Zrtvovanje - Strana 5 - Forum Krstarice

Idi nazad   Forum Krstarice > Život > Ljubav i seks (18+)

Odgovorite

Alati za teme
stari 06.11.2009., 13:30   #101
*Violet*
je
Legenda

*Violet* (avatar)

Učlanjen: 29.06.2006.
Pol: ženski
Tekstova u blogu: 2
Reputaciona moć: 62
*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda
Podrazumevano Re: Zrtvovanje

Citat:
Original postavio neizreciva Pogledaj poruku
nema svako zelju da non stop bude sa nekim koga voli...
Tačno, naročito ako ima svoje obaveze i svoj svet u koji vrlo rado uplovljava..
što ne znači da svoju dragu/og manje ili više voli..
stari 06.11.2009., 13:31   #102
DeeLiteOrangeAdvanced
nusprodukt ruralne sredine
Starosedelac

DeeLiteOrangeAdvanced (avatar)

Učlanjen: 20.09.2007.
Pol: muški
Reputaciona moć: 178
DeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstor

pa ne...al kad si non stop s nekim koga voliš, to će po svoj priliki brzo da završi...
...misim...to počne da guši...
stari 06.11.2009., 13:32   #103
georgejune
the saint
Starosedelac

georgejune (avatar)

Učlanjen: 26.11.2007.
Pol: Muško
Tekstova u blogu: 1
Reputaciona moć: 87
georgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II reda

Citat:
Original postavio Banshee Pogledaj poruku
pa sad ne gusi veza izlaske kao takve al uglavnom te ogranicava da radis ono sta bi inace radio da si sam sto je eto...ta zrtva valjda
Onda budes sam i mirna backa..itekako ulazem u vezu i kad bi vagao otero bi svaku u pm koliko ulaze pa nek je samo razmisljanje u pozitivnom pravcu o nama nista drugo..ebe se meni i sekund da raspravljam o tome da li je njoj bolje s drustvom i upoznavanju novih 'prijatelja' a da joj ja budem popunjavanje rupa..ok ako cemo tako samo sto ona ne bi ravnodusno mene posmatrala u mojim kombinacijama i ne bi pristala da je ja stavljam u coshak i uzimam kad mi se cefne
stari 06.11.2009., 13:33   #104
neizreciva
lakoca postojanja...
Zaslužan član

neizreciva (avatar)

Učlanjen: 02.04.2007.
Reputaciona moć: 63
neizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II reda

Citat:
Original postavio DeeLiteOrangeAdvanced Pogledaj poruku
pa ne...al kad si non stop s nekim koga voliš, to će po svoj priliki brzo da završi...
...misim...to počne da guši...
narocito ako si osoba koja voli da bude sama....
stari 06.11.2009., 13:34   #105
DeeLiteOrangeAdvanced
Starosedelac

DeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstorDeeLiteOrangeAdvanced je mladji majstor

pa ne moraš da budeš osoba koja voli da bude sama...
...čak i da volim da je u mojoj blizini, sve ima svoju meru...misim...ne znam...
stari 06.11.2009., 13:44   #106
neizreciva
lakoca postojanja...
Zaslužan član

neizreciva (avatar)

Učlanjen: 02.04.2007.
Reputaciona moć: 63
neizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II redaneizreciva je guru II reda

Citat:
Original postavio DeeLiteOrangeAdvanced Pogledaj poruku
pa ne moraš da budeš osoba koja voli da bude sama...
...čak i da volim da je u mojoj blizini, sve ima svoju meru...misim...ne znam...
naravno ali pogotovu ako volis da se osamis.....ja volim i nekad mi prisustvo ljudi bas smeta....nije to nista licno, to je neka navika iz detinjstva.....
stari 06.11.2009., 13:46   #107
Goddess Cipelic
mirno spava
Buduća legenda

Goddess Cipelic (avatar)

