Novi filmovi (i filmovi koje iščekujete) - Strana 3 - Forum Krstarice

Idi nazad   Forum Krstarice > Umetnost i kultura > Film i video

Odgovorite

Alati za teme
stari 25.07.2008., 14:27   #51
shone#43
O,o
Primećen član

shone#43 (avatar)

Učlanjen: 13.02.2008.
Pol: muški
Reputaciona moć: 2
shone#43 se trudi
Podrazumevano Re: Novi filmovi???

Citat:
Original postavio DeMeNtOr Pogledaj poruku
Vidim zbrka oko Dark Knight-a
Idem bas danas u bioskop da ga odgledam pa cu da javim utiske.
ajde bas me zanima , ja cekam prevod neznam dal ima negde trazio sam ali nista...................
shone#43 nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 26.07.2008., 11:19   #52
DeMeNtOr
Destiny Calls
Domaćin

DeMeNtOr (avatar)

Učlanjen: 30.12.2006.
Reputaciona moć: 28
DeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guru

Citat:
Original postavio shone#43 Pogledaj poruku
ajde bas me zanima , ja cekam prevod neznam dal ima negde trazio sam ali nista...................
E,prevario sam se.
Bio do bioskopa i izgleda tek da ga prikazuju za nedelju-dvije:???:
DeMeNtOr nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 26.07.2008., 21:58   #53
shone#43
O,o
Primećen član

shone#43 (avatar)

shone#43 se trudi

Citat:
Original postavio DeMeNtOr Pogledaj poruku
E,prevario sam se.
Bio do bioskopa i izgleda tek da ga prikazuju za nedelju-dvije:???:
...
stari 26.07.2008., 22:35   #54
dollarqueen
stalno gleda horor filmove
Aktivan član

dollarqueen (avatar)

Učlanjen: 30.04.2008.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 7
dollarqueen je presvetli vitezdollarqueen je presvetli vitezdollarqueen je presvetli vitezdollarqueen je presvetli vitezdollarqueen je presvetli vitezdollarqueen je presvetli vitezdollarqueen je presvetli vitezdollarqueen je presvetli vitezdollarqueen je presvetli vitezdollarqueen je presvetli vitezdollarqueen je presvetli vitez

Izlazi i rimejk Gospodara pakla.U stvari,ne znam da li je rimejk ili,mozda,nastavak...
dollarqueen nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 27.07.2008., 01:56   #55
Ginger
.
Ističe se

Učlanjen: 02.04.2007.
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 14
Ginger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastima

Rimejk....
Ginger nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 28.07.2008., 16:52   #56
kejti
o.g.
Domaćin

kejti (avatar)

Učlanjen: 27.12.2007.
Reputaciona moć: 11
kejti - svi ga znajukejti - svi ga znajukejti - svi ga znajukejti - svi ga znajukejti - svi ga znajukejti - svi ga znajukejti - svi ga znajukejti - svi ga znajukejti - svi ga znajukejti - svi ga znajukejti - svi ga znaju

Citat:
Original postavio polarnimeda Pogledaj poruku
ja stvarno ne mogu da verujem da je dark knight na imdb-u 1. film ikada... srecom, posle ocene 9.7, polako pada... sada je 9.4x... ali, godfather na 2. mestu ima tek 9.1.... a prvi film iz 21. veka je LOTR- tek na 13. mestu... a nema jos mnogo novijih u top 100...

nisam gledao film, ali ipak kazem ovo "srecom"... jer sigurno da dark knight (kao i ni jedan betmen) nije duboka prica koja te preterano natera da se zapitas o nekim stvarima, koja utice na tvoj zivot i ostaje dugo deo tebe... ako je film savrseno zabavan; da li trebas da mu das 10 znajuci da mu je zabavnost i bila cilj (ili ipak trebas imati rezervu zbog odlicnih a "ozbiljnijih" filmova)?...

anyway... jel gledao neko ovo "cudo"?...

gledala.
sta da kazem..u svakom slucaju mogla bih cak i da pohvalim koliko je dobar film iako nisam ljubitelj filmova sa spec. efektima i strip junacima...
ne mogu da verujem da je na 1. mestu, cak se i ne slazem sa tom idejom....
ali, super je film uopste...Joker me je fascinirao kao karakter, sjajna gluma!!! maske su perfektne, jedino su mogli da skrate vreme trajanja....previse je akcije i jurnjave automobilima...na tome jedino zameram, ali sve skupa je sjajno ispalo....
kejti nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 31.07.2008., 02:04   #57
Dr.Martens
Kaka' je Kralj!
Aktivan član

