Novi filmovi (i filmovi koje iščekujete) - Forum Krstarice

Idi nazad   Forum Krstarice > Umetnost i kultura > Film i video

Odgovorite

Alati za teme
stari 06.07.2008., 20:59   #1
Dr.Martens
Kaka' je Kralj!
Aktivan član

Učlanjen: 04.06.2007.
Pol: muški
Reputaciona moć: 0
Dr.Martens ima svetlu budućnostDr.Martens ima svetlu budućnostDr.Martens ima svetlu budućnostDr.Martens ima svetlu budućnost
Podrazumevano Novi filmovi (i filmovi koje iščekujete)

Prosao sam po mnogim forumima ni na jednim nisam video da ima tema o filmovima koji ce izaci. Pa ajde da pisemo na ovoj temi o filmovima koji izlaze ili su u pripremi ili se snimaju.
Mene je posebno odusevilo to kada sam cu da izlazi novi deo Beverly Heals 4 Edie Murpfi u glavnoj ulozi.
Dr.Martens nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 06.07.2008., 21:54   #2
Вуја
,,,
Elita

Вуја (avatar)

Učlanjen: 07.04.2008.
Tekstova u blogu: 2
Reputaciona moć: 28
Вуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnik
Podrazumevano Re: Novi filmovi???

imdb.com je sasvim solidna baza ...
Вуја nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 06.07.2008., 22:11   #3
the way
Vi Veri Veniversum Vivus Vici.
Zainteresovan član

the way (avatar)

Učlanjen: 10.04.2007.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 3
the way se trudi

ja jedva cekam novi X-files!
i novi Betmen!
the way nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 06.07.2008., 22:13   #4
Lizard
Aktivan član

Lizard (avatar)

Učlanjen: 28.03.2008.
Reputaciona moć: 7
Lizard je presvetli vitezLizard je presvetli vitezLizard je presvetli vitezLizard je presvetli vitezLizard je presvetli vitezLizard je presvetli vitezLizard je presvetli vitezLizard je presvetli vitezLizard je presvetli vitezLizard je presvetli vitezLizard je presvetli vitez

ja dragon ball.....
Lizard nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 06.07.2008., 22:28   #5
Jeka#26
Blue by blood and TERRY in heart! :)
Moderator

Jeka#26 (avatar)

Učlanjen: 07.06.2005.
Reputaciona moć: 24
Jeka#26 je guru pripravnikJeka#26 je guru pripravnikJeka#26 je guru pripravnikJeka#26 je guru pripravnikJeka#26 je guru pripravnikJeka#26 je guru pripravnikJeka#26 je guru pripravnikJeka#26 je guru pripravnikJeka#26 je guru pripravnikJeka#26 je guru pripravnikJeka#26 je guru pripravnik

Ja novi 007. Zvace se "Zrno utehe"
Jeka#26 nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 06.07.2008., 22:59   #6
Tzar
Domaćin

Tzar (avatar)

Učlanjen: 23.03.2004.
Reputaciona moć: 16
Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!

Nista mi posebno ne golica mastu. Mozda recimo Mortal Combat, Sin City 2, Star Trek Zero, The A-team sa Bruce Willisom, Terminator Salvation, Avatar, The Hurt Locker novi film Kathryn Bigelow i tako mozda jos nesto ako se setim.
stari 07.07.2008., 00:21   #7
The Look
a sutra konacno Stargate
Ističe se

The Look (avatar)

Učlanjen: 16.02.2008.
Tekstova u blogu: 4
The Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osoba

Citat:
Original postavio Tzar Pogledaj poruku
Nista mi posebno ne golica mastu. Mozda recimo Mortal Combat, Sin City 2, Star Trek Zero, The A-team sa Bruce Willisom, Terminator Salvation, Avatar, The Hurt Locker novi film Kathryn Bigelow i tako mozda jos nesto ako se setim.
Star wars Clone wars animated, nisam znala da izlazi Sin City - molim vise informacija - kad to izlazi, jel pocelo snimanje ili tek planiraju...
The Look nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.07.2008., 00:25   #8
karpos
......pmnns.....
Legenda

karpos (avatar)