Učlanjen: 03.07.2008.
Tekstova u blogu: 20
Reputaciona moć: 133
Goddess Cipelic je mladji majstorGoddess Cipelic je mladji majstorGoddess Cipelic je mladji majstorGoddess Cipelic je mladji majstorGoddess Cipelic je mladji majstorGoddess Cipelic je mladji majstorGoddess Cipelic je mladji majstorGoddess Cipelic je mladji majstorGoddess Cipelic je mladji majstorGoddess Cipelic je mladji majstorGoddess Cipelic je mladji majstor

Dobro nemojte sad samo da udarite u polemiku dal treba ili ne izlaziti kad si u vezi. Svaki par za sebe..
Ja znam i one koji luduju zajedno..
stari 06.11.2009., 16:51   #108
QueenOfClubs
uživa
Buduća legenda

QueenOfClubs (avatar)

Učlanjen: 20.08.2008.
Reputaciona moć: 113
QueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstor

Citat:
Original postavio Goddess Cipelic Pogledaj poruku
Malo, malo pa cujem kako je neko u vezi 'zrtvovao/la' slobodu, izlaske.. Kako ih veza gusi... I stalno se pitam sto ti ljudi su u nekim 'obaveznim' vezama ako im to ne prija?
Valjda je to nesto sto se zove kompromis i tolerancija, ili ja brkam pojmove? Jel ste nesto zrtvovali u ljubavi i da li ljubav trazi zrtve uopste?
Нисам ништа јер сам у том тренутку то радила свесно и тако желела.

Иначе, поједини људи су склони пребацивању кад љубав прође, када су остављени, па чак и у кризама у вези:
"Како је могао/ла да ме остави а толико сам се жртвовао/ла, учинио/ла..."
По мени, то је чиста манипулација и уцена најгоре врсте.
stari 06.11.2009., 20:53   #109
Banshee
Asgard
Starosedelac

Banshee (avatar)

Učlanjen: 30.07.2004.
Tekstova u blogu: 5
Reputaciona moć: 117
Banshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III reda

Citat:
Original postavio georgejune Pogledaj poruku
Onda budes sam i mirna backa..itekako ulazem u vezu i kad bi vagao otero bi svaku u pm koliko ulaze pa nek je samo razmisljanje u pozitivnom pravcu o nama nista drugo..ebe se meni i sekund da raspravljam o tome da li je njoj bolje s drustvom i upoznavanju novih 'prijatelja' a da joj ja budem popunjavanje rupa..ok ako cemo tako samo sto ona ne bi ravnodusno mene posmatrala u mojim kombinacijama i ne bi pristala da je ja stavljam u coshak i uzimam kad mi se cefne
pa dobro sta se meni obracas,radi sta oces pobogu
stari 06.11.2009., 21:06   #110
georgejune
the saint
Starosedelac

georgejune (avatar)

Učlanjen: 26.11.2007.
Pol: Muško
Reputaciona moć: 87
georgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II redageorgejune je guru II reda

Citat:
Original postavio Banshee Pogledaj poruku
pa dobro sta se meni obracas,radi sta oces pobogu
Uu dobro *** izvini reko pricas o necemu sto sam pominjao..e izvini..izvini jos jednom..stvarno izvini..ne znam sta mi bi
stari 06.11.2009., 21:30   #111
Banshee
Asgard
Starosedelac

Banshee (avatar)

Učlanjen: 30.07.2004.
Tekstova u blogu: 5
Reputaciona moć: 117
Banshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III redaBanshee je guru III reda

nista nista za sledeci put da znas uglavnom ti preskacem postove,a kad ti se obracam onda te citiram!!! eto bas mi drago sto smo se ispricali
stari 06.11.2009., 21:31   #112
Luna72
TRAZITE I NACI CETE,MOLITE I BICE VAM DATO, KUCAJTE I BICE VAM OTVORENO
Buduća legenda

Luna72 (avatar)

Učlanjen: 09.07.2009.
Reputaciona moć: 68
Luna72 je guru II redaLuna72 je guru II redaLuna72 je guru II redaLuna72 je guru II redaLuna72 je guru II redaLuna72 je guru II redaLuna72 je guru II redaLuna72 je guru II redaLuna72 je guru II redaLuna72 je guru II redaLuna72 je guru II reda

