|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
| Alati za teme |
|
|
#101 |
|
...
Elita
Učlanjen: 01.05.2004.
Pol: muški
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajde meni da pomognete :
bio je skoro neki film na tv-u (valjda pink) o nekoj hrvatici Modesty koja radi u kazinu, koji biva opljachkan, ... i to je to. Nashao sam samo My Name Is Modesty: A Modesty Blaise Adventure (2003) ali na imdb-u ne pishe ni malo o radnji, pa ne mogu da potvrdim da je to to. thx
|
|
|
#102 |
|
Elita
Učlanjen: 24.12.2005.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
E imam ja jedan horor,davali su ga na PINK-u pre par godina,Francuski.Jbte.,uvek kad ga se setim utrnem,jedan od najstrasnijih filmova koje sam gledao.Nesto kao na nekom izolovanom ostrvu u zabacenoj mocvari nalazi se neki tajni vladin zatvor sa super ultra mega giga obezbedjenjem.Puno cuvara, specijalne opreme za nadzor a cuvaju samo sedmoricu mladica koji se ponasaju ko pusteni s lanca,ko Hanibal Lektor,grizu,ubise par cuvara koji su bili nesmotreni.I sad oni kad pobegnu a beze i uvek ih uhvate ali pre toga briju se do glave i mazu lice blatom.Mladici tako celavi i maskirani blatom izgledaju identicno.Ono jednom konacno uspeju da pobegnu ali pre toga naprave sranje u tom zatvoru-mislim pokolj.Razlog zbog koga su pobegli je jer traze majku(neka devojka koja je ako se dobro secam njima vestacki oplodjena).Na kraju se ispostavi da su oni stvoreni od celija embriona nekog vanzemaljca koji je 30-tih nadjen kod nekog plemena u Africi i koga je to pleme zvalo nesto kao Bog zla ili Djavo(izgleda ko zlocudna verzija bebe sa kraja Odiseje 2001.).Taj embrion se isto nalazi u bazi iz koje su mladici pobegli i valjda ih telepatski kontrolise a traze majku da ga nabiju u nju(embrion) da valjda sazri i onda izadje iz nje.
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
web design, web design
Legenda
Učlanjen: 12.06.2003.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Serijski_ubica
Da, to je My Name Is Modesty: A Modesty Blaise Adventure Obozavam film PS Mislis da je Modesty hrvatica? I don't think so...
|
|
|
#104 |
|
...
Elita
Reputaciona moć: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa rekla je da jeste, mozda, nisam bash siguran. Ali je onaj starac shto je bio sa njom definitivno bio hrvat, to je jasno rekla. A shta bi devojchica u hrvatskom logoru bila nego hrvatica
(neumesno) ... A ako mislish na glumicu, ona definitivno nije hrvatica... A film je vrlo dobar, radjen je valjda po stripu...
|
|
|
#105 | |
|
Elita
Učlanjen: 24.11.2004.
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Elita
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Početnik
Učlanjen: 08.11.2004.
Dakle, film su preveli kao "Dzoj radost zivota" ali ne znam kako glasi u originalu. Prilicno je star, sigurno 20-tak godina, a po zanru je nesto kao erotski triler. Gledao sam ga kao klinac (u bioskopu negde izmedju '85 i '87) i za njega me vezuju lepe uspomene.
Treba mi naslov u originalu da bih saznao nesto vise. |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Ističe se
Učlanjen: 03.11.2003.
Reputaciona moć: 10 ![]() |
Kako se zove film koji se davao za vreme praznika na tv-u. Igra Robert deNiro, i radi se o tome kako mladic upoznaje roditelje svoje devojke. On sve upropascava: urnu, gubi macku, zapali dvoriste. kako se zove film?
|
|
|
#109 | |
|
Aktivan član
Učlanjen: 05.10.2005.
Reputaciona moć: 6 ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
www.djordjegogov.co.cc
Domaćin
Učlanjen: 15.03.2004.
Pol: ženski
Tekstova u blogu: 11
Reputaciona moć: 11 ![]() |
Kako se zove film u kome Brus Vilis spashava dete koje boluje od autizma? Znala sam naslov, ali zaboravila...
|
|
|
#111 | |
|
Elita
Citat:
Sesto culo? Ima i film gde Ricard Drajfus leci autisticno dete...glume i Liv Tajler(mislim da joj je to prva uloga) i ona sto glumi glavnu zensku ulogu u terminatoru 1 i 2 kao Drajfusova zena...taj ne znam kako se zove. |
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
is designed to be Idiotproof™
Zaslužan član
Učlanjen: 31.03.2004.
