|
|
#51 |
|
Nov član
Učlanjen: 04.10.2009.
Pol: muški
Reputaciona moć: 0 ![]() |
SRANJEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJGORE SRANJE PEDERI BRE odvratan internet, najgori dial up je nitro za ovo, odvratan download, odvratan upload, ping nenormalan, sa dial up-om bar znas da je spor i cemkas malo ali ovo kao moze do 3.6 moze ali kad uhvate mladica onda ce ici 3.6 a ovako nikako, jos i njihov korisnicki servis sto me iznervirao, znaci telenor nikad vise nista sa njima nikakve stvari sto nude, samo MTS najjaci je sta god samo mts, ne znam za njihv net ali sve ostalo je mnogo bolje od telenora, daju 5gb ili 10gb nisam ni siguran ali ja to necu ni popuniti za godinu dana ako ovako radi net, znaci google dok otvor ma daj precu ja da napravim kodove u notbooku i da napravim google stranicu nego sto ce on da je otvori.
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 20.01.2007.
Reputaciona moć: 3 ![]() |
Ajde ako je neko uzeo ovaj net i ako ne odgovara, da se dogovorimo da mi prosledi na neko vreme uz nadoknadu jer mi se za sada cini da bi mi odgovaralo i sa ovim 250kbit/s.
Ali prvo sam pricao sa sestrom da mi uz nadoknadu prosledi mts-ov paket, ali ne znam kako ce mts da radi kod mene kuci. Ako je mts ok onda uzimam od nje ako joj ne treba, a ako nece da radi onda mi vise odgovara telenor jer imam 3g signal kuci. Aj ko hoce nek pusti poruku da imam u vidu i da se dogovorimo ako mi ne odgovara mts-ov net. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Stvari mogu biti drugačije...
Početnik
Učlanjen: 17.02.2009.
Reputaciona moć: 1 ![]() |
Preporuka kako da ostvarite veće brzine i najbolji kvalitet Telenor Internet konekcije:
http://www.telenor.rs/?section=private&page=6675 http://www.telenor.rs/?section=private&page=6531 Od momenta sklapanju ugovora za Telenor Internet imate na raspolaganju 3 dana da testirate brzinu i kvalitet signala na Vašoj lokaciji. Ukoliko vam ovo rešenje iz bilo kog razloga ne odgovara, potrebno je da vratite opremu (modem, PCMICIA karticu ili slicno) u tom roku (najkasnije 3 dana od potpisivanja ugovora), i novac ce Vam biti vraćen. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
nedelja bate nedelja
Ističe se
Učlanjen: 08.01.2004.
Tekstova u blogu: 9
Reputaciona moć: 8 ![]() |
Ako ide preko gprs-a ima da se otelis gori od dial-upa 10 x isprobo na svojoj kozi. Zvao ih i pitao zasto nije dostupna edge konekcija, kad nema 3g. Kao trt mrt neki kvar ce srede. Ak ne srede sredicu ja modem macolom, i dacu im 6000 din necu da zalim... SA edge konekcijom bi preziveo nekih 4 do 6 meseci dok ne pokriju 3g signalom (neka njihova predvidanja)...
|
|
|
#55 |
|
obozavam zlatne retrivere
Ističe se
Učlanjen: 01.07.2009.
Pol: ženski
Tekstova u blogu: 6
Reputaciona moć: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja imam telenor internet i super mi je
![]() Platila sam ga samo 500 din stim da se placa svaki mesec po 1000 din ![]() Pa vi odlucite sta ce te.telenor internet je brz samo sto mu ponekad pada signal tako da je meni telenor mnogo bolji ![]() Pa vi odlucite )))
:) HELLO :) Poslednji put ažurirao/la Tina7 : 10.10.2009. u 14:20 |
|
|
|
|
|
#56 |
|
CS i WoW objasnile
Obećava
Učlanjen: 31.08.2009.
Imam Kablovski net odkako znam za internet i nesto se nebunim. Ovi telenor lopovi mamu im .... em je los protok i cim padne kisa poz od neta a tek sada kada je zima... Uzmi ADSL ili kablovski i tvoji net problemi su reseni
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
nedelja bate nedelja
Ističe se
Imas kablovski od kad znas za sebe, kazes telenor prsne kad padne kisa... Ae manite ljudi zaebancije ako nemate sta pametno da napisete... BOlje cutati neg lupati gluposti...
|
|
|
#58 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 12.06.2004.
Juce sam instalirao telenor internet, i za sve zainteresovane veza je ocajna. Download je bio u proseku oko 33 kb/s. Ali veza se stalno prekida. Maksimum je bio 90 kb/s , ali na par sekundi.
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Waiting for a comet...
Početnik
Učlanjen: 06.11.2009.
Pozdrav. Evo i mojih iskustava sa Telenor Internetom.
