|
|
#2051 |
|
psujem škripu parketa ...
Domaćin
Učlanjen: 30.10.2007.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#2052 |
|
..." na okidacu ljubavi "....
Domaćin
Učlanjen: 05.01.2006.
Tekstova u blogu: 74
Reputaciona moć: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uvijek si bila moja zelja
sa vatrom u ocima u meni se budi pozuda i nemir od svakog tvog pogleda (a) kada ti dosade svi frajeri tvoji kad skupis malo vremena u januaru kad snijeg napada cak i tad bilo kad najbolje je odmah sad dodi kod mene niko niko nece znati bez tebe navece ja ne mogu izdrzati C.Jabuka
|
|
|
#2053 |
|
ubija dosadu
Zaslužan član
Učlanjen: 22.06.2009.
Tekstova u blogu: 5
Reputaciona moć: 91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divno je biti nekome nesto
Mogli bi smo ugasiti svjetlo I bit' svoji kad nas to vec mami. Ti si odmor na dugom putu, vjetar sto me goni, na lutanja, vjetar sto me goni. I mozda nikad nisam htio Ovako kao nocas, da ti pozelim, najljepsu, laku noc. Divno je biti, nekome nesto Divno je biti, tebi sve Ljubomorno cuvam Ove njezne sate Da me uvijek prate dok nisam tu .. Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu, ja se ne bojim. Ti si odmor na dugom putu, vjetar sto me goni, na lutanja, vjetar sto me goni. I mozda nikad nisam htio Ovako kao nocas, da ti pozelim, najljepsu, laku noc. Divno je biti, nekome nesto Divno je biti, tebi sve Ljubomorno cuvam Ove njezne sate Da me uvijek prate dok nisam tu .. ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Youtube | _Look_Of_Expectancy_ | Multimedija | 2 | 28.12.2008. 02:45 |
| Youtube | _Look_Of_Expectancy_ | Internet | 2 | 28.12.2008. 02:37 |