Meksičke sapunice... - Strana 9 - Forum Krstarice

Idi nazad   Forum Krstarice > Život > Žene

Odgovorite

Alati za teme
stari 06.11.2009., 14:24   #201
Raisa
pokusava da uci ekonomiju...do not disturb
Aktivan član

Raisa (avatar)

Učlanjen: 18.06.2007.
Pol: ženski
Tekstova u blogu: 2
Reputaciona moć: 23
Raisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnik
Podrazumevano Re: Meksičke sapunice...

@ mirabel...ja se secam

a ono shto mene nervira,shto su zlobnice u serijama vishe puta bile u pravu,i ljudi ih napadaju
ona je udata za Hose bla bla i onda se Hose bla bla preko noci zaljubi u neku tamo koja prodaje jabuke na pijaci,i odjednom postane hladan prema svojoj zeni,i hoce da bude sa prodavacicom jabuka koja je siromasna kao crkveni mis i naivna kao dete od pet godina { jes djavola,ili je pdomukla ili je samo glupa ko top } i usput njoj svi govore kako je luda shto uopste loshe reaguje,zlobnica jedna, mislim

Poslednji put ažurirao/la Raisa : 06.11.2009. u 14:38
Raisa nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 06.11.2009., 14:43   #202
Raisa
Aktivan član

Raisa (avatar)

Raisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnikRaisa je guru pripravnik

E da, i to da one nisu uopste naivne,kako to da je ispustila kutiju sa ruzama bash kad je naisao mercedes,shto nije odlucila da predje ulicu kad je nailazio jugo ili shleper,nego kad je nadolazila mecka ?
stari 06.11.2009., 14:52   #203
mirabel
Domaćin

mirabel (avatar)

Učlanjen: 08.04.2007.
Reputaciona moć: 24
mirabel je guru pripravnikmirabel je guru pripravnikmirabel je guru pripravnikmirabel je guru pripravnikmirabel je guru pripravnikmirabel je guru pripravnikmirabel je guru pripravnikmirabel je guru pripravnikmirabel je guru pripravnikmirabel je guru pripravnikmirabel je guru pripravnik

a tek njihovi hipnotizujuci teleci pogledi...kroz koje se provide beskrajna polja beline
uzas
stari 06.11.2009., 15:57   #204
Raisa
Aktivan član

Raisa (avatar)

Citat:
Original postavio Hellen Pogledaj poruku
Хехе, сећам се једног графита из доба Касандре:''Randu is not dead!''

E da,vezano za Esmeraldu i bombardovanje,moja baba { Bog da joj pokoj dushi } gledala tu seriju,i ulecu kod nje moj otac i brat i kaze joj moj cale '' ajde bako moramo brzo u sklonishte '' i sedi ona opusteno,ne odvaja pogled od TV-a i kaze ''cek cek sine samo da se zavrsi serija''..
stari 06.11.2009., 16:02   #205
mmicica
majka i zena
Domaćin

mmicica (avatar)

Učlanjen: 09.06.2009.
Tekstova u blogu: 18
Reputaciona moć: 40
mmicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I reda

stari 06.11.2009., 16:04   #206
Vexy...
opet pije kafu
Domaćin

Vexy... (avatar)

Učlanjen: 10.09.2008.
Reputaciona moć: 33
Vexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guru

ja juče gledala Venčanje bez mladoženje
nije mexička, ali je sapunica
stari 06.11.2009., 21:52   #207
limunada
Legenda

limunada (avatar)

Učlanjen: 01.01.2004.
Reputaciona moć: 41
limunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je guru

Citat:
Original postavio Ванда Pogledaj poruku
Занима мене!
evo,pokušaću ukratko...:

