Sve što vas zanima u vezi s vizama! - Strana 4 - Forum Krstarice

Idi nazad   Forum Krstarice > Zabava > Putovanja

Odgovorite

Alati za teme
stari 07.05.2006., 13:26   #76
Lukoslav
Obećava

Učlanjen: 17.03.2006.
Pol: muški
Reputaciona moć: 4
Lukoslav se trudi
Podrazumevano Re: Vize za Grcku...

ja vadim grupnu vec 2. put ove godine i oba puta mislim da nije bila preko 10e ...
Lukoslav nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 09.05.2006., 15:47   #77
besame
Zainteresovan član

Učlanjen: 11.01.2004.
Pol: ženski
Tekstova u blogu: 1
Reputaciona moć: 6
besame se trudi

Ja zvala da zakazem,ali niko se ne javlja..
besame nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 30.05.2006., 12:06   #78
Vasulopulos
Početnik

Vasulopulos (avatar)

Učlanjen: 05.04.2006.
Reputaciona moć: 0
Vasulopulos se trudi
Question Re: Vize za Grcku...

Da li neko zna šta sve treba od tih papira. Na sajtu ambasade piše nekoliko dokumenata medjutim na sajtovima raznih tur. agencija piše da treba mnogo više kojekakvih potvrda i kopija otprilike svih dokumenata cele rodbine deset kolena unazad. Više mi je preko glave sve pa ako neko zna šta je neophodno bio bi mu mnogoooo zahvalan.

:-? :-D 8)
Vasulopulos nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 30.05.2006., 17:01   #79
coka 24
Obećava

Učlanjen: 19.04.2006.
coka 24 se trudi

Citat:
Original postavio Vasulopulos
Da li neko zna šta sve treba od tih papira. Na sajtu ambasade piše nekoliko dokumenata medjutim na sajtovima raznih tur. agencija piše da treba mnogo više kojekakvih potvrda i kopija otprilike svih dokumenata cele rodbine deset kolena unazad. Više mi je preko glave sve pa ako neko zna šta je neophodno bio bi mu mnogoooo zahvalan.

:-? :-D 8)
Ako planiras da vadis individualnu vizu zovi ambasadu i zakazi i oni ce ti za nekoliko dana poslati pismo u kome pise sta ti sve treba i zahtev koji treba da popunis i da poneses sa sobom meni je danas stigli pismo a ako planiras grupnu vizu onda ce ti u agenciji reci sve sta ti treba.Telefon za zakazivanje je 0903151515
coka 24 nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 05.06.2006., 10:26   #80
Vasulopulos
Početnik

Vasulopulos (avatar)

Učlanjen: 05.04.2006.
Vasulopulos se trudi

Hvala! uradio sam bas to
Vasulopulos nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 22.09.2006., 12:43   #81
njusa
Nov član

Učlanjen: 21.09.2006.
njusa se trudi
Podrazumevano viza za madjarsku

Na koji nacin se dobija viza za madjarsku? unaprijed zahvalan
njusa nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 22.09.2006., 13:32   #82
alexandrra
Aktivan član

alexandrra (avatar)

Učlanjen: 12.06.2004.
alexandrra se trudi
Podrazumevano Re: viza za madjarsku

Ja sam jednom radila preko agencije jer nisam iz Bg-a pa nisam mogla dase cimam. Koliko se secam bila je besplatna i potreban je samo pasos i jos jedna slika, ali bolje pozovi konzulat pa se raspitaj.
alexandrra nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 22.09.2006., 13:43   #83
Mirka šizika
Guest

Idi na sajt madjarske ambasade tamo sve pise..I da znas traze brdo papira..ubijaju...Ko da su u sengenu...
  Odgovorite sa citatom
stari 22.09.2006., 13:46   #84
Samantha Jones
..emotivna luda, ceo zivot sa kretenima
Legenda

Samantha Jones (avatar)

Učlanjen: 03.07.2005.
Reputaciona moć: 46
Samantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guru

