Alatke iz kuhinje - Strana 2 - Forum Krstarice

Idi nazad   Forum Krstarice > Hobi > Kulinarstvo

Odgovorite

Alati za teme
stari 28.10.2009., 17:50   #26
unchi
volim da radim...
Zainteresovan član

unchi (avatar)

Učlanjen: 21.08.2007.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 3
unchi ima ugledunchi ima ugledunchi ima ugled
Podrazumevano Re: Alatke iz kuhinje

imam ja bosch mum. 550w, odlican je... koristim ga i za mucenje i za mlevenje oraha, lesnika keksa...odlican je. testo takodje umesi za par min :-)
stari 28.10.2009., 20:12   #27
pingvin02
Početnik

pingvin02 (avatar)

Učlanjen: 27.10.2009.
Reputaciona moć: 1
pingvin02 se trudi

Možeš li samo napisati koji je tip . Ima ih nekoliko koji su dostupni . Meni lično svidjeo se onaj što ima i dodatak za mljevenje mesa .
pingvin02 nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 29.10.2009., 01:53   #28
unchi
volim da radim...
Zainteresovan član

unchi (avatar)

Citat:
Original postavio pingvin02 Pogledaj poruku
Možeš li samo napisati koji je tip . Ima ih nekoliko koji su dostupni . Meni lično svidjeo se onaj što ima i dodatak za mljevenje mesa .
http://www.bosch-home.com/rs/proizvo...?source=browse evo ovaj. kada sam ga ja kupovala, ta masina za mlevenje mesa i bokal su mogli da se kupe naknadno, tako da ne moras odmah ako ne zelis. ne znam kako je sad.
stari 29.10.2009., 16:44   #29
pingvin02
Početnik

pingvin02 (avatar)

pingvin02 se trudi

Hvala , i ja sam mislila na taj . Još samo da skontam gdje da ga nađem u RS
stari 31.10.2009., 00:30   #30
Waterfall
♥ ♥
Legenda

Waterfall (avatar)

Učlanjen: 20.08.2005.
Reputaciona moć: 66
Waterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II reda

Super tema

Kakva su vam iskustva sa gril tiganjima?

(Htela bih da spremam neke stvarcice na grilu a da ne moram da vadim svaku put rostilj.)
stari 31.10.2009., 22:13   #31
pingvin02
Početnik

pingvin02 (avatar)

pingvin02 se trudi

ja imam onu pizza tavu na struju . Misliš li na to ili baš na tavu što ide na ringlu ? Ja sam sa ovim prezadovoljna . Ručak bude za čas gotov
stari 01.11.2009., 00:27   #32
Waterfall
♥ ♥
Legenda

Waterfall (avatar)

Učlanjen: 20.08.2005.
Reputaciona moć: 66
Waterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II redaWaterfall je guru II reda

Citat:
Original postavio pingvin02 Pogledaj poruku
ja imam onu pizza tavu na struju . Misliš li na to ili baš na tavu što ide na ringlu ? Ja sam sa ovim prezadovoljna . Ručak bude za čas gotov
Mislim bas sto ide na ringlu..
stari 03.11.2009., 17:18   #33
Teta Ira
sred bure oluje i nedaca svih biti vedar nasmejan i tih najveca je umetnost na svetu
Ističe se

Teta Ira (avatar)

Učlanjen: 06.10.2008.
Reputaciona moć: 7
Teta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osoba
Podrazumevano Re: Ukrašavanje torti, rođendanske torte

Unchi u Delta citiju u prodavnici Dexy co imas ovaj kompresor koji ja koristim i on je oko 2000din, Nije profi ali meni zavrsava posao, a nije ni skup
Teta Ira nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.11.2009., 17:51   #34
unchi
volim da radim...
Zainteresovan član

unchi (avatar)

e da citala sam da ste taj uzeli ali da ga posle valjda nije bilo..znaci delta city - hvala teta Iro puno ;-)
stari 03.11.2009., 17:57   #35
Teta Ira
sred bure oluje i nedaca svih biti vedar nasmejan i tih najveca je umetnost na svetu
Ističe se

