|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#26 |
|
''Danima uhodim ptice. Od njih učim da letim...''
Moderator
Učlanjen: 26.01.2007.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neverne bebe i Balašević - od domaćih...
Guns 'n' Roses i Sting - strani... I, naravno, nešto od Bijelog Dugmeta, neizostavnog dela života mnogih...
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 04.08.2007.
Reputaciona moć: 3 ![]() |
MP3 gorana karana
naravno ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
...my king is dead, not forgotten...
Moderator
Učlanjen: 29.10.2003.
Reputaciona moć: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Toni Cetinski - 23. prosinac
Slobodan Trkulja i Balkanopolis - Lepe moje crne ochi,Nebo Toshe Proeski - Pratim te Goca Trzhan - Zagrli,U niskom letu,Po mome srcu hodaj Alisa - Skidam koshulju da legnem Karolina - Znam koliko vredim Dino Merlin - Ako nastavish ovako,Sve ovo prodje Petar Grasho - Utorak Oliver Mandic - Dodje mi da vrisnem tvoje ime Mars Venus - Budi sa mnom Magazin - Prorok Zdravko Cholic - Noc mi te duguje,Moja draga Galija - Mozhda sam lud Oktobar 1864. - Zhelim te Jadranka Stojakovic - Sve smo mogli mi Crvena Jabuka - Da znash da me bolish Sergej Cetkovic - Nazovi me,Prsten na sto Bajaga - ...mnogo toga,ali neka bude najbolnija.... Od kada tebe volim .... deo liste.... preduge....
|
|
|
#29 |
|
trazi posao
Legenda
Učlanjen: 08.03.2006.
Reputaciona moć: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E, da, snimila bih pesmu Ti i ja od Maje Marijane, retko je pustaju i na TV-u i na radiju. Svidja mi se.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
trazi posao
Legenda
Učlanjen: 08.03.2006.
Reputaciona moć: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kad bih snimala CD sa starom muzikom onda bih snimila, nasla sam jos neke pesme po TV i radio stanicama:
1.Ja znam da si morala otici ne krivim te za odlazak tvoj al' dok zivim vecno cu da pamtim crnu kosu beli cvet u njoj. 2.Dusa mi je tugu krila dok je ona srecna bila a ja jadan cemer pio samo da bih kraj nje bio. 3.Nocas tugu svoju pevam pijem casu gorkog vina sve bi bilo drugacije da si sa mnom ti Emina. 4.Volecu te voleti do smrti njena kletva glava mi se vrti ona drugog ljubi svakog dana meni osta tuga i kafana. 5. Veceras je nase vece nek zaborav proslost brise pogledaj me jos jedanput i ne moras nikad vise. |
|
|
|
|
|
#31 |
|
I'm going where the sun keeps shining through the
pouring rain...
Buduća legenda
Učlanjen: 20.06.2007.
Pol: muški
Tekstova u blogu: 6
Reputaciona moć: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobra tema, navodi te da malo pročešljaš po svojoj muzičkoj biblioteci...
Evo mog izbora (više slušam stranu muziku pa ću nju da stavim): 1. Barry Mann - Who Put the Bomp 2. Roberta Flack - Killing Me Softly 3. Tegan and Sara - Speak Slow 4. John Denver - Annie's Song 5. John Denver - Sweet Surrender 6. Kenny Rogers - You Decorated My Life 7. Frank & Nancy Sinatra - Something Stupid 8. Counting Crows - Accidentally In Love 9. Chris Isaac - Wicked Game 10. Black - It's a Wonderful Life 11. James Blunt - You're Beautiful 12. James Blunt - 1973 13. The Killers - Read My Mind 14. Sinead O'Connor - Nothing Compares 2 U 15. Queers - The Sun Always Shines Around You 16. Police - Every Breath You Take 17. Merle Haggard - Always Wanting You 18. La Bouche - Be My Lover 19. Davy Jones - I Can Make You Happy 20. Belinda Carlisle - Heaven Is a Place on Earth |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Domaćin
Učlanjen: 04.05.2007.
