svetu se radi nocu.Granicni prelazi koji su apsolutno neprakticni.Jer nisu podesni za ovaj obim saobracaja nego za onaj od 55 god.Auto put bg_nis.Jer je sramota od auto puta.Naplatna rampa pred Novim Sadom-naplacuju vam mogucnost skoro sigurne smrti.Jos ga zovu poluauto put.Most kod Beske suvise uzan i preopterecen.Mladi vozaci koji ukazuju na babe i dede.A do juce su drndali bicikle pritom te babe nisu pravile prekrsaje citav zivot.I mnoge stvari.A najvise ovakve teme.Jer na njih nepostoji jedan odgovor nego milion i jedan u nasoj zemlji.
Ne nerviraj se Bustura. Ko zna zašto su ovakve teme dobre i šta iz njih može da se "isposluje" kako bi ubuduće smanjili nerviranje. Pa od nečega mora da se krene.
stari 06.03.2004., 11:50   #24
T-Ice
Početnik

Učlanjen: 06.03.2004.
T-Ice se trudi
Podrazumevano prenos vlasnistva

dali mi moze neko reci koliko bi izasao prenos za auto 1.0/1999.god.
hvala
T-Ice nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 06.03.2004., 18:11   #25
Bustura
Aktivan član

Učlanjen: 15.02.2004.
Bustura se trudi
Podrazumevano

Ma dobre su ovakve teme.ali bi mnogo bolje bilo kada bi zaista ljudi citali ove redove da bi probudili svoju svest.A ne zato samo da bi kritikovali druge.Ipak sam za ovakve teme iz razloga sto mogu pomoci.
Bustura nije na forumu   Odgovorite sa citatom
Odgovorite

Pošalji link

Alati za teme

Pravila za slanje poruka
Ne možete kreirati novu temu
Ne možete poslati odgovor
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoju poruku

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen

Forum Krstarice > Sport > Automobilizam

Forum Krstarice - Arhiva - Vrh strane
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2009. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.