Teta Ira (avatar)

Teta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osobaTeta Ira je naprosto divna osoba

Sada za vreme tortijade sam ga videla. Bas smo ga Zadovoljna domacica i ja gledale.
stari 04.11.2009., 08:51   #36
Zadovoljna domacica
je baš to...
Primećen član

Zadovoljna domacica (avatar)

Učlanjen: 18.01.2009.
Reputaciona moć: 11
Zadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnik

To što smo Teta Ira i ja gledale u DC košta 2600 dinara,i to nije kompresor u pravom smislu te reči.To je pištolj (koji zaista liči na igračku) i boca gasa (verovatno) uz pomoć koje to radi.U kompletu košta toliko,a posebno takva boca košta oko 700 dinara,a veća oko 1000 dinara.Pištolja taj put posebno nije bilo.Ja bih to onda kupila,ali me malo pokolebala Irenina konstatacija da se te boce posebno malo teže nalaze,+ ja nisam iz BGD,pa sam baš bila u dilemi.A i nisam nešto pri lovi,kod mene se baš oseća SEKA.Mnogo mi je bilo da kupim taj komplet + još jednu bocu,a plašila sam se da kupim samo komplet,pa da posle ne mogu da kupim bocu...Zakomplikovala sam,ali nadam se da ste razumele šta hoću da kažem.Da ne mogu ja da dolazim u Beograd da bih kupila bocu,i kada dođem,ono nigde nema.To je poenta priče.

Mada posle,kada sam razmislila,čim budem imala 3600 (komplet + veća boca),odmah ću to da pazarim.Irena i Daca (koja baš,baš ima posla) su zadovoljne,a ja nema šanse da kompresor ikada kupim.

To lili što si ti videla nije ono o čemu je pričala Irena.To je možda stvarno kompresor,jer ja sam videla u Merkuru kompresor za 6000 + 2200 košta pištolj.
stari 04.11.2009., 11:01   #37
Zadovoljna domacica
je baš to...
Primećen član

Zadovoljna domacica (avatar)

Učlanjen: 18.01.2009.
Reputaciona moć: 11
Zadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnikZadovoljna domacica je guru pripravnik

Citat:
Original postavio PrincessAndjela Pogledaj poruku
Do sada nisam nikad pravila torte po porudžbini, nego isključivo za rodjendane moje dečice, našu slavu, ponekad kad je mama insistirala da na neku svadbu ponesemo i tortu, pa mi za takvu upotrebu kompresor i ne treba. U redu je kupiti nešto što će ti pomoći da zaradiš više, (moja logika-mala pametnica). Tako da ću umesto kompresora parice spiskati na cipele A šljokice ću da dunem na tortu.Kad je dunem i šljokice sunem, srušiću ti kuću, tj. tortu
U redu je kupiti,ako će ti se to što kupiš otplatiti u razumnom vremenskom periodu.A ako jednu stvar otplaćuješ i otplaćuješ,a posao ti se ne povećava,jer tamo negde ima lošije i jeftinije,onda su to bačene pare.
stari 04.11.2009., 13:47   #38
daca_011
svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem
Aktivan član

daca_011 (avatar)

Učlanjen: 21.03.2008.
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 6
daca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osoba

pravi kompresor za poslasticare koste oko 17000.
stari 04.11.2009., 13:58   #39
rzorica
uziva u svetu slatkisa
Primećen član

rzorica (avatar)

Učlanjen: 06.09.2007.
Reputaciona moć: 5
rzorica obećavarzorica obećavarzorica obećavarzorica obećavarzorica obećavarzorica obećavarzorica obećavarzorica obećavarzorica obećava