Učlanjen: 04.04.2008.
Reputaciona moć: 64
karpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II reda

Citat:
Original postavio The Look Pogledaj poruku
Star wars Clone wars animated, nisam znala da izlazi Sin City - molim vise informacija - kad to izlazi, jel pocelo snimanje ili tek planiraju...
http://www.imdb.com/title/tt0458481/
http://www.imdb.com/title/tt0458482/
karpos nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.07.2008., 00:31   #9
The Look
a sutra konacno Stargate
Ističe se

The Look (avatar)

The Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osobaThe Look je naprosto divna osoba

Da li ja to dobro citam Sin City 2 - 2010, a 3 - 2009:???::???::???:.

Moz neko da objasni

The reason why Sin City 3 is set to come out before Sin City 2 is because... IT ISN'T!!! Here is why it says it is: It was confirmed a while back that they would make two more Sin City movies. So IMDB made a Sin City 2 and a Sin City 3 page. It was never really confirmed what books would be included in the next movie. It was highly speculated (and originally planned) that A Dame to Kill For would be the main novel for the second movie. But, due to the fact that the producers/directors waited so long for Jolie, this threw everyone else's schedule out of whack. So now, here we are, and nobody is cast for Ava Lord. And Depp finally has a free schedule to film this movie. So, instead of making A Dame to Kill For the second Sin City, as speculated/planned, they are going to go ahead with Hell and Back. This makes perfect sense. Make the movie while they can. So this movie IS Sin City 2. (assuming they do make it and release it next)

REMEMBER: There is NO real chronology to the movies!!!! YES, A Dame to Kill For takes place BEFORE both The Big Fat Kill and The Hard Goodbye. So it really makes no difference that this movie comes out before A Dame to Kill For does.
stari 07.07.2008., 00:38   #10
karpos
......pmnns.....
Legenda

karpos (avatar)

karpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II redakarpos je guru II reda

Citat:
Original postavio The Look Pogledaj poruku
Da li ja to dobro citam Sin City 2 - 2010, a 3 - 2009:???::???::???:.

Moz neko da objasni

The reason why Sin City 3 is set to come out before Sin City 2 is because... IT ISN'T!!! Here is why it says it is: It was confirmed a while back that they would make two more Sin City movies. So IMDB made a Sin City 2 and a Sin City 3 page. It was never really confirmed what books would be included in the next movie. It was highly speculated (and originally planned) that A Dame to Kill For would be the main novel for the second movie. But, due to the fact that the producers/directors waited so long for Jolie, this threw everyone else's schedule out of whack. So now, here we are, and nobody is cast for Ava Lord. And Depp finally has a free schedule to film this movie. So, instead of making A Dame to Kill For the second Sin City, as speculated/planned, they are going to go ahead with Hell and Back. This makes perfect sense. Make the movie while they can. So this movie IS Sin City 2. (assuming they do make it and release it next)

REMEMBER: There is NO real chronology to the movies!!!! YES, A Dame to Kill For takes place BEFORE both The Big Fat Kill and The Hard Goodbye. So it really makes no difference that this movie comes out before A Dame to Kill For does.

