|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#1 |
|
NCC-1701
Zaslužan član
Učlanjen: 08.06.2007.
Pol: muški
Lokacija: Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
Tekstova u blogu: 57
Reputaciona moć: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Гледам вести и каж да је дечак освојио неку награду на међународном такмичењу математичара.
Иначе интересантан ми је због презимена, отац му је Швајцарац. Дакле, имамо ли ми то Србина који се зове Теодор Фон Бург? ![]() ево старијег чланка: Teodor fon Burg je učenik petog razreda Osnovne škole "Jelena Ćetković" iz Beograda. Dečak poseduje nesvakidašnje znanje matematike. Predsednik Društva matematičara Srbije, profesor Rade Doroslovački, kaže da je Teodor genije kakvog nismo imali za poslednjih 50 godina, a možda i više. Na nedavnom republičkom takmičenju u Vrnjačkoj Banji, Teodor je osvojio prvo mesto u kategoriji osmih razreda. Do ove školske godine mali Fon Burg, čiji je otac Švajcarac, takmičio se sa 2 generacije starijom decom i redovno osvajao prva mesta. Teodor tečno govori engleski, francuski i nemački jezik. Trenira odbojku, a ranije je trenirao plivanje i tennis. http://www.ekapija.com/website/sr/page/9955 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ističe se
Učlanjen: 05.10.2006.
Reputaciona moć: 6 ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ističe se
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Starosedelac
Učlanjen: 18.04.2004.
Reputaciona moć: 83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jadno dete... Kada se onako gleda u rodoslov nekih naših javnih ličnosti, pa onda na osnovu dede ili pradede se oceni kao izdajnik i neprikladan, kakva sudbina čeka ovo dete ako se recimo odseli za stalno ili uzme drugi pasoš.... Trag će mu nestati... Tužno.
|
|
|
#5 |
|
NCC-1701
Zaslužan član
Reputaciona moć: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Оно, чисто Српско презиме, па смо овде расправљали о националностима, мешовитим браковима, да се Српство преноси по очевој линији...
па да питам како је мали Србин ако се презива Фон Бург и ако му ј еотац Швајцарац
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
a'ight
Elita
Učlanjen: 26.04.2007.
Reputaciona moć: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Germansko/sektaška bagra, na lomaču!
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ističe se
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ističe se
Шта рећи?
Lokacija: Okupirana Evropa, jos okupiranija Srbija. Преокупиран мозак разним глупостима. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ističe se
Да ли негде у овом тексту пише нешто о националности малог генија? Ја не видех тако нешто. Је ли Александре, а да га ипак стрељамо за сваки случај? Стварно ми ниси јасан шта си хтео свиме овим да кажеш?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Primećen član
Reputaciona moć: 3 ![]() |
Vest je odlična, samo nisam siguran da razumem u čemu je fazon. Da li u tome što mali Švajcarac živi u Srbiji ili u nečem drugom? Izvinjavam se, stvarno ne razumem.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ističe se
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
NCC-1701
Zaslužan član
Citat:
Ја сам баш причао о томе да може да буде Србин без обзира на презиме. То што твој атрофирани мозак у крајњем стадијуму либерализма, види свуда зле Булајићевксе Четнике... твој проблем. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ističe se
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Starosedelac
Učlanjen: 18.04.2004.
Reputaciona moć: 83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iskulirajte sa uvredama, besmisleno je i ružno.
|
|
|
#15 | |
|
Elita
Učlanjen: 05.04.2006.
Reputaciona moć: 12 ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ističe se
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ističe se
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Elita
Učlanjen: 05.04.2006.
Reputaciona moć: 12 ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
'вата зјале
Starosedelac
Učlanjen: 02.02.2005.
Reputaciona moć: 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
али не верујем јер је дете интелигентно и врло добро зна да је Швајцарац. Александре3 - када за неког само зато што је држављанин Србије тврдиш да је Србин - онда БИ ТИ ПОНИШТИО СВЕ НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ ОД МАЂАРА, СЛОВАКА ПА ДО ЦИГАНА... мислим да заиста то нема благе везе. А и поништио би моју нацију .......уопште не разумем овакве твоје ставове. Уосталом, ЧОВЕК ЈЕ ОНО КАКО СЕ ОСЕЋА - то му по Закону припада.
|
|
|
|
#20 | |
|
NCC-1701
Zaslužan član
Citat:
немац, Франко, или Италијан? Још већа небулоза, нема "Швајцараца". Дакле, дечко све што треба да уради је да каже да је Србин, када порасте, здравље Боже, ожени се Српкињом, која понесе његово презиме. Њихово дете понеће исто презиме. Шта ће бии његово дете по националности? |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ističe se
Citat:
Poslednji put ažurirao/la Pijanista : 04.07.2007. u 00:55 |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ističe se
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
'вата зјале
Starosedelac
Učlanjen: 02.02.2005.
Reputaciona moć: 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
принципу детету приликом крштења родитељи одређују националност тако што је уносе у крштеницу.... а ти као да "ниси одавЛе....." 8-) и као да немаш сопствену крштеницу. Нисмо ми Америка, а видим да би ти то волео.... је л' се сећаш оног Црнца из Војводине(било на ТВ) када је онако чисто лалински рек'о да је Србин.... ***......ја сам пао са столице и смејао сам се недељу дана, а човек је стварно од оца Србина и мајке Црнкиње (чини ми се).......
|
|
|
|
#24 | |
|
NCC-1701
Zaslužan član
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ističe se
Citat:
|
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН ГЕНИЈЕ ! | mač-ak | Politika | 1058 | 21.06.2009. 00:13 |
| Српски или милогорски | manje_zlo | Politika | 10 | 27.03.2009. 00:37 |
| Геније тражи робињу | Sergey Markoff | On traži nju | 0 | 03.11.2007. 00:23 |