Daaaa,ali ste vi zaboravili da smo mi ekipa koja radi sa stapom i kanapom i uvek pronalazi jeftiniju zamenu od onoga sto bi po pravilu trebalo da imamo.Na kraju krajeva,mozda se necete sloziti samnom ali mi nismo poslasticari!?
Mi smo slobodni umetnici.To mi se vise svidja.
Inace ja bas i nisam obozavalac poslasticarskih poslastica.Posebno danas kada se sve pravi od praskova!
rzorica nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 04.11.2009., 14:09   #40
llylly
bas pocetnik
Početnik

llylly (avatar)

Učlanjen: 23.03.2009.
llylly se trudi

Citat:
Original postavio Zadovoljna domacica Pogledaj poruku
To što smo Teta Ira i ja gledale u DC košta 2600 dinara,i to nije kompresor u pravom smislu te reči.To je pištolj (koji zaista liči na igračku) i boca gasa (verovatno) uz pomoć koje to radi.U kompletu košta toliko,a posebno takva boca košta oko 700 dinara,a veća oko 1000 dinara.Pištolja taj put posebno nije bilo.Ja bih to onda kupila,ali me malo pokolebala Irenina konstatacija da se te boce posebno malo teže nalaze,+ ja nisam iz BGD,pa sam baš bila u dilemi.A i nisam nešto pri lovi,kod mene se baš oseća SEKA.Mnogo mi je bilo da kupim taj komplet + još jednu bocu,a plašila sam se da kupim samo komplet,pa da posle ne mogu da kupim bocu...Zakomplikovala sam,ali nadam se da ste razumele šta hoću da kažem.Da ne mogu ja da dolazim u Beograd da bih kupila bocu,i kada dođem,ono nigde nema.To je poenta priče.

Mada posle,kada sam razmislila,čim budem imala 3600 (komplet + veća boca),odmah ću to da pazarim.Irena i Daca (koja baš,baš ima posla) su zadovoljne,a ja nema šanse da k
To lili što si ti videla nije ono o čemu je pričala Irena.To je možda stvarno kompresor,jer ja sam videla u Merkuru kompresor za 6000 + 2200 košta pištolj.
provericu kad budem opet isla u Dexi
llylly nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 04.11.2009., 14:13   #41
daca_011
Aktivan član

daca_011 (avatar)

daca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osobadaca_011 je naprosto divna osoba

ma ja samo navodim raspon cena ono oddddd-dooooo.
znas ono jao jel to "versaci"-a ti iskreno kazes ma daj kupila kod kineza za 1000 din i zavrsava ti posao.
Svi srecni i zadovoljni.
stari 04.11.2009., 16:48   #42
Jaca023
sanja budna i sanja i sanja i josh vishe sanja..i voli mnogo crvenu boju.
Domaćin

Jaca023 (avatar)

Učlanjen: 16.01.2009.
Reputaciona moć: 18
Jaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnik

Citat:
Original postavio Zadovoljna domacica Pogledaj poruku

Mada posle,kada sam razmislila,čim budem imala 3600 (komplet + veća boca),odmah ću to da pazarim.Irena i Daca (koja baš,baš ima posla) su zadovoljne,a ja nema šanse da kompresor ikada kupim.

Pa dobro, a ta obicna boca i nije neki kvalitet, kompresor je kompresor, ali opet ti znash, kada sve stavish na papir i nije velika razlika
stari 04.11.2009., 18:07   #43
daca_011
Aktivan član

daca_011 (avatar)

ja sam do sad potrosila boca za pola onog skupog kompresora,ali nikako da se nakanim da ga uzmem.
stari 04.11.2009., 19:42   #44
Jaca023
sanja budna i sanja i sanja i josh vishe sanja..i voli mnogo crvenu boju.
Domaćin

Jaca023 (avatar)

Učlanjen: 16.01.2009.
Reputaciona moć: 18
Jaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnikJaca023 je guru pripravnik

