|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#926 |
|
Nov član
Učlanjen: 11.10.2009.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 0 ![]() |
cekam boravisnu vizu za Sloveniju (procedura traje 4 nedelje), a trenutno imam turisticku vizu za Slo, koja vazi do februara iduce godine.
Da li mogu za vrijeme trajanja procedure dobijanja boravisne vize, ulaziti u Slo sa turistickom vizom? Hitno trebam odgovor! |
|
|
|
|
|
#927 |
|
spavam
Zainteresovan član
Učlanjen: 27.07.2006.
Pol: muški
Reputaciona moć: 4 ![]() ![]() ![]() |
Ako je pasoš kod tebe, zašto da ne?
|
|
|
#928 |
|
Nov član
Učlanjen: 27.10.2009.
da li nekpo zna kako se dobija viza za sloveniju?
|
|
|
|
|
|
#929 |
|
Nov član
zanima me , treba da dobijem sengen vizu za sloveniju ali iderm za holandiju, da li moram da idem prvo za sloveniju pa za holandiju , ili mogu direktno iz bgf avionom za holandiju?
|
|
|
|
|
|
#930 |
|
Nov član
hahahahahahha
|
|
|
|
|
|
#931 |
|
Nov član
dobro vece
|
|
|
|
|
|
#932 |
|
бабариба - вата вирус
рибећег грипа
Moderator
Učlanjen: 02.07.2008.
Reputaciona moć: 149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Доро вече, добродошао на Форум Крстарице!
![]() Ја не знам одговор на твоје питање, али се надам да ће неко знати. Само да кажем да модератор одобри поруке чим се улогује на Крстарицу, а то је сад Поздрав, модератор ПДФ Путовања, Ванда. |
|
|
|
|
|
#933 |
|
Nov član
Učlanjen: 28.10.2009.
imam pitanje vezano za vize. iz bosne sam i da li mi je potrebna viza za amsterdam isao bi avionom iz beograda, i ako treba viza sta je potrebno
|
|
|
|
|
|
#934 |
|
Nov član
Učlanjen: 30.10.2009.
Pozdrav svima i izvinjavam se ako je bilo slicno pitanje ali interesuje me sta je potrebno za dobijanje boravisne vize za Sloveniju? Uskoro bih trebao da se ozenim sa njihovom drzavljankom pa me interesuje na osnovu braka koliko cu morati cekati i sta ce mi od dokumenata trebati da bih dobio boravisnu vizu? hvala u napred na odgovorima ............
|
|
|
|
|
|
#935 |
|
Početnik
Učlanjen: 31.10.2009.
Ne moraš ući prvo u Sloveniju ali bi bilo dobro da imaš u periodu važenja vize bar jedan ulazak u Sloveniju jer kasnije možeš imati problema ako ponovo apliciraš za slovenačku vizu a oni vide da prethodnu nisi koristio za boravak u Sloveniji...
|
|
|
|
|
|
#936 |
|
Obećava
Učlanjen: 13.09.2009.
Reputaciona moć: 1 ![]() ![]() |
Jedno pitanjce. Je l' sa obicnom Sengen vizom ne moze bese da se ide u Skotsku? Naravno, iz zemlje koja mi je dala vizu... hvala
|
|
|
|
|
|
#937 |
|
spavam
Zainteresovan član
Učlanjen: 27.07.2006.
Reputaciona moć: 4 ![]() ![]() ![]() |
Ne može jer Velika Britanija i Irska nisu potpisnice Šengenskog sporazuma. Dakle, moraš imati britansku vizu.
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| SVE STO VAS ZANIMA U VEZI ANTIKVITETA | kolekcionar021 | Antikviteti | 18 | 18.08.2009. 15:44 |
| Sve sto vas zanima u vezi finansija, berze, akcija | stipendije | Posao i novac | 0 | 19.05.2007. 20:48 |
| Zanima me u vezi rucnih satova jedno objasnjenje.......... | milence_pilence | Razno | 14 | 10.08.2005. 11:03 |
| Zanima me u vezi rucnih satova jedno objasnjenje..... | milence_pilence | Svaštara | 22 | 25.07.2005. 15:17 |
| zanima me u vezi rucnih satova.................. | milence_pilence | Antikviteti | 0 | 28.06.2005. 09:20 |