Citat:
Malo, malo pa cujem kako je neko u vezi 'zrtvovao/la' slobodu, izlaske.. Kako ih veza gusi... I stalno se pitam sto ti ljudi su u nekim 'obaveznim' vezama ako im to ne prija?
Valjda je to nesto sto se zove kompromis i tolerancija, ili ja brkam pojmove? Jel ste nesto zrtvovali u ljubavi i da li ljubav trazi zrtve uopste?
Ako nesto u vezi shvatis kao "zrtvovanje" onda tu nema ljubavi.Odredjena doza slobode kod oba partnera je neminovnost,jer to sto smo u vezi ili braku ne znaci da svoje potrebe trebamo totalno zanemariti.Posle toliko godina braka nisam se nikada osetila kaoo njegova "zrtva" a ni on moja.Slobodno moze sa svojim prijateljima na pice,fudbal ili sta vec zeli ali isto tako i ja od njega imam svu potrebnu podrsku za svoje zelje.Naravno,sve u granicama pristojnosti .
stari 07.11.2009., 08:15   #113
BILI DOUP
no good
Ističe se

BILI DOUP (avatar)

Učlanjen: 16.01.2006.
Reputaciona moć: 11
BILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitez

sve je u redu dok ne pocne da pusta brkove

brkovi unose razdor
BILI DOUP nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.11.2009., 08:27   #114
light child
slucajno u prolazu :P
Zaslužan član

light child (avatar)

Učlanjen: 04.10.2007.
Reputaciona moć: 66
light child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II reda

Citat:
Original postavio QueenOfClubs Pogledaj poruku
Нисам ништа јер сам у том тренутку то радила свесно и тако желела.

Иначе, поједини људи су склони пребацивању кад љубав прође, када су остављени, па чак и у кризама у вези:
"Како је могао/ла да ме остави а толико сам се жртвовао/ла, учинио/ла..."
По мени, то је чиста манипулација и уцена најгоре врсте.
a nije to manipulacija..to ljudi rade onda kada zaista predju sve moguce sopstvene granice...i ondak se oni zaista osecaju (u nedostatku bolje reci rano mi je jos ) osteceno..u smislu sve sam uradio kako treba i dao sam sve od sebe i dobio sam ku.rac u bulju...a problem je sto su dali previse od sebe, toliko da vise ni sami sebe nisu postovali
stari 07.11.2009., 08:32   #115
light child
slucajno u prolazu :P
Zaslužan član

light child (avatar)

Učlanjen: 04.10.2007.
Reputaciona moć: 66
light child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II redalight child je guru II reda

e da goddes ja ti odgovarah na poslednje pitanje...ovo za slobodu i izlaske je budalastina
stari 07.11.2009., 10:15   #116
QueenOfClubs
uživa
Buduća legenda

QueenOfClubs (avatar)

Učlanjen: 20.08.2008.
QueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstorQueenOfClubs je mladji majstor

Citat:
Original postavio light child Pogledaj poruku
a nije to manipulacija..to ljudi rade onda kada zaista predju sve moguce sopstvene granice...i ondak se oni zaista osecaju (u nedostatku bolje reci rano mi je jos ) osteceno..u smislu sve sam uradio kako treba i dao sam sve od sebe i dobio sam ku.rac u bulju...a problem je sto su dali previse od sebe, toliko da vise ni sami sebe nisu postovali
Али ко их је терао? Радили су то јер тако желе. Зар не?
А ако су то радили из "најбоље намере" зашто онда пребацују?
Зашто сваљују кривицу на другог?
Да ли је тај други "дужан" да остане са њима до краја живота и да им се клања јер су ови дали све од себе?
stari 07.11.2009., 11:24   #117
baby jane
Dr mr...:-))))
Zaslužan član

baby jane (avatar)

Učlanjen: 25.09.2007.
baby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstor

juče mi se žali drugarica kako joj momak kaže kako uopšte ne ceni njegovu žrtvu...jer on svakog dana posle posla dolazi kod nje kući...s tim što ga na to ona ni ne tera, radi se o njegovoj želji...al ona je nezahvalna...
stari 07.11.2009., 11:28   #118
BILI DOUP
no good
Ističe se

