TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite... - Strana 2 - Forum Krstarice

Idi nazad   Forum Krstarice > Zabava > Putovanja

Odgovorite

Alati za teme
stari 07.07.2004., 13:43   #26
Estella
Zainteresovan član

Učlanjen: 25.06.2004.
Reputaciona moć: 0
Estella se trudi
Podrazumevano

Citat:
Original postavio Anonymous
Od gore navedenih putovao sam samo sa Argusom i bio sam u principu zadovoljan, osim jednom kada su nam podigli cenu 15 dana pred put, zato što im je ino-partner podigao cenu. Meni je to bilo dovoljno da pređem u Kontiki.
Ok, hvala na odgovoru. Kontiki verovatno jeste najbolji, ali mi se cini da su mnogo skuplji od ostalih, pa se pitam da li je usluga vredna tog novca, i da li mozda postoji jos neka pristojna agencija prilagodjena malo plicem dzepu.
Estella nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.07.2004., 13:49   #27
elleni1980
Početnik

Učlanjen: 16.05.2004.
elleni1980 se trudi
Podrazumevano

ZA TURSKU NAJPOVOLJNIJE UBEDLJIVO www.fantasia.co.yu
elleni1980 nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.07.2004., 15:08   #28
Estella
Zainteresovan član

Estella se trudi
Podrazumevano

Da li je neko putovao preko agencije Matico i kakvi su utisci? Preko kojih agencija ste isli ili tek idete na odmor?
stari 07.07.2004., 15:14   #29
Lola_bgd
Zainteresovan član

Učlanjen: 19.03.2004.
Lola_bgd se trudi
Podrazumevano

KonTiki, KonTiki i samo KonTiki

Po nekom mom misljenju, imaju najbolje vodice, i ono sto obecaju u agenciji sve te stvarno tako i doceka na moru, cak i bolje.
Lola_bgd nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.07.2004., 19:00   #30
Guest

Podrazumevano

Definitivno KonTiki, cak i ako su nesto skuplji kod drugih ces razliku u ceni obicno platiti kasnije po onoj narodnoj sto neplatis na mostu placas na cupriji.
  Odgovorite sa citatom
stari 07.07.2004., 19:18   #31
Guest

Podrazumevano

Kontiki!
  Odgovorite sa citatom
stari 07.07.2004., 19:34   #32
lady me
.
Aktivan član

Učlanjen: 15.01.2004.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 8
lady me ima ugledlady me ima ugled
Podrazumevano

Jos jedan glas Kontikiju.
Jesu skuplji ali ali tom razlikom u ceni placas sigurnost da ces letovati bezbedno, bez rizika da prespavas prvu noc na recepciji jer je tvoja soba izdata nekom stranom turisti po vecoj ceni, bez rizika da ce izlet o kojem si mastao biti otkazan zbog slabe isplativosti agencije, da ne nabrajam jos neke mnogo gore stvari koje mogu da ti se dese. Ako se ipak odlucis za Argus raspitaj se dobro o hotelu koji ces rezervisati.
lady me nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.07.2004., 20:58   #33
DellBoy-011
Moderator

DellBoy-011 (avatar)

Učlanjen: 20.11.2003.
Pol: muški
Reputaciona moć: 75
DellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II redaDellBoy-011 je guru II reda
Podrazumevano

Kontiki je apsolutno broj 1. Stari dobri PUTNIK takodje garantuje da cete dobiti ono sto ste platili. AVALAIR je agencija preko koje sam uplatio egipat, nalaze se iznad Slavije, organizuju razne ozbiljne kongrese i sajmove, Perla iz NS je takodje ok. Matico ima dobru organizaciju i aranžmane, kao i fantasya. Što se tiče Argusa i tako sličnih, u poslednjih par godina sam čuo da umeju da prebukiraju, da promene cenu, da tamo gde ste pošli ne dobijete adekvatan smeštaj, npr prodaju aranžmane u Bugarskoj "region Zlatni pjasci", a završite u selu Čajka i slično.
Eto, toliko koliko sam čuo.
DellBoy-011 nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.07.2004., 22:55   #34
jagodica
Legenda

Učlanjen: 07.12.2003.
jagodica se trudi
Podrazumevano

Citat:
Original postavio DellBoy-011
Što se tiče Argusa i tako sličnih, u poslednjih par godina sam čuo da umeju da prebukiraju, da promene cenu, da tamo gde ste pošli ne dobijete adekvatan smeštaj, npr prodaju aranžmane u Bugarskoj "region Zlatni pjasci", a završite u selu Čajka i slično.
Eto, toliko koliko sam čuo.
e da ovo se deshava sa argusom ali eto meni je bilo ok s njima..mada desavalo se bas to da treba da budes u centru a smeste te 10km od grada
jagodica nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.07.2004., 23:38   #35
M30
Guest

Podrazumevano Re: Pouzdane agencije?

