|
|
#1426 | |
|
Nisam Smith
Primećen član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#1427 | |
|
Nisam Smith
Primećen član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#1428 | |
|
verbalni terorista :)
Ističe se
Učlanjen: 30.12.2007.
Pol: ženski
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
#1429 |
|
pokusavam da se uozbiljim
Elita
Učlanjen: 19.01.2007.
Reputaciona moć: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O Neemo,eto i mog ljubimca
|
|
#1430 | |
|
Ako se otarasim svojih djavola,izgubitcu svoje
andjele...
Aktivan član
Učlanjen: 20.01.2009.
Tekstova u blogu: 8
Reputaciona moć: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Bila sam danas smorena no pobijedi Novak Djokovic sa 6-0 i 6-0 prvi put u svojoj sjajnoj karijri ,izadjem na MISTERIJAMA i budam pocascena bas ti hvala sad se malo bolje osjecam.
|
|
|
#1432 |
|
Nisam Smith
Primećen član
|
Alexanna, pripadnice mocni rendzeri.org imas li odgovor zasto jedna druga pripadnica iste organizacije milica cobanica, naziva mene gusterom ?
Na tvoje ljubimac se ne ljutim jer je dvosmislo, mada se ne ljutim ni na njeno guster, ali bi voleo da cujem onako pun odgovor ( zasto, ima li metafore,licim li svojim ponasanjem... ) |
|
|
|
|
#1433 |
|
pokusavam da se uozbiljim
Elita
Učlanjen: 19.01.2007.
Reputaciona moć: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maaa jock, jos si zelen, pa mozda zbog boje
|
|
#1434 |
|
IH
Aktivan član
Učlanjen: 01.09.2009.
Reputaciona moć: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kuc,kuc........jel slobodno ?
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Ističe se
Reputaciona moć: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemanja, ne vrti se svemir oko tebe. niti sam te pomenula u svom postu niti sam na tebe mislila, totalno si nebitna osoba za mene ovde, tako da nema potrebe da te bilo gde spomenem.
|
|
#1437 | |
|
Nisam Smith
Primećen član
|
Citat:
Dobro je sto sam nebitan jer bi onda morao da se zapitam da li je nesto samnom a i tobom u redu ?! I nisam nemanja nego nemcoi. Dobro onda ko je guster ??? Poslednji put ažurirao/la nemcoi : 06.11.2009. u 00:16 |
|
|
|
|
|
#1439 |
|
IH
Aktivan član
Reputaciona moć: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kumoooooo....bolje da se popije nešto, nego da se replicira.....u replikatoru...
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
Ističe se
Citat:
|
|
|
#1441 |
|
IH
Aktivan član
replika! vinjak!
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Nisam Smith
Primećen član
|
|
|
|
|
|
#1445 | |
|
Ističe se
Citat:
na moja pitanja postavljena tebi imas sva prava da odgovoris ili precutis. kako ti volja.
|
|
|
#1447 |
|
je zauzet
Moderator
Učlanjen: 18.08.2006.
Pol: muški
Reputaciona moć: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vi baš ne umijete biti normalni.
Uvlačite rat u kafanu, pričaju i imaju svoje mišljenje oni koji su pišali u pelene kad se to dešavalo. Da ne bih pokažnjavao pola foruma, sada ću zaključati kafanu i ostaviti Arionu da se raspravi s vama. P.S. Svaku spam poruku u drugim temama ponovo ću kažnjavati sa C1. Ovo stupa na snagu u 23:30 (dakle za jednu minutu).
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| "Dva bela goluba" kafana za putnike namernike | Schuhart | Požarevac | 994 | 07.11.2009. 14:47 |
| Ciganska kafana " Kod veselog Delije " | Jeka#26 | Fudbal | 1354 | 27.08.2009. 19:23 |
| Kafana "Jedite kod Dzoa" (preko puta kafane CG) | Pro Gamer | Video igre | 1 | 13.12.2008. 23:06 |