|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
Pogledaj rezultate ankete: TEME ZA NAREDNE DANE
|
|||
| 18.11. Kako vam počinju prijateljstva...esterka |
|
1 | 11,11% |
| 19.11. Vaš stav prema životu - optimizam ili pesimizam - milesa |
|
0 | 0% |
20. 11. Petak je dan za ......( dodajte )
|
|
0 | 0% |
| 21. 11.DA SAM MOGLA DA BIRAM VOLILA BI DA SAM SE RODILA...gde i zasto(daisy) |
|
0 | 0% |
| 22.11. Da li imate kratak fitilj...odnosno da li vas je lako iznervirati? J.e.l.e.n.a |
|
1 | 11,11% |
| 23.11. kako se borite sa sobom kad svesno probijete limit na kartici.?afrodita |
|
0 | 0% |
| 24.11.koliko često razmišljate o svojoj smrti , i kako se osecate tada ? (Muvalo) |
|
2 | 22,22% |
| 25.11.da li ste tolerantni ili trpeljivi? Da li je to isto,ako nije - gde je granica? Novembar rain |
|
0 | 0% |
| 26.11. Verujete li u ljubav na prvi pogled? elleonora |
|
2 | 22,22% |
| 27.11. Pppp..kaoooo .... |
|
0 | 0% |
| 28.11. КОЛИКО СТЕ СКЛОНЕ ДА КОРИСТИТЕ РЕЧИ ''УВЕК'' И ''НИКАД''? Hellen |
|
0 | 0% |
| 29.11. 41. Bitke sa samom sobom koje ste pobedile/izgubile ( winx vila) |
|
1 | 11,11% |
| 30.11.svadja koja vas je njavise pogodila,posle koje ste se zamislili ili niste a trebalo je. (tara) |
|
0 | 0% |
| 01.12. jeste li uhvatile sebe da posle slučajnog susreta danima razmišljate o tome. afrodita |
|
1 | 11,11% |
| 02.12.KADA ICI I DA LI ICI KOD PLASTICNOG HIRURGA? Daisy |
|
1 | 11,11% |
| Glasova: 9. Ne možete glasati na ovu anketu | |||
![]() |
| Alati za teme |
|
|
#5976 |
|
dama od glave do pete
Ističe se
Učlanjen: 12.07.2009.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Volim putovati, volim odmore, cesto putujem, ali "tezak" sam putnik; tesko se odlucujem za destinacije, uvik nosim tovar nepotrebnih stvari i ovo je bas tesko pitanje
![]() Trenutno bi otisla na odmor doma, u moju lipu Dalmaciju, ali kad se sitim kufera, duzine puta, neusluznih teta u ducanima, umisljenih likova u kaficima i restoranima, odustajem! Posto necu u Dalmaciju onda Dubai, ali ne po mojoj zelji vec muzevoj jer meni je svejedno di idem vazno da idem ako nije u pitanju Dalmacija s tim da bi volila isto negdi di se ne ide avionom ![]() moj bi muz reka:"Onda rasiri suncobran na balkonu ,skuvaj kavu i uzivaj " ![]() Jesam li ja odgovorila na temu i ista razumljivo rekla? Pojma nemam, a nije ni vazno i onako necu nigdi jos koji mjesec, mislim na duze destinacije..krace ne racunam
|
|
|
|
|
|
#5977 |
|
opet pije kafu
Domaćin
Učlanjen: 10.09.2008.
Reputaciona moć: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ја увек желим да одем на охридско језеро....
|
|
|
#5978 |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 31.08.2006.
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na adi bojani,al da je leto
ili neko kul skijasko mesto, negde u alpima, u npr austriji, malo, ususkano, sa onim planinskim kucicama
|
|
|
#5979 |
|
dama od glave do pete
Ističe se
Učlanjen: 12.07.2009.
Reputaciona moć: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5980 |
|
: danas ima filmskih predstava
Elita
Učlanjen: 26.03.2006.
Reputaciona moć: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bih - kao i uvek, a nikad nisam bila - u pustinju. Puna mi je glava briga, i ono što bi mi inače bilo zabavno (vozom kroz Italiju i Francusku, recimo, sa pauzama za šetnju i klopu po raznim gradićima) mi deluje nervozno. Potreban mi je brisan prostor i kontakt sa apsolutnim
![]() |
|
|
|
|
|
#5981 |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 09.01.2008.
Reputaciona moć: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa sada....negdje gdje nema virusa...
![]() |
|
|
|
|
|
#5982 |
|
cuva tajne
Moderator
Učlanjen: 07.03.2008.
Reputaciona moć: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fala na interesovanju
dobro sam-zdrava, mila, cila i vesela ![]() katmandu
|
|
|
|
|
|
#5983 |
|
sluša
Legenda
Učlanjen: 23.12.2007.
Reputaciona moć: 94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bila bih u perogradu, muvala se po knjižarama i tako....čekala da se iza ćoška pojavi kočija sa vronskim.
|
|
|
#5984 | |
|
majka i zena
Domaćin
Učlanjen: 09.06.2009.
Tekstova u blogu: 18
Reputaciona moć: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
![]() Tema - volela bih da sa mm odem na vikend u Prag
|
|
|
|
#5985 | |
|
vata zjale
Zaslužan član
Učlanjen: 25.12.2006.