Citat:
Original postavio Estella
Ne zelim da se ovo pretvori u reklamiranje odredjenih turistickih agencija, ali molila bih vas da mi kazete koje agencije su pouzdane u moru agencija koje se raklamiraju svuda ovih dana. Kakva je agencija Argus preko koje mnogi idu u Tursku? A Matico, Conte, neke manje poznate agencije?
Kontiki je ubedljivo najsigurniji.Ja godinama putujem sa njima i nisam imala problema.Ove godine nisu imali aranzman koji je meni odgovaraopa sam silom prilike otputovala preko agencije Skaylink.imali smo uzasnih problema.Nikome ih ne bi preporucila.Pozdrav svima
  Odgovorite sa citatom
stari 08.07.2004., 12:33   #36
Goschha
Guest

Podrazumevano

Ja vec godinama letujem preko Argusa u Turskoj, i apsolutno nikakvih primedbi nemam, fenomenalno sam se provela svaki put.
  Odgovorite sa citatom
stari 15.08.2004., 00:46   #37
Guest

Kontiki je ubedljivo najsigurniji.Ja godinama putujem sa njima i nisam imala problema.Ove godine nisu imali aranzman koji je meni odgovaraopa sam silom prilike otputovala preko agencije Skaylink.imali smo uzasnih problema.Nikome ih ne bi preporucila.Pozdrav svima[/quote]
[b]
Trebalo bi da putujem preko SKYLINKA, mozes li mi reci kakve probleme si imala sa njima? Nesto u vezi organizacije , nisi bila zadovoljna hotelom, smestajem..?? Pozdrav[/b]
  Odgovorite sa citatom
stari 15.08.2004., 00:50   #38
Guest

Podrazumevano Re: Pouzdane agencije? M30 help me!

Citat:
Original postavio M30
Citat:
Ne zelim da se ovo pretvori u reklamiranje odredjenih turistickih agencija, ali molila bih vas da mi kazete koje agencije su pouzdane u moru agencija koje se raklamiraju svuda ovih dana. Kakva je agencija Argus preko koje mnogi idu u Tursku? A Matico, Conte, neke manje poznate agencije?
Kontiki je ubedljivo najsigurniji.Ja godinama putujem sa njima i nisam imala problema.Ove godine nisu imali aranzman koji je meni odgovaraopa sam silom prilike otputovala preko agencije Skaylink.imali smo uzasnih problema.Nikome ih ne bi preporucila.Pozdrav svima

M30 Kakve probleme si imala sa SKYLINKOM, trebalo bi da putujem preko njih...
  Odgovorite sa citatom
stari 15.08.2004., 12:25   #39
Vesna Ks
Guest

Podrazumevano

Ja bih preporucila agenciju MAGIC-Bg.Nemaju preveliku ponudu,ali su super,sve sto ponude ispune,informacije o hotelima i dr.su tacne,a aranzmani za one sa osrednjim dzepom (petoclana porodica mora voditi racuna o cenama-najcesce!)Pogledajte:www.magic.org.yu
  Odgovorite sa citatom
stari 15.08.2004., 12:30   #40
taja
"noc bensendina'' za lepljivu
Elita

taja (avatar)

Učlanjen: 01.07.2003.
Reputaciona moć: 14
taja ima svetlu budućnosttaja ima svetlu budućnosttaja ima svetlu budućnosttaja ima svetlu budućnosttaja ima svetlu budućnosttaja ima svetlu budućnost
Podrazumevano

kontiki je totalno njesra...toliko tuzbi vec imaju da ako tako nastave verovatno ce ih zarvoriti....covek im je umro zbog 'dobre' organizacije, to se jos od zimus vuce po novinama.....u tunisu su zenu ostavili na aerodromu usred noci jer nije bilo mesta na letu :shock: ....na siciliji menjaju hotele jer su oni koje ste uplatili prebukirani...nazalost, cena ocito vise nije merilo kvaliteta
taja nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 17.08.2004., 16:45   #41
Estella
Zainteresovan član

Estella se trudi
Podrazumevano

Evo, ja se vratih pre dva dana iz Turske, iz Kusadasija. Isla sam preko Argusa zato sto su imali najpovoljnije aranzmane i potpuno sam zadovoljna. Sto se tice organizacije - nije bilo nijednog propusta, cekali su nas na aerodromu Izmir, vodili su nas na aerodrom u povratku i cekali sa nama dok nismo prosli cekiranje, i bukvalno su nam pokazivali na koji izlaz da idemo, da mi je cak to bilo i smesno. Sto se tice smestaja i ostalog, sve je bilo onako kako su nam i rekli i kako je i pisalo u njihovim brosurama. Ekskurzije su bile odlicno organizovane. Definitivno bih isla ponovo preko njih. A samo letovanje je bilo savrseno i mnogo smo se dobro proveli. Buduci da mi je ovo bio prvi put u Turskoj, odusevljena sam i definitivno cu ici opet.
stari 18.08.2004., 21:42   #42
*+*+*+*+*
Legenda

Učlanjen: 03.01.2004.
*+*+*+*+* zrači*+*+*+*+* zrači*+*+*+*+* zrači*+*+*+*+* zrači*+*+*+*+* zrači*+*+*+*+* zrači
Podrazumevano

KONTIKI
BESPREKORNA USLUGA!
*+*+*+*+* nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 24.08.2004., 17:08   #43
Guest

