|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
| Alati za teme |
|
|
#51 |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 16.06.2004.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...stvarno trebate ostaviti *******....zdravlje je u modi
....ne podnosim ljude koji puse cak ne volim ni da se druzim sa njima...a ni oni mene uvek se sanjima posvadjam zbog pusenja
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
u prolazu ponekad :)
Zaslužan član
|
vidi vidi ......isitna je da krize traju jako kratko - moja prva (prvog dana! ) trajala je između 5 i 10 minuta, i tad sam se sita ispalakala (brzinski, trebalo je iči na posao) , izdramila (oh, da, bilo nas je PETORO u stanu tog momenta! Juhuhu..publika 8) ) i - rešila da zaboravim da sam ikad pušila. Navikavam se (čuj, navikla sam se!!! ) na nepušenje. Vraća se koncentracija. Smanjiva se nervoza. Imam jako puno energije koje ranije nisam (e to je malo i problem, šta s tom iznenadnom podivljalošću? )Telo me podseća, al ko ga yebe. Ja se pitam. A ja sam rešila. Nek se navikne, nek se prilagodi telo.
|
|
|
#53 |
|
Zaslužan član
|
mili moji
![]() evo prošao mi je još jedan dan (sad već imam 8 nepušačkih!) , ali bezveze - od umora sam nekako prenebregavala da sam ostavila cigarete pa sam ih ŽELELA :shock: Onako, mahinalno, posgenm, kad ono - ah da ma ja ne pušim Eiii....znači ruke same traže Kupila sam Biomed i žvaćem sad taj neki Angelico Arhangelico (dobro je da nisam uzela i etarsko ulje, pregorko je :x) i pijem tinctura insomnia Ne mogu da spavam već drugu noć. Kako zapsim, tako se probudim. I dragi isto. I njegova sestra trudnica isto (ali ona nije kao mi bila pušač). Nešto nije u redu, a ja ne znam šta...Živci? inače se sjajno osećam - išla danas u šoping opet
|
|
|
#55 |
|
Zaslužan član
|
ja sam mislila možda da pijem da se opustim...ali neću. Savet ti je izlišan potpuno. Cigarete su bile moj jedini porok!
|
|
|
#57 |
|
Početnik
Učlanjen: 05.05.2006.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
Ueee
Znaci oni koji su pusili 15-20 godina ako ostave ili pokusaju posle toliko staza pusenja otrovi u telu mogu i da se zadrze i do 15 godina posle ostavljanja cigara.Pre je moglo i mogao je da ostavi ******* sa lakocom ko god je hteo ali posto su povecali amonijak sad je zavisnost veca i teze se ostavljaju cigare. Ja sam slusao nekog lika na radiju on je neki nas extra poznati doktor koji se bavi zavisnoscu protiv pusenja zove se Dr.Petar Borovic. On je tu reklamirao taj lek ZIBAN koji kazu da je odlican.On kosta 4000 i kusur dinara i potrebne su dve kutije da bi se prestalo ali ako sa racunom od jedne kupljene kutije odete do nekog zavoda ili institua nisam siguran dobijete tu kutiju gratis evo ga telefon 011/2456/652.Tu imate informacije o tom leku i takodje imate neko savetovaliste koje pomaze da se prestane sa pusenjem i imaju neki kurs da ga tako nazovem gde ubrzavate ili pouspesujete izbacivanje otrova iz tela. Ima isto neka forica sto je pricao kao pre svake cigare uzmete casu mlake vode i stavite u usta i drzite 5 minuta pa progutate i zapalite cigaru i mozda osetite odbojnost prema cigarama posle desetak dana.Probajte. Isto ima knjiga o pusenju. Zarko Arbulj 2003 . To je sve sto sam zapisao pa ako vam pomogne cool ako ne nema vezeee Svako dobro
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zaslužan član
|
u stvari i tebi svako dobro
|
|
|
#60 |
|
Početnik
samo tju reci ccc
|
|
|
|
|
|
#61 |
|
Zaslužan član
|
srce, ZIBAN je obican antidepresiv. S moje tacke gledista ( a to je zdrava pamet i visoka motivacija) malo je potcenjivacki savetovati TO.
Kaze moja sefica na temu Zibana „Ziban? Aaa... Ma super je Ziban! Ja sam ostavljala ******* s njim DVA PUTA 8)” so....ne cvrkuci nego se privedi k poznaniju prava i ljudskoga ustrojstva
|
|
|
#62 |
|
Zaslužan član
|
ju, skremblovo mi p.usenje
|
|
|
#63 |
|
Dezurni policajac :)
Buduća legenda
Učlanjen: 24.08.2003.
Reputaciona moć: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma samo cvrsta volja!
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zaslužan član
|
ma da ....i podrska okoline, uuu kako je to meni godilo!!!
|
|
|
#65 |
|
Početnik
Pa ne znam ja ti pricam kako sam cuo to dal radi il ne radi ja samo kazeeemmmmmmmm sta sam cuoooooo sta odma histerishes
omg
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zaslužan član
|
pa ti si ko tabloid yebote, a ovo ozbiljna tema!
Mislim da je zaista najbolje da se ovde javljaju ljudi koji SU PROŠLI KROZ ODVIKAVANJE od duvana ili oni koji imaju NAMERU da to urade. Sve ostalo je nepotrebno.
|
|
|
#67 |
|
Početnik
Da li si sigurna ?
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zaslužan član
|
odlična sam
ne posustajem nego, dr, aj banujte ovog ometača, baš me nervira potcenjivanje...msilim šta si TI koji **** prošao?. Čitao u novinama o lekići, ili još gore prisluškivao razgovor komšija na stepenišut pa sad ovde soliš pamet (manje više to) nego još provociraš. Ja sam sigurna 101%. 8) TI nemaš pojma. ajde SEVAJ s teme, paceru
|
|
|
#71 |
|
Početnik
Jedno i jedino ja nisam ni poceo jer sam dovoljno pametan da se ne trujem a ja vas sve pusace da pitam zasto pusite ako mi nekooooooooo kaze dobar razlog ok odustajem od svegaaaaaa ali svi ono pa kao eto onako pusilo mi se ma idi bree ...
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
?
Buduća legenda
Učlanjen: 19.03.2005.
Tekstova u blogu: 1
Reputaciona moć: 16 ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Drago mi je zbog tebe... .. i nemoj da se trujes..
|
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Početnik
Eto ti imas pozitivne energije a ne ko Betty
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Početnik
Jos uvek dobroooooo ne na forumu samo al eto .
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Oznake |
| bolje sisaj nego da pusis, grickam nokte, hej haj drugari, pipi je tu |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Da li zelite da ostavite *******? | Luis e-cigareta | Banja Luka | 1 | 27.03.2007. 18:57 |
| Vanzemaljcu u nama i medju nama !!! | FATAL ERROR | Naučna i epska fantastika | 87 | 24.09.2006. 19:17 |
| ostavite kontakt 18 - 35 | byz | On traži nju | 0 | 23.10.2003. 17:44 |