|
|
#26 |
|
o.g.
Domaćin
Učlanjen: 27.12.2007.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slabo ja dveiljadite, al jedan od super ultra mega giga drazih albuma: Lightning strikes again od dokkena;
i svi od knife, naravno |
|
|
|
|
|
#27 |
|
is attending "Movie Night in Room 23."
Aktivan član
Učlanjen: 26.08.2008.
Reputaciona moć: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa onda postuješ na temi top 9, top 8, top 7, top 6 ili koliko god si uspeo da "napapircis" (šta god to značilo)...
|
|
|
#28 | |
|
try try try try try try try try try try try
Domaćin
Učlanjen: 12.12.2008.
Pol: muški
Reputaciona moć: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
![]() Knife svakako, a i Fever Ray je tu.
|
|
|
|
#29 | |
|
bivam srecan i hiperaktivan
Zainteresovan član
Učlanjen: 04.10.2009.
Reputaciona moć: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
napapirciti-kada imas isprazne sagovornike na forumu.... ostani cuvar ispravnosti teme...
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
o.g.
Domaćin
|
|
|
|
|
|
#31 | |
|
is attending "Movie Night in Room 23."
Aktivan član
Učlanjen: 26.08.2008.
Reputaciona moć: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Da li je moguće da si moj post shvatio doslovno....
|
|
|
|
#32 |
|
o.g.
Domaćin
definitivna top trojka za sada ...
1) ![]() 2) ![]() 3)
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
good night white pride
Aktivan član
Učlanjen: 22.08.2007.
Reputaciona moć: 5 ![]() ![]() ![]() |
izvini, stvarno nisam hteo na silu da pisem 10 albuma ili bendova, a ovaj Gimlouruov album sam hteo da izdvojim,a hteo sam da izdvojim i bend Black Keys kao nesto sto se meni jako dopalo,sa svim albumima,pa nisam hteo da napisem samo jedan....sledeci put cu sacekati da neko napravi temu "Top jedan album i jedan bend iz 00tih"...jos jednom bih se izvinio svima sto sam poremetio sklad teme i uneo nemire u vase zivote.
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zainteresovan član
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
good night white pride
Aktivan član
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zainteresovan član
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
good night white pride
Aktivan član
Onda bolje manje od 10......
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Domaćin
Najs.
Od Elliott Smitha nisam preslusao ni jedan album u celini ![]() Na osnovu onoga sto sam cuo, kapiram da bi mogao da bude kao drugi izbor uz Devendru. A Myths izostavljam... i Oracular Spectacular, *** dobrih 10 godina
|
|
|
#39 |
|
Domaćin
Eh da... zaboravio sam na domace proizvode.
10) Pionir 10 - Pionir 10 (2008) Ne znam da li je uopste izdato na kompakt disku. Album je ponudjen kao besplatan download. Jako zanimljivo ali kratko izdanje sa krajnjeg severa nase male drzave. ![]() Kao i jos neki albumi sa ove liste predstavlja zaljenje za nasom divnom muzikom 80ih. 9) Block Out - Dan Koji Nikada Nije Dosao (2004) Jedan od koncertno najaktivnijih, a i najboljih bendova kod nas. Po meni ovo je i njihovo najbolje izdanje. Velike, "teske" pesme. Mozda previse forsiraju taj fazon na silu, zato ih ne stavljam vise ka vrhu. 8) Prti Bee Gee - Grejtest Hits (2003) "Voice of the generation" sto bi rekli neki losiji preko-okeanski reperi. ![]() 7) Stuttgart Online - Radost Svakom Domacinstvu (2009) Skoro izaslo. Sarlo za one koji su rodjeni posle raspada Sarla. Bas, bubanj i pevanje. Energicno i dobro. 6) Virvel - Virvel (2008) Post Rock, Shoegaze u Srbiji? Da, cak je i dobro. ![]() 5) Obojeni Program - Ako Nisam Dobra Sta Cemo Onda (2002) Imali su novosadjani i bolje albume ranije. Ali ovaj je sigurno medju 5 najboljih nasih izdanja 2000ih. Uostalom mora se priznati, makar zbog jedne od najboljih ikad snimljenih pesama. 4) Repetitor - Sve Sto Vidim Je Prvi Put (2008) Fenomenalno! Tako jednostavna a tako dobra svirka. Rokenrol sto bi se reklo. ![]() Milena ne svira bubnjeve, ona pokusava da ih unisti palicama. 3) Jarboli - Suvisna Sloboda (2001) Jarboli su za nas jedan od onih velikih indie bendova koji sviraju jos od 90ih. Ono sto je tamo u svetu Yo La Tengo ili Flaming Lips... Uvek osvezavaju svoj zvuk, stalno se menjaju, pokusavaju nove stvari i uvek ispada dobro. 2) Petrol - Nezgodno Vreme, Opasni Dani (2008) Fantastican bend koji na koncertima pravi cuda! Milan Bukejlović = najbolji bubnjar u Srbiji. 1) Goribor - Goribor (2007) Da, ST ne zna da peva. Pa sta? Najbolji album. (tacka)
|
|
|
#40 |
|
emotivni nudizam xD
Primećen član
Učlanjen: 27.02.2009.
Reputaciona moć: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepo si rekao ovo za BO i Obojene, a moracu i taj Goribor da preslusam, mora da je nesto mnogo zajebano cim si ih postavio iznad Petrola
![]()
|
|
|
#41 |
|
is riding the gravy train
Obećava
Učlanjen: 25.03.2008.
Reputaciona moć: 2 ![]() |
Ali ST stvarno ne zna da peva. . .
SOAD- Toxicity Queens Of The Stone Age - Songs For The Deaf Haggard- Awaking the Centuries Gogol Brodello- Gypsy Punks: Underdog World Strike Arctic Monkeys- Whatever People Say I Am, Thats What I'm Not The Knife- Silent Shout Tool- Lateralus Moloko- Things to Make and Do Gentleman- Confidence Trance Bundy- Adapt |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Domaćin
Citat:
Gogol je bend i po!A za STa, stvarno ne zna. Kapiram da bih ja onako zvucao da se bavim pevanjem ![]() Ali meni je bolji izbor covek koji ce da osmisli onako dobru svirku i da kaze sve sto je rekao (i to tako ogoljeno i iskreno) a da ne zna da peva, nego neki lik koji zna da peva, ali peva gluposti koje mu drugi pisu.
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| PREDLOG ZAINTERSOVANE ZA MUSKI TOP10 | snoshaj efendija | Ljubav i seks (18+) | 2 | 20.05.2005. 12:47 |