|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
| Alati za teme |
|
|
#11751 |
|
jede jagode
Primećen član
Učlanjen: 16.04.2007.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 4 ![]() ![]() |
Drage moje šta će te deci kupiti za novu godinu a šta svojim mužićima?
|
|
|
|
|
|
#11752 | |
|
opet pije kafu
Domaćin
Učlanjen: 10.09.2008.
Reputaciona moć: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
а шо? мисим што? ![]() јел зато што је велики деци слаткише и играчку коју и траже већ неко време
|
|
|
|
#11753 |
|
..levitira..
Elita
Učlanjen: 19.03.2005.
Reputaciona moć: 79 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#11754 |
|
Mala Klara raste...
Zainteresovan član
Učlanjen: 04.11.2008.
Reputaciona moć: 2 ![]() |
dobar dan drage mame
![]() kako su vam klinci i klinceze ![]() mi smo ovih dana malo skitali, nismo bili kod kuce... Klara je pocela da rucka cvrstu hranu...probali smo pirinac i sargarepicu...njoj je sve to super... prvi njen susret sa cvrstom hranom je trebalo videti pogled je bio sta je sad OVO sto si mi dala ...ali posle sekunde, dve krenula je da mulja to po ustima...a onda da mi vuce tanjiric i trpa rucice u njega...zgrabi dete tanjir i ne da ga nazad, natezem se sa njom oko njega...mamin mali njupator
|
|
|
|
|
|
#11755 |
|
je i dalje samo
Primećen član
Učlanjen: 15.08.2009.
Reputaciona moć: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo za klaru
|
|
|
|
|
|
#11756 |
|
je i dalje samo
Primećen član
Učlanjen: 15.08.2009.
Reputaciona moć: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uf ja se odavno raazmisljam sta kupiti za novu godinu njima dvojci i nista pametno mi ne pada na pamet
|
|
|
|
|
|
#11757 |
|
Mala Klara raste...
Zainteresovan član
|
|
|
|
|
|
#11758 |
|
broji dane... ♥
Domaćin
Učlanjen: 01.03.2009.
Reputaciona moć: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cao cure...
Ja i Lora smo rucale, oprala sam sudove, sada odmaram... ![]() Inace, danas je moju mamu jedan muskarac pozvao na "date" Ona nije htela da ode ali smo je ja i Lora nagovorile... Jako lepo covek, prof na fakultetu, kulturan... Neka malo i mama uziva, zasluzila je. A za novogodisnje poklone i ja razmisljam ovih dana...
|
|
|
#11759 |
|
♫♪♫
Primećen član
Učlanjen: 04.07.2007.
Reputaciona moć: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uf, ljudi, shto meni danas ovaj moj avatar ich ne pristaje. Ovaj bi mi bolje oslikavao danashnji feeling
![]()
|
|
|
#11760 |
|
Mala Klara raste...
Zainteresovan član
joj lazy, pa gde ih nalazis
![]() inace, danas sam posmatrala Klaru kako se vrpolji u kolicima i pustila je da vidim sta ce da uradi...kolica stavila pored jednog stocica i na stocic jastuk tako da ako krene napolje odmah se doceka na to jastuce. a ona, gospodjica, se izvijala, izvijala polako i ladno prebacila levu rukicu i levu nogicu izvan kolica sa desne strane i iskocila iz njih potrbuske na ono jastuce ![]() znaci, mala je naucila i kako iz kolica da iskoci ![]() nista, od sad da mi oci i na ledjima izrastu |
|
|
|
|
|
#11761 |
|
Aktivan član
Učlanjen: 28.09.2008.
Reputaciona moć: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lazy super ti avatar..ja bih stavila isto tako neki animirani ali nemoze,nemam pojma zasto
|
|
|
|
|
|
#11762 | |
|
ne može da dočeka april
Zainteresovan član
Učlanjen: 19.02.2009.