BILI DOUP (avatar)

Učlanjen: 16.01.2006.
Reputaciona moć: 11
BILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitezBILI DOUP je presvetli vitez

pa naravno da je nezahvalna..... bestidnica
jos i komentarise
BILI DOUP nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.11.2009., 11:40   #119
baby jane
Zaslužan član

baby jane (avatar)

baby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstorbaby jane je mladji majstor

samo ne kontam, zašto ti što se "žrtvuju" svojom voljom posle prebacuju i to trljaju na nos svom partneru?

to je tako jadno...
stari 07.11.2009., 11:40   #120
DeeLiteOrangeAdvanced
Starosedelac

to znači da je bilo pod "moranje", što bi rekli na silu...
...ako ćeš preko kurrca, ondak bolje ni nemoj...
stari 07.11.2009., 11:47   #121
baby jane
Zaslužan član

baby jane (avatar)

pa to dloa...zato i kažem da mi je ta vrsta "žrtvovanja" u vezi njesra...jer nije iskrena...
stari 07.11.2009., 11:50   #122
DeeLiteOrangeAdvanced
Starosedelac

da, ta vrsta da...
stari 07.11.2009., 11:55   #123
Georg_Faust
content spam, cloaking, scraping, link spam, splogs, stuffing, and other heavy shit
Domaćin

Georg_Faust (avatar)

Učlanjen: 19.04.2008.
Tekstova u blogu: 30
Reputaciona moć: 18
Georg_Faust je guru pripravnikGeorg_Faust je guru pripravnikGeorg_Faust je guru pripravnikGeorg_Faust je guru pripravnikGeorg_Faust je guru pripravnikGeorg_Faust je guru pripravnikGeorg_Faust je guru pripravnikGeorg_Faust je guru pripravnikGeorg_Faust je guru pripravnikGeorg_Faust je guru pripravnikGeorg_Faust je guru pripravnik

Citat:
da, jadni..

svi se zrtvuju, svima je tesko...

Smaraju te shto nisi u vezi kao brinu shta li vec, a onda smaraju kako ih smara veza, well, uglavnom smaraju

iz neko razloga, uvezani, umrezeni, kako god imaju tendenciju da smaraju i spikaju boza priche za koje se bash beje nekome ko je shta kome reko ko je shta gde kako snimio

smorusina
Georg_Faust nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.11.2009., 12:25   #124
*Violet*
je
Legenda

*Violet* (avatar)

Učlanjen: 29.06.2006.
Reputaciona moć: 62
*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda*Violet* je guru II reda

Citat:
Original postavio baby jane Pogledaj poruku
samo ne kontam, zašto ti što se "žrtvuju" svojom voljom posle prebacuju i to trljaju na nos svom partneru?

to je tako jadno...
Tako posle uslovljavaju partnera, hm, trik da ga izmanipulišu.
stari 07.11.2009., 12:26   #125
baby jane
Zaslužan član

baby jane (avatar)

i to mi je neka veza...

Pošalji link

Alati za teme

Pravila za slanje poruka
Ne možete kreirati novu temu
Ne možete poslati odgovor
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoju poruku

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen

Forum Krstarice > Život > Ljubav i seks (18+)

Slične teme
Tema Тemu započeo Forum Odgovora Poslednja poruka
Žrtvovanje prvorođenaca u Bibliji Eleleth Religija 3 27.10.2009. 20:29
Zrtvovanje zbog ljubavi Marijanita Ljubav i seks (18+) 36 15.04.2009. 09:43
drugarice i zrtvovanje Derer Ljubav i seks (18+) 75 28.09.2008. 22:33
Novogodisnje druzenje - Zrtvovanje Devica 2005 Tommy_V Poznanstva 0 28.12.2004. 13:39
žrtvovanje vanna Tinejdžeri 39 16.02.2004. 14:13

Forum Krstarice - Arhiva - Vrh strane
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2009. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.