|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#76 |
|
Moderator
Učlanjen: 03.04.2006.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaključana je zato što u te diskusije nisu bili uključeni samo jedan, odn. dva člana, nego čim jedan pomene nešto, tu se ubace i ostali, i onda samo nabrajaju gluposti, prozivaju ljude da imaju duple nickove (a utvrđeno je da nijedna od tih optužbi nije tačna)
Dakle, ja sam uradila svoj deo posla, i pošto sam sumnjala u ispravnost toga, pitala sam administratora. Dobili ste njegovo mišljenje, tako da o tome rasprave više nema. Kako druge teme o razmenama funkcionišu bez dodatnih tema o iskustvima? Kad mogu one, može i ova. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
tabana....
Administrator
Učlanjen: 24.12.2004.
Pol: muški
Reputaciona moć: 267 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da ovu pricu zavrsimo jednom za sva vremena.
Tema je zakljucana i ostace zakljucana jer nekima ne vredi objasnjavati. Sustina je sledeca. Neki tvrde da su prevareni. Mozda jesu, mozda nisu to niko ne moze sa sigurnoscu da tvrdi, jer koliko je jaka njihova rec da jesu, toliko je jaka i rec drugih koji kazu da nisu. Koliko sam video to je tema o razmeni, nikakva prodaja nije spominjana. Znaci ne mozemo ni govoriti o klasicnoj prevari. Medjutim mozda je i bilo neke prevare (premda u razmeni nikakav novac ne sme da bude u opticaju, pa makar i za pokrivanje osnovne cene diska i ako je bilo neke novcane transakcije onda je direktno narusen pravilnik foruma i forum ne snosi nikakvu odgovornost zbog licne odluke nekih clanova da se ogluse o pravilnik i postupe po sopstvenom nahodjenju), Zato su svi postovi ostavljeni. NA toj temi postoje ostavljeni postovi korisnika koji su po njihovim recima prevareni i jasno pokazuju njihovo misljenje i stoje kao eventualno upozorenje drugima.. Dalje ponavljanje istog misljenja je bezobrazluk i nekultura i klasicna opstrukcija foruma a da ne spominjem maltretiranje moderatora, masovnim slanjem PP-ova i ostavljanjem poruka u profilu.. Ako jednom nesto kazes, ne moras 100 puta to isto da ponavljas. I ova tema se privremeno zakljucava da bi ohladili glave.. Tema ce sutradan biti otkljucana da bi mnogli normalno da ucestvujete u radu foruma i iznosite svoje zalbe i predloge, ali nevezano za ovaj slucaj jer je tu sve receno. Rekli su sta su imali oni koji tvrde da su prevareni, rekli su sta su imali oni koji tvrde da nisu prevareni i vise oko toga nema sta da se prica.
Mess with the Best - Die Like the Rest Poslednji put ažurirao/la tab503 : 12.05.2008. u 10:10 |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 01.03.2008.
Reputaciona moć: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predlazem da se tema
gledali-ocenili preimenuje ili promeni u temu gdje ce se ostavljati recenzije filmova a ne samo ocjene jer to je uzasno glupo obrazlozi i ostavi ocijenu Dakle Gledali-Obrazlozili-Ocenili |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Buduća legenda
Reputaciona moć: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Madonna
aj otovri temu o reziserima da se ovo glasanje okonca |
|
|
|
|
|
#80 |
|
- Missing you...
Buduća legenda
Učlanjen: 11.09.2006.
Reputaciona moć: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znachi, udaviste ga kao zmija zhabu... Smorovi jedni...
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Moderator
Reputaciona moć: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma to samo Paja
Gledali - ocenili ću promeniti Za režisere moram još da razmislim |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Destiny Calls
Domaćin
Učlanjen: 30.12.2006.
Reputaciona moć: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo jedan predlog.
Ja sam za to da spojimo teme sta ste poslednje gledali i gledali...obrazlozili...ocenili i da postavimo tu jednu za lepljivu...Jednostavno ove dvije teme su isuvise slicne i mislim da je bolje da bude samo jedna tema. Ovo naravno ako se ostali slazu. |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Moderator
Spajanje može ako se drugi slažu
Ali lepljiva ne Iz prostog razloga Što je ta tema uvek na prvoj strani, i uvek na vrhu A i imamo mnogo lepljivih |
|
|
|
|
|
#84 |
|
I am back...
Aktivan član
Učlanjen: 29.02.2008.
Reputaciona moć: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja se slazem
Onako uvek moram da pisem u dve teme isto... S P O J I T I |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Moderator
Spojeno...
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Buduća legenda
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Moderator
Pajo, nešto ti ne odgovara?
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Buduća legenda
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
I am back...
Aktivan član
Madonna ajde otkljucavaj temu najbolji reziser !!!
Dosta je bila zakljucana skoro dve nedelje... Daj da i to zavrsimo kad smo vec izglasali najbolji film, glumca, uskoro cemo i negativca... Kladim se da se svi slazu samnom, zato OTKLJUCAVAJ |
|
|
|
|
|
#91 |
|
Buduća legenda
unlock,unlock
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Destiny Calls
Domaćin
Učlanjen: 30.12.2006.
Reputaciona moć: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otkljucaj Madonna...
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
bas ono, znas...
Domaćin
Učlanjen: 19.05.2007.
Lokacija: "Maybe I let you to believe that basketball was a God giving gift and not something I worked for"-MJ
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
unlock unlock unlock
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
yeah
Buduća legenda
Učlanjen: 23.09.2006.
Reputaciona moć: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocemo unlock
hocemo unlock hocemo unlock i jos nesto...zar nije tema obavestanja potpuno bezpotrebna? |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Moderator
Otključaću
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Buduća legenda
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
I am back...
Aktivan član
Citat:
samo Madonu... Jel to doslo do neke izmene ili...
|
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
.
Ističe se
Učlanjen: 02.04.2007.
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tab je postao Admin,a Ben ga nema(Nije vishe ni mod.)...Toliko sam ja upucen
Poslednji put ažurirao/la Ginger : 31.05.2008. u 01:05 |
|
|
|
|
|
#100 |
|
- Missing you...
Buduća legenda
Učlanjen: 11.09.2006.
Reputaciona moć: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valentina, ne izlezhavaj se po suncu, vetj pospremi teme!
Kupila pertle.. Ccc..
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Pitanja, primedbe, žalbe, predlozi... | milicaanchy | Televizija | 88 | 02.10.2009. 17:12 |
| Moderatori - pitanja, predlozi, pohvale, zalbe | GZ | Programiranje | 0 | 13.10.2007. 18:22 |