I ja se to pitam
stari 07.07.2008., 01:35   #11
Вуја
,,,
Elita

Вуја (avatar)

Вуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnik

Šta je sa De Palminim nastavkom za Nedodirljive , Rađanje Kaponea ?
stari 07.07.2008., 01:43   #12
karpos
......pmnns.....
Legenda

karpos (avatar)

Citat:
Original postavio wujaymarkoff Pogledaj poruku
Šta je sa De Palminim nastavkom za Nedodirljive , Rađanje Kaponea ?
http://www.imdb.com/title/tt0425602/
stari 07.07.2008., 02:13   #13
Вуја
,,,
Elita

Вуја (avatar)

Hm , znam , ali to je jako malo informacija , s obzirom da je priča počela još 2004 . godine .
Na vikipediji sam našao da de Palma ima kadrovskih teškoća zbog pronalaženja glavnog glumca (Nikolas Kejdž odbio ulogu) . Ne zna se hoće li i Enio Morikone raditi ponovo muziku ...
stari 07.07.2008., 02:59   #14
Johnny Ramone
Primećen član

Johnny Ramone (avatar)

Učlanjen: 14.11.2005.
Tekstova u blogu: 1
Reputaciona moć: 8
Johnny Ramone zračiJohnny Ramone zračiJohnny Ramone zračiJohnny Ramone zračiJohnny Ramone zračiJohnny Ramone zračiJohnny Ramone zračiJohnny Ramone zrači

hellboy
Johnny Ramone nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.07.2008., 03:12   #15
Dr.Martens
Kaka' je Kralj!
Aktivan član

Dr.Martens ima svetlu budućnostDr.Martens ima svetlu budućnostDr.Martens ima svetlu budućnostDr.Martens ima svetlu budućnost

A isto me odusevljava to sto ce konacno izaci Hobit.
stari 07.07.2008., 04:30   #16
Ginger
.
Ističe se

Učlanjen: 02.04.2007.
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 14
Ginger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastimaGinger ima počasti nad počastima

Mammoth (2009) http://www.imdb.com/title/tt1038043/
The Good Heart (2008) http://www.imdb.com/title/tt0808285/

Recimo to,za sada...
Ginger nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.07.2008., 13:35   #17
Tzar
Domaćin

Tzar (avatar)

Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!Tzar - jednom rečju sjajan!

@The Look

Nemam nikakve dodatne informacije za Sin City sem da je 2. deo najavljen, kao i novi Mortal Combat sa Christopher Lambertom.

Ostalo se sve snima ili je u post produkciji:

The Hurt Locker - posto sam veliki ljubitelj Strange Days-a jedva cekam da ponovo vidim tu kombinaciju Kethryn Bigelow - Ralph Fiennes, slicna situacija je i sa njenim bivsim muzem James Cameronom koji sa Sigourney Weaver snima SF Avatar (kombinacija iz Aliens-a).

Snima se i novi Terminator, kao i novi Star Trek Zero sa odlicnom ekipom Winona Ryder, Leonard Nemoy, Eric Bana, Zachary Quinto (Sylar iz Heroes), Paul McGillion (Dr. Carson Beckett iz SGA)...

Na kraju jos jedan film po seriji The A-Team sa Bruce Willisom, Woody Harrelsonom i Ice Cubom.

Poslednji put ažurirao/la Tzar : 07.07.2008. u 13:39
Tzar nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.07.2008., 13:43   #18
Dr.Martens
Kaka' je Kralj!
Aktivan član

Citat:
@The Look

Nemam nikakve dodatne informacije za Sin City sem da je 2. deo najavljen, kao i novi Mortal Combat sa Christopher Lambertom.

The Hurt Locker - posto sam veliki ljubitelj Strange Days-a jedva cekam da ponovo vidim tu kombinaciju Kethryn Bigelow - Ralph Fiennes, slicna situacija je i sa njenim bivsim muzem James Cameronom koji sa Sigourney Weaver snima SF Avatar (kombinacija iz Aliens-a).

Snima se i novi Terminator, kao i novi Star Trek Zero sa odlicnom ekipom Winona Ryder, Leonard Nemoy, Eric Bana, Zachary Quinto (Sylar iz Heroes), Paul McGillion (Dr. Carson Beckett iz SGA)...

