|
|
#201 |
|
pokusava da uci ekonomiju...do not disturb
Aktivan član
Učlanjen: 18.06.2007.
Pol: ženski
Tekstova u blogu: 2
Reputaciona moć: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@ mirabel...ja se secam
a ono shto mene nervira,shto su zlobnice u serijama vishe puta bile u pravu,i ljudi ih napadaju ona je udata za Hose bla bla i onda se Hose bla bla preko noci zaljubi u neku tamo koja prodaje jabuke na pijaci,i odjednom postane hladan prema svojoj zeni,i hoce da bude sa prodavacicom jabuka koja je siromasna kao crkveni mis i naivna kao dete od pet godina { jes djavola,ili je pdomukla ili je samo glupa ko top } i usput njoj svi govore kako je luda shto uopste loshe reaguje,zlobnica jedna, mislim
It is merely a lust of the blood and a permision of the will. Poslednji put ažurirao/la Raisa : 06.11.2009. u 14:38 |
|
|
|
|
|
#202 |
|
Aktivan član
Reputaciona moć: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E da, i to da one nisu uopste naivne,kako to da je ispustila kutiju sa ruzama bash kad je naisao mercedes,shto nije odlucila da predje ulicu kad je nailazio jugo ili shleper,nego kad je nadolazila mecka ?
|
|
|
#203 |
|
Domaćin
Učlanjen: 08.04.2007.
Reputaciona moć: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a tek njihovi hipnotizujuci teleci pogledi...kroz koje se provide beskrajna polja beline
uzas
|
|
|
#204 | |
|
Aktivan član
Citat:
![]() E da,vezano za Esmeraldu i bombardovanje,moja baba { Bog da joj pokoj dushi } gledala tu seriju,i ulecu kod nje moj otac i brat i kaze joj moj cale '' ajde bako moramo brzo u sklonishte '' i sedi ona opusteno,ne odvaja pogled od TV-a i kaze ''cek cek sine samo da se zavrsi serija''..
|
|
|
|
#206 |
|
opet pije kafu
Domaćin
Učlanjen: 10.09.2008.
Reputaciona moć: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja juče gledala Venčanje bez mladoženje
nije mexička, ali je sapunica
|
|
|
#207 |
|
Legenda
Učlanjen: 01.01.2004.
Reputaciona moć: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo,pokušaću ukratko...
:radi se o pet-šest drugarica čiji je glavni cilj u životu i vrhunac uspjeha da budu ljubavnice glavnog mafijaša u gradu,koji je uzgred ,debeli matorac odvratnog izgleda. da bi uspjele u tome moraju da budu nevine i da imaju velike sise (jer on tako voli ) e,sad...najljepša među njima ispunjava prvi uslov,ali ne i drugi i očajna je zbog toga...jedino rješenje je plastični hirurg,ali,pogađate... nema novac za operaciju...inače,ona ima momka koji je ludo voli i moli da se uda za njega,ali ga ona odbija...on je , očajan,čeka zajedno sa njenom majkom u njenoj kući da se vrati iz noćnih provoda...pri tom je majka malo starija od kćerke po izgledu i nikako ne može da se dosjeti gdje joj kćerka luta noćima... i tako,dok je oni čekaju i pitaju se gdje li je,nju uspijevaju da siluju dvojica tjelohranitelja dotičnog mafijaša i ona gubi i preostali adut za osvajanje svoje "ljubavi"...drugarice je tješe i predlažu joj da ode na zabavu koju priređuje taj lik i da pokuša da osvoji drugog po uticaju i tako se ,stepenik po stepenik, popne do vrha ...iako i "drugi" voli velike sise,on joj posle silnih molbi jedne drugarice dopušta da pokuša da ga osvoji. daje joj šansu...![]() na iznenađenje svih,ona uspijeva da ga osvoji i posle provedene noći s njim ,kao nagradu uplaćuje joj operaciju povećanja grudi,kupuje haljine,nakit ...ona je sva ushićena i srećna jer će tako uspjeti da dođe do cilja...glavnog bosa broj jedan... ...u međuvremenu se događaju i ubistva tjelohranitelja koji su je silovali i još neke zavrzlame...tu sam prekinula gledanje tako da ne znam detalje... ...ali na kraju scena...ona se vratila svom momku,puna kajanja , on joj sve oprašta i samo moli sa srceparajućim uzdahom da mu kaže...oh...da li se možda poljubila sa nekim drugim... ona,kroz suze odgovara...ne,naravno da nije...samo njega voli,on joj je jedini i tako ... ![]() za kompletan utisak potrebno je vidjeti kako izgledaju likovi "poželjnih"muškaraca... ![]() sve u svemu...
|
|
|
#208 |
|
бабариба - вата вирус
рибећег грипа
Moderator
Učlanjen: 02.07.2008.
Reputaciona moć: 149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Хахахаха!!!
![]() Немам боне, али си тако добро описала, да просто жалим што нисам гледала! |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Elita
Učlanjen: 14.07.2005.
Reputaciona moć: 124 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
QQ crna limunado, ako ovo nije sadržaj jedne epizode, obavezno da ideš na kontrolu kod doktora
ovolika količina "toga" nije zdrava
|
|
|
#210 | |
|
Legenda
Reputaciona moć: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
![]() Ako vas interesuje na kom je kanalu...BN je u pitanju... ![]() Mada,možda je to bila i zadnja epizoda...jer šta bi se više moglo dešavati posle srećnog kraja?
|
|
|
|
#211 |
|
odbija da se uspaniči oko N H1N1
Ističe se
Učlanjen: 10.01.2006.
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima Sponzoruše i na Košavi, ono je dno dna. Naravno, svim ženskim likovima u nekakvoj školi je životni san da ugrade silikone, kao kod nas nike patike. Pošto naravno nemaju para za operaciju moraju da pozajme od mafijaša i imaju veze sa njima. Ali...mafija njih u stvari hoće da prebaci u Meksiko sve zajedno na operaciju uvećavanja grudi, a u stvari hoće da im na operaciji stave vrećice droge u grudi... Tu sam negde odustala od gledanja.
|
|
|
#212 | |
|
dama od glave do pete
Ističe se
Učlanjen: 12.07.2009.
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
Asgard
Starosedelac
|
ne...odgledala sam par epizoda kasandre uz babu kad bi joj dosli u nevreme u posetu,pa ne moze zena da se odvoji od televizora
![]() sve i da sam htela da gledam mislim da mi moji ne bi dali...u to vreme sam gledala nestasne godine i onda jos nekoliko puta reprizu i mislim da bih sad gledala opet
|
|
|
#214 | |
|
Asgard
Starosedelac
|
Citat:
o zivote pitanja
|
|
|
|
#215 |
|
govori glasno i vodi psa sa sobom
Ističe se
Učlanjen: 07.05.2008.
Reputaciona moć: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Žade je bila najbolja
![]() Nije meksička i ne liči baš na njih, ali tu je negde.
|
|
|
#216 | |
|
Legenda
Citat:
propustih te bitne momente...
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||