Ženski kutak - Strana 240 - Forum Krstarice

Idi nazad   Forum Krstarice > Život > Žene

Pogledaj rezultate ankete: TEME ZA NAREDNE DANE
18.11. Kako vam počinju prijateljstva...esterka 1 11,11%
19.11. Vaš stav prema životu - optimizam ili pesimizam - milesa 0 0%
20. 11. Petak je dan za ......( dodajte ) 0 0%
21. 11.DA SAM MOGLA DA BIRAM VOLILA BI DA SAM SE RODILA...gde i zasto(daisy) 0 0%
22.11. Da li imate kratak fitilj...odnosno da li vas je lako iznervirati? J.e.l.e.n.a 1 11,11%
23.11. kako se borite sa sobom kad svesno probijete limit na kartici.?afrodita 0 0%
24.11.koliko često razmišljate o svojoj smrti , i kako se osecate tada ? (Muvalo) 2 22,22%
25.11.da li ste tolerantni ili trpeljivi? Da li je to isto,ako nije - gde je granica? Novembar rain 0 0%
26.11. Verujete li u ljubav na prvi pogled? elleonora 2 22,22%
27.11. Pppp..kaoooo .... 0 0%
28.11. КОЛИКО СТЕ СКЛОНЕ ДА КОРИСТИТЕ РЕЧИ ''УВЕК'' И ''НИКАД''? Hellen 0 0%
29.11. 41. Bitke sa samom sobom koje ste pobedile/izgubile ( winx vila) 1 11,11%
30.11.svadja koja vas je njavise pogodila,posle koje ste se zamislili ili niste a trebalo je. (tara) 0 0%
01.12. jeste li uhvatile sebe da posle slučajnog susreta danima razmišljate o tome. afrodita 1 11,11%
02.12.KADA ICI I DA LI ICI KOD PLASTICNOG HIRURGA? Daisy 1 11,11%
Glasova: 9. Ne možete glasati na ovu anketu

Odgovorite
Alati za teme
stari 07.11.2009., 08:09   #5976
fjaka
dama od glave do pete
Ističe se

fjaka (avatar)

Učlanjen: 12.07.2009.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 41
fjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II reda
Podrazumevano Re: Ženski kutak

Volim putovati, volim odmore, cesto putujem, ali "tezak" sam putnik; tesko se odlucujem za destinacije, uvik nosim tovar nepotrebnih stvari i ovo je bas tesko pitanje
Trenutno bi otisla na odmor doma, u moju lipu Dalmaciju, ali kad se sitim kufera, duzine puta, neusluznih teta u ducanima, umisljenih likova u kaficima i restoranima, odustajem!
Posto necu u Dalmaciju onda Dubai, ali ne po mojoj zelji vec muzevoj jer meni je svejedno di idem vazno da idem ako nije u pitanju Dalmacija s tim da bi volila isto negdi di se ne ide avionom
moj bi muz reka:"Onda rasiri suncobran na balkonu ,skuvaj kavu i uzivaj "

Jesam li ja odgovorila na temu i ista razumljivo rekla? Pojma nemam, a nije ni vazno i onako necu nigdi jos koji mjesec, mislim na duze destinacije..krace ne racunam
fjaka nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.11.2009., 08:36   #5977
Vexy...
opet pije kafu
Domaćin

Vexy... (avatar)

Učlanjen: 10.09.2008.
Reputaciona moć: 33
Vexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guruVexy... je guru

ја увек желим да одем на охридско језеро....
stari 07.11.2009., 09:16   #5978
tara
Buduća legenda

tara (avatar)

Učlanjen: 31.08.2006.
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 26
tara je guru pripravniktara je guru pripravniktara je guru pripravniktara je guru pripravniktara je guru pripravniktara je guru pripravniktara je guru pripravniktara je guru pripravniktara je guru pripravniktara je guru pripravniktara je guru pripravnik

na adi bojani,al da je leto
ili neko kul skijasko mesto, negde u alpima, u npr austriji, malo, ususkano, sa onim planinskim kucicama
stari 07.11.2009., 09:36   #5979
fjaka
dama od glave do pete
Ističe se

fjaka (avatar)