Reputaciona moć: 1 ![]() |
Citat:
![]() A gde je bio tata? Pa morao je da sidje ispred zgrade da baci djubre i ostao je da sacuva kocije i irvase da ih neko ne ukrade ![]() I mali jos prica tu pricu.Ove godine cemo kupiti masku da deda mraz pokrije oci.A prosle godine kad smo gledali slike reko mi je"mama deda mraz ima iste papuce kao tata"
|
|
|
|
|
|
|
#11763 |
|
hehe, eh da vam je znati..
Zainteresovan član
Učlanjen: 22.09.2009.
Reputaciona moć: 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cao zene. Ja sam danas pobjegla sa posla, ne osjecam se dobro. Vi ste vidim u novogodisnjem raspolozenju, sto se ne moze reci i za mene. Nina otisla kod drugara, ja lezim i odmaram.
|
|
|
|
|
|
#11764 | |
|
ne može da dočeka april
Zainteresovan član
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#11765 |
|
hehe, eh da vam je znati..
Zainteresovan član
Učlanjen: 22.09.2009.
Reputaciona moć: 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jao ne spominji, eno mi jos tijesta ostalo u frizideru i razmisljam kako da nagovorim muza da ide da ih pece
|
|
|
|
|
|
#11766 |
|
ne može da dočeka april
Zainteresovan član
Mnogo sam se najela,ali mi se odavno tako nesto nije jelo
|
|
|
|
|
|
#11767 |
|
Ljubav je samo rec... i nista vise!
Elita
Učlanjen: 08.07.2008.
Reputaciona moć: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cao devojke
evo ja samo da se javim, bila do frizera sredila se sad se super osecam stavila sam nove (Kvikveg obecala sam i evo najzad stigoh!) slikice u album, pa izvolte ![]() Pisem vam sutra kad budem imala vise vremena... CMOK! ![]() P.S.: Inace Goran me pozvao da u sredu dodjem kod njega i da prespavam
|
|
|
#11768 |
|
56 mm, malo li je :)
Buduća legenda
Učlanjen: 28.07.2004.
Reputaciona moć: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kockice držimo fige iz sve snage
|
|
|
#11769 |
|
broji dane... ♥
Domaćin
Učlanjen: 01.03.2009.
Reputaciona moć: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Kockice, drago mi je zbog vas
|
|
|
#11770 |
|
Ljubav je samo rec... i nista vise!
Elita
Učlanjen: 08.07.2008.
Reputaciona moć: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala hvala drage
ludak... ali izgleda da su se strasti smirile, a one druge strasti su se pak vratile! videcemo razgovor je neminovan... ![]() Kako ste mi vi svi?!
|
|
|
#11771 |
|
majka i zena
Domaćin
Učlanjen: 09.06.2009.
Tekstova u blogu: 18
Reputaciona moć: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvo da pozelim svima u kafancetu dobro vece,a onda da se nadovezem na danasnje teme
Sto se tice Deda Mraza i Uskrsnjeg Zeke moja deca su verovala do pre par meseci.U stvari najstarija je jos ranije bila sumnjiva ali je meni bilo zao da joj ista govorim jer mi je sve to bilo jako slatko...Kada dodje decembar one su uvek na parcetu papira pisale svoje zelje pa bi to stavljale u koverat,a ja bih imala duznost da to posaljem na Sev.pol.Naravno ti spiskovi su ostajali kod mene i mm i ja bi od tih zelja pravili njima paketice.Kada bi se priblizavala ponoc uvek su izlazile napolje da gledaju vatromet ili sa tatom da bacaju petarde,a ja bih koristila guzvu i stavila im poklone pod jelku.Od svog tog uzbudjenja nisu nista primecivale.Kada bi se vratile u sobu desavalo bi se da ni ne primete poklone ![]() Ove godine smo razgovarali i lepo sam im sve objasnila i dogovrile smo se da Milici ne uskracujemo taj dozivljaj tako da su vec poceli planovi za docek Sta cemo joj kupiti? Ona voli bebe pa ce verovatno dobiti bebu sa kolicima i plasticni sto sa stolicom da moze i ona dok seke uce,da sedi pored njih
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| loznicka kafanica | yioim | Loznica | 468 | 14.11.2009. 01:43 |
| Kafanica | Ljubichica | Istorija | 5 | 19.11.2008. 22:04 |