|
|
#26 |
|
periorekseos kolokitopita
Aktivan član
Učlanjen: 14.12.2006.
Pol: muški
Reputaciona moć: 4 ![]() |
S tim sto postoji razlika ("bez turisticke agencije") ako ides u posetu ili imas da si uplatio apartman,to dobro znas.A tebi se nisam ni obracao,valjda ti viza nije ni potrebna.Koristim forum da bi se obratio vecem broju zainteresovanih i da izbegnem odgovore preko e-mail.A vidis valjda da komentarisu ljudi koji idu poslovno,u posete a i letovanje.Grcka nije Tasos.Vidis nesto lose u tome ili ti nesto smeta?
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 28.09.2005.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 5 ![]() |
Mobilni, zaista nisam htela da te uvredim. To sam i naglasila. Ne znam zasto mi se obracas tim tonom. Rekao si da "smo svi pobrkali babe i zabe", a ja za sebe ne mislim da jesam, samo to.
Viza mi nije potrebna, ali znam sta saljem od papira kada neko dolazi kod mene pa sam o tome i pisala. I naravno da Grcka nije Tasos, ali papiri koji su potrebni da se dodje na Tasos su isti oni koji su potrebni da se udje u Grcku. Ne znam da li mozes da me ispravis oko informacija koje sam dala ljudima. Zaista ne bih volela da ulazim u raspravu i nije mi to bila namera kada sam dala komentar na tvoj post. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Aktivan član
Citat:
kroz scaner i na e-mail ili fax..Ne razumem zasto se osecas prozvanom da odgovoris.Viza ti ne treba.Mozda nesto nije tako kako sam napisao?Postoji vise razloga za vizu a ne samo posete i turizam.Poziv salje i crkva,bolnica,sport. klub,razna udryuzenja,samo se treba snaci. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zainteresovan član
U redu je mobilni, u pravu si. Zaista mi se ne svidja tvoj ton i molim te ne obracaj mi se vise.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
vijori u mislima po dalekim destinacijama...
Zainteresovan član
Učlanjen: 08.01.2006.
Broj0903151515 je sada jedini na koji se zakazuje termin za prijem dokumenata i trenutno se ceka 4 dana. U petak dobijam vizu i ako mi upali sema pokupljena sa drugih foruma objasnicu vam tada malo a kada se vratim za 10tak dana malo vise. da se plati 35e mora kao i osiguranje za onoliko dana koliko ostajete. Bez toga nemoze a za ostali rizik malo se raspitajte.Ne treba da znate ni jednog Grka. Elem, strpite se malo. I sve je regularno.Pozdrav !
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
pijucka kaficu
Aktivan član
Učlanjen: 24.03.2004.
Reputaciona moć: 8 ![]() ![]() |
Bas me interesuje
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Aktivan član
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Primećen član
Učlanjen: 07.04.2007.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
Evo kako ja dolazim do vize za mesec dana:
- odem u najgoru agenciju i uplatim najjeftiniji, najsugaviji apartman, sto dalje od plaze, za zenu, dete i mene 3x10 = 30 dana i uzmem VAUCER - pozovem ambasadu 0903151515 da zakazem i ljubaznu devojku koja se javi zamolim da mi zakaze sto pre, jer mesec dana pred put necu biti u zemlji.. - odem u ambasadu, predam tamo sve sto treba, posle 4-5 dana VIZA je u pasosu - odem do najgore agencije i otkazem najgori aranzman, oni mi zadrze 5% (smesno) Viza je u pasosu, rezervoar pun benzina, a mi slobodni kao ptice na grani, 5 dana tamo, 6 dana 'vamo..... radost evrope 8) |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Cekam leto...opet!
Ističe se
Učlanjen: 20.09.2005.
Reputaciona moć: 7 ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Obećava
Učlanjen: 01.10.2006.
a koja ti je to najsugavija agencija?
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Primećen član
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
vijori u mislima po dalekim destinacijama...