Ma daj ne rise!!!
Treba ti 2 slike, potrvda da si student, ili zaposlen ili tako nesto i treba ti onaj papir da ostavis svoje podatke,znaci koliko god imas, zasto uzimas vizu, znaci ukupni 3 papira i 2 slike....i dodjes u SU lepo to predas nista se ne placa i cekas u redi i za dan ili sat bice gotovo zavisi kako ti oni kazu....
stari 22.09.2006., 13:50   #85
Corto Malteze
Loading...
Buduća legenda

Corto Malteze (avatar)

Učlanjen: 12.07.2006.
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 25
Corto Malteze je guru pripravnikCorto Malteze je guru pripravnikCorto Malteze je guru pripravnikCorto Malteze je guru pripravnikCorto Malteze je guru pripravnikCorto Malteze je guru pripravnikCorto Malteze je guru pripravnikCorto Malteze je guru pripravnikCorto Malteze je guru pripravnikCorto Malteze je guru pripravnikCorto Malteze je guru pripravnik

ma da, dobijas nesto vrlo jednostavno...skoro je jedan moj prijatelj uzimao njihovu vizu, bas bez cimanja i dobio je na godinu dana.
Corto Malteze nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 22.09.2006., 13:56   #86
Samantha Jones
..emotivna luda, ceo zivot sa kretenima
Legenda

Samantha Jones (avatar)

Učlanjen: 03.07.2005.
Reputaciona moć: 46
Samantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guruSamantha Jones je guru

da madjarske vize su na godinu dana ako ti treba ovako kao gradjanin...Ja imam svoju
stari 22.09.2006., 17:00   #87
Mirka šizika
Guest

Meni su trazili i potvrdu iz nemanjine kolika su mi primanja ..Trebalo je da sakupim vise papira nego za grcku..A isla sam na dva dana - tj jednu noc...
  Odgovorite sa citatom
stari 22.09.2006., 17:13   #88
DellBoy-011
Moderator

DellBoy-011 (avatar)

Učlanjen: 20.11.2003.
Reputaciona moć: 75
DellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II reda

Ja sam išao prošle nedelje, traže dve fotografije kao za pasoš, ne starije od 6 meseci i sa svetlom pozadinom, uverenje o zaposlenju i overenu fotokopiju radne knjižice kao i popunjen formular koji se može naći i na netu, ili se dobiti u ambasadi.
Rade od pola devet ujutro, ali kada sam otišao tamo je bilo više stotina ljudi u redu i nije mi padalo na pamet da čekam satima.
Inače, hteo sam da idem sa prijateljima, autom, u budimpeštu na sajam erotike.
Jeste mogao da bude lep i zabavan vikend, ali ne želim toliko da se patim u redu za vizu.

http://www.hukonzulat.org.yu/yu/fram...oad&pic=7&lo=0
ovo je adresa sa koje se može skinuti formular.
DellBoy-011 nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 12.10.2006., 03:10   #89
meelosh_bg
Zainteresovan član

Učlanjen: 06.08.2005.
meelosh_bg se trudi

Na sajtu lepo pise koji su dokumenti potrebni, nije nista posebno, dodao bih samo da ukoliko imate neki stari pasos sa EU vizama - obavezno ponesite. Po pravilu cete dobiti multi vizu na sest meseci ili godinu dana, a bez takvih "preporuka" ili stare madjarske vize im se omakne i single entry na nekoliko dana.