Učlanjen: 12.07.2009.
Reputaciona moć: 41
fjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II redafjaka je guru II reda

Citat:
Original postavio tara Pogledaj poruku
na adi bojani,al da je leto
ili neko kul skijasko mesto, negde u alpima, u npr austriji, malo, ususkano, sa onim planinskim kucicama
Jel ovo nudisticka u Crnoj Gori ili sam se malo presla?
fjaka nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.11.2009., 09:49   #5980
muvalo
: danas ima filmskih predstava
Elita

muvalo (avatar)

Učlanjen: 26.03.2006.
Reputaciona moć: 68
muvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II reda

Ja bih - kao i uvek, a nikad nisam bila - u pustinju. Puna mi je glava briga, i ono što bi mi inače bilo zabavno (vozom kroz Italiju i Francusku, recimo, sa pauzama za šetnju i klopu po raznim gradićima) mi deluje nervozno. Potreban mi je brisan prostor i kontakt sa apsolutnim
muvalo je trenutno na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.11.2009., 10:49   #5981
**TASKA**
Buduća legenda

**TASKA** (avatar)

Učlanjen: 09.01.2008.
Reputaciona moć: 64
**TASKA** je guru II reda**TASKA** je guru II reda**TASKA** je guru II reda**TASKA** je guru II reda**TASKA** je guru II reda**TASKA** je guru II reda**TASKA** je guru II reda**TASKA** je guru II reda**TASKA** je guru II reda**TASKA** je guru II reda**TASKA** je guru II reda

Pa sada....negdje gdje nema virusa...
**TASKA** nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.11.2009., 11:24   #5982
POVERLJIVA
cuva tajne
Moderator

Učlanjen: 07.03.2008.
Reputaciona moć: 38
POVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I reda

fala na interesovanju
dobro sam-zdrava, mila, cila i vesela

katmandu
POVERLJIVA nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.11.2009., 11:26   #5983
pričalica
sluša
Legenda

pričalica (avatar)

Učlanjen: 23.12.2007.
Reputaciona moć: 94
pričalica je guru III redapričalica je guru III redapričalica je guru III redapričalica je guru III redapričalica je guru III redapričalica je guru III redapričalica je guru III redapričalica je guru III redapričalica je guru III redapričalica je guru III redapričalica je guru III reda

bila bih u perogradu, muvala se po knjižarama i tako....čekala da se iza ćoška pojavi kočija sa vronskim.
stari 07.11.2009., 11:38   #5984
mmicica
majka i zena
Domaćin

mmicica (avatar)

Učlanjen: 09.06.2009.
Tekstova u blogu: 18
Reputaciona moć: 40
mmicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I redammicica je guru I reda

Citat:
Original postavio pričalica Pogledaj poruku
bila bih u perogradu, muvala se po knjižarama i tako....čekala da se iza ćoška pojavi kočija sa vronskim.

Tema - volela bih da sa mm odem na vikend u Prag
stari 07.11.2009., 11:46   #5985
donamileva
vata zjale
Zaslužan član

donamileva (avatar)

Učlanjen: 25.12.2006.
Tekstova u blogu: 14
Reputaciona moć: 118
donamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstor

Citat:
Original postavio pričalica Pogledaj poruku
stari 07.11.2009., 12:18   #5986
POVERLJIVA
cuva tajne
Moderator

POVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I redaPOVERLJIVA je guru I reda

ja bi da virim al ne znam de
stari 07.11.2009., 12:19   #5987
parka
Zaslužan član

parka (avatar)

