|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#76 |
|
Obećava
Učlanjen: 17.03.2006.
Pol: muški
Reputaciona moć: 4 ![]() |
ja vadim grupnu vec 2. put ove godine i oba puta mislim da nije bila preko 10e ...
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Početnik
Učlanjen: 05.04.2006.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
Da li neko zna šta sve treba od tih papira. Na sajtu ambasade piše nekoliko dokumenata medjutim na sajtovima raznih tur. agencija piše da treba mnogo više kojekakvih potvrda i kopija otprilike svih dokumenata cele rodbine deset kolena unazad. Više mi je preko glave sve pa ako neko zna šta je neophodno bio bi mu mnogoooo zahvalan.
:-? :-D 8)
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Obećava
Učlanjen: 19.04.2006.
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Početnik
Učlanjen: 05.04.2006.
Hvala! uradio sam bas to
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Nov član
Učlanjen: 21.09.2006.
Na koji nacin se dobija viza za madjarsku? unaprijed zahvalan
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Aktivan član
Učlanjen: 12.06.2004.
Pol: ženski
Ja sam jednom radila preko agencije jer nisam iz Bg-a pa nisam mogla dase cimam. Koliko se secam bila je besplatna i potreban je samo pasos i jos jedna slika, ali bolje pozovi konzulat pa se raspitaj.
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Guest
|
Idi na sajt madjarske ambasade tamo sve pise..I da znas traze brdo papira..ubijaju...Ko da su u sengenu...
|
|
|
|
#84 |
|
..emotivna luda, ceo zivot sa kretenima
Legenda
Učlanjen: 03.07.2005.
Reputaciona moć: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma daj ne rise!!!
Treba ti 2 slike, potrvda da si student, ili zaposlen ili tako nesto i treba ti onaj papir da ostavis svoje podatke,znaci koliko god imas, zasto uzimas vizu, znaci ukupni 3 papira i 2 slike....i dodjes u SU lepo to predas nista se ne placa i cekas u redi i za dan ili sat bice gotovo zavisi kako ti oni kazu....
|
|
|
#85 |
|
Loading...
Buduća legenda
Učlanjen: 12.07.2006.
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma da, dobijas nesto vrlo jednostavno...skoro je jedan moj prijatelj uzimao njihovu vizu, bas bez cimanja i dobio je na godinu dana.
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
..emotivna luda, ceo zivot sa kretenima
Legenda
Učlanjen: 03.07.2005.
Reputaciona moć: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da madjarske vize su na godinu dana ako ti treba ovako kao gradjanin...Ja imam svoju
|
|
|
#87 |
|
Guest
|
Meni su trazili i potvrdu iz nemanjine kolika su mi primanja ..Trebalo je da sakupim vise papira nego za grcku..A isla sam na dva dana - tj jednu noc...
|
|
|
|
#88 |
|
Moderator
Učlanjen: 20.11.2003.
Reputaciona moć: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam išao prošle nedelje, traže dve fotografije kao za pasoš, ne starije od 6 meseci i sa svetlom pozadinom, uverenje o zaposlenju i overenu fotokopiju radne knjižice kao i popunjen formular koji se može naći i na netu, ili se dobiti u ambasadi.
Rade od pola devet ujutro, ali kada sam otišao tamo je bilo više stotina ljudi u redu i nije mi padalo na pamet da čekam satima. Inače, hteo sam da idem sa prijateljima, autom, u budimpeštu na sajam erotike. Jeste mogao da bude lep i zabavan vikend, ali ne želim toliko da se patim u redu za vizu. http://www.hukonzulat.org.yu/yu/fram...oad&pic=7&lo=0 ovo je adresa sa koje se može skinuti formular. |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 06.08.2005.
Na sajtu lepo pise koji su dokumenti potrebni, nije nista posebno, dodao bih samo da ukoliko imate neki stari pasos sa EU vizama - obavezno ponesite. Po pravilu cete dobiti multi vizu na sest meseci ili godinu dana, a bez takvih "preporuka" ili stare madjarske vize im se omakne i single entry na nekoliko dana.
Takodje toplo preporucujem call centar ambasade 0903 127 127 (21 din po pozivu), na koji se zakazuje intervju, tako da apsolutno nema cekanja u redu. Procedura je sasvim civilizovana i prijatna i, za razliku od D ili FR ambasade, kod Madjara nema ponizavanja i apsurda. |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Aktivan član
Učlanjen: 15.06.2004.
Reputaciona moć: 7 ![]() ![]() ![]() |
Koliko zaebancije zbog pis.l.jive vize...Sramota!
Jedino viza koja mi je dosad trebala bila je onda da iz Hrvatske mogu ici u Srbiju(to su isto bili redovi,Srbi zaebavaju Srbe,a sta ces,takav smo narod). To je tek sramota |
|
|
|
|
|
#91 |
|
Početnik
Učlanjen: 26.07.2006.
e to se secam, cekam u redu za vizu srbiju u vukovaru na minus 10, i ne mogu da verujem da mogu da idem u bilo koju zemlju u evropi a ja cekam da idem u srbiju....
sto se tice madjarske, supruga mi je isla prosle nedelje u suboticu, popunis zahtev (skines sa sajta), potvrda o zaposlenju ili da si student, dve fotografije i to je sve. posle odes u super caffe :-) pored ambasade i sacekas sat-dva i sve je gotovo mozes da ides u madjarsku godinu dana kad vec nemas hrvatski pasos :-) |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 06.08.2005.
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Aktivan član
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Početnik
Učlanjen: 26.07.2006.
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Aktivan član
Da,kad se setim kako su nas narod pravili majmunima i nedostojnima za ulazak u lepu im Srbiju.... Ako bi se slicne stvari nekad u buducnosti desile,ne bi htela vise nikad da cujem za Srbiju,pa nek mi je matica i 100 puta,ali ako radi takve stvari,ocito da nije.....
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Početnik
Učlanjen: 29.10.2006.
Reputaciona moć: 4 ![]() ![]() |
zanimaju me iskustva ljudi koji su dobili vizu za USA na neku foru, da su nezaposleni studenti kojima niko nije poslao garantno pismo niti su je dobili preko neke ogranizacije.
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Legenda
Učlanjen: 10.10.2005.
Reputaciona moć: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
idi na podforum -> Regioni -> Severna Amerika
tamo imas dosta informacija http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=88 |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Elita
|
Tesko bez garantnog pisma...ma sta da je u pitanju...Ne znam...
Moja mama je dobila na 3 god.....meni nisu hteli da je daju..... Znaju valjda da bi ostala kod Keri Bredso i da se nikada ne bih vratila |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Početnik
Učlanjen: 29.10.2006.
Reputaciona moć: 4 ![]() ![]() |
hvala
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Početnik
Učlanjen: 31.10.2006.
Ako si koliko-toliko redovan student preko agencije Karavan (mislim da se tako zove) mozes da dobijes neki posao preko leta u USA i sa tim papirima ces da dobijes vizu bez problema. Ne treba ti nikakav posao tu, niti nikakve nekretnine. Jednostavno, studiras i hoces u USA da radis preko leta kako bi zaradila novac za dalje skolovanje i da usavrsis jezik. Znam bar deset ljudi koji su bez problema dobili vize. I nije viza za USA toliki bauk koliko se misli. Pre dve godine i ja sam tako mislio, a sada evo i mene i moje verenice u Chicagu. Ja sam dobio multiplu vizu na godinu dana a ona na 3 godine. Mi smo bili zaposleni i radili smo poslovno-turisticke vize ali mislim da je varijanta preko studenata najbolja jer ces da dobijes radnu dozvolu i socijalni broj.
Srecno!!! |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| SVE STO VAS ZANIMA U VEZI ANTIKVITETA | kolekcionar021 | Antikviteti | 18 | 18.08.2009. 15:44 |
| Sve sto vas zanima u vezi finansija, berze, akcija | stipendije | Posao i novac | 0 | 19.05.2007. 20:48 |
| Zanima me u vezi rucnih satova jedno objasnjenje.......... | milence_pilence | Razno | 14 | 10.08.2005. 11:03 |
| Zanima me u vezi rucnih satova jedno objasnjenje..... | milence_pilence | Svaštara | 22 | 25.07.2005. 15:17 |
| zanima me u vezi rucnih satova.................. | milence_pilence | Antikviteti | 0 | 28.06.2005. 09:20 |