radi se o pet-šest drugarica čiji je glavni cilj u životu i vrhunac uspjeha da budu ljubavnice glavnog mafijaša u gradu,koji je uzgred ,debeli matorac odvratnog izgleda.
da bi uspjele u tome moraju da budu nevine i da imaju velike sise (jer on tako voli )
e,sad...najljepša među njima ispunjava prvi uslov,ali ne i drugi i očajna je zbog toga...jedino rješenje je plastični hirurg,ali,pogađate... nema novac za operaciju...inače,ona ima momka koji je ludo voli i moli da se uda za njega,ali ga ona odbija...on je , očajan,čeka zajedno sa njenom majkom u njenoj kući da se vrati iz noćnih provoda...pri tom je majka malo starija od kćerke po izgledu i nikako ne može da se dosjeti gdje joj kćerka luta noćima...
i tako,dok je oni čekaju i pitaju se gdje li je,nju uspijevaju da siluju dvojica tjelohranitelja dotičnog mafijaša i ona gubi i preostali adut za osvajanje svoje "ljubavi"...drugarice je tješe i predlažu joj da ode na zabavu koju priređuje taj lik i da pokuša da osvoji drugog po uticaju i tako se ,stepenik po stepenik, popne do vrha ...iako i "drugi" voli velike sise,on joj posle silnih molbi jedne drugarice dopušta da pokuša da ga osvoji. daje joj šansu...
na iznenađenje svih,ona uspijeva da ga osvoji i posle provedene noći s njim ,kao nagradu uplaćuje joj operaciju povećanja grudi,kupuje haljine,nakit ...ona je sva ushićena i srećna jer će tako uspjeti da dođe do cilja...glavnog bosa broj jedan...
...u međuvremenu se događaju i ubistva tjelohranitelja koji su je silovali i još neke zavrzlame...tu sam prekinula gledanje tako da ne znam detalje...
...ali na kraju scena...ona se vratila svom momku,puna kajanja , on joj sve oprašta i samo moli sa srceparajućim uzdahom da mu kaže...oh...da li se možda poljubila sa nekim drugim...
ona,kroz suze odgovara...ne,naravno da nije...samo njega voli,on joj je jedini i tako ...

za kompletan utisak potrebno je vidjeti kako izgledaju likovi "poželjnih"muškaraca...

sve u svemu...
stari 06.11.2009., 22:28   #208
Ванда
бабариба - вата вирус рибећег грипа
Moderator

Ванда (avatar)

Učlanjen: 02.07.2008.
Reputaciona moć: 149
Ванда je majstorВанда je majstorВанда je majstorВанда je majstorВанда je majstorВанда je majstorВанда je majstorВанда je majstorВанда je majstorВанда je majstorВанда je majstor

Хахахаха!!!
Немам боне, али си тако добро описала, да просто жалим што нисам гледала!
Ванда nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 06.11.2009., 23:08   #209
Feelgooood
Elita

Feelgooood (avatar)

Učlanjen: 14.07.2005.
Reputaciona moć: 124
Feelgooood je mladji majstorFeelgooood je mladji majstorFeelgooood je mladji majstorFeelgooood je mladji majstorFeelgooood je mladji majstorFeelgooood je mladji majstorFeelgooood je mladji majstorFeelgooood je mladji majstorFeelgooood je mladji majstorFeelgooood je mladji majstorFeelgooood je mladji majstor

QQ crna limunado, ako ovo nije sadržaj jedne epizode, obavezno da ideš na kontrolu kod doktora ovolika količina "toga" nije zdrava
stari 07.11.2009., 00:00   #210
limunada
Legenda

limunada (avatar)

limunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je gurulimunada je guru

Citat:
Original postavio Feelgooood Pogledaj poruku
QQ crna limunado, ako ovo nije sadržaj jedne epizode, obavezno da ideš na kontrolu kod doktora ovolika količina "toga" nije zdrava
Do ovog "prekida filma" bila je jedna epizoda...a ovaj nastavak sam pokupila prebacujući kanale...

Ako vas interesuje na kom je kanalu...BN je u pitanju...

Mada,možda je to bila i zadnja epizoda...jer šta bi se više moglo dešavati posle srećnog kraja?
stari 07.11.2009., 04:41   #211
tarabica
odbija da se uspaniči oko N H1N1
Ističe se

tarabica (avatar)

Učlanjen: 10.01.2006.
Reputaciona moć: 14
tarabica ima počasti nad počastimatarabica ima počasti nad počastimatarabica ima počasti nad počastimatarabica ima počasti nad počastimatarabica ima počasti nad počastimatarabica ima počasti nad počastimatarabica ima počasti nad počastimatarabica ima počasti nad počastimatarabica ima počasti nad počastimatarabica ima počasti nad počastimatarabica ima počasti nad počastima

