|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#1 |
|
proučava zakone i piše žalbe
Moderator
Učlanjen: 07.09.2003.
Pol: ženski
Tekstova u blogu: 16
Reputaciona moć: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hajde da i ovde postavimo ovu temu.
Jedan od načina je da uđete u svoj profil, pa formirate album i sliku iz albuma postavite na temu. Kad otvorite sliku iz svog albuma, ispod nje imate Adresu slike (URL) i BB kod. Kopirajte ovo drugo i postavite u poruku u kojoj želite da se slika pojavi. Drugi način je preko nekog sajta (npr. http://www.imageshack.us/ ) Klikneš na Browse, izabereš sliku sa svog harda, zatim ok i klikneš na "start upload", sačekaš da učita, i onda selektuješ ceo link koji izadje u okviru pored "Hotlink for forums". Ili, kada otvorite prozor za odgovor na temu, skrolujete dole gde postoji opcija "Sredi priloge", kliknete, otvara se novi okvir u kome postoji opcija "Browse", kliknete na to, izaberete putanju do slike i samu sliku i zatim na komandu "Slanje", klik na "Zatvori prozor" i slika će biti učitana i zatim kliknite na "pošaljite odgovor".
Volite svom snagom, jer ljubav je ono što čoveka čini - čovekom Poslednji put ažurirao/la smeh : 18.11.2009. u 05:27 |
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Reputaciona moć: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je moja koleginica Mili već lepo objasnila:
Ево како се постављају клипови са YOUTUBE сајта. 1. Када одлучите који клип да поставите, кликните на дугме ОДГОВОР и отвориће вам се прозор. Тада треба да кликнете на црвено-белу иконицу на којој пише You Tube. ![]() 2. Kaда кликнете на њу, у прозору вам се постави ово: ![]() 3. Затим отиђите на сајт YOUTUBE-а али немојте затварати прозор за одговор, боље отворите тај сајт са Ctrl+Tab или Ctrl+N, копирајте следећи линк поред којег пише Embed. ![]() 4. Исти тај копирани линк уметните тачно између. Требало би овако да изгледа: [/QUOTE]
|
|
#3 |
|
Vratila se sa dugog letovanja i polako iscitava
sve propustene poruke ne forumu :)
Zainteresovan član
Učlanjen: 27.08.2008.
Reputaciona moć: 2 ![]() |
HVALA!!!!!!!!!!
Ja sam jos pre godinu dana citala kako se postavljaju slike i tada mi je delovalo jako komplikovano pa sam samo koristila opciju uredi priloge. I sada kada citam uopste mi vise nije komplikovano - iapk polako uspevam da naucim i prihvatim sve blagodeti foruma
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 29.06.2004.
Reputaciona moć: 6 ![]() ![]() ![]() |
Hvala bela rado!!!
Sad mi je mnogo, mnogo jasnije...
|
|
#6 |
|
Vratila se sa dugog letovanja i polako iscitava
sve propustene poruke ne forumu :)
Zainteresovan član
Učlanjen: 27.08.2008.
Reputaciona moć: 2 ![]() |
Pitanje se ne odnosi na postavljanje slika ali ima veze sa slikama
![]() Da li postoji opcija da me forum obavesti da je jos neko komentarisao sliku koju sam ja vec komentarisala. ovako moram da pamtim sta sem sve komentarisala i eventualno pitala pa da povremeno ulazim i vidim imali odgovora. Da li postoji neka opcija da se to promeni? |
|
|
|
|
#7 | |
|
Moderator
Citat:
Ako i ima, to bi, eventualno, moglo biti negde u ličnom proifilu. Ali, raspitaću se.
|
|
|
#8 |
|
pisem,brisem i uzdisem
Početnik
Učlanjen: 12.11.2009.
Reputaciona moć: 1 ![]() |
Kako da postavim avatar?
|
|
|
|
|
#9 |
|
volim da radim...
Zainteresovan član
Učlanjen: 21.08.2007.
Reputaciona moć: 3 ![]() ![]() ![]() |
kada se ulogujes pri vrhu imas link korisnicki profil..tu udjes i sa leve strane imas opcije za uredjenje profila, jedna od njih je i izmeni avatar.
|
|
#10 |
|
Nov član
Učlanjen: 13.11.2009.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
hvalla
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderator
Ubedljivo najjednostavniji način za postavljenje slika je preko albuma.
Dakle, uđete u svoj profil, sa desne strane imate oznaku "albumi" (ili... sasvim gore, gde imate opcije koje počinju sa Korisnički profil - Blogovi-...-Slike i albumi-... Kliknete na slike i albumi, prošete onaj deo gde su "skorašnji albumi" i uđete u svoj.) Ako još nemate formiran album, pratite uputstva i formirajte ga. Maksimalna veličina slike koja ide u album je 600x600px, dakle neophodno je da u svom računaru prethodno smanjite slike (preko nekog od programa za to: photoshop, photo expres, može i preko ACD see... i mase drugih programa - šta ko ima). Učitate svoje slike u album i kad otvorite sliku ispod imate oznaku BB kod. Kliknete na to, selektovano je, "ctrl+c", uđete na Forum na mesto gde želite da postavite fotografiju, otvorite prozor, iskopirate BB kod (ctrl+v) i to je to. Slika je postavljena gde treba.
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Kolekcija smešnih slika i video zapisa | Zoki1981 | Zanimljivi sajtovi | 0 | 06.06.2008. 13:38 |
| odvojit muziku iz klipa | MASTER OF DISASTROUS | Multimedija | 16 | 03.04.2008. 15:41 |
| Pesma sa klipa | Iwan91 | Muzika | 6 | 16.03.2008. 21:50 |
| Slika ... ili video... a mozda i poziv | Fibo | Ljubav i seks (18+) | 9 | 31.12.2007. 12:14 |