Pre više od 3 nedelje sam uzeo prepaid paket sa 3GB i sve je bilo u redu jedno 20 dana, skype radi bez problema čak i video pozivi, brzina u proseku 10 puta jača od dial-up, a nekad i do 2,5 Mb/s, na surfovanje ne troši puno, milina uzevši u obzir da ne mogu imati adsl i kablovski ko zna još koliko. Merač protoka je solidno sve izmerio uz manja odstupanja zbog zaokruživanja. Bio sam prezadovoljan. A onda...E, pre 3 dana sranje, veza se smanjila na mizernu brzinu od pola dial-up veze, bez ikakvog diranja, promene lokacije i sl. Program prikazuje da se spaja na istu brzu wcdma vezu i da je sve uredu, ali veza jadna i očajna sporija od dial-up i pride užas nestabilna. Posle 3 dana frustracija i nerviranja jednostavno sam prešao na dial-up koji je kod mene zbog nekog prokletog uređaja na liniji brzine 2,8KB/s ali čak i takav je bolji od ovoga.Sumnjam da ima neke veze sa kišom, ali baš se podudara sa ovim skorašnjim provalama oblaka nad Srbijom. Ako neko zna o čemu se radi neka slobodno napiše jer zasad nema nekih konkretnih informacija o ovome. |
|
|
|
|
|
#61 |
|
eho.. eho... oooo ... ooo... oo.. o..
Početnik
Učlanjen: 29.07.2009.
Katastrofa za kucnu upotrebu. Totalni promasaj i bacanje para. Brzina nekada kao dial-up, ili gora, ping 200-300. Kad je dobra brzina ping max 200. Uzas zivi.
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zainteresovan član
Učlanjen: 19.09.2009.
uzmite beotelnetov (cini mi se) bezicni od 1mb/s vi koji nemate mogucnost za ADSL 1400 din mesecno
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Jedno od ta dva...
Buduća legenda
|
To je za podrucje Beograda, Novog Sada i Arandjelovca...
|
|
|
#64 |
|
Waiting for a comet...
Početnik
Što se mene tiče stanje sa Telenor Internetom je sve gore kako vreme prolazi, koliko vidim mnogi se žale, brzina mi je veći deo dana manja od najgoreg dial-upa i to kada uopšte radi.
Po nekim informacijama su preopteretili bazne stanice naglim porastom broja korisnika zbog agresivne medijske kampanje i nezvanično navodno stanje treba da se popravi 1.12.2009., ali ne nadam se baš, poučen iskustvom življenja u Srbiji. ![]() Neverovatno je koliko mnogo ljudi u Beogradu nema mogućnosti za ADSL, da ne govorim o čitavoj Srbiji, što zbog loše infrastrukture, raznih pcm uređaja i čega sve ne. Sve se svodi na jedno; dok god postoji monopol Telekoma Srbija ne može se očekivati da će stvari krenuti nabolje još dugo. Zato je tako mnogo ljudi prisiljeno da se cima sa raznim preskupim i nekvalitetnim ponudama mobilnog interneta. |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Jedno od ta dva...
Buduća legenda
|
Citat:
|
|
|
|
#66 | |
|
Waiting for a comet...
Početnik
Citat:
A neki se ponadali kad je Telenor kao zaista velika firma ušao na tržište da će se to pozitivno odraziti na korisnike i uticati značajnije na smanjenje cena i povećanje kvaliteta mobilnih usluga. Koja šarena laža! Za*ebah se i uzeh njihov prepaid paket pre mesec dana i sad mi žao svakog uludo bačenog dinara, probaću da ga uvalim nekom upola cene, makar nešto da povratim. Goodbye Telenor! |
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Početnik
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Waiting for a comet...
Početnik
Citat:
Ako je ovo ubrzana konekcija mogu misliti kakva je bez toga. Problem je što je veza nestabilna i veći deo dana neupotrebljiva i nikad ne znaš kad će se poboljšati ili pogoršati niti koliko će to trajati. Poslednji put ažurirao/la nikop : 10.11.2009. u 01:06 Razlog: Edit |
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Početnik
Telenor intezivno radi na širenju GSM i 3G/HSDPA mreže, tako da verujem da će vaš problem u bliskoj budućnosti biti rešen.
Do tada, razvoj mreže baznih stranica možete pratiti na http://registar.ratel.rs/sr/reg2/?ac...dinica=3&ord=6 Pozdrav. |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Jedno od ta dva...
Buduća legenda
|
Citat:
|
|
|
|
#71 | |
|
Baca portale
Aktivan član
Učlanjen: 23.10.2006.
Reputaciona moć: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
#72 | |
|
nedelja bate nedelja
Ističe se
Citat:
|
|
|
|
#74 |
|
⋘※ ⋆⋆⋆ ⋙
Legenda
|
Interesantno je u zemlji srbiji gledati reklamne kampanje recimo mts....
Tu se daje 3G modem (usb) a onda se prodaje neka data kartica koja kao omogucuje slanje sms.... E sad ja nemam neko iskustvo preterano , ali kad sam radio sa nekim 3G usb modemom, imao sam i mogucnost slanja i primanja sms, bez ikakve data kartice... Data kartica je ustvari DATE pare kartica...
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| internet preko telenor i mts | dedamraz-bg | Internet | 6 | 03.11.2009. 21:57 |
| Telenor internet? | Branko-Bg | Internet | 1 | 11.01.2009. 21:10 |
| Telenor - Uhvati internet | Skotina | Film i video | 7 | 19.10.2008. 12:03 |
| TELENOR ????????? | Pajlo | Mobilna telefonija | 12 | 20.09.2006. 03:56 |