Učlanjen: 04.06.2007.
Reputaciona moć: 0
Dr.Martens ima svetlu budućnostDr.Martens ima svetlu budućnostDr.Martens ima svetlu budućnostDr.Martens ima svetlu budućnost

Odgldeao sam Dosije - X.Meni se uzasno svideo film.Mislim da definitivno ce imate bar jos 2 nastavka.
Dr.Martens nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 06.08.2008., 16:47   #58
-Air Stefan-
Aktivan član

-Air Stefan- (avatar)

Učlanjen: 04.01.2007.
Reputaciona moć: 5
-Air Stefan- se trudi

Postoje velike shanse da ce Heath Ledger, za ulogu dzokera u novom Betmenu, dobiti oskara. Ali poshto on nije medju zivima, a ukoliko se to desi, da li ce to biti prvi put, da pokojni glumac dobija oskara?
-Air Stefan- nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 06.08.2008., 16:56   #59
DeMeNtOr
Destiny Calls
Domaćin

DeMeNtOr (avatar)

DeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guruDeMeNtOr je guru

Citat:
Original postavio -Air Stefan- Pogledaj poruku
Postoje velike shanse da ce Heath Ledger, za ulogu dzokera u novom Betmenu, dobiti oskara. Ali poshto on nije medju zivima, a ukoliko se to desi, da li ce to biti prvi put, da pokojni glumac dobija oskara?
Nece,cini mi se da Peter Finch je preminuo prije nego sto je dobio oskara za film Network(1976).
stari 06.08.2008., 20:18   #60
shone#43
O,o
Primećen član

shone#43 (avatar)

shone#43 se trudi

Citat:
Original postavio -Air Stefan- Pogledaj poruku
bio bi red
stari 07.08.2008., 11:46   #61
Darinjo
svake noci mrak kad padne lutam ne mogu da stanem
Zainteresovan član

Učlanjen: 14.06.2008.
Darinjo se trudi

Gledao novi Batman, film je S T R A V A .Joker (Ledger)
Darinjo nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.08.2008., 11:47   #62
Darinjo
svake noci mrak kad padne lutam ne mogu da stanem
Zainteresovan član

Učlanjen: 14.06.2008.
Darinjo se trudi

E gledao neko novi Dosije X ? Kakav je film jel vredi ?
Darinjo nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 15.08.2008., 22:26   #63
Cheersy
๏̯͡๏ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃ ●̃)۶
Domaćin

Cheersy (avatar)

Učlanjen: 12.01.2008.
Reputaciona moć: 47
Cheersy je guru II redaCheersy je guru II redaCheersy je guru II redaCheersy je guru II redaCheersy je guru II redaCheersy je guru II redaCheersy je guru II redaCheersy je guru II redaCheersy je guru II redaCheersy je guru II redaCheersy je guru II reda

http://www.imdb.com/title/tt1032755/
Volim Gaja i njegov crni humor..mogu reci da jedva cekam da pogledam ovaj film
http://www.imdb.com/title/tt0438488/
ohho
Kristijan postaje izgleda sve trazeniji i trazeniji..Moguce da ovaj film ipak bude dobar
iako me je trojka totalno razocarala
i na samu pomisao na jos jedan nastavak
dodje mi da kazem...ma daj...smesni su
ali ipak...mozda..

Poslednji put ažurirao/la Cheersy : 15.08.2008. u 22:29
Cheersy nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 15.08.2008., 22:46   #64
smiley87
investigating...
Primećen član

smiley87 (avatar)

Učlanjen: 10.07.2008.
Reputaciona moć: 7
smiley87 je presvetli vitezsmiley87 je presvetli vitezsmiley87 je presvetli vitezsmiley87 je presvetli vitezsmiley87 je presvetli vitezsmiley87 je presvetli vitezsmiley87 je presvetli vitezsmiley87 je presvetli vitezsmiley87 je presvetli vitezsmiley87 je presvetli vitezsmiley87 je presvetli vitez

