|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#51 |
|
O,o
Primećen član
Učlanjen: 13.02.2008.
Pol: muški
Reputaciona moć: 2 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Destiny Calls
Domaćin
Učlanjen: 30.12.2006.
Reputaciona moć: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
O,o
Primećen član
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
stalno gleda horor filmove
Aktivan član
Učlanjen: 30.04.2008.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izlazi i rimejk Gospodara pakla.U stvari,ne znam da li je rimejk ili,mozda,nastavak...
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
o.g.
Domaćin
Učlanjen: 27.12.2007.
Reputaciona moć: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
gledala. sta da kazem..u svakom slucaju mogla bih cak i da pohvalim koliko je dobar film iako nisam ljubitelj filmova sa spec. efektima i strip junacima... ne mogu da verujem da je na 1. mestu, cak se i ne slazem sa tom idejom.... ali, super je film uopste...Joker me je fascinirao kao karakter, sjajna gluma!!! maske su perfektne, jedino su mogli da skrate vreme trajanja....previse je akcije i jurnjave automobilima...na tome jedino zameram, ali sve skupa je sjajno ispalo.... |
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Kaka' je Kralj!
Aktivan član
Učlanjen: 04.06.2007.
Reputaciona moć: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odgldeao sam Dosije - X.Meni se uzasno svideo film.Mislim da definitivno ce imate bar jos 2 nastavka.
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Aktivan član
Učlanjen: 04.01.2007.
Reputaciona moć: 5 ![]() |
Postoje velike shanse da ce Heath Ledger, za ulogu dzokera u novom Betmenu, dobiti oskara. Ali poshto on nije medju zivima, a ukoliko se to desi, da li ce to biti prvi put, da pokojni glumac dobija oskara?
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Destiny Calls
Domaćin
Reputaciona moć: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
O,o
Primećen član
|
|
|
|
|
|
#61 |
|
svake noci mrak kad padne lutam ne mogu da stanem
Zainteresovan član
Učlanjen: 14.06.2008.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
Gledao novi Batman, film je S T R A V A .Joker (Ledger)
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
svake noci mrak kad padne lutam ne mogu da stanem
Zainteresovan član
Učlanjen: 14.06.2008.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
E gledao neko novi Dosije X ? Kakav je film jel vredi ?
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
๏̯͡๏ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃ ●̃)۶
Domaćin
Učlanjen: 12.01.2008.
Reputaciona moć: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.imdb.com/title/tt1032755/
Volim Gaja i njegov crni humor..mogu reci da jedva cekam da pogledam ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0438488/ ohho Kristijan postaje izgleda sve trazeniji i trazeniji..Moguce da ovaj film ipak bude dobar iako me je trojka totalno razocarala i na samu pomisao na jos jedan nastavak dodje mi da kazem...ma daj...smesni su ali ipak...mozda.. Poslednji put ažurirao/la Cheersy : 15.08.2008. u 22:29 |
|
|
|
|
|
#64 |
|
investigating...
Primećen član
Učlanjen: 10.07.2008.
Reputaciona moć: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Domaćin
Učlanjen: 23.03.2004.
Reputaciona moć: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.imdb.com/title/tt0467197/
U oktobru stize Max Payne - Mark Wahlberg, Mila Kunis (zbog nje moram da gledam), Donal Logue, Ludacris, Beau Bridges, Chris O'Donnell, Nelly Furtado...
|
|
|
#67 | |
|
Destiny Calls
Domaćin
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Poverenje se skupo placa, ali jeftino prodaje.
Početnik
Učlanjen: 24.12.2006.
Reputaciona moć: 3 ![]() |
Pa,recimo http://www.imdb.com/title/tt0421715/.
David Fincher i Brad Pitt posle Fight Club-a ponovo saradjuju,naglasak na dark romance elementima,misteriji,itd.... Mislim da ce biti prava stvar posle toliko glupih filmova koji su obelezili ovu godinu(ne svi ali velika vecina). Odlicna ekipa sporednih glumaca,extra produkcija(The Kennedy/Marshall Company, inace stoje iza svih Spilbergovih filmova + josh mnoogo extra filmova),zanimljiv scenario,itd.. http://www.youtube.com/watch?v=5ptxY...eature=related |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 01.03.2008.
Reputaciona moć: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RocknRolla (2008)
jedino vrijedno paznje |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Ističe se
Reputaciona moć: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gledala sam The Dark Knight jos pre mesec dana u bioskopu.
Evo sta mislim o filmu... Film je dobar, ali nista vise od dobrog akcionog filma. Nije nikakvo remek-delo. U zivotu sam gledala mnogoooooooooo boljih filmova od ovog. Znaci, famozna visoka pozicija koju ima na imdb listi nije posledica toga sto je film genijalan i definitivno jedan od najboljih koje ste ikada gledali. Ne znam da li je problem u tome sto vecinu glasaca cine napaljeni klinci, ili je generalno ukus filmske publike inace u krizi, ali stojim iza svog stava da Mracni Vitez ne zasluzuje da se nadje u top10 bilo koje liste najboljih filmova svih vremena. Ponovicu da ne bude zabune da je film jako dobar, meni je bilo veoma interesantno i prijatno da ga gledam, ali ne verujte pohvalama kojima ga obasipaju, sigurna sam da ste u svom zivotu gledali bolje filmove. Ako niste, vreme vam je da pocnete i mnogo ste propustili Rezija je savrsena. Nolan je definitivno dokazao da ume da napravi dobar film od bilo koje price. Sto se glumaca tice, moje pohvale idu Ledgeru i Oldmanu. 100 za njih dvojicu, bili su sjajni. Po zavrsetku filma me je opet uhvatila zalost za pokojnim Ledger-om, iako je vec proslo izvesno vreme od kako je preminuo. Velika steta zaista. Decko je odlicno odigrao. Mnogo bolji Dzoker od Nikolsonovog, mnogooooooooo.....Oldman jednako sjajan. Odrzao je covek cas glume kako se igraju "obicni ljudi". Tako se lepo stopio sa likom i uverljivo preneo emocije. Sjajno ![]() Bale nije bio nista posebno, zato sto nije ni imao mnogo prostora da se glumacki raspline. Nista on tu narocito nije ni mogao da pokaze kad je 2/3 filma bio pod maskom Betmena, te mu se lice nije videlo a samim tim ni mimika, izrazi ... Zbog toga je jedino mogao vise da poradi na svom glasu, da glumi glasom, sto je na primer Hugo Weaving odlicno uradio u V for Vendetta. Takodje mislim da se grdno zeznuo i da je glas Betmena jako smesno ispao. Mislim na glas kad je pod maskom. On je hteo da postigne efekat da glas bude pre svega drugaciji od glasa Brusa Vejna i bude onako grub i opasan, ali je po mom misljenju to ispalo prenaglaseno i smesno. Da zakljucim, ovo je najobicniji dobar akcioni film u kojem je Ledger pokazao da je imao ogroman potencijal, Oldman potvrdio da je glumcina i majstor transformacija, a Nolan da ce uvek od bilo koje price napraviti dobar film. Da... i usled cele ove fame javnost je pokzala da je jako paljiva |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
-
Ističe se
Učlanjen: 26.12.2007.
Tekstova u blogu: 30
Reputaciona moć: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
. Nedostajala si. Uzgred, slazem se potpuno sa tvojim misljenjem. |
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Ističe se
Reputaciona moć: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
^ Hvala
![]() Drago mi je da se slazes
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Moderator
Učlanjen: 03.04.2006.
Reputaciona moć: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moraću to da pogledam
Rebelka, welcome back
|
|
|
#74 |
|
Ističe se
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
bas ono, znas...
Domaćin
Učlanjen: 19.05.2007.
Lokacija: "Maybe I let you to believe that basketball was a God giving gift and not something I worked for"-MJ
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|