Na kraju jos jedan film po seriji The A-Team sa Bruce Willisom, Woody Harrelsonom i Ice Cubom.
Nece valjda da blumi Brus Vilis?
stari 07.07.2008., 14:25   #19
smeagol
Početnik

Učlanjen: 23.05.2008.
Reputaciona moć: 2
smeagol se trudi

Ja sam cuo nesto za Pirate da treba da izadje novi deo???
smeagol nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.07.2008., 14:26   #20
smeagol
Početnik

Učlanjen: 23.05.2008.
Reputaciona moć: 2
smeagol se trudi

[QUOTE=Tzar;6959879]@The Look

Na kraju jos jedan film po seriji The A-Team sa Bruce Willisom, Woody Harrelsonom i Ice Cubom.[/QUOTE]

Koja bolest ova dva lika su glumila i u seriju A team.
smeagol nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 08.07.2008., 02:40   #21
The Look
a sutra konacno Stargate
Ističe se

The Look (avatar)

Citat:
@The Look

Ralph Fiennes - moze da prodje, to moram pogledati...

Meni se u opste ne svidja sto u Star Treku glumi Winona - ona sigurno nece docarati Spokovu majku... ni malo... A mladi Spok nije los... i ne svidja mi se ovaj sto glumi Skotija... mozda na kraju i ne bude tako lose, ne znam...
stari 08.07.2008., 09:13   #22
Tzar
Domaćin

Tzar (avatar)

Sta da se radi prvo je trebao da ga glumi Paul McGillion, koji bi bio savrsen Skoti, ali su na kraju procenili da je previse star da glumi mladog Skotija. A Winona mislim da nije tako losa, trebala bi vise da glumi u SF filmovima.
stari 08.07.2008., 11:51   #23
The Look
a sutra konacno Stargate
Ističe se

The Look (avatar)

Citat:
Sta da se radi prvo je trebao da ga glumi Paul McGillion, koji bi bio savrsen Skoti, ali su na kraju procenili da je previse star da glumi mladog Skotija. A Winona mislim da nije tako losa, trebala bi vise da glumi u SF filmovima.
Mozda bi i trebala ali ne Spokovu majku... JeZim se na samu pomisao...

On jeste malo stariji, ali nista sto danasnja tehnika i sminka ne bi mogli da isprave... Ako je on star, stvarno ne znam za Pegga, ako im je to bio izgovor, onda do vraga... Ej, pa Pegg je ssamo godinu dana mladji a izgleda ko da je stariji, pritom je McGillion pljuniti Skoti, a stvarno je imao zelju da ga igra... Cujem da ipak glumi u filmu ali se ne zna koga...
stari 10.07.2008., 19:05   #24
Artemis-sensei
I iz lurking moar
Aktivan član

Artemis-sensei (avatar)

Učlanjen: 23.06.2008.
Reputaciona moć: 6
Artemis-sensei zračiArtemis-sensei zračiArtemis-sensei zračiArtemis-sensei zračiArtemis-sensei zračiArtemis-sensei zračiArtemis-sensei zrači

Hmm zanima me kako ce uraditi taj DB.
Sin City 2
Monster(ali tek mozda u 2009)
Ne znam koji izlaze bas
Artemis-sensei nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 10.07.2008., 19:41   #25
the way
Vi Veri Veniversum Vivus Vici.
Zainteresovan član

the way (avatar)

Učlanjen: 10.04.2007.
Reputaciona moć: 3
the way se trudi

ja zelim da sto pre odgledam ovaj WANTED.Ne znam zasto,samo mi se gleda...i novi HELLBOY.
kad se vec spominje Sin City u toku je i ekranizacija jos jednog Millerovog stripa-THE SPIRIT.
the way nije na forumu   Odgovorite sa citatom
Odgovorite

Pošalji link

Alati za teme

Pravila za slanje poruka
Ne možete kreirati novu temu
Ne možete poslati odgovor
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoju poruku

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen

Forum Krstarice > Umetnost i kultura > Film i video

Forum Krstarice - Arhiva - Vrh strane
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2009. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.