Učlanjen: 01.11.2005.
Tekstova u blogu: 6
Reputaciona moć: 104
parka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III reda

a ti bi bas mogla i da reknes dal ti se dopao onaj crtani =)
stari 07.11.2009., 12:22   #5988
POVERLJIVA
cuva tajne
Moderator

e
neces verovati
2 x sam odgledala prvih 5 min. i zakrnjala

al mogu ti reci
da su tih prvih 5' bili super
stari 07.11.2009., 12:22   #5989
parka
Zaslužan član

parka (avatar)

parka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III redaparka je guru III reda

aaaaaaa roknut tju se =D
stari 07.11.2009., 12:37   #5990
muvalo
: danas ima filmskih predstava
Elita

muvalo (avatar)

Učlanjen: 26.03.2006.
Reputaciona moć: 68
muvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II redamuvalo je guru II reda

ja znam i ćutim.
a osećanje koje izazivaju je - uznemirenost

... a konačno sam ukapirala i zašto!
povezala sam ih sa serijom o Strašilu, iz svog detinjstva, onim što umesto gleve ima slamu, a priča i sve...
ostatak priče je za mog psihoanalitičara

Poslednji put ažurirao/la muvalo : 07.11.2009. u 12:39
muvalo je trenutno na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.11.2009., 13:02   #5991
parka
Zaslužan član

parka (avatar)

pa neeee saće još više da se postide jer neko zna =)))))
nema veze, a jesu košmarne... mislim... huh
stari 07.11.2009., 13:54   #5992
alal
ma petite chou???
Elita

alal (avatar)

Učlanjen: 31.07.2006.
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 36
alal je gurualal je gurualal je gurualal je gurualal je gurualal je gurualal je gurualal je gurualal je gurualal je gurualal je guru

meni je "cika vocko-cvecko" kada sam ga prvi put videla bio mnogo jeziv i bizaran i budio blago osecanje gadjenja... i delovao malko kitch, a sad, hmmm opet mi budi cudne emocije

a odmor bih skromno, moze kopaonik, ali neki malo bolji smestaj, skijanje, caj u masincu, sankanje uvece, kuvano vino mmmm i da sam zdrava, da me ne zajebavaju ovi sinusi
stari 07.11.2009., 14:30   #5993
donamileva
vata zjale
Zaslužan član

donamileva (avatar)

donamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstordonamileva je mladji majstor

o odmoru još ne razmišljam
nekako mi je tako daleko i nestvarno
pošto sam naučila da želim uglavnom stvari koje mogu da imam, o odmoru sada i ne mislim jer odmor povezujem samo jedino i isključivo sa letom i morem.
ne volim i ne idem na zimovanja, zimi mi više prija topla soba, kratkašetnja po snegu sa porodicom i psima, pa topla kafana gde se posle razgrevamo. to me odmori
stari 07.11.2009., 15:08   #5994
winx vila
Primećen član

winx vila (avatar)

Učlanjen: 02.12.2008.
Reputaciona moć: 8
winx vila ima počasti nad počastimawinx vila ima počasti nad počastimawinx vila ima počasti nad počastimawinx vila ima počasti nad počastimawinx vila ima počasti nad počastimawinx vila ima počasti nad počastimawinx vila ima počasti nad počastimawinx vila ima počasti nad počastimawinx vila ima počasti nad počastimawinx vila ima počasti nad počastimawinx vila ima počasti nad počastima

Citat:
Original postavio tara Pogledaj poruku
takodje, negde u Tirolu ili Karintiji
kad se malo adaptiram na ovu zimu, idem tamo jedan vikend u decembru
winx vila je trenutno na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.11.2009., 15:12   #5995
miss smart
govori glasno i vodi psa sa sobom
Ističe se

miss smart (avatar)

Učlanjen: 07.05.2008.
Reputaciona moć: 16
miss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnikmiss smart je guru pripravnik

Ni ja nisam razmišljala dok nisam videla ovu temu

Svuda bih volela da idem, najviše u Rusiju i SAD, ali na duže vreme. To ne zamišljam kao klasičan odmor, već aktivan (što do sad nisam uradila).

