|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#51 |
|
yeah
Buduća legenda
Učlanjen: 23.09.2006.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e ne moze da se stavi central perk i pitanja...
central perk je za opustanje,a na pitanjima davimo madonnu! vidis li razliku? |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
bas ono, znas...
Domaćin
Učlanjen: 19.05.2007.
Pol: muški
Lokacija: "Maybe I let you to believe that basketball was a God giving gift and not something I worked for"-MJ
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 01.03.2008.
Reputaciona moć: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
ti bi bolan malo mijenjo xaxa |
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
yeah
Buduća legenda
Učlanjen: 23.09.2006.
Reputaciona moć: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvijek ima neko koji ambiciozniji od vecine.
Uvijek ima neko koji je na visem polozaju od te ambiciozne osobe. TA ambiciozna osoba zeli promijene. Ali VECINA,se navikla na nacin funkcionisanja i ne zna za bolje. Ambiciozno fizicko lice dize revoluciju,protiv relativno demokratskog sistema (kakva je diktatura bila prijeee...nego,necemo o tome ).VECINA se dijeli. Predsjednik te,drzave,foruma sta god ima svoje pristalice.Ali ima i taj ambiciozolog. Izbija rat. Samo najjaci opstaju. Pre$ednika su koknuli na putu do pekare. Ambiciozolog dolazi na vlast i postaje DIKTATOR. --- To se rijetko dešava tim scenariom. A sad,ne more neko sa 206 poruka da ispravlja ovaj forum. Da bi ga ispravljao treba da mu poznaješ dušu A to ne zna niko bolje nego Madonna |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Moderator
Učlanjen: 03.04.2006.
Reputaciona moć: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dakle,
forum je već masovno brisan pre 2-3 meseca, brisane su teme na kojima se ne piše više od godinu dana Na kraju je to možda ispao i loš korak Zašto? Pa neko je pisao, pisao, i pisao na ovom pdf-u i onda sve ode u zaborav... Čak su i moderatori primetili poveliki manjak nihovih postova, i smetalo im je to Dakle, teme "Šta ste poslednje gledali i "Gledali ocenili" neću brisati. Spojiću ih pošto to želite, ali neće biti lepljive, jednostavno, to je uvek na prvoj strani, uvek se tu piše, ne postoji razlog da bude lepljiva. Central Perk i ova tema ne mogu da se spoje, Sara vam je dala odličan razlog ![]() I da, mislim da dušu ovog foruma najbolje poznajemo svi zajedno, a ne samo ja. I ako ćemo da ga menjamo, menjaćemo ga zajedno |
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Buduća legenda
Reputaciona moć: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
ale,alea,alea,lea,le zaista je dosta tema otislo u aborav najvise mojih al neka |
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Buduća legenda
ja predlazem kolektivni ban
znaci svi da se banuju svi zasto samo ja |
|
|
|
|
|
#58 |
|
I am back...
Aktivan član
Učlanjen: 29.02.2008.
Reputaciona moć: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alo bre zasto se moje psovke ne vide a Paja cepa kao kocijas i nista od cenzure...
Sta je ovo... Nismo li svi jednaki? Poslednji put ažurirao/la MadonnaGirl : 22.04.2008. u 23:29 |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Moderator
Reputaciona moć: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brišem i njemu samo on mnogo piše, pa ne stignem sve
Nisam ni ja robot majku mu Ali brišem, nemoj da misliš da ne brišem I bez psovki |
|
|
|
|
|
#60 |
|
I am back...
Aktivan član
od mene neces cuti vise ni jednu...
|
|
|
|
|
|
#61 |
|
-
Obećava
Učlanjen: 20.04.2008.
Reputaciona moć: 2 ![]() |
Pitanje: zasto je zatvorena tema o prevarantima jer smo upravo u fazi da raspravimo jednu prevaru a postoje jos neke moguce samo se ljudi ustrucavaju da napisu?
Zalba: moderatori ucinite nesto da se spreci ovakvo ponasanje. Primedba: ako se ne moze spreciti i ako smo takav narod, hajde da ukinemo forum krstarica i internet pa da se samo valjamo u blatu. |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 10.12.2007.
Shto da se valjamo u blatu ? Gde nadje bash tu zanimaciju ? Ja bih razglasio na svim mogucim forumima ako bi me neko prevario za diskove tako da nikad vishe nikoga na taj nachin ne bi mogao da zajebe. Ne zbog diskova nego zato shto su prevaranti najgore vrste. Ako varash, varaj ne veliko a ne za nekoliko diskova. I oni koji se uvrede ovim mojim postom i treba da se uvrede.
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
-
Obećava
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Moderator
Dakle, ovako:
Tu temu sam zaključala na 24h da se smire strasti Naravno da treba da se predoči kad neko ima loše iskustvo, ja vas apsolutno razumem, i sve, ali ne mora to da preraste u svađu ogromnih razmera, i da još uz to ubacite i druge korisnike, pa da se onda pominju i IP adrese, i svakakva glupa naklapanja, i da onda nastane opšti haos Dakle, temu ću otključati, a odsad bih vas molila da samo navedete s kim ste imali uspešnu, odn. neuspešnu razmenu, i ako vas neko pita da kratko odgovorite u čemu je bio problem. Svađe neću tolerisati. |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
-
Obećava
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Buduća legenda
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Moderator
Pajo, imaš neko pitanje, primedbu, žalbu, predlog?
Za smejanje imaš Central Perk |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Buduća legenda
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Moderator
Jedva čekam
Živa nisam bez toga :rolleyes: |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Buduća legenda
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
-
Ističe se
Učlanjen: 26.12.2007.
Tekstova u blogu: 30
Reputaciona moć: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potpuno slucajno sam pre par meseci na blogu napisala sta mi se gleda. Stigao mi je PP od devojke koja mi je ponudila film. Ne pominjem joj nick jer se odavno ne pojavljuje. Dala sam joj adresu i u roku od 2 dana poslala mi je film uz poruku "Uzivaj!". Odusevila sam se, narocito sto nismo bili na pdf Film i video, vec na blogovima.
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
I am back...
Aktivan član
Sta ces izgleda da na forumu ima dobrih osoba...
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Buduća legenda
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Moderator
Pajo, ćuti kad te niko ništa nije pitao
![]() Ae, nemojte i ovu temu da mi kvarite |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Pitanja, primedbe, žalbe, predlozi... | milicaanchy | Televizija | 88 | 02.10.2009. 17:12 |
| Moderatori - pitanja, predlozi, pohvale, zalbe | GZ | Programiranje | 0 | 13.10.2007. 18:22 |