Tekstova u blogu: 14
Reputaciona moć: 118 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5986 |
|
cuva tajne
Moderator
Reputaciona moć: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja bi da virim al ne znam de
|
|
|
|
|
|
#5987 |
|
Zaslužan član
Učlanjen: 01.11.2005.
Tekstova u blogu: 6
Reputaciona moć: 104 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ti bi bas mogla i da reknes dal ti se dopao onaj crtani =)
|
|
|
#5988 |
|
cuva tajne
Moderator
e
neces verovati 2 x sam odgledala prvih 5 min. i zakrnjala al mogu ti reci da su tih prvih 5' bili super
|
|
|
|
|
|
#5990 |
|
: danas ima filmskih predstava
Elita
Učlanjen: 26.03.2006.
Reputaciona moć: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja znam i ćutim.
a osećanje koje izazivaju je - uznemirenost ![]() ... a konačno sam ukapirala i zašto! povezala sam ih sa serijom o Strašilu, iz svog detinjstva, onim što umesto gleve ima slamu, a priča i sve... ostatak priče je za mog psihoanalitičara
Poslednji put ažurirao/la muvalo : 07.11.2009. u 12:39 |
|
|
|
|
|
#5991 |
|
Zaslužan član
Reputaciona moć: 104 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa neeee saće još više da se postide jer neko zna =)))))
nema veze, a jesu košmarne... mislim... huh
|
|
|
#5992 |
|
ma petite chou???
Elita
Učlanjen: 31.07.2006.
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meni je "cika vocko-cvecko" kada sam ga prvi put videla bio mnogo jeziv i bizaran i budio blago osecanje gadjenja... i delovao malko kitch, a sad, hmmm opet mi budi cudne emocije
a odmor bih skromno, moze kopaonik, ali neki malo bolji smestaj, skijanje, caj u masincu, sankanje uvece, kuvano vino mmmm i da sam zdrava, da me ne zajebavaju ovi sinusi
|
|
|
#5993 |
|
vata zjale
Zaslužan član
Reputaciona moć: 118 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o odmoru još ne razmišljam
nekako mi je tako daleko i nestvarno pošto sam naučila da želim uglavnom stvari koje mogu da imam, o odmoru sada i ne mislim jer odmor povezujem samo jedino i isključivo sa letom i morem. ne volim i ne idem na zimovanja, zimi mi više prija topla soba, kratkašetnja po snegu sa porodicom i psima, pa topla kafana gde se posle razgrevamo. to me odmori
|
|
|
#5994 |
|
Primećen član
Učlanjen: 02.12.2008.
Reputaciona moć: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5995 |
|
govori glasno i vodi psa sa sobom
Ističe se
Učlanjen: 07.05.2008.
Reputaciona moć: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ni ja nisam razmišljala dok nisam videla ovu temu
Svuda bih volela da idem, najviše u Rusiju i SAD, ali na duže vreme. To ne zamišljam kao klasičan odmor, već aktivan (što do sad nisam uradila ).Kad mi je potrebno da odmorim mozak i napunim baterije, odem kod babe i dede na selo, isključim mobilni, gledam ptice, šetam njihovog psa i uživam tako 2-3 dana, više ne mogu. ![]() Ni oni spa centri ne zvuče loše, masaže, bazeni....
|
|
|
#5996 | |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 05.09.2006.
Reputaciona moć: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Kad mi se sve smuči, obično kažem da ću oteram sve u pm i iselim se u Saharu, jašim kamilu po ceo dan i jedem urme i bog da me vidi! Inače, mesto kao skrojeno za mene - vrelina, a nisi mokar od znoja, osećaš se k'o perce, a oko tebe sve tople boje... Volela bih da odem u Iran, makar da ga vidim pre nego što i tamo izbije neko žešće njesra. |
|
|
|
|
|
|
#5997 |
|
broji dane... ♥
Domaćin
Učlanjen: 01.03.2009.
Reputaciona moć: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Volela bih da odem na neko pusto ostrvo... Sada, odmah, u ovom trenutku
|
|
|
#5998 | |
|
vata zjale
Zaslužan član
Citat:
) istinu o tim slikama
|
|
|
|
#5999 |
|
Zaslužan član
neću, čekam da neko iznese neki, bilo kakav sud ocenu, nešto
i čekam da mi neko od moderatora prebaci na onu unbesinu temu =) možda će vam tamo biti lagodnije nije to test nikakav za vas, nego je meni trebalo da čujem šta imate da kažete =(
|
![]() |
| Pošalji link |
| Oznake |
| a vreme ide..., d bouvi i pauci s marsa, mijeva kupija maju juku, opet ste smorile, pussycat maciji ambasador |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Ne ljuti se Zeno ili kutak za zenski trenutak | Brajan Koen | Ljubav i seks (18+) | 72 | 22.08.2008. 10:26 |
| preseliti se na zenski kutak ? | jastuk | Žene | 31 | 11.05.2006. 13:33 |
| Zenski kutak u Beogradu | Last Angel | On traži nju | 0 | 18.10.2004. 22:04 |