|
|
#51 | |
|
Domaćin
Učlanjen: 08.04.2007.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
i niko ne kaze da cemo ja ili on zauvek drzati istu liniju samo vise necemo biti mi...bes ga, takvi smo...pomalo iskljucivi u stvarima ljubavne prirode odavno sam prestala da se drzim onoga "dok nas smrt ne rastavi" i nikada nisam verovala da nas moze rastaviti samo treca osoba (izuzev smrti) meni je tu saren...
|
|
|
|
#52 | |
|
voli...
Elita
Učlanjen: 21.07.2007.
Reputaciona moć: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
#53 |
|
Domaćin
Učlanjen: 08.04.2007.
Reputaciona moć: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jos je iluzornije na malom poznatom uzorku populacije izvoditi generalan zakljucak...aha, moj je bio bas takav, pa je logicno da su takvi SVI drugi
|
|
|
#54 |
|
dom je tamo gde je srce...
Domaćin
Učlanjen: 24.12.2005.
Reputaciona moć: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam imala loših iskustava i u principu verujem ljudima. To je to. Ne razmišljam previše o tome.
|
|
|
#55 |
|
troniram
Primećen član
Učlanjen: 11.09.2009.
Reputaciona moć: 1 ![]() ![]() |
ne veruj samo prati cutke i desifrovaces cudo u zemlji
|
|
|
#56 | |
|
uživa
Buduća legenda
Učlanjen: 20.08.2008.
Reputaciona moć: 113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
У ствари, мене стварно исцрпљује да стално мислим, тражим, питам се. Много је лакше веровати... И лепше. И за мене и за њега.
|
|
|
|
#57 | |
|
vata zjale
Zaslužan član
Učlanjen: 25.12.2006.
Tekstova u blogu: 14
Reputaciona moć: 118 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
![]() ako je sex sa oni sa kojim si super ne vidim potrebu za sexom sa nekim drugim jer čemu onda to... e sad ako je već do nečeg novog, onda više vidim smisla u sexu i sa nekim novim i sa postojećim (naravno istovremeno)
|
|
|
|
#58 | |
|
vodi ljubav i rat i racuna o svemu
Elita
Učlanjen: 25.01.2008.
Reputaciona moć: 152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Kod bivseg decka me je nakon raskida sokiralo priznanje da me je prevario zato sto nisam htela seks sa njim, a mislila sam da u tim godinama to ni njemu nije neki problem. Kasnije su mi se ljudi smejali kad to spomenem, a i meni je bilo smesno sto sam ocekivala da neko nema seks dve i po godine i to usred muskog puberteta. Ne znam da li bi mi bilo smesno da sam ga volela, verovatno ne. Poznanicima iz stranke nikad nista nisam verovala, a opet sam bila u situaciji da se zgranem kolicinom preteranih lazi kojima su skloni. Njih vec racunam u blago poremecene licnosti po tom pitanju i batalila bavljenje politikom jer je u strankama bolesno okruzenje. Drugaricama ugavnom ne verujem puno onda kada pricaju o sebi, ali bezgranicno verujem u njihovu dobronamernost prema meni izmedju ostalog i zato sto ne dolazimo nikad u sukobe interesa. I svom sadasnjem partneru sam na pocetku bezgranicno verovala, a sad na osnovu nekih sitnih i za zivot nebitnih lazhi, postavila sam granicu tog poverenja. U svim situacijama u kojima me neko slagao, samo sam se u prvom trenutku trznula emotivno a onda sam sve resila logicnim razmisljanjem da je u pitanju NJIHOVA mana, a ne moja. I ...onda sam tu manu uracunala u svoje misljenje o njima i nastavila kontakt sa rezervom, manjom ili vecom, u zavisnoti od lazi kojom su me drmnuli u facu. U nedostatku iskrenih ljudi, mora se biti medju lazovima i to vremenom postaje prirodno stanje stvari pa sam se sa tim, jednostavno, pomirila. A mirenje sa cinjenicom da je ovaj ili onaj lazov ne utice bogznakako na odnose sa takvim ljudima, ali umanjuje ljubav prema njima. Kad bi ljudi znali koliko ih laz moze urusiti u tudjim ocima, shvatili bi da im je trud da budu iskreni sa ljudima do kojih im je stalo, mnogo vrednije ulaganje u sebe, nego mnogi drugi cesto plitki kvaliteti kojima tezhe.
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Alisa je bila u zemlji cuda a ta zemlja je Srbija! :) | Mr.Dollar | Svaštara | 2 | 27.01.2009. 20:20 |
| cuda... | rile_laki_oblak | Ljubav i seks (18+) | 3 | 28.08.2007. 13:34 |
| Flaše umjesto aplauza u "zemlji čuda" | Georgije | Podgorica | 18 | 16.03.2006. 13:13 |
| alisa | bg_girl | Pozorište | 0 | 24.02.2005. 15:46 |
| ALISA U ZEMLJI Č(UDA) | DUNĐER | Svaštara | 23 | 13.12.2004. 17:08 |