|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#101 |
|
Ističe se
Učlanjen: 17.08.2006.
Pol: muški
Reputaciona moć: 6 ![]() |
pa mozes da parkiras tri dana jahanja ako imas konja u prtljadzniku
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Elita
Učlanjen: 21.12.2003.
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sistem zona kod nas koliko je dobar, toliko je i los.
Pre svega cene, 180din/h je malo mnogo i jos nemas pravo da ostajes duze. Ja do sada ni jednom nisam platio parking u nekoj od zona. Ili platim parking k'o covek (garazu) ili se maknem iz tih zona. A u krajnjem slucaju ni GSP nije losa solucija.
|
|
|
#103 | |
|
vozi
Moderator
Učlanjen: 06.04.2004.
Reputaciona moć: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
vozi
Moderator
Reputaciona moć: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
?:?
|
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Guest
|
180 dinara?
koja je to zona? predplata je valjda 10 soma. mnogo. garaža je 5000 ona kod skupšine. ja sam počela da idem gsp. nekako mi lakše, a i bude neki put brže. to kad idem sama i direkt na jednu lokaciju, čim moram na 2-3 mest aili sa klincima..auto i garaža pod skupštinom. ta mi odgovara. |
|
|
|
#106 |
|
Guest
|
inače sam platila pre neki dan kaznu,
jer sam bila parkirana dva sata (plaćena) na andrićevom vencu, ali na istom mestu eto, ajde pa ti budi pametan, zona 1 je širok pojam. jaaako širok. a ja bila parkirana 2 sata u istoj zoni, naplatili kaznu! prvi put sam pisala tiket, posle sam poslala sms.. |
|
|
|
#107 | |
|
Guest
|
Citat:
![]() aaa mislio si šišanje
|
|
|
|
|
#108 | |
|
is designed to be Idiotproof™
Zaslužan član
Učlanjen: 31.03.2004.
Reputaciona moć: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
#110 | |
|
Guest
|
Citat:
ali nisam shvatila da ne smeš sat za satom , a bez pauze od propisanih 15 minuta, da budeš parkiran u istoj zoni! nije dovoljno skloniti auto na drugo parking mesto!!! |
|
|
|
|
#111 |
|
Guest
|
avetinjo si ti na bajku?
|
|
|
|
#112 |
|
Zagondžija
Legenda
Učlanjen: 04.03.2006.
Reputaciona moć: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kakvom bajku ?
ne kontam te
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
vozi
Moderator
Ovaj CL jos nisam video :? ali je u svakom slucaju mocan
C6 je prica za sebe... auto-avion Za ovaj GL nisam cuo :? Focus I je bio revolucija... ovi ostali su... ?:? njah....ML vec vidjen E 4 matic odavno vozen Civic kao i uvek mocan.... Hondin dzip mi se nesto ne svidja :? |
|
|
|
|
|
#114 |
|
vozi
Moderator
@pajamaca
Nije Avet na bajku |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zagondžija
Legenda
Učlanjen: 04.03.2006.
Reputaciona moć: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pajamaca ,
sad sam saznao sta si `tela reci ![]() ne , od kad sam pao sa motora , ne vozim vishe |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Guest
|
aham, ok.
ma volim bre da imam sliku, ne samo ton mogli bi ste da mi izađete u susret
|
|
|
|
#117 | |
|
gladan sam
Elita
Učlanjen: 27.04.2004.
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#118 | |
|
gladan sam
Elita
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#119 | |
|
is designed to be Idiotproof™
Zaslužan član
Učlanjen: 31.03.2004.
Reputaciona moć: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Realno... Poslednji put ažurirao/la Kad_LupimLupim : 17.10.2006. u 02:47 |
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
gladan sam
Elita
Onu koju placaju ljudi koji rade u zonama. Ali sam cuo da je moguce prijaviti samo jedan privatni auto na firmu ( plus jedan sluzbeni). Jel zna neko nesto o tome?
|
|
|
|
|
|
#121 |
|
Ističe se
Učlanjen: 28.04.2006.
Narode,ja po Beogradu ne znam za zone i parkinge,ne placam nista,npr.idem na sajam,mislite da cu da teram tamo auto na parking?Ostavim ga iznad,na Senjaku kod pijace i spustim se peske ili idem u centar,parkiram u Karadjordjevoj ili u Cara Dusana,kakve bre one kartice,kako se vec zovu ,prva,druga,treca zona,bilo u novinama kako je covek parkirao auto na sat,pa izasao da zaokruzi jos jedan sat,na kraju,ne secam se tacno da li su mu odneli auto ali je ispalo da nije zaokruzio nista,nabedise coveka ni krivog ni duznog.
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Ističe se
Učlanjen: 28.04.2006.
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Elita
Učlanjen: 21.12.2003.
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja cu da radim dredove.
@Predator Ti ces se mozda spustiti peske, a znas li koliko njih ce gledati da se parkira na 10m od zeljene lokacije? I drugo nikad u svom zivotu nisam niti nameravam da platim parking kada auto parkiram na ulici. To je cista glupost. Svaki cas prolazi masa ljudi, svaki od njih moze da ti zakaci retrovizor, ogrebe auto, sedi na haubi i sl. Namenski parking je vec druga stvar i kad se po gradu svugde placa parking na ulici (npr. centar Beograda ili Sapca) lepo cu oterati auto na normalan parking dati 10-20din. vise i necu razmisljati o potencijalnim problemima.
|
|
|
#124 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#125 |
|
vozi
Moderator
Sreca u nesreci
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Oznake |
| idemo u švecku, tenk gura lacija |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| "Dva bela goluba" kafana za putnike namernike | Schuhart | Požarevac | 994 | 07.11.2009. 14:47 |
| Skupštinska kafana - "odbegli poslanik" | tab503 | Politika | 10174 | 21.02.2009. 21:14 |
| Kafana "Jedite kod Dzoa" (preko puta kafane CG) | Pro Gamer | Video igre | 1 | 13.12.2008. 23:06 |