|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#1 |
|
jedna jedina, polu bela polu crvena
Početnik
Učlanjen: 15.11.2005.
Pol: muški
Reputaciona moć: 5 ![]() |
Ako imamo reci pesama, mp3 download, shto ne bi imali note pesama takodje?
Ja obozavam da sviram klavir, i predah iz klasicne skole daje mi mogucnost da sviram popularnije pesme. Imali iko neshto od Andrea bocellia, Yann Tiersona, Josh Gruban-a? Hvala |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Učlanjen: 05.11.2003.
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() |
OK
Dobar predlog i usvaja se ![]() Onda nek ovo bude tema za note, ko trazi i sl.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
Učlanjen: 05.11.2003.
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znaci Note, akordi i sve sto ima veze sa sviranjem muzike nek leti na ovu temu. . .
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
је дошао тихо и ушао у
легенду...
Domaćin
Učlanjen: 04.08.2003.
Reputaciona moć: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lepo. a sta da radim ja kad cujem nesto, skinem jedan deo i posaljem ovde sa nadom da ce neko da prepozna melodiju i kaze mi kako se zove pesma?
u koju temu da strpam to?
|
|
|
#5 |
|
је дошао тихо и ушао у
легенду...
Domaćin
ok. www.peruzzi.dzaba.com/sound1.mp3
ime bi bilo dovoljno, da nadjem celu, za note cu lako, mada ako neko ima i note sto da ne, nece se baci
|
|
|
#6 |
|
Domaćin
Učlanjen: 21.03.2006.
Reputaciona moć: 8 ![]() |
Meni ne izlazi nishta.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Elita
Učlanjen: 13.01.2006.
Reputaciona moć: 11 ![]() |
e aj jel mogu tabovi ...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
је дошао тихо и ушао у
легенду...
Domaćin
|
|
|
#9 |
|
је дошао тихо и ушао у
легенду...
Domaćin
|
|
|
#10 |
|
uziva jazz
Zainteresovan član
Učlanjen: 10.11.2004.
Reputaciona moć: 6 ![]() |
alo, koleZe gitaristi, jel ima neko dobar sajt sa Bensonovim tablaturama?...ono shto ja nalazim je ugalvnom 2-3 pesme...
hvala unapred...
|
|
|
#11 |
|
Elita
Učlanjen: 21.08.2006.
Reputaciona moć: 10 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Domaćin
E sad neshto teze. Domace grupe: Paraf, Pekinshka patka, SHarlo Akrobata, Riblja corba, KUD Idijoti i to ako imate za bas gitaru. Trazio sam na netu i nishta nisam nasho.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Domaćin
Učlanjen: 19.02.2005.
Nah... nishta za mene ovde.
Lews Therin was mine, he is mine, and he will be mine, forever... Daughter of the Night, she walks again. The ancient war, she yet fights. Who shall stand against her coming? Blood feeds blood. Blood calls blood. Blood is, and blood was, and blood shall ever be. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
је дошао тихо и ушао у
легенду...
Domaćin
daj cohoveche treba ti tab za to...
ako te bas mrzi da sednes nadji negde akorde i samo teraj aaaaaaaaccccggggaaaaaaaaccccgggg ... i ponegde ubaci neki prelaz. ne verujem da se i oni snalaze nesto bolje. uostalom kakav si to basista kad ti trebaju tabovi?
|
|
|
#15 | |
|
Domaćin
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Elita
Učlanjen: 21.08.2006.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 25.11.2006.
Reputaciona moć: 3 ![]() |
Citat:
Poslednji put ažurirao/la Ondak : 25.11.2006. u 15:22 |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
је дошао тихо и ушао у
легенду...
