|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
| Alati za teme |
|
|
#102 | |
|
Elita
Učlanjen: 05.01.2006.
Pol: muški
Tekstova u blogu: 1
Reputaciona moć: 11 ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
?
Buduća legenda
Učlanjen: 19.03.2005.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 16 ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
u prolazu ponekad :)
Zaslužan član
|
pa ko može da ostane na par komada, blago njemu (ja poznajem takvih nekoliko ljudi, i nisu pravi pušači nego pozeri s cigarom - ostatak ekipe su klot nepušači!). Al ja sam preterivala, bog te materin, kutiju i po sam pušila, ali kao Ronhill light jer je, kao , blaga cigareta :?
Ma idi... NOĆAS sam PONOVO spavala ko ZMAJ 8) Pre toga sam imala nesanicu, a pre toga loš san (kad sam tek ostavila cigare, nešto sam se budila umorna), pa onda skraćeno ali ok, a ovo noćas ...mmmmm.....10 sati dremke Ne treba potecnjivati moć kvalitetnog sna - mnogo sam srećna
|
|
|
#105 | |
|
?
Buduća legenda
Citat:
Ja sam pusila jace cigarete ( osim Cartiera )..brrrrrr i jos pocela sa 15-16.god. :| |
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
čuvar šećera
Legenda
Učlanjen: 14.02.2004.
Reputaciona moć: 126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bio sam rasan pušač, dudlao sam po dve kutije Dunhill-a, a dim mi je izlazio i na uši. Ne znam ni jednog jedinog strastvenog pušača, koji je probao da smanji dnevnu popušnju
a da je u tome uspeo. Jesam i ja to pokušavao, ali bi' nakon nekoliko dana sve to "nadoknadjivao". Inače, pio sam po 2-tri litra, isključivo tople limunade, ili jeo oljuštene, cele limunove (bio sam povećao konzumiranje i ostalog voća), i to mi je strašno pomoglo. Uostalom, koji bi duvandžija mogao da podnese ukus koji nastaje kombinacijom svežeg voća i duvana... bljak! Muka mi je i sad, dok ovo kuckam :? Bet, i ja sam ih sanjao noćima, uhh, kad se samo setim... nanuliimnaninu!!! Sanjaj, ćuti i trpi :-)
|
|
|
#107 |
|
osoba s' vizijom a bez misije!
Buduća legenda
Učlanjen: 21.10.2004.
Reputaciona moć: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Betty - ako mogu jedan savet: smanji nivo stresa. Kad dramaticno smanjis nivo stresa, bice ti sasvim lako da senosis sa ostavljanjem cigareta. POzz!
|
|
|
#108 |
|
Zaslužan član
|
www, pa bila sam na odmoru kad sam ostavljala
Što je super, jer inače nisam ni za q bila - što se tiče pažnje i radne sposobnosti :? Moram priznati da sam se strašno zabrinula da sam u stvari naneki čudan način podebilila Stvari koje sam radila u rrekordnom vremenu sad mi je trebalo 3 puta duže.....a baš je tih dana bilo mnogo da se radi. Valjalo je ostati profesionalac, ispoštovati rokove i svoje mere kvaliteta (moje su više od uobičajenih). Kojote, pa ti ne znaš da se kore od jabuke stavljaju u Drum - da se duvan ne osuši ? Moja tata to radio. E, ja ne brojim više ljudima cigare, i to je nešto A kad mi je preblizu dim od upaljene gare, SMRDI mi. Rezak neki (crisp) miris ima. Prosto zamišljam štetu koju pravi u plućima ta travnata paljevina Kadi se grlo upaljenim duvanom....blah. Kako je ono Isidora Sekulić opisivala i koga...M. Rakića? Nekoga je opsisvala i njegov muževan glas "iz grla koje je decenijama kadio duvanom" Moj glas je, sada, mandolina 8)
|
|
|
#109 | |
|
Zaslužan član
|
Citat:
nego...jel neko primetio da SVI KARDIOLOZI PUŠU CIGARETE??? :? Svi do jednog!
|
|
|
|
#110 |
|
?
Buduća legenda
Betty, prvih mesec dana je najteze.....stvar navike...blah....
Onda dodjes do faze ->Izvini, devojcice, u koju skolu ides ? |
|
|
|
|
|
#111 | |
|
?
Buduća legenda
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zaslužan član
|
moji dragi virtualni prijatelji
|
|
|
#113 |
|
Zaslužan član
|
Pa ne bih mogla ponovo da ga udahnem, nikako, ali još mi prija kad nanjušim iz daljine Hvala na backupu, znači mi. Istina je da (ovo je čudno) je u stvari bilo lakše nego što sam očekivala. A recite mi (ti i pikax) kako ste VI došli do odluke o ostavljanju cigareta?
|
|
|
#114 |
|
Zaslužan član
|
NEMA nijednog dobrog razloga, naravno!
![]() ja sam duugo imala želju da ostavim...trebalo je samo stisnuti petlju, i tu mi je jako pomogao jedan razgovor ...na poslu, smešno A šta se to zbilo s tobom? Baš potresan opis :?
|
|
|
#115 |
|
Zaslužan član
|
pardon.
Drago mi je da si OK
♫ The computer was born to solve problems that did not exist before. – Bill Gates Poslednji put ažurirao/la Betty : 10.05.2006. u 01:29 |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 02.02.2006.
Reputaciona moć: 4 ![]() |
Eh, ja bih da prestanem da pusim !!!! Samo ne znam kako.....
|
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zaslužan član
|
Citat:
Kaži, sigurno će pomoći i Maloj Plavoj ![]() (moj "slučaj" ne bi pomogao, trebalo je sresti nekog takvog, za početak...)
|
|
|
|
#120 | |
|
?
Buduća legenda
Citat:
Trener ( prof.dr. ) me forsirao treninzima, a ne ide p.usenje i sport Tada sam smanjila...na Medicinijadu nisam otisla, nazalost ..ali sam zato ostavila cigarete... |
|
|
|
|
|
|
#121 | |
|
Elita
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Elita
Betty,pomiri se s` tim - zapalices opet..onaj prvi osecaj kad zapalis pljugu pa dubok udah i osecaj u plucima...
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
?
Buduća legenda
Postajem nostalgicna....
..sto se tice Medicinijade ( da se razumemo )
Poslednji put ažurirao/la pikax : 10.05.2006. u 12:18 |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Elita
Imam 183 cm,82 kg,bez problema trcim 1500 ispod 5 minuta,iz benca dizem 100 kg...a pusim dve i po pakle dnevno...Jos u vojsci sam sebi rekao da je to jedini luksuz(makar i stetan) koga se necu odreci.
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Oznake |
| bolje sisaj nego da pusis, grickam nokte, hej haj drugari, pipi je tu |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Da li zelite da ostavite *******? | Luis e-cigareta | Banja Luka | 1 | 27.03.2007. 18:57 |
| Vanzemaljcu u nama i medju nama !!! | FATAL ERROR | Naučna i epska fantastika | 87 | 24.09.2006. 19:17 |
| ostavite kontakt 18 - 35 | byz | On traži nju | 0 | 23.10.2003. 17:44 |