|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#1 |
|
is designed to be Idiotproof™
Zaslužan član
Učlanjen: 31.03.2004.
Pol: muški
Reputaciona moć: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trazim, trazim... pa ne znam gde bi'... i onda zakljucim da nam treba jedna ovakva tema, gde cem posle celodnevne voznje i gazenja puteva da zasednemo i prepricavamo price sa auto-puteva. Dakle... daj jedno toceno, crno i sedite da vam pricam:
Jos jedno: ****** http://forum.krstarica.com/showthrea...63#post3101663
|
|
|
#2 |
|
Zaslužan član
Učlanjen: 28.08.2005.
Reputaciona moć: 34 ![]() ![]() |
Jel to tvoje?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zaslužan član
Reputaciona moć: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ma kakvi... kamo srece da je bar bio moj ![]() Ja imam Golfa I '81 i Rovera 416i '98... ovo bejashe Audi 80, zagoreo im ispred skupshtine! Kako, zasto, neam pojma ne pitajte me, samo sam video da je nesto gadno pochelo da purnja i zagadilo pola grada. Otrchao na prozor, kad ja tamo ono medjutim, gori veselo, pa razbija... dok sam ja dovatio apart i strchao dole, vatrogasci su vec stigli i ugasili buktinju. Eto sta je ostalo od svega... jbga.
|
|
|
#4 |
|
Aktivan član
Učlanjen: 10.04.2005.
Reputaciona moć: 6 ![]() |
Odlicna ideja .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 16.01.2005.
Pol: Muško
Reputaciona moć: 16 ![]() ![]() |
hehehehehe, rostilj na 4 tocka!
ali nije Audi 80 nego stari 100 CC
|
|
|
#6 |
|
Zaslužan član
Mmm... da, jbga, u pravu si, ja sam bio bacio pogled s guza, pa reko 80... posle nisam ni razmisljao, da je malo prevelik za 80-ticu...
Sta ti je iskusno oko (:
|
|
|
#7 |
|
vozi
Moderator
Učlanjen: 06.04.2004.
Reputaciona moć: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Extra ideja... samo... posle jednog dana voznje po PA meni treba tri dana da prepricam sve to
![]() ![]() ![]() Onaj ko prezivi voznju u PA taj je ili lud ili nije normalan ![]() ![]() ![]() Za pocetak najvise me nervira sto Pancevci nemaju osnovnu vozacku kulturu, a to je voznje desnom stranom na auto putu E i da... pre nekog vremena poceo sam da vozim sa upaljenim svetlima i kad god stanem pesacima da predju obavezno se neko nadje da mi kaze da mi gore svetla |
|
|
|
|
|
#8 |
|
gladan sam
Elita
Učlanjen: 27.04.2004.
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() |
Ladan jedan jelen ovamo!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zagondžija
Legenda
Učlanjen: 04.03.2006.
Reputaciona moć: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
brmmmmmmm .......... brmmmmmmmm
![]() daj jedno toceno `vamo ..... ako ima Niksicko ![]() inace , ja u zadnje vreme ( od sudara sa motorcicem ) ne vozim nista ..... jedino dizalicu po gradilistu ![]() Vlado , kod nas je to zakon , pa ti vidi oces ili neces da palis svetla
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
gladan sam
Elita
Mog ortaka je jednom zaustavio pandur samo da mu kaze da kod nas nije obavezno drzati svetla upaljena po danu.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
vozi
Moderator
Reputaciona moć: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Upravo zbog toga me i nervira... od skoro je i u RS po zakonu da se voze upaljena svetla... nigde mi niko nista ne govori o svetlima osim pancevaca... pun mi ih je ku*ac... sad sam vec skoro 100% siguran da ga prvom prilikom napustam...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zaslužan član
Fin pandur.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
vozi
Moderator
@Garwor
Mene je letos zaustavio pandur kad sam se vracao s mora i kao razlog zaustavljanja naveo to sto sam iz krivine izasao vozeci po liniji :shock: i to je jos bila isprekidana posto je to nesto kao polukrivina izuzetno pregledna i po danu i po noci... i hteo da mi pise kaznu :shock: kao ne mora da mi pise bas za to al moze i za nesto drugo kaze "ima ovde materijala" gledajuci u moju jadnu 128-icu... al sam ga ubedio da se vracam s mora i da nemam prebijene pare ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zaslužan član
Citat:
![]()
|
|
|
|
#15 |
|
gladan sam
Elita
Mamu mu bezobraznu! Zatrebala mu lova, pa odma' zaustavio Zastavu. Isao je na zicer, all si mu lupio bananu!
