sva pitanja u vezi sa nejasnocjama na forumu (podforumu Muzike) - Strana 15 - Forum Krstarice

Idi nazad   Forum Krstarice > Umetnost i kultura > Muzika

Odgovorite

Alati za teme
stari 26.06.2009., 11:22   #351
Truman
Domaćin

Truman (avatar)

Učlanjen: 01.01.2004.
Pol: muški
Reputaciona moć: 16
Truman - svi ga znajuTruman - svi ga znajuTruman - svi ga znajuTruman - svi ga znajuTruman - svi ga znajuTruman - svi ga znajuTruman - svi ga znajuTruman - svi ga znajuTruman - svi ga znajuTruman - svi ga znajuTruman - svi ga znaju
Podrazumevano Re: sva pitanja u vezi sa nejasnocjama na forumu (podforumu Muzike)

Tražim jezz teme. J el ima neka opšta tema za jazz i blues? Ako nema mogao bih da je otvorim pa svako nek piše i postavlja šta voli...

Našao!

Poslednji put ažurirao/la Truman : 26.06.2009. u 11:28
Truman nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 29.06.2009., 11:26   #352
CYBERVRAC
Coolira....
Primećen član

CYBERVRAC (avatar)

Učlanjen: 01.10.2004.
Tekstova u blogu: 2
Reputaciona moć: 7
CYBERVRAC ima svetlu budućnostCYBERVRAC ima svetlu budućnostCYBERVRAC ima svetlu budućnostCYBERVRAC ima svetlu budućnost
Podrazumevano Re: sva pitanja u vezi sa nejasnocjama na forumu (podforumu Muzike)

Muzika
Od ritualne do elektronske, od Afrike do Islanda. Drevna i savremena, barokna i minimalistička.

Trebalo bi da se u opisu muzickog foruma dopisete i izvesni pravac Turbo Folka i Narodnjaka.Nije u redu da veliki deo fanova Zvezdi Granda,OT i sl stvari bude zapostavljen,a ovde ih ima kao pleve...sto otvorenih,sto prikrivenih. CAST IZUZECIMA! Teme im se uredno neguju,a boga mi i dupliraju po pitanju tematike pa covek pomisli da Krsta polako postajete ogranak ruzicaste Tv.

Muzika
Od ritualne do elektronske, od turbo-folka do narodne,od Afrike do Islanda,od Guce do Njujorka. Drevna i savremena, barokna i minimalistička.

Ovako ce svi podjednako biti zadovoljni
CYBERVRAC nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 29.06.2009., 21:34   #353
. . .
Moderator

Učlanjen: 05.11.2003.
Reputaciona moć: 14
. . . ima svetlu budućnost. . . ima svetlu budućnost. . . ima svetlu budućnost. . . ima svetlu budućnost

NEkad je bila ogranak metalaca, punkera, rockera, a eto sada narodnjaka. . . Ljudi se menjaju, sta reci
. . . nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 30.06.2009., 09:15   #354
CYBERVRAC
Coolira....
Primećen član

CYBERVRAC (avatar)

Učlanjen: 01.10.2004.
Reputaciona moć: 7
CYBERVRAC ima svetlu budućnostCYBERVRAC ima svetlu budućnostCYBERVRAC ima svetlu budućnostCYBERVRAC ima svetlu budućnost

Da znas, menjaju se,a opet pametnom je lako da se pravi da je lud i glup,a obratno ide mnogo,mnogo teze...
CYBERVRAC nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 13.07.2009., 19:17   #355
Maggie.The.Cat
Is useless to play lullabies for those who cannot sleep
Aktivan član

Maggie.The.Cat (avatar)

Učlanjen: 04.12.2008.
Pol: ženski
Tekstova u blogu: 6
Reputaciona moć: 4
Maggie.The.Cat obećavaMaggie.The.Cat obećavaMaggie.The.Cat obećavaMaggie.The.Cat obećavaMaggie.The.Cat obećavaMaggie.The.Cat obećavaMaggie.The.Cat obećavaMaggie.The.Cat obećavaMaggie.The.Cat obećava

Imam jedno pitanje...
Koliko reputacija mogu da dam dok me ne blokiraju?
Maggie.The.Cat nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 03.09.2009., 01:38   #356
. . .
Moderator

. . . ima svetlu budućnost. . . ima svetlu budućnost. . . ima svetlu budućnost. . . ima svetlu budućnost

Kao sto je vec receno na forumu je zabