|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#26 |
|
stalno gleda horor filmove
Aktivan član
Učlanjen: 30.04.2008.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2009 Petak 13
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
O,o
Primećen član
Učlanjen: 13.02.2008.
Pol: muški
Reputaciona moć: 2 ![]() |
treba da izadje film po jednoj od mojih omiljenih knjiga naime rech je o vreci kostiju stivena kinga http://www.imdb.com/title/tt1212452/ jedva cekam
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 05.03.2007.
Reputaciona moć: 3 ![]() |
High School Musical 3: Senior Year
17. avgust 2008. .................................................. ......jedva cekam!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#30 |
|
pfc girl...:):)
Aktivan član
Učlanjen: 02.08.2007.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 4 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Početnik
Učlanjen: 04.07.2008.
jedva čekam TRANSPORTER 3 koji izlazi u novembru, i Gaj Ričijevog Sherlocka Holmsa koji nažalost izlazi tek 2010
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Početnik
Učlanjen: 04.07.2008.
a i DEATH RACE sa Jason Stathamom, do jaja je trejler
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
O,o
Primećen član
boze me oprosti danas kad sam video ja nisam mogao da verujem NOVI BETMENT NAJBOLJI FILM IKADA OMG BOLJI OD KUMA ???????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() boze ovaj imdb je zesce sranje od sajta kako moze neki cika sto leti sa crni plastoom da bude najbolji film WTF????![]() ![]() ![]() ![]() kolko god da je on dobar to je NEREALAN FILM koji nikako nemoze da bude u top 5 a kamoli prvi ......auuuuuuu ja josh neverujem jos pazi ove iz ove godine nisam pogledao josh film koji bi treba da udje u top 100 a sad BETMEN ****** i kad sam bio klinac ga nisam nesto gotivio ma najbolje da je najbolji film Delta Force sa chak norrisom ozbiljno![]() ![]() ![]() ![]() tkacio:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Aktivan član
Učlanjen: 04.01.2007.
Reputaciona moć: 5 ![]() |
Ja mislim da je film jako dobar, iako ga josh nisam pogledao. Shta znash, mozda je i zasluzio to mesto.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
O,o
Primećen član
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
crkava uz menadzment..:S
Moderator
Učlanjen: 22.12.2007.
Reputaciona moć: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od ovih novih cekam Mumiju 3 http://www.youtube.com/watch?v=ol-U0ibnVD4 i Disaster movie http://www.youtube.com/watch?v=NWy5abFkaMk. Nadam se da Mumija 3 nece unistiti The Mummy fransizu.
Poslednji put ažurirao/la iVE014 : 22.07.2008. u 01:33 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Aktivan član
Ne sudi o filmu, dok ga ne pogledash.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Elita
Učlanjen: 26.02.2006.
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja stvarno ne mogu da verujem da je dark knight na imdb-u 1. film ikada... srecom, posle ocene 9.7, polako pada... sada je 9.4x... ali, godfather na 2. mestu ima tek 9.1.... a prvi film iz 21. veka je LOTR- tek na 13. mestu... a nema jos mnogo novijih u top 100...
nisam gledao film, ali ipak kazem ovo "srecom"... jer sigurno da dark knight (kao i ni jedan betmen) nije duboka prica koja te preterano natera da se zapitas o nekim stvarima, koja utice na tvoj zivot i ostaje dugo deo tebe... ako je film savrseno zabavan; da li trebas da mu das 10 znajuci da mu je zabavnost i bila cilj (ili ipak trebas imati rezervu zbog odlicnih a "ozbiljnijih" filmova)?... anyway... jel gledao neko ovo "cudo"?... |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
O,o
Primećen član
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Elita
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heheee- mrzelo me da citam sve postove kad sam svakako morao da se iscudim...
sad vidim da si i ti o ovome... pa- stvarno mi ne ide u glavu.... svakako cu ga pogledati, ali sam UBEDJEN da mi nece biti naj svih vremena.... mislim... siguran sam ja da ni toj vecini koja mu dade ocenu 10/10- dark knight nije omiljeni film... bice da su u bioskope isli uglavnom ljubitelji betmena- a od njih (i njihovih ocekivanja) i nije tako cudno videti ovakve ocene za verovatno odlican nastavak jedne ipak samo zabavno-naivne price... verujem da ce mu ocena ubrzo pasti, kao i plasman na imdbu- samo da film pocnu da gledaju i oni kojima u filmu nisu najbitniji preterivanja, izvrsni efekti, mnogo akcije sa malo mozganja, i ostale povrsne stvari koji film sigurno nudi na izvrsnom nivou (pretpostavimo da povrsnost ima kvalitet)... mozda se tu uvuce i neku dublja po(r)uka, ali svakako mora biti unizena zbog same cinjenice da ja glavni junak mocni zanesenjak koji se oblaci u tesnu odecu, nosi crni plast i na grudima znak slepog misa... ili kako vec bese...anyway ocena mu vec dosta pade... videcemo gde ce se zaglaviti... a videcemo i taj film... ali tek kada (na bilo koji od mnogo nacina) bude prilike da se "kvalitetno pogleda"... |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Aktivan član
Znachi samo zato, shto je film radjen po stripu, ne sme da bude na 1. mestu. :???:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
O,o
Primećen član
imam ga al nemam prevod sacekacu ja lepo prevod pa cu da pogledam......
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Obećava
Učlanjen: 23.07.2008.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
појавио се Дарк Книгхт на торрентима,али ТС варијанта,лоша слика,једва чекам ДВДрип или макар сцреенер
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Obećava
Učlanjen: 23.07.2008.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
управо скидам Спид Рејсер Р5,мада...делује ми као крш
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
O,o
Primećen član
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Elita
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Domaćin
Učlanjen: 23.03.2004.
Reputaciona moć: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gledao sam ga u bioskopu, ideja je dobra nesto kao Trackmania Nations, ali realizacija je losa i film je na kraju ispao tezak smor.
|
|
|
#48 |
|
O,o
Primećen član
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Uzivam
Zainteresovan član
Učlanjen: 26.05.2008.
Odgledao sam Batman-a i strava je. Da je bolji od Kuma nije, ali on nije uopste u istom zanru kao Kum, kad su ljudi glupi pa uporedjuju babe i zabe. Dobar je na skali od 1-10 on je po mom ukusu 9. Odgledajte ga, za svaku preporuku.
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Destiny Calls
Domaćin
Učlanjen: 30.12.2006.
Reputaciona moć: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim zbrka oko Dark Knight-a
![]() Idem bas danas u bioskop da ga odgledam pa cu da javim utiske. |
|
|
|