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zaslužan član
Znaci Stojadin privlaci pandure ...
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zaslužan član
Ostala im valjda navika iz Oniiih vremena dok su massovno vozili Stojadine
|
|
|
#18 | |
|
gladan sam
Elita
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
vozi
Moderator
Jedan mi je uzeo kintu kad sam isao na more bas po tom osnovu... to mi je bila treca na putu do mora
?:?Prve dve sam priznao i to je ok cak su bili potpuno korektni... u oba slucaja sam isao 40 preko ogranicenja u naseljenom mestu i uzeli su mi po 5EUR, ali ovaj treci me je bas iznervirao.. nije imao radar i onda poceo da trazi gde sta ne radi... i dok se ja raspravljam sa jednim vaj drugi zaustavlja neki Krajsler onaj vojadzer i ovaj sto se raspravlja sa mnom kaze ovom drugom "ma pusti ga vidis da je kombi nov sve je ok..." ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
daj meni jedno pivo, jes rano, ali završila sam današnji posao
![]() može i deset s' lukom. e bre...vozim ja u švici.(nemam međunarodnu, auto maćehin, nemam ovlašćenje) ..zaustavi me i kaže...izvolite ovamo (pliz 'vuda) gde bre? a ono u kamiNJon veeeliki... u.srala sam se, ali vidim neka sokoćala unutra, i *** ima čovek uniformu, značku, a i ja vozim corollu. nije neki auto, a nisam ni neka faca da me kidnapuju.. uvezeš auto unutra, oni mu lepo na licu mesta urade tehnički, i kako ti se zalomi, e, sad srećom, pa to nije srbija te auto u perfektnom stanju, jer tamo tako mora ![]() ovde bi bilo povuci-potegni ![]() pogledao dokumenta, pitao me šta radim, čime se bavim, kažem da sam na odmoru... *** jedino mu bilo bitno da ne radim nigde, ni pasoš mi nije tražio... eto, inače sve se to događalo u periodu kada je na auto putu u ch dozvoljena brzina bila 80! zbog nerentabilnosti železnice na putu zurich-geneve eto.. e kad mi dođe pisaću vam doživljaje... ipak sam ja radila ko trgovački putnik po celoj sfrj i prelazila i po 2000 nedeljno...
|
|
|
|
#21 | |
|
gladan sam
Elita
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
vozi
Moderator
Ili naplata na licu mesta.... u kabini
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Guest
|
auu mangupi, mufljuzi...
sram da vam uđe! a kako da plati poštena žena? jel ono... kako da mu ne dam kad zna da imam? |
|
|
|
#24 |
|
Zagondžija
Legenda
Učlanjen: 04.03.2006.
Reputaciona moć: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poštena zena , neka plati pošteno .....
neka joj se naplati 2 puta
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
vozi
Moderator
E ljudi dajte mi jedno ladno pivo i ladnu oblogu za vrat... Isao sam nekom uskom ulicom i kad sam ostavio putnike na kraju ulice vracam se u rikverc... i sad... idu dva auta takodje ka glavnoj cesti ali unapred... i cim sam video likove znao sam da ce biti haos... ukljucim ja lepo stopericu i izmerim da su njih dvojica UNAPRED isli nekih 20-ak metara citav minut :shock:I *** posto je kisa mokri mi retrovizori ne vidim nista i moram da se okrenem...
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Oznake |
| idemo u švecku, tenk gura lacija |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| "Dva bela goluba" kafana za putnike namernike | Schuhart | Požarevac | 994 | 07.11.2009. 14:47 |
| Skupštinska kafana - "odbegli poslanik" | tab503 | Politika | 10174 | 21.02.2009. 21:14 |
| Kafana "Jedite kod Dzoa" (preko puta kafane CG) | Pro Gamer | Video igre | 1 | 13.12.2008. 23:06 |