Reputaciona moć: 7 ![]() |
mp3 nat king cola
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Elita
Učlanjen: 14.07.2006.
Reputaciona moć: 10 ![]() |
Gibonni- Libar
U2- The One Massimo- Stranac u noći No Doubt- Don't speak Kaliopi- Rodjeni... |
|
|
|
|
|
#34 |
|
...
Moderator
Učlanjen: 19.06.2004.
Reputaciona moć: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() http://rapidshare.com/files/96799621/romantic_song.rar Prosto nisam znao da se odlucim koje pesme da stavim u kompilaciju. Tezak izbor. Ali eto, pred vama je Romantic Song Collection Vol. 1 Ko zeli neka skine i uziva u muzici.
|
|
|
#35 |
|
Aktivan član
Učlanjen: 21.01.2007.
Reputaciona moć: 5 ![]() |
If only you-Danny & Therese
Bleeding love-Leona Lewis Fallen angel-Chris Brown Too lost in u-Sugababes Big girls don't cry-Fergie She will be loved-Maroon 5 Nobody's home-Avril Lavigne Beauty on the fire-Natalie Imbruglia Everything-Lifehouse Can't fight the moonlight-Leann Rimmes E ritorno da te-Laura Pausini When you're gone-Avril Lavigne Sleeping satellitte-Tasmin Archer Most girls-Pink Love me-Morandi Rapture-Iio Stranded-Jennifer Paige As u lay me down-B.E.D. Truly,madly,deeply-Savage Garden Take a bow-Madonna |
|
|
|
|
|
#36 |
|
kradem bogu dane...
Zainteresovan član
Učlanjen: 25.02.2007.
Tekstova u blogu: 2
Reputaciona moć: 3 ![]() ![]() |
ajmo nesto puno staro...
1.dao bih ovo malo zivota-Milance Radosavljevic 2.a tebe nema - Z.Brunclik 3.ja nisam rodjena da zivim sama-Ana Bekuta 4.Dodji da ostarimo zajedno-Saban 5.ne diraj onog coveka za stolom-mitar miric 6.ovo je prica o nama-angel dimov 7.pusti me da placem od srece-Ljuba alicic 8.pokloni poljubac prijatelju starom-sinan sakic 9.ja sam covek s koferom u ruci-savo radusinovic 10.gde su sad moja ruzo-Dzej 11.nikom nije zao kao meni-Dzej i jos mnogo veoma starih kultnih pesama... |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Primećen član
Učlanjen: 03.12.2007.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
Dolazi zima
Cerge Zagrli me Jedna mladost Ne lomite mi bagrenje Tisucu vatri Kad ostaris I tako nesto slicno... |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Početnik
Učlanjen: 26.05.2008.
Reputaciona moć: 2 ![]() |
1.Percy Sledge-When a man loves a woman
2.Eros Ramazzoti feat Tina Turner-Cosa della vita 3.Elvis PresleyAlways on my mind 4.Zucchero and Paul Young-Senza una donna 5.Chris Isaak-Wicked game 6.Leo Sayer-When I need you 7.Righteous brothers-Unchained melody 8.Lionel RichieHello 9.Frank and Nancy Sinatra-Something stupid 10.Garry Moore-Still got the blues for you 11.Roxette-It must have been love 12.Ville Valo and Natalia Avalon-Summer wine 13.Foreigner-I want to know what love is 14.Elton John-Your song 15.Johnny Logan-Hold me now 16.Joe Bean Esposito-Lady,lady,lady |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Pesme za koje niste znali da su prerade | tokyo | Muzika | 195 | 20.10.2009. 14:33 |
| Pesme koje ste posvetili nekom | zeksiv | Muzika | 28 | 03.08.2008. 20:36 |
| Najgore pesme koje ste ikad culi! | RaperrSopot | Muzika | 30 | 20.06.2008. 22:15 |
| Pesme koje su mi uvek naj | Nedodirivi | Muzika | 52 | 08.12.2007. 15:10 |
| koje 3 stvari biste spasili... | rile_laki_oblak | Svaštara | 7 | 13.01.2007. 23:36 |