Pa o tome i pricam, potroshicesh josh ko zna koliko puta toliko, jeste izdatak, ali eto i mikser stigao na red, pa shto nece i kompresor, tako isto mislim i za Zadovoljnu domacicu, jeste da je i obim posla manji, ali se isplati kad tad...Meni je muz pravio, ali da nije ja sam vec reshila da sakupljam novac da kupim u prodavnici...
stari 04.11.2009., 20:58   #45
emaw2
zivot je onakav kakav je u nasim mislima
Zainteresovan član

emaw2 (avatar)

Učlanjen: 04.01.2009.
emaw2 se trudi

Citat:
Original postavio daca_011 Pogledaj poruku
pravi kompresor za poslasticare koste oko 17000.
Ja imam taj i odlican je.
stari 04.11.2009., 22:30   #46
llylly
bas pocetnik
Početnik

llylly (avatar)

llylly se trudi

stari 04.11.2009., 22:55   #47
Teta Ira
Ističe se

Teta Ira (avatar)

Podrazumevano kompresor

To je neki novi i dosta skup. Onaj sto ja imam je obican plasticni, naravno daleko slabijeg kvaliteta ali meni za sada zavrsava posao. Da kupim veliki neznam gde bi ga drzala. Vec imam problem i sa ovim mikserom jer stalno moram da ga pomeram a on nije bas lak
stari 05.11.2009., 02:35   #48
smeh
proučava zakone i piše žalbe
Moderator

smeh (avatar)

Učlanjen: 07.09.2003.
Tekstova u blogu: 16
Reputaciona moć: 32
smeh je guru pripravniksmeh je guru pripravniksmeh je guru pripravniksmeh je guru pripravniksmeh je guru pripravniksmeh je guru pripravniksmeh je guru pripravniksmeh je guru pripravniksmeh je guru pripravniksmeh je guru pripravniksmeh je guru pripravnik

Ako smem da se umešam...
Ovo je modelarski pištolj sa posudicom za boju.
Da bi se pokrenuo, mora imati ili posudicu sa gasom, ili kompresor koji sve to gura.
Boce su skupe ko' đavo, brzo se potroše i ne isplati se.
To je niža modelarska klasa (nisu precizni za rad, "pljuckaju" boju...)
Sve u svemu - ne preporučuje se nikako. Kaže stručnjak
stari 05.11.2009., 08:11   #49
llylly
bas pocetnik
Početnik

llylly (avatar)

llylly se trudi

nista slicno nema trenutno u Dexiju, pitala sam trgovkinju.
stari 05.11.2009., 08:22   #50
llylly
bas pocetnik
Početnik

llylly (avatar)

llylly se trudi

Na deklaraciji pise da ima rasprsivac , dve staklene boce za boju i kljuc. Isla sam nekim drugim poslom u Dexi, pa reko daj da pogledam i to, Mene trenutno to ne zanima, al sam videla da su mnogi ovde zainteresirani pa reko da slikam. Ovo ocito nije ono o cemu je teta Ira pisala, ali drugo nema.( barem u ovom Dexiju gde sam ja bila)
Odgovorite

Pošalji link

Alati za teme

Pravila za slanje poruka
Ne možete kreirati novu temu
Ne možete poslati odgovor
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoju poruku

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen

Forum Krstarice > Hobi > Kulinarstvo

Slične teme
Tema Тemu započeo Forum Odgovora Poslednja poruka
Izgled alatke R.A.M Ljubav i seks (18+) 175 23.02.2008. 04:24
Mini kuhinje-Blok kuhinje azizor Dom i porodica 3 08.10.2006. 22:29
Mini kuhinje-Blok kuhinje azizor Svaštara 0 07.10.2006. 11:56
Hakerske alatke! BlackICE Softver 1 16.12.2003. 17:45

Forum Krstarice - Arhiva - Vrh strane
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2009. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.