Podrazumevano maja_bg

KonTiki ...DEFINITIVNOOO...i nisu najskupli...ali jedna stvar je sigurna da imaju ubedljivo najskolovanije najbolje vodice..sto je meni bitno..ove godine sam htela da ustekarim neke pare (isla sam u egipat)prekop neke nepoznate agencije... sta da kazem kad sam imama vise podataka od vodica..
ja dosta znam ali ako idem na neko putovanje hocu josss...informacija
svi mi drugacije dozivljavamo putovanje ali bas je bitno da ti neko predstavi neku zemlju na najbolji moguci nacin
  Odgovorite sa citatom
stari 26.08.2004., 18:59   #44
Guest

Podrazumevano

Za Tursku osim Argusa specijalizovao se i LUI TRAVEL preko koga sam putovala dve godine u Kusadasi i sve je bilo odlicno!!!!
  Odgovorite sa citatom
stari 26.08.2004., 19:02   #45
*Gia*
...my king is dead, not forgotten...
Moderator

*Gia* (avatar)

Učlanjen: 29.10.2003.
Reputaciona moć: 29
*Gia* je guru pripravnik*Gia* je guru pripravnik*Gia* je guru pripravnik*Gia* je guru pripravnik*Gia* je guru pripravnik*Gia* je guru pripravnik*Gia* je guru pripravnik*Gia* je guru pripravnik*Gia* je guru pripravnik*Gia* je guru pripravnik*Gia* je guru pripravnik
Podrazumevano

Citat:
Original postavio Anonymous
Kontiki!
:wink: /me ide u Egipat preko njih.... 8) :wink:
*Gia* nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 06.09.2004., 16:27   #46
Cheef
Guest

Podrazumevano CONTE, KON-TIKI

Dosta sam putovao i najviše sam dobrih iskustava imao sa KON-TIKi i agencijom "Conte". S tim što je Conte dosta povoljniji a pruža maksimalnu uslugu. Svakoj agenciji se dešavaju greške i neke stvari treba progledati kroz prste, ali ako želite da budete 100% sigurni onda Kon-tiki i Conte.
  Odgovorite sa citatom
stari 08.09.2004., 12:31   #47
sanjaN
Obećava

Učlanjen: 08.07.2004.
sanjaN se trudi
Podrazumevano

Išla sam u Tunis preko Follow Me. Zadovoljna sam. Jolly Tours, Top Travel i ne znam još ko je koristio usluge našeg vodiča. Znam da se oni međusobno pomažu ali... Umesto u hotel sa tri zvezde smestili su nas u hotel sa četiri što je bilo za pohvalu, ali ipak, ko ne voli da mu remete ritam i plan mora da računa da sa agencijama nikad nije na sigurnom. Nisam baš ni ubeđena da samostalna organizacija nije nepovoljna. Svi oni pričaju da je aranžman jeftiniji ako se ide preko agencije, ali verujem da se sve može u sopstvenoj režiji, za iste a možda i manje pare. Izleti su bili dobri ali opet izbacili su neke obilaske koji su postojali npr. za Novu godinu.
sanjaN nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 09.09.2004., 00:44   #48
Guest

Citat:
Za te agencije ne znam, ali svima najtoplije preporucujem Jugopetrol Follow me. Najboja usluga, pristupacne cene i najbolji uslovi placanja!
  Odgovorite sa citatom
stari 13.09.2004., 02:34   #49
Guest

Podrazumevano

Definitivno kontiki. Letos sam preko argusa bila u egiptu i sada cemo malo da se tuzimo sa njima. Samestili su nas u ocajnu sobu, a kao treci lezaj sacekala nas je lezaljka sa plaze. A o tome da se cela grupa otrovala hotelskom hranom necu ni da raspravljam. Nikad vise preko argus, i nikom to ne bi preporucila. Cak i ako zovete lekara placate u kesu ma koliki racun bio
  Odgovorite sa citatom
stari 13.09.2004., 13:31   #50
gidna
Početnik

Učlanjen: 15.01.2004.
gidna se trudi
Podrazumevano

Kakva su vam iskustva sa Jolly travel agencijom? Trebalo bih da se odlucim izmdju Kontikija i Jolly ali ne znam ko je pouzdaniji.....
gidna nije na forumu   Odgovorite sa citatom
Odgovorite

Pošalji link

Alati za teme

Pravila za slanje poruka
Ne možete kreirati novu temu
Ne možete poslati odgovor
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoju poruku

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen

Forum Krstarice > Zabava > Putovanja

Slične teme
Tema Тemu započeo Forum Odgovora Poslednja poruka
USLOVI ZA OTVARANJE TURISTICKE AGENCIJE??? scafata Posao i novac 4 16.08.2009. 23:04
Turisticke agencije u Srbiji stojkeee Putovanja 3 17.06.2009. 15:22
Turisticke Agencije KV!! bebidoll Kraljevo 17 21.07.2008. 01:57
TURISTIČKE AGENCIJE gorvuc Novi Sad 0 01.07.2008. 23:21

Forum Krstarice - Arhiva - Vrh strane
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2009. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.