Citat:
Original postavio Darinjo Pogledaj poruku
E gledao neko novi Dosije X ? Kakav je film jel vredi ?
Ja sam 3 puta gledala...
Posle prvog gledanja bices razocaran...
Posle drugog gledanja i citanja malo recenzija bbice ti extra...
Posle treceg gledanja bice ti smor...
Ali kad se slegnu utisci SUPER JE!
smiley87 nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 17.08.2008., 18:59   #65
Tzar
Domaćin

Tzar (avatar)

Učlanjen: 23.03.2004.
Reputaciona moć: 16
Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!

http://www.imdb.com/title/tt0467197/

U oktobru stize Max Payne - Mark Wahlberg, Mila Kunis (zbog nje moram da gledam), Donal Logue, Ludacris, Beau Bridges, Chris O'Donnell, Nelly Furtado...

stari 17.08.2008., 19:03   #66
kreptoman
NO MORE LIES!
Legenda

kreptoman (avatar)

Učlanjen: 20.10.2007.
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 33
kreptoman je guru pripravnikkreptoman je guru pripravnikkreptoman je guru pripravnikkreptoman je guru pripravnikkreptoman je guru pripravnikkreptoman je guru pripravnikkreptoman je guru pripravnikkreptoman je guru pripravnikkreptoman je guru pripravnikkreptoman je guru pripravnikkreptoman je guru pripravnik

Max Payne
sweeeeeeeeet
kreptoman nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.09.2008., 20:15   #67
DeMeNtOr
Destiny Calls
Domaćin

DeMeNtOr (avatar)

Citat:
Original postavio Tzar Pogledaj poruku
http://www.imdb.com/title/tt0467197/

U oktobru stize Max Payne - Mark Wahlberg, Mila Kunis (zbog nje moram da gledam), Donal Logue, Ludacris, Beau Bridges, Chris O'Donnell, Nelly Furtado...
Igrica je jedna od mojih omiljenih,ali ne ocekujem da ce film biti dobar...Ne znam,vidjecemo cim izadje.
stari 03.09.2008., 23:49   #68
DarylVanHorne
Poverenje se skupo placa, ali jeftino prodaje.
Početnik

DarylVanHorne (avatar)

Učlanjen: 24.12.2006.
Reputaciona moć: 3
DarylVanHorne se trudi
Podrazumevano Re: Novi filmovi (i filmovi koje iščekujete)

Pa,recimo http://www.imdb.com/title/tt0421715/.

David Fincher i Brad Pitt posle Fight Club-a ponovo saradjuju,naglasak na dark romance elementima,misteriji,itd....
Mislim da ce biti prava stvar posle toliko glupih filmova koji su obelezili ovu godinu(ne svi ali velika vecina).
Odlicna ekipa sporednih glumaca,extra produkcija(The Kennedy/Marshall Company, inace stoje iza svih Spilbergovih filmova + josh mnoogo extra filmova),zanimljiv scenario,itd..

http://www.youtube.com/watch?v=5ptxY...eature=related
DarylVanHorne nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.09.2008., 23:56   #69
Paja Cutura
Buduća legenda

Paja Cutura (avatar)

Učlanjen: 01.03.2008.
Reputaciona moć: 43
Paja Cutura je guru I redaPaja Cutura je guru I redaPaja Cutura je guru I redaPaja Cutura je guru I redaPaja Cutura je guru I redaPaja Cutura je guru I redaPaja Cutura je guru I redaPaja Cutura je guru I redaPaja Cutura je guru I redaPaja Cutura je guru I redaPaja Cutura je guru I reda

RocknRolla (2008)
jedino vrijedno paznje
Paja Cutura nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 04.09.2008., 11:36   #70
Quiet Rebel
Ističe se

Quiet Rebel (avatar)

Reputaciona moć: 10
Quiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znaju

Gledala sam The Dark Knight jos pre mesec dana u bioskopu.
Evo sta mislim o filmu...

Film je dobar, ali nista vise od dobrog akcionog filma. Nije nikakvo remek-delo. U zivotu sam gledala mnogoooooooooo boljih filmova od ovog.
Znaci, famozna visoka pozicija koju ima na imdb listi nije posledica toga sto je film genijalan i definitivno jedan od najboljih koje ste ikada gledali. Ne znam da li je problem u tome sto vecinu glasaca cine napaljeni klinci, ili je generalno ukus filmske publike inace u krizi, ali stojim iza svog stava da Mracni Vitez ne zasluzuje da se nadje u top10 bilo koje liste najboljih filmova svih vremena.