Domaćin
joj bre covece pa ti nemas osnovnog pojma o muzici jos uvek...dobro, naucices nekad
Uzmimo npr. Alkoholicarku od Trule koalicije, sigurno znas stvar, prva mi pala napamet Am C Bese lepa kao bog G al je otisla do mog od **** i od droge Na gitari bi drndo akorde. Bas ima posao da basira, logicno Daklem, kada gitara svira Am, bas prolazi kroz A mol skalu, zavisno od pesme, ritma i sl. npr ako bi uzeo neku narodnu pesmu u sa sa ritmu (juznjacku) onda bi ako ide u a moll svirao stalno u krug a, d, g, naravno u ritmu Bas je, inace, ritam instrument Nego, da se vratim na alkoholicarku. za nju bi znaci vozio ukrug AAAA AAAA CCCC CCCC GGGG GGGG GGGG GGGG ----------------------------------------------------- -0-0-0-0-....------------------------------------- -----------------3-3-3-3-...---------------------- --------------------------------3-3-3-3-........-- (Valjda znas tonove?) E sad, to sve ce da valja, mada je malo neinteresantno. Ako preslusas pesmu videces da deo sa G nije jednolican nego ubacuje i G za oktavu visi na pra mesta. Taj deo izgleda ovako ---------------------------------------------- --------5------5------5-------5------5---- ---------------------------------------------- --3-3----3-3---3-3----3-3----3-3------ Ako jos bolje poslusas cuces i neke prelaze izmedu Am i C, C i G. Ceo tab bi otprilike izgledao (bar ga ja tako sviram) ------------------------------------------------------------------------------------------------ -----------------------------------------------------------5------5------5-------5------5--- -0-0--0-0--0-0--0-2--3-3--3-3--3-2--3-2--------------------------------------------- -----------------------------------------------------3-3----3-3---3-3----3-3----3-3------ Ako ti je bas smor onda mozes recimo da pratis glas, pa ubacis jos poneki prelaz ili tako nesto... Nemam pojma. Ne znam koliko si upucen u muziku, ako hoces mogu da ti uradim ovako jos neku pesmu kao primer, cisto da vidis kako da se snadjes u nekim situacijama. Ja vise pesme i ne moram da cujem, vidim tab, kazu mi koji ritam i udri. Mosh misliti kako je kad u abrasevicu sviramo nesto a nemam pojma sta, i shef samo kaze - iz G! pa se ti sad snadji ![]() Moze da se drnda G svo vreme, ali ima tu i prelaz preko A7 u D, pa moze da se vrati u Fmol i sl...
|
|
|
#19 | |
|
Domaćin
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Domaćin
Vec duze vrijeme bezuspjeshno trazim klavirske note (ili akorde, nebitno) za pjesme Nick Cave-a... je l' zna neko gdje se mogu naci?
Lews Therin was mine, he is mine, and he will be mine, forever... Daughter of the Night, she walks again. The ancient war, she yet fights. Who shall stand against her coming? Blood feeds blood. Blood calls blood. Blood is, and blood was, and blood shall ever be. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
jedna jedina, polu bela polu crvena
Početnik
Učlanjen: 15.11.2005.
Reputaciona moć: 5 ![]() |
www.pianosheets.org morate registraciju..besplatna je
www.freesheetmusic.net www.virtualsheetmusic.com/free.html www.8notes.com www.sheetmusicarchive.net http://solosheets.blogspot.com/2006/...stmas-joy.html i mnogo mnogo drugih...To je sve strano..sve strani izvodjaci..i samo za klavir.. Da li iko ima nashe neshto? Za klavir..Popularna muzika-narodna.. PLIZURAAAA |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Moderator
Učlanjen: 03.04.2006.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super tema!!!
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Domaćin
Citat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
је дошао тихо и ушао у
легенду...
Domaćin
@Ocean_state
drago mi je. ako zatreba nekad nesto slobodno se javi. mozda i budem tu da odgovorim
|
|
|
#25 |
|
Početnik
Učlanjen: 30.11.2006.
Reputaciona moć: 3 ![]() |
ima li iko ko skida sam pjesme???
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Oznake |
| krostic je gej |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Prevodi pesama | iluzionista | Muzika | 588 | 08.07.2009. 21:05 |
| Textovi i note pesama stranih punk i rock grupa | Baba???? | Muzika | 2 | 17.11.2008. 18:23 |
| Note pesama! | Guardian | Muzika | 22 | 24.08.2006. 21:21 |
| Ime pesama | chokolada | Muzika | 12 | 15.09.2004. 23:47 |