Takodje toplo preporucujem call centar ambasade 0903 127 127 (21 din po pozivu), na koji se zakazuje intervju, tako da apsolutno nema cekanja u redu. Procedura je sasvim civilizovana i prijatna i, za razliku od D ili FR ambasade, kod Madjara nema ponizavanja i apsurda.
meelosh_bg nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 12.10.2006., 17:15   #90
Jelena87
Aktivan član

Učlanjen: 15.06.2004.
Reputaciona moć: 7
Jelena87 ima ugledJelena87 ima ugledJelena87 ima ugled

Koliko zaebancije zbog pis.l.jive vize...Sramota!
Jedino viza koja mi je dosad trebala bila je onda da iz Hrvatske mogu ici u Srbiju(to su isto bili redovi,Srbi zaebavaju Srbe,a sta ces,takav smo narod). To je tek sramota
Jelena87 nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 20.10.2006., 09:53   #91
salatoni
Početnik

Učlanjen: 26.07.2006.
salatoni se trudi

e to se secam, cekam u redu za vizu srbiju u vukovaru na minus 10, i ne mogu da verujem da mogu da idem u bilo koju zemlju u evropi a ja cekam da idem u srbiju....
sto se tice madjarske, supruga mi je isla prosle nedelje u suboticu, popunis zahtev (skines sa sajta), potvrda o zaposlenju ili da si student, dve fotografije i to je sve. posle odes u super caffe :-) pored ambasade i sacekas sat-dva i sve je gotovo mozes da ides u madjarsku godinu dana kad vec nemas hrvatski pasos :-)
salatoni nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 21.10.2006., 02:50   #92
meelosh_bg
Zainteresovan član

Učlanjen: 06.08.2005.
meelosh_bg se trudi

Citat:
Original postavio salatoni
e to se secam, cekam u redu za vizu srbiju u vukovaru na minus 10, i ne mogu da verujem da mogu da idem u bilo koju zemlju u evropi a ja cekam da idem u srbiju....
sto se tice madjarske, supruga mi je isla prosle nedelje u suboticu, popunis zahtev (skines sa sajta), potvrda o zaposlenju ili da si student, dve fotografije i to je sve. posle odes u super caffe :-) pored ambasade i sacekas sat-dva i sve je gotovo mozes da ides u madjarsku godinu dana kad vec nemas hrvatski pasos :-)
I to sve vredi samo pod uslovom da imas prijavljen boravak na teritoriji APV. U suprotnom, ide se u Konzulat u BG, ul. Vladete Kovacevica na Senjaku; procedura traje tri radna dana i po pravilu se ne izdaje duza viza od sest meseci, ako i to. Iz nekog iskustva, sestomesecna multi entry ce se dobiti tek kao druga ili treca madjarska viza, bez obzira na sengene i sve ostalo...
meelosh_bg nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 21.10.2006., 20:38   #93
Jelena87
Aktivan član

Citat:
Original postavio salatoni
Jeste vi iz okoline Vukovara? Pa da,mislim reči su suvisne. Cekas u redu od rane zore da ti daju vizu za Srbiju,ej,pa nije to macji kasalj,ne zasluzuje svako da udje u tu zemlju...
stari 24.10.2006., 09:02   #94
salatoni
Početnik

Učlanjen: 26.07.2006.
salatoni se trudi

Citat:
Original postavio Jelena87
Jeste vi iz okoline Vukovara? Pa da,mislim reči su suvisne. Cekas u redu od rane zore da ti daju vizu za Srbiju,ej,pa nije to macji kasalj,ne zasluzuje svako da udje u tu zemlju...
da i imam nezaboravno iskustvo od samog pocetka rata (cuvene potvrde koje ti izdaje nacelnik staba teritorijalne odbrane ili tako nesto da bi mogao da predjes granicu-ti se ne secas toga suvise si mlada) pa do cekanje pred konzulatom u vu da bi dobio vizu. ljudi su iz srbije dolazile navece i cekali na autobuskoj stanici da bi ujutro oko 3-4 formirali red ispred konzulata, pa onda oni likovi koji ti kao pomazu da popunis zahtev pa im ti das koju kunu , pa onda oni koju prodaju mesto pa ne budes 356 vec 82 u redu :-) itd... eh kad gledas sa ove distance stvarno izgleda smesno i pomalo tragicno ali u to vreme to je bilo najnormalnija stvar, ne ponovilo se!
salatoni nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 24.10.2006., 12:20   #95
Jelena87
Aktivan član