Reputaciona moć: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
#113 | |
|
Nov član
Učlanjen: 25.01.2006.
Citat:
Film: Zamena Mesta (A Change of Place) Kim Džejmson je uzorna studentkinja, dok je njena sestra bliznakinja Kejt model, pod umetničkim imenom Dominik. Kejt-Dominik ima problema sa alkoholom, i neophodna joj je rehabilitacija. Kim dolazi da pomogne sestri, smešta je u centar za rehabilitaciju i zauzima njeno mesto... Režija: Dona Dejč (Donna Deitch) Uloge: Rik Springfild (Rick Springfield), Andrea Rot (Andrea Roth), Stefani Bičam (Stephanie Beacham) Eto... Film imate sutra uvece, ili da preciziram Cetvrtak, 25.01.2006. na B92, pa posto se digla ovolika frka oko njega mislim da bi ga vredelo pogledati... Film Pocinje u 21:10. Uzivajte P.S. Inace ovo je moj prvi post ovde posto sam se tek uclanio, tako da pozdravljam sve clanove ovog foruma Poslednji put ažurirao/la Razial : 25.01.2006. u 19:07 |
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Aktivan član
Citat:
Takodje postoji i nastavak ove komedije Meet the Focers! |
|
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Aktivan član
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Elita
Učlanjen: 05.01.2006.
Tekstova u blogu: 1
Reputaciona moć: 11 ![]() ![]() ![]() |
Glumi onaj lik iz "Poverljivo iz L.A."(mrsavi sa cvikerima) Gaj Pirs, valjda i riba iz matriksa.Njemu su silovali i ubili zenu a njega roknuli u glavu i sad ima trip da razmislja normalno valjda pola sata a onda sve zaboravi,te tako uvek iza sebe ostavlja stvari koje ce ga podsecati ko je i gde je(najvaznije podatke-ime i prezime,te sta mu se desilo je istetovirao po sebi) pre nego sto se oduzme.Isao je na Pinku 2-3 puta,i ne samo da me zanima naziv, nego i j****i kraj posto uvek zaspem.
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 28.11.2005.
Reputaciona moć: 4 ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Ističe se
Učlanjen: 03.11.2003.
Reputaciona moć: 10 ![]() |
hvala na odgovoru za Meet the/her parents
|
|
|
#120 | |
|
20 dana do MBA
Zainteresovan član
Učlanjen: 23.11.2004.
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#121 |
|
Obećava
Učlanjen: 09.10.2005.
Reputaciona moć: 5 ![]() |
ljudi hitno mi je potreban naziv filma...... u kome Robert de Niro glumi choveka obolelog od neke bolesti tako da ne moze da se pomera ali moze da osetja,pa kada ga probude posle dosta godina,pa se opet vrati na isto itd....unapred hvala
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Početnik
Učlanjen: 08.11.2004.
Citat:
Budjenje - Awakenings. Igra i Robin Viliams. |
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Početnik
Učlanjen: 19.06.2005.
Svaka čast za Gay Purr-ee!Gde ste se toga setili.Ako pronadjem javi ću.
Mene interesuje film koji je skoro bio na studiju B a i često ga daju na TV.Film je malo čudan...Nemački je film(nisam ga gledala od početka).Uglavnom, ona doživljava saobraćajnu nesreću.On je spašava tako što joj slamčicom probuši grkljan...ona se oporavlja i odlučuje da ga nadje..pronalazi ga i on je grub prema njoj.Inače ona radi kao medicinska sestra na psihijatriji i ima obolelog brata.TO je to u kratkim crtama. |
|
|
|
|
|
#124 |
|
...
Elita
@ bubamara
Film se zove Der Krieger und die Kaiserin (ponegde je umesto "und" stoji znak + ) ili na english - The Princes and the Warrior . Med. sestru glumi Franka Potente, poznata iz filmova Run Lola Run i Bornov Identitet ... dobar film....
|
|
|
#125 |
|
Početnik
Učlanjen: 19.06.2005.
Puno hvala....našla sam ga na donkiju!
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| gledala sam nau-fant. film ne znam kako se zove | *Violet* | Film i video | 11 | 30.07.2008. 16:20 |