|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#201 | |
|
ako vam je dobro, onda nista...
Domaćin
Učlanjen: 09.11.2004.
Pol: muški
Reputaciona moć: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Ponovo cu da ponovim- Da, Grci jesu otkrili matematiku, nauku i filozofiju. Ono sto su Egipcani i Vavilanci znali o tome, jeste temelj, ali nije nauka, vec samo uglavnom primena u praksi. Dedukciju su pronasli Grci. Niko ne spori temelje. Pa i Rimljani su udarili cvrste temelje kroz svoje pravo, ali oni nisu imali pravnu nauku npr. A naravno da zapadna civilizacija nije samo koka-kola kultura, takvu sprdacinu necu ni da komentarisem. Svako ko postuje Grcku i Rim ce se saglasiti da je posle anticke Grcke, najsvetliji period ljudske civilizacije bio onaj kada su evropski narodi nastavili tamo gde je Stara Grcka stala. To nisu nastavili ni Vizantija, ni Arapsko carstvo. Oni su samo 'konzervirali antiku', oni su 'tapkali u mestu' (naravno da priznajem da je to za Mracni srednji vek velika stvar), nisu pronasli nista posebno originalno. To su uradili potomci nekadasnjih ratnickih plemena, koji su mesali svoje gene sa romanizovanim stanovnistvom. Ja ne znam zbog cega nekog to boli, kad je istina ? No, sve ovo je potpuno nebitno za temu. Za temu je bitno da su UN jedna smesna organizacija, koja treba da se reformise.
|
|
|
|
#202 | |
|
Pazi, kljusa!
Legenda
Učlanjen: 05.12.2008.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Milošević je bio priprost čovek, Srbi su mu to tolerisali ali zapad nije pa smo tako dobili sankcije pa bombe i ostali (po svemu sudeći) bez KiM. Volim i ja tebe Don.
|
|
|
|
#203 |
|
Pazi, kljusa!
Legenda
Reputaciona moć: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
duplirala post, izvinjavam se
Poslednji put ažurirao/la čedina_zebra : 09.11.2009. u 21:20 |
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Pazi, kljusa!
Legenda
Citat:
Uzgred, u Turskoj nema nafte ali je ima u Saudi Arabiji!
|
|
|
|
#205 | |
|
owes fealty to the Russian Imperator
Primećen član
Učlanjen: 09.07.2009.
Reputaciona moć: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Pises napamet i bez veze. |
|
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Pazi, kljusa!
Legenda
Citat:
Država Palestina ne postoji kao suverena država, ali Palestinska autonomija ima „de fakto“ suverenitet, i priznata je od nekih država. Evropske države koje priznaju Palestinsku državu su: Albanija, Austrija, Belorusija, Bugarska, Kipar, Češka, Mađarska, Malta, Poljska, Rumunija, Rusija, Srbija, Turska, Ukrajina i Vatikan. Druge države koje priznaju suverenitet Palestine su: Kina, Indija, Meksiko, Kanada, većina država Afrike i Azije. Neke druge države, na primer: SAD, Brazil, Australija, Japan, kao i Ujedinjene nacije, ne priznaju ovu državnost. Francuska, Nemačka, Italija i Velika Britanija priznaju diplomatski status predstavnicima Palestine. Zna se šta sam mislila kada sam govorila o Državi Palestini a to je da je to autohtono arapsko tlo prema tome jedno je reći glupost a drugo činjenicu Sećaš se ovog čoveka
Re: Boris Tadić - Ja sam se jedini ispričao za zločine SVOJE ZEMLJE!!! HITNA OSTAVKA Poslednji put ažurirao/la čedina_zebra : 10.11.2009. u 12:06 |
|
|
|
|
|
|
#207 | ||
|
Primećen član
Citat:
Citat:
|
||
|
|
|
|
|
#208 |
|
Pazi, kljusa!
Legenda
Nije istina ni to da je Palestina okupirana od strane Židova i da je to 1948.legalizovano?
|
|
|
#209 |
|
Primećen član
Ne, cak ni to nije istina, jer nije postojala drzava 'Palestina'.
|
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Pazi, kljusa!
Legenda
Citat:
Uskraćuje joj i dan danas a i te 1948.proterala je sa svog teritorija još 20% Palestinaca. Ponaša se identično prema Palestincima kao što su se prema židovima ponašali antisemiti.
Re: Boris Tadić - Ja sam se jedini ispričao za zločine SVOJE ZEMLJE!!! HITNA OSTAVKA Poslednji put ažurirao/la čedina_zebra : 11.11.2009. u 13:30 |
|
|
|
|
|
|
#211 |
|
Сестро биће нас 300
Primećen član
Učlanjen: 09.11.2009.
Reputaciona moć: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#212 | |
|
је гласник цара рускога
Legenda
Učlanjen: 15.11.2007.
Reputaciona moć: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Dogovori se sama sa sobom, pa vidi. Uzgred - ziveo Izrael! |
|
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Pazi, kljusa!
Legenda
Citat:
Kako ih nije sramota da u 21.veku grade novi Berlinski zid i vrše segregaciju ljudi. Bruka.. Židovi su zaboravili kako im je bilo dok su njih proganjali.
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Ujedinjene Nacije: UNMIK-u nisi trebao 17 marta da upotrebljavaš silu nad srbima!!!!! | 1234 | Politika | 0 | 03.08.2008. 00:20 |
| UMRLE UJEDINJENE NACIJE | tobra | Politika | 110 | 23.02.2008. 21:50 |
| Cemu sluze moderatori? | 2pike | Ljubav i seks (18+) | 33 | 25.08.2007. 21:20 |
| Cemu sluze *.pf fajlovi? | Tipkaros | Softver | 2 | 09.08.2004. 15:56 |
| CEMU SLUZE PRIJATELJI !!!!! | dema | Posao i novac | 4 | 22.04.2004. 22:52 |