Da,kad se setim kako su nas narod pravili majmunima i nedostojnima za ulazak u lepu im Srbiju.... Ako bi se slicne stvari nekad u buducnosti desile,ne bi htela vise nikad da cujem za Srbiju,pa nek mi je matica i 100 puta,ali ako radi takve stvari,ocito da nije.....
stari 29.10.2006., 19:17   #96
kannna
Početnik

Učlanjen: 29.10.2006.
kannna ima ugledkannna ima ugled
Podrazumevano viza za USA

zanimaju me iskustva ljudi koji su dobili vizu za USA na neku foru, da su nezaposleni studenti kojima niko nije poslao garantno pismo niti su je dobili preko neke ogranizacije.
kannna nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 29.10.2006., 19:30   #97
goldfish
Legenda

goldfish (avatar)

Učlanjen: 10.10.2005.
Reputaciona moć: 22
goldfish ima svetlu budućnostgoldfish ima svetlu budućnostgoldfish ima svetlu budućnostgoldfish ima svetlu budućnostgoldfish ima svetlu budućnost
Podrazumevano Re: viza za USA

idi na podforum -> Regioni -> Severna Amerika
tamo imas dosta informacija

http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=88
goldfish nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 29.10.2006., 19:49   #98
DjuraMornar
Elita

DjuraMornar (avatar)

Učlanjen: 28.05.2006.
Tekstova u blogu: 7
Reputaciona moć: 10
DjuraMornar se trudi

Tesko bez garantnog pisma...ma sta da je u pitanju...Ne znam...
Moja mama je dobila na 3 god.....meni nisu hteli da je daju.....
Znaju valjda da bi ostala kod Keri Bredso i da se nikada ne bih vratila
DjuraMornar nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 29.10.2006., 20:06   #99
kannna
Početnik

Učlanjen: 29.10.2006.
kannna ima ugledkannna ima ugled

hvala
kannna nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 31.10.2006., 05:55   #100
NIV
Početnik

Učlanjen: 31.10.2006.
NIV se trudi

Ako si koliko-toliko redovan student preko agencije Karavan (mislim da se tako zove) mozes da dobijes neki posao preko leta u USA i sa tim papirima ces da dobijes vizu bez problema. Ne treba ti nikakav posao tu, niti nikakve nekretnine. Jednostavno, studiras i hoces u USA da radis preko leta kako bi zaradila novac za dalje skolovanje i da usavrsis jezik. Znam bar deset ljudi koji su bez problema dobili vize. I nije viza za USA toliki bauk koliko se misli. Pre dve godine i ja sam tako mislio, a sada evo i mene i moje verenice u Chicagu. Ja sam dobio multiplu vizu na godinu dana a ona na 3 godine. Mi smo bili zaposleni i radili smo poslovno-turisticke vize ali mislim da je varijanta preko studenata najbolja jer ces da dobijes radnu dozvolu i socijalni broj.
Srecno!!!
NIV nije na forumu   Odgovorite sa citatom
Odgovorite

Pošalji link

Alati za teme

Pravila za slanje poruka
Ne možete kreirati novu temu
Ne možete poslati odgovor
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoju poruku

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen

Forum Krstarice > Zabava > Putovanja

Slične teme
Tema Тemu započeo Forum Odgovora Poslednja poruka
SVE STO VAS ZANIMA U VEZI ANTIKVITETA kolekcionar021 Antikviteti 18 18.08.2009. 15:44
Sve sto vas zanima u vezi finansija, berze, akcija stipendije Posao i novac 0 19.05.2007. 20:48
Zanima me u vezi rucnih satova jedno objasnjenje.......... milence_pilence Razno 14 10.08.2005. 11:03
Zanima me u vezi rucnih satova jedno objasnjenje..... milence_pilence Svaštara 22 25.07.2005. 15:17
zanima me u vezi rucnih satova.................. milence_pilence Antikviteti 0 28.06.2005. 09:20

Forum Krstarice - Arhiva - Vrh strane
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2009. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.