Ponovicu da ne bude zabune da je film jako dobar, meni je bilo veoma interesantno i prijatno da ga gledam, ali ne verujte pohvalama kojima ga obasipaju, sigurna sam da ste u svom zivotu gledali bolje filmove. Ako niste, vreme vam je da pocnete i mnogo ste propustili

Rezija je savrsena. Nolan je definitivno dokazao da ume da napravi dobar film od bilo koje price.
Sto se glumaca tice, moje pohvale idu Ledgeru i Oldmanu.
100 za njih dvojicu, bili su sjajni. Po zavrsetku filma me je opet uhvatila zalost za pokojnim Ledger-om, iako je vec proslo izvesno vreme od kako je preminuo. Velika steta zaista. Decko je odlicno odigrao. Mnogo bolji Dzoker od Nikolsonovog, mnogooooooooo.....
Oldman jednako sjajan. Odrzao je covek cas glume kako se igraju "obicni ljudi". Tako se lepo stopio sa likom i uverljivo preneo emocije. Sjajno

Bale nije bio nista posebno, zato sto nije ni imao mnogo prostora da se glumacki raspline. Nista on tu narocito nije ni mogao da pokaze kad je 2/3 filma bio pod maskom Betmena, te mu se lice nije videlo a samim tim ni mimika, izrazi ... Zbog toga je jedino mogao vise da poradi na svom glasu, da glumi glasom, sto je na primer Hugo Weaving odlicno uradio u V for Vendetta.
Takodje mislim da se grdno zeznuo i da je glas Betmena jako smesno ispao. Mislim na glas kad je pod maskom. On je hteo da postigne efekat da glas bude pre svega drugaciji od glasa Brusa Vejna i bude onako grub i opasan, ali je po mom misljenju to ispalo prenaglaseno i smesno.

Da zakljucim, ovo je najobicniji dobar akcioni film u kojem je Ledger pokazao da je imao ogroman potencijal, Oldman potvrdio da je glumcina i majstor transformacija, a Nolan da ce uvek od bilo koje price napraviti dobar film.
Da... i usled cele ove fame javnost je pokzala da je jako paljiva
Quiet Rebel nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 04.09.2008., 11:44   #71
strelica66
-
Ističe se

strelica66 (avatar)

Učlanjen: 26.12.2007.
Tekstova u blogu: 30
Reputaciona moć: 19
strelica66 je guru pripravnikstrelica66 je guru pripravnikstrelica66 je guru pripravnikstrelica66 je guru pripravnikstrelica66 je guru pripravnikstrelica66 je guru pripravnikstrelica66 je guru pripravnikstrelica66 je guru pripravnikstrelica66 je guru pripravnikstrelica66 je guru pripravnikstrelica66 je guru pripravnik

Citat:
Original postavio Quiet Rebel Pogledaj poruku

Film je dobar, ali nista vise od dobrog akcionog filma. Nije nikakvo remek-delo. U zivotu sam gledala mnogoooooooooo boljih filmova od ovog.
Znaci, famozna visoka pozicija koju ima na imdb listi nije posledica toga sto je film genijalan i definitivno jedan od najboljih koje ste ikada gledali. Ne znam da li je problem u tome sto vecinu glasaca cine napaljeni klinci, ili je generalno ukus filmske publike inace u krizi, ali stojim iza svog stava da Mracni Vitez ne zasluzuje da se nadje u top10 bilo koje liste najboljih filmova svih vremena.

Ponovicu da ne bude zabune da je film jako dobar, meni je bilo veoma interesantno i prijatno da ga gledam, ali ne verujte pohvalama kojima ga obasipaju, sigurna sam da ste u svom zivotu gledali bolje filmove. Ako niste, vreme vam je da pocnete i mnogo ste propustili

Rezija je savrsena. Nolan je definitivno dokazao da ume da napravi dobar film od bilo koje price.
100 za njih dvojicu, bili su sjajni. Po zavrsetku filma me je opet uhvatila zalost za pokojnim Ledger-om, iako je vec proslo izvesno vreme od kako je preminuo. Velika steta zaista. Decko je odlicno odigrao. Mnogo bolji Dzoker od Nikolsonovog, mnogooooooooo.....
Oldman jednako sjajan. Odrzao je covek cas glume kako se igraju "obicni ljudi". Tako se lepo stopio sa likom i uverljivo preneo emocije. Sjajno

