|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
| Alati za teme |
|
|
#76 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 28.11.2005.
Reputaciona moć: 4 ![]() |
Ovo će da bude malo konfuzno, jer, kao prvo-film je jako čudan, a kao drugo-ja sam nekako sve zaboravila, osim opšteg utiska i nekih scena. Uglavnom, dešava se u budućnosti, mislim da radnja ne teče u kontinuitetu, nego se onako vraća na to šta je bilo pre. Mislim da ima neke veze sa nekom komjuterskom igricom. Ono što je najčudnije, a po tome jedino možda neko i prepozna film, je to da su neke tehničke stvari napravljene od organske materije, kao da su žive-npr. komande za igricu su u obliku neke mekane, opnaste, ljigave amebaste stvari, a recimo pištolj su krišom sastavili od delova životinja koje su imali za ručak (e da, životinje su isto čudne i ljigave). Tim pištoljem na kraju neko nekog ubija, ne sećam se zašto, ali se sećam da je bilo neočekivano i da je to bio potpuni preokret u radnji filma.
Stvarno sam katastrofalno opisala, ali kad sam pričala drugu on je shvatio na koji film mislim, ali nije mogao da se seti naslova, uglavnom kaže da je taj autor poznat u svom žanru (valjda je mislio na scenaristu). |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zainteresovan član
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Elita
Učlanjen: 24.12.2005.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
eXistenZ ?
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zainteresovan član
Jeste! Sad sam proverila na Google i to je to. Svaka ti čast kad si iz onog mog opisa prepoznao o čemu se radi.
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Elita
He,he,he...8-)
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Elita
Imam i ja jednu kosku...ali duzi je opis...pa ne znam dal da pisem :?
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Elita
Niste se bunili-ko vas j...
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Guest
|
wraticu se kad date zadatak u boji!
|
|
|
|
#85 |
|
Primećen član
Učlanjen: 06.08.2005.
Pol: muški
Reputaciona moć: 5 ![]() |
e taj film sto je bio nedavno na pinku i'm sam* jel to film o retardiranom tipu kojem je kicma i vrat malo krivi pa je uvek pognut zemlji(nema grbu)i on na kraju ubije nejnog calca ili vec nekog znam da je film tuzan i da se zavrsava smrcu nekog od porodice deteta sa kojim se taj retardirani druzio?!?!mislim da je popra. automobile ili bio bastovan(uff ne mogu se setiti)samo znam da je bio malo pognut imao kratku kosu(crnu) inace taj glumac je i reziser i glavni glumac u filmu a za tu ulogu je dobio oskara to znam 100%(inace mislim da nije neki poznati glumac)!!!pomagajte...
|
|
|
#86 | |
|
Aktivan član
Učlanjen: 07.07.2005.
Citat:
Ti nisi normalna
|
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
web design, web design
Legenda
Učlanjen: 12.06.2003.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako se na engleskom pise 'SAPUTANJE NA JASTUKU'? Ne verujem da je bukvalno...ili bar ko igra,da ga nadjem na IMDBu
|
|
|
#88 | |
|
Elita
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
web design, web design
Legenda
Da,to je taj. Thanks
|
|
|
#90 | |
|
Aktivan član
Učlanjen: 12.11.2005.
Reputaciona moć: 6 ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#91 |
|
Elita
Učlanjen: 24.11.2004.
Meni treba jedan ruski ratni film! Radnja se odvija u Staljingradu chini mi se, Shvabe tamane Ruje di ih nadju a jedan kapetan plavushan, veoma hrabar deran, sakriva se sa svojim pobratimima i draganom po podrumima i rushevinama zgrada! Shvabe nikako da ga smaknu jer je momak veoma vesht! Medjutim koliko se dugo sa njima igrao i od njih se kruo u mraku osedeo i oslepeo jadnik! Film sam gledao davno, i mnogo je realistichan pa ako neko znade naziv, nek' me reshi muka! Aj pozdrav i sretan Bozic!!!
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Domaćin
Učlanjen: 20.04.2004.
Reputaciona moć: 12 ![]() |
Joj, sad cu da vam zadam. Nekad davno je ovaj dugometrazni crtac chesto ishao na TV-u. Sada sam spreman da dam desni bubreg za taj DiVX (ako postoji). Ali mi prvo treba naslov.
Radnja se deshava u Francuskoj. Radi se o seoskoj machki koja chezne za uzbudljivim gradskim zivotom, pa tako odlazi u Pariz. Seoski machor, vrhunski lovac na misheve, nesrecno zaljubljen u umishljenu "damu", krece za njom, sa namerom da je vrati. Drushtvo mu pravi jedan njegov prijatelj (takodje machak, shta ste mislili?)... Machka je Micika, a baja je Zhutja (ili tako neshto... ionako se radi o prevodu). |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Elita
Da nije"Macke iz visokog drustva"-Diznijev crtac?
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Domaćin
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Elita
Da nije mozda Bezrepi Pera
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Domaćin
Citat:
Imaju, bre, svi repove. |
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Elita
Shala bre jarane! Aj malo poradite i na mom sluchaju!
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Domaćin
Znachi, ne mogu da verujem... Chak sam negde iz malog mozga izvukao i to da se machka zove Musette, a jedan od dvojice machora Napoleon. I opet nisam uspeo da ga pronadjem na IMDB-u.
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
web design, web design
Legenda
I ja sam gledala na IMDbu....Musette.......mom caletu je poznat macor Napoleon,mozda se on seti.
|
|
|
#100 |
|
Domaćin
USPEO SAM!!!
Jedva. Machka se ovde ipak zove Mewsette. A i nema Napoleona, hm... Mali machak se zove Robespierre (ma znao sam da je neka istorijska lichnost). Film je "Gay Purr-ee" (takav naslov je mogao da prodje te nevine 1962. ... danas ne :? ). http://us.imdb.com/title/tt0057093/ Inache, kod nas je bio preveden, ako opet nisam neshto pomeshao, kao "Machija posla". Kako danas doci do tog filma?
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| gledala sam nau-fant. film ne znam kako se zove | *Violet* | Film i video | 11 | 30.07.2008. 16:20 |