|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#26 |
|
Moderator
Učlanjen: 03.04.2006.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sami ste tražili...
Poslednje upozorenje za Paju! Ovo nisam računala, ali još jedna otvorena tema i poeni! |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Aktivan član
Učlanjen: 10.09.2006.
Pol: muški
Lokacija: U orbiti...Brzo se spustam na Zemlju i pocinjem da lovim
Reputaciona moć: 5 ![]() |
Jel' vredi odgledati 10.000 B.C?
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Moderator
Reputaciona moć: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E, ovo je najbolje pitanje za sad na ovoj temi
Ne znam, trenutno ga skidam, a ko zna kada ću ga odgledati... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Aktivan član
Pitam zato sto sam na IMDB nasao na losu ocenu, dok sam cuo da je trenutno najgledaniji film u SAD, pa sam se malo pogubio
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
bas ono, znas...
Domaćin
Učlanjen: 19.05.2007.
Lokacija: "Maybe I let you to believe that basketball was a God giving gift and not something I worked for"-MJ
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Aktivan član
5.1 je ocena na IMDBu
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
yeah
Buduća legenda
Učlanjen: 23.09.2006.
Reputaciona moć: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ocjene na IMDB-u nisu baš objektivne.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Nov član
Učlanjen: 11.04.2008.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
Zdravo svima!
Kao sto vidite ovde sam nova,a treba mi pomoc,ali ne znam gde i kome da se obratim. Da li neko zna da li ovde na forumu postoji nesto o filmu "Ne pomeraj se"...u originalu mislim da je "Non ti muovere" ili "No te muevas"...u njemu igra Penelopa Kruz. Jos bolje ako ima linkova za skidanje. Ja se izvinjavam sto ovo pitanje postavljam pod ovom temom,ali nisam znala sta drugo da uradim. Hvala unapred! |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Nov član
Učlanjen: 11.04.2008.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
Zdravo svima!
Nova sam ovde,imam jedno pitanje a ne znam gde da ga postavim. Zna li neko da li negde na ovom forumu postoje linkovi za film "Ne pomeraj se" u originalu "Non ti muovere" ili "No te muevas". U ovom filmu igra Penelopa Kruz. Izvinjavam se jos jednom sto pitanje postavljam pod ovom temom. Hvala unapred! |
|
|
|
|
|
#35 |
|
yeah
Buduća legenda
imam jedan predlog...
znam ,mnogo trazim,krava sam...i know but i cant help myself. meni se cini, da su teme Sta ste poslednje gledali i GLEDALI...i OCENILI ...iste. moze li tu neka spoencija da se desi>? Poslednji put ažurirao/la sarabubasara : 18.04.2008. u 22:00 |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Primećen član
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
bas ono, znas...
Domaćin
Lokacija: "Maybe I let you to believe that basketball was a God giving gift and not something I worked for"-MJ
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Moderator
Ok, glasajte, pa onda možemo da spajamo, ako presude
Nisam htela da ih diram, jer su ranije obe bile vrlo popularne, dok je sada, čini mi se, ova "Gledali, ocenili" malo zapostavljenija u odnosu na "Šta ste poslednje gledali" |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Destiny Calls
Domaćin
Učlanjen: 30.12.2006.
Reputaciona moć: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam za
![]() i mogla bi tema da bude lepljiva |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Moderator
Pa pola strane lepljivo
![]() Ja mislim da ne treba da bude lepljiva, iz razloga što će uvek biti na prvoj strani |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
yeah
Buduća legenda
Citat:
iste su,mislim,nisu trebale da budu,ali su vremenom postale. |
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
I am back...
Aktivan član
Učlanjen: 29.02.2008.
Reputaciona moć: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajde onda obrisi obe i neka neko napravi novu lepljivu temu od te dve.
Posto zaista jesu slicne... |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Destiny Calls
Domaćin
Učlanjen: 30.12.2006.
Reputaciona moć: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
I am back...
Aktivan član
Daj moderatori unesite neke promene stare teme obrisite ili one koje su zakljucane.
Napravite manje lepljivih...OSVEZITE ovaj forum gde vam je kreativnost...??? |
|
|
|
|
|
#45 |
|
bas ono, znas...
Domaćin
ok , nek se spoje ali da ostane naziv "gledali..ocenili"
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
bas ono, znas...
Domaćin
i ne treba da bude lepljiva...
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
yeah
Buduća legenda
Citat:
sve iste teme,ali to nije krivica moderatora...kako god... @all eyes on me,slazem se da ne treba da bude lepljiva. |
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
I am back...
Aktivan član
Citat:
Uh kako bi ja renovirao ovaj forum... Napravio bih od starih tema koje su bile popularne slicne a sve ostale jednu po jednu brisao jer je glupo da stoje teme u nazad 4-5 godina. Mislim ko je lud da cita sve to... I kad bi otvorio nove-stare teme bilo bi najvise pet lepljivih... Idem sad da spavam MODERATOR razmisli o ovome pa kad sutra posetim forum obraduj me novostima... Laku noc |
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
bas ono, znas...
Domaćin
Citat:
pa znaci 2 godine i obrises citav forum.......... :? i otvoris iste teme |
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
I am back...
Aktivan član
Citat:
Onda pogledaj lepljive teme Central i Pitanja, zalbe predlozi stavio bi u istu. Obavestenja bi obrisao kao i dosta drugih tema koje su zakljucane ili slicne... Primeri: Al Pacino, Robert de Niro, pa jedan protiv drugog pa ovaj prvi protiv nekog treceg sve isto.Majke mi zasitio sam se ovog forumu kao i njih 10000 koji vise ne dolaze. Kazem vam dajte da ucinimo nesto od ovog foruma ipak smo mi ti koji dolazimo na njega... Ako moderator hoce dajte da pomognemo u radikalnim promenama ili ja necu da posecujem ovaj forum vise jer je smorio !!! |
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Pitanja, primedbe, žalbe, predlozi... | milicaanchy | Televizija | 88 | 02.10.2009. 17:12 |
| Moderatori - pitanja, predlozi, pohvale, zalbe | GZ | Programiranje | 0 | 13.10.2007. 18:22 |