Bale nije bio nista posebno, zato sto nije ni imao mnogo prostora da se glumacki raspline. Nista on tu narocito nije ni mogao da pokaze kad je 2/3 filma bio pod maskom Betmena, te mu se lice nije videlo a samim tim ni mimika, izrazi ... Zbog toga je jedino mogao vise da poradi na svom glasu, da glumi glasom, sto je na primer Hugo Weaving odlicno uradio u V for Vendetta.
Takodje mislim da se grdno zeznuo i da je glas Betmena jako smesno ispao. Mislim na glas kad je pod maskom. On je hteo da postigne efekat da glas bude pre svega drugaciji od glasa Brusa Vejna i bude onako grub i opasan, ali je po mom misljenju to ispalo prenaglaseno i smesno.

Da zakljucim, ovo je najobicniji dobar akcioni film u kojem je Ledger pokazao da je imao ogroman potencijal, Oldman potvrdio da je glumcina i majstor transformacija, a Nolan da ce uvek od bilo koje price napraviti dobar film.
Povratak u velikom stilu .
Nedostajala si.
Uzgred, slazem se potpuno sa tvojim misljenjem.
strelica66 nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 04.09.2008., 12:06   #72
Quiet Rebel
Ističe se

Quiet Rebel (avatar)

Quiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znajuQuiet Rebel - svi ga znaju

^ Hvala
Drago mi je da se slazes
stari 04.09.2008., 12:55   #73
MadonnaGirl
Moderator

MadonnaGirl (avatar)

Učlanjen: 03.04.2006.
Reputaciona moć: 45
MadonnaGirl je guru pripravnikMadonnaGirl je guru pripravnikMadonnaGirl je guru pripravnikMadonnaGirl je guru pripravnikMadonnaGirl je guru pripravnikMadonnaGirl je guru pripravnikMadonnaGirl je guru pripravnikMadonnaGirl je guru pripravnikMadonnaGirl je guru pripravnikMadonnaGirl je guru pripravnikMadonnaGirl je guru pripravnik

Citat:
Original postavio Paja Cutura Pogledaj poruku
RocknRolla (2008)
jedino vrijedno paznje
Moraću to da pogledam
Rebelka, welcome back
stari 04.09.2008., 13:03   #74
Quiet Rebel
Ističe se

Quiet Rebel (avatar)

Citat:
Original postavio MadonnaGirl Pogledaj poruku
Moraću to da pogledam
Rebelka, welcome back
Hvala

I ja se uzdam u novi film Gaj Ricija. Meni je sam Rici genijalan, tako da ne nameravam da propustim RocknRolla.

Dobro, ja vise od svega iscekujem Righteous Kill. Nadam se da ce brzo stici u nase bioskope.
stari 04.09.2008., 13:07   #75
AllEyesOnMe
bas ono, znas...
Domaćin

AllEyesOnMe (avatar)

Učlanjen: 19.05.2007.
Lokacija: "Maybe I let you to believe that basketball was a God giving gift and not something I worked for"-MJ
Reputaciona moć: 14
AllEyesOnMe ima počasti nad počastimaAllEyesOnMe ima počasti nad počastimaAllEyesOnMe ima počasti nad počastimaAllEyesOnMe ima počasti nad počastimaAllEyesOnMe ima počasti nad počastimaAllEyesOnMe ima počasti nad počastimaAllEyesOnMe ima počasti nad počastimaAllEyesOnMe ima počasti nad počastimaAllEyesOnMe ima počasti nad počastimaAllEyesOnMe ima počasti nad počastimaAllEyesOnMe ima počasti nad počastima

Citat:
Original postavio Quiet Rebel Pogledaj poruku

ne slazem se
AllEyesOnMe nije na forumu   Odgovorite sa citatom
Odgovorite

Pošalji link

Alati za teme

Pravila za slanje poruka
Ne možete kreirati novu temu
Ne možete poslati odgovor
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoju poruku

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen

Forum Krstarice > Umetnost i kultura > Film i video

Forum Krstarice - Arhiva - Vrh strane
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2009. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.