|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#251 |
|
Nov član
Učlanjen: 05.11.2009.
Pol: muški
Reputaciona moć: 0 ![]() |
Drugari, ja imam neki I mac mislim G5, 17", interesuje me jel postoji mogucnost instaliranja windowsa na vec postojeci OS, ili da bude samo WindowS? Mislim da ne, ali negde sam chuo da moze, pa da pitam o5, Hvala......
|
|
|
|
|
|
#252 |
|
Elita
Učlanjen: 07.03.2008.
Reputaciona moć: 130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mozes imati vise razlicitih os,samo instaliras na razlicite particije..
|
|
|
#253 |
|
http://hairglamour.blogspot.com
Domaćin
Učlanjen: 21.07.2003.
Pol: ženski
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 11 ![]() |
Jel moze mala pomoc? Kad upalim kompjuter pojavi se desktop i ikonice, ali taskbar je totalno zapucan... Kad spustim misa na taskbar, pojavi se onaj satic... Ako probam da udjem u mycomputer, mydocuments ili bilo sta drugo skroz se zablokira i ne mrda. Ne moze ni da se restartuje ni da se ugasi, moze samo na silu da se ugasi.
Jos jedan problem je sto je BIOS ne znam iz kog razloga na nemackom jeziku, tako da ne mogu da se snadjem u njemu. E i da, probala sam da ga ukljucim u SAFE MODE-u da bih ga skenirala ako je virus, ali posto ima username i password u SAFE MODE-u kaze da je pogresno, a u svakom drugom modu radi normalno... |
|
|
|
|
|
#255 |
|
Elita
Reputaciona moć: 130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koji satic,imas li taskbar ili ne?Mozes li da udjes preko precica sa desktopa?Jesi li skenirala nekim av programom?
Sto se tice safe moda,ako je tvoj komp trebalo ti da znas user/pass koji ti trazi..jesi probala da ostavis prazno za pass?
|
|
|
#256 |
|
http://hairglamour.blogspot.com
Domaćin
Učlanjen: 21.07.2003.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 11 ![]() |
Pa onaj bre suncani satic sto se pojavi umesto misha kad neshto radi... Nema sanse, ako probam u BILO STA da udjem on se samo zablokira i to je to. Tako da ne mogu ni antivirus da pokrenem...
A za sifru i username - znam koji su, ako ga ostavim u normal mode-u rade, ali u safe-u nece... :/ |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Elita
Postavi u novoj temi na pdf-u "Sigurnost i zastita" log od Hijack This-a(skini ga na desktop,preimenuj u bilo sta,klikni scan and save logfile,kad zavrsi izbacice ti log u notepadu,ti ga kopiraj u temu koju budes otvorila),pa da vidimo da li je neki malware u pitanju.
Jesi li probala da otvoris task man(ctrl alt del),pa da eventualno vidis da li nesto konkretno srce mnogo resursa?
|
|
|
#258 |
|
Početnik
Učlanjen: 09.07.2004.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
Evo moj slučaj!Nekima je verovatno glupo pitanje,ali ja to ne znam.Pre neki dan mi je vrisno hard od 300 giga,taman mesec dana posle garancije,tako to danas ide.Na njemu je bio Last XP 21.Ja juče uzmem hard od 600 giga ali mi baja u radnji kaže da XP ne prepoznaje hardove veće od 400 giga.Pitanje je da li mogu instalirati isti taj XP na hard od 600 giga?
|
|
|
#259 |
|
...
Elita
Učlanjen: 01.05.2004.
Reputaciona moć: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako je XP SP2 i particija NTFS, ograničenje je 2TB, dakle udri.
|
|
|
#260 | |
|
Jedno od ta dva...
Buduća legenda
|
Citat:
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Windows Vista - Tips & Tricks | Southwind | Operativni sistemi | 5 | 11.10.2008. 02:27 |
| MCSE - System Engineer for Windows server 2003 | Rile | Softver | 4 | 01.08.2004. 01:23 |
| System StandBy i Windows XP | Ragen | Operativni sistemi | 4 | 13.07.2004. 19:57 |
| c:windows\system 32\cpusave.exe | france | Operativni sistemi | 5 | 31.03.2004. 21:28 |
| MCSE - System Engineer for Windows server 2003 | Rile | Softver | 2 | 27.03.2004. 12:01 |