Kad mi je potrebno da odmorim mozak i napunim baterije, odem kod babe i dede na selo, isključim mobilni, gledam ptice, šetam njihovog psa i uživam tako 2-3 dana, više ne mogu.

Ni oni spa centri ne zvuče loše, masaže, bazeni....
stari 07.11.2009., 15:15   #5996
medved_bg
Buduća legenda

medved_bg (avatar)

Učlanjen: 05.09.2006.
Reputaciona moć: 45
medved_bg je guru I redamedved_bg je guru I redamedved_bg je guru I redamedved_bg je guru I redamedved_bg je guru I redamedved_bg je guru I redamedved_bg je guru I redamedved_bg je guru I redamedved_bg je guru I redamedved_bg je guru I redamedved_bg je guru I reda

Citat:
Original postavio muvalo Pogledaj poruku
Ja bih - kao i uvek, a nikad nisam bila - u pustinju. Puna mi je glava briga, i ono što bi mi inače bilo zabavno (vozom kroz Italiju i Francusku, recimo, sa pauzama za šetnju i klopu po raznim gradićima) mi deluje nervozno. Potreban mi je brisan prostor i kontakt sa apsolutnim
Pustinja je cudo!
Kad mi se sve smuči, obično kažem da ću oteram sve u pm i iselim se u Saharu, jašim kamilu po ceo dan i jedem urme i bog da me vidi!
Inače, mesto kao skrojeno za mene - vrelina, a nisi mokar od znoja, osećaš se k'o perce, a oko tebe sve tople boje...

Volela bih da odem u Iran, makar da ga vidim pre nego što i tamo izbije neko žešće njesra.
medved_bg nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 07.11.2009., 16:04   #5997
Tijana.85.Bg
broji dane... ♥
Domaćin

Tijana.85.Bg (avatar)

Učlanjen: 01.03.2009.
Reputaciona moć: 30
Tijana.85.Bg je guruTijana.85.Bg je guruTijana.85.Bg je guruTijana.85.Bg je guruTijana.85.Bg je guruTijana.85.Bg je guruTijana.85.Bg je guruTijana.85.Bg je guruTijana.85.Bg je guruTijana.85.Bg je guruTijana.85.Bg je guru

Volela bih da odem na neko pusto ostrvo... Sada, odmah, u ovom trenutku
stari 07.11.2009., 16:27   #5998
donamileva
vata zjale
Zaslužan član

donamileva (avatar)

Citat:
Original postavio parka Pogledaj poruku
pa neeee saće još više da se postide jer neko zna =)))))
nema veze, a jesu košmarne... mislim... huh
da li ćeš da ispljuneš (ako prava žaba) istinu o tim slikama
stari 07.11.2009., 16:28   #5999
parka
Zaslužan član

parka (avatar)

neću, čekam da neko iznese neki, bilo kakav sud ocenu, nešto
i čekam da mi neko od moderatora prebaci na onu unbesinu temu =)
možda će vam tamo biti lagodnije
nije to test nikakav za vas, nego je meni trebalo da čujem šta imate da kažete =(
stari 07.11.2009., 16:35   #6000
donamileva
vata zjale
Zaslužan član

donamileva (avatar)

o kojoj temi pričaš?

Pošalji link

Oznake
a vreme ide..., d bouvi i pauci s marsa, mijeva kupija maju juku, opet ste smorile, pussycat maciji ambasador

Alati za teme

Pravila za slanje poruka
Ne možete kreirati novu temu
Ne možete poslati odgovor
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoju poruku

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen

Forum Krstarice > Život > Žene

Slične teme
Tema Тemu započeo Forum Odgovora Poslednja poruka
Ne ljuti se Zeno ili kutak za zenski trenutak Brajan Koen Ljubav i seks (18+) 72 22.08.2008. 10:26
preseliti se na zenski kutak ? jastuk Žene 31 11.05.2006. 13:33
Zenski kutak u Beogradu Last Angel On traži nju 0 18.10.2004. 22:04

Forum Krstarice - Arhiva - Vrh strane
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2009. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.