Ima Sponzoruše i na Košavi, ono je dno dna. Naravno, svim ženskim likovima u nekakvoj školi je životni san da ugrade silikone, kao kod nas nike patike. Pošto naravno nemaju para za operaciju moraju da pozajme od mafijaša i imaju veze sa njima. Ali...mafija njih u stvari hoće da prebaci u Meksiko sve zajedno na operaciju uvećavanja grudi, a u stvari hoće da im na operaciji stave vrećice droge u grudi... Tu sam negde odustala od gledanja.
stari 07.11.2009., 09:40   #212
fjaka
dama od glave do pete
Ističe se

fjaka (avatar)

Učlanjen: 12.07.2009.
fjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II reda

Citat:
Original postavio Slatkica 011 Pogledaj poruku
Da li gledate meksičke sapunice?Sjećate li se onih serija koje su se prikazivale prije 10-ak godina(ESMEALDA,OTIMAČICA,PUSTINJSKI LJUBAVNICI,KASANDRA,MARISOL,UVIJEK ĆU TE VOLJETI....)Da li vam je neka ostala u posebnom sjećanju?Šta mislite o sapunicama?Da li bi voljeli ponovo gledati neku od vaših omiljenih sapunica?Pišite sve što želite,zanima me...
Nikad, nikad, nikad! Cisto ispiranje mozga!
fjaka nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.11.2009., 10:34   #213
Banshee
Asgard
Starosedelac

Banshee (avatar)

Učlanjen: 30.07.2004.
Tekstova u blogu: 5
Reputaciona moć: 117
Banshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III reda

ne...odgledala sam par epizoda kasandre uz babu kad bi joj dosli u nevreme u posetu,pa ne moze zena da se odvoji od televizora

sve i da sam htela da gledam mislim da mi moji ne bi dali...u to vreme sam gledala nestasne godine i onda jos nekoliko puta reprizu i mislim da bih sad gledala opet
stari 07.11.2009., 10:40   #214
Banshee
Asgard
Starosedelac

Banshee (avatar)

Učlanjen: 30.07.2004.
Tekstova u blogu: 5
Reputaciona moć: 117
Banshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III reda

Citat:
Original postavio limunada Pogledaj poruku
...ali na kraju scena...ona se vratila svom momku,puna kajanja , on joj sve oprašta i samo moli sa srceparajućim uzdahom da mu kaže...oh...da li se možda poljubila sa nekim drugim...
ona,kroz suze odgovara...ne,naravno da nije...samo njega voli,on joj je jedini i tako ...
ahahahhaha da li se poljubila sa nekim o zivote pitanja
stari 07.11.2009., 17:24   #215
miss smart
govori glasno i vodi psa sa sobom
Ističe se

miss smart (avatar)

Učlanjen: 07.05.2008.
Reputaciona moć: 16
miss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnik

Žade je bila najbolja

Nije meksička i ne liči baš na njih, ali tu je negde.
stari 07.11.2009., 20:04   #216
limunada
Legenda

limunada (avatar)

Citat:
Original postavio tarabica Pogledaj poruku
Ima Sponzoruše i na Košavi, ono je dno dna. Naravno, svim ženskim likovima u nekakvoj školi je životni san da ugrade silikone, kao kod nas nike patike. Pošto naravno nemaju para za operaciju moraju da pozajme od mafijaša i imaju veze sa njima. Ali...mafija njih u stvari hoće da prebaci u Meksiko sve zajedno na operaciju uvećavanja grudi, a u stvari hoće da im na operaciji stave vrećice droge u grudi... Tu sam negde odustala od gledanja.
znači,u tom grmu leži zec... propustih te bitne momente...
Odgovorite

Pošalji link

Alati za teme

Pravila za slanje poruka
Ne možete kreirati novu temu
Ne možete poslati odgovor
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoju poruku

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen

Forum Krstarice > Život > Žene

Slične teme
Tema Тemu započeo Forum Odgovora Poslednja poruka
Sapunice samsun Televizija 31 31.03.2009. 11:43
E, to su bile sapunice... sibirska Televizija 7 13.05.2006. 22:03

Forum Krstarice - Arhiva - Vrh strane
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2009. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.