|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
| Pogledaj rezultate ankete: Koji naziv vam je drazi? | |||
| TrenuRna deshavanja |
|
19 | 44,19% |
| TrenuTna deshavanja |
|
24 | 55,81% |
| Glasova: 43. Ne možete glasati na ovu anketu | |||
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#10051 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 15.11.2009.
Pol: muški
Reputaciona moć: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekršaj u vezi s profilom 22.11.2009.
14:13 02.12.2009. 14:13 1 Širenje mržnje / Diskriminacija |
|
|
|
|
|
#10052 |
|
negro, a svi znamo shta je negro
Zaslužan član
Učlanjen: 05.09.2007.
Pol: ženski
Tekstova u blogu: 5
Reputaciona moć: 60 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...tjao...
|
|
|
#10053 |
|
Legenda
Učlanjen: 16.08.2005.
Reputaciona moć: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima i pametnijih stvari od natezanja i prepucavanja sa kozama koje ni pichku ne znaju oprati kako spada, a drugima sole pamet.
Idem cesati jaja vise ce biti koristi od toga.
|
|
|
|
|
|
#10054 |
|
ZP 550
Domaćin
Učlanjen: 25.11.2005.
Tekstova u blogu: 2
Reputaciona moć: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e, zivi bili vi vasem rikanu... vratio se i sad je vreme da pocne jedna cela neradna nedelja... posto sam uzeo odmor... i samo ce biti, znaci, vremena za uzivanje... 'leba... pitje... malo setanja... malo fuce... liga sampiona u sredu... liga uefa u cetvrtak... vreme je za pare... i tako dok smo zivi... nego, mene nesto drugo zanima... vi, sta radite?
|
|
|
#10055 |
|
still wants to believe....♥
Starosedelac
Učlanjen: 07.11.2008.
Tekstova u blogu: 26
Reputaciona moć: 143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vi´m ja da ću da ostanem bez levog bubrega il´ će da rade ineCkije, opet...
![]()
|
|
|
#10056 |
|
ZP 550
Domaćin
Učlanjen: 25.11.2005.
Tekstova u blogu: 2
ako je pesak, samo pivo... tvoj rikan da te nauci... na prazan zeludac po pola litre piva.. za pocetak... posle toga moze da se popije jos nekoliko, uz mezence neko, normalno... i da ne solis previse... al' to samo ako nije nista strasno... ako jeste, onda nisu takve stvari za salu, pa zanemari sve sto ti je rile napisao...
|
|
|
#10057 |
|
češe jaja (uznemirava kokoške)
Zaslužan član
Učlanjen: 07.01.2007.
Reputaciona moć: 86 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
кинески зид је цео изграђен од песка из бубрега
|
|
|
#10058 |
|
-tvrd je orah,voćka čudnovata
Ističe se
Učlanjen: 02.08.2008.
Reputaciona moć: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sinoc sam sanjala pilece trtice
|
|
|
#10060 |
|
Tuatha Dé Danann
Obećava
Učlanjen: 18.02.2007.
Reputaciona moć: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ja sam sinoc sanjala kupatilo...gomilu kupatila...neka lepa,neka velika,neka mala,neka zajednicka...i ja idem iz kupatila u kupatilo i ni sama ne znam koji moj radim...pa onda kupatila sa cevima koje ne valjaju,pa jedno sa nekim raspalim bojlerom,u jednom sedi klovn u drugom skarlet...skarlet o hara i konj e danas sam otkrila tvorza u susedstvu obisla krug dva i tako...a ono bas je blizu centra i tako to,okruzen stambenim zgradama....da zivim tu kontam da bih spijunirala sa sve dvogledom i videla cika policajca gore u kuli sa sve mitraljezom...i tako
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Oznake |
| djedovo mudo, e jao cao, ebaću i sutra. :d, ebao sam noćas. :), el ste noćas ebli, halt buzen kontrole, momentalna dešavanja, srbija seksomanima!, tatino mudo, србиа! |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| trenutna upoznavanja... | rile_laki_oblak | Ljubav i seks (18+) | 19 | 01.10.2009. 15:45 |
| Trenutna desavanja - novi pocetak :) | tab503 | Ljubav i seks (18+) | 22433 | 23.01.2009. 23:24 |
| Trenutna desavanja | Borg | Ljubav i seks (18+) | 55654 | 07.12.2008. 14:08 |
| trenutna dešavanja | kekica | Svaštara | 8425 | 20.03.2007. 01:24 |