Zainteresovan član
Učlanjen: 08.01.2006.
BRAVO DOKTORE ! Ima jos jedna varijanta . Online-booking !!!!!!!! Razni svetski pretrazivaci ! I onda - otkazati ! Naravno na vreme da vam ne bi surnisali karticu.Sto volim sto smo PAMETAN NAROD. /" dok se turci ne dosete'' /
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zainteresovan član
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Posmatra bas tebe :) :)) :)))
Moderator
Učlanjen: 03.09.2006.
Tekstova u blogu: 2
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Primećen član
Ja tako radim godinama u nazad, zato navalite na ambasadu, kalimera kalispera
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Početnik
Učlanjen: 27.12.2006.
Reputaciona moć: 3 ![]() |
Citat:
Samo, ako krenemo sa istom pricom u velikom broju, provalice nas na keca. Zato bolje da se na vreme dogovorimo i organizujemo. Bice cudno kad nagrne gomila ljudi u ambasadu koji nece biti u zemlji mesec dana pre puta :-D |
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
-kralj noci, prosjak zore.....
Elita
Učlanjen: 14.06.2006.
Reputaciona moć: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jel neko nasao neku najsugaviju i najjeftiniju agenciju ? Ako nece ovde nek mi napise na imel ili na PP koja je. Pozdrav !
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
pijucka kaficu
Aktivan član
Učlanjen: 24.03.2004.
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Posmatra bas tebe :) :)) :)))
Moderator
Učlanjen: 03.09.2006.
Tekstova u blogu: 2
Ma covek je genije. Neznam samo odakle mu pade na pamet takva ideja, ili je vec neko koristio pa je on nastavioo...
Uzivajte, pozdrav !!! |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Primećen član
Učlanjen: 12.03.2006.
Citat:
- Nijedna agencija nece da mi da vaucher dok ne uplatim svih 100% od aranžmana - Kada uplatim svih 100% ambasada mi zakazuje razgovor bliže datumu polaska, u najboljem slučaju će biti 30 dana od datuma polaska - Agencije zadržavaju 10% do 30 dana pred put, a to je za dvoje bar 40 evra, pa me kosta individualna 2 x 35 evra, pa gorivo... Po mojoj računici se ne isplati nikako! A jos i rizicno. I kada imam u vidu da ce me agencija zbog otkazivanja vucarati za te pare ko zna koliko, pogotovo ako je neka budjava, definitivno mi je otpala ta varijanta. |
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Elita
Reputaciona moć: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pitanje je samo dali agencija daje vaucer dok neuplatis celokupan aranzman ? Ako daje onda se ipak isplati. Prosle godine sam isao busom i rekao sam NIKAD VISE. Ako nemam pare za avion onda je nezaboravno ici kolima pa nek kosta i 200 eura vise a nije toliko. Uplatio sam ove god avionom zbog prirode posla koju obavljam-vozac sam, a da nisam probao bih ovu varijantu. Nema boljeg da sednes u kola i stavis kartu Grcke u ruke. Pozdrav !
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Cekam leto...opet!
Ističe se
Put kolima je u stvari jeftiniji,ali kad dodas cenu individualne vize koja je skuplja stvari se izjednace.Ali tada dodajes rentiranje auta bar na par dana-i svakako i lepse i isplativije je ici autom!Ne da se ni uporedjivati!
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Elita
Bravo Vesna Ks !
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Cekam leto...opet!
Ističe se
Ovo vazi za nas jer se mnozimo sa 5,mozda kad idu dvoje,troje....ispadne jeftinije busom,ali svakako put autom ima za mene vece prednosti....sto rece Jerotije karta u ruke,lepa muzika.....pa za mene je i to putovanje vec odmor i uzitak!Cim zakljucamo vrata od stana ulazimo u poseban film.... 8)
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Elita
Vesna, kako smo isti........da sam te upoznao pre 20 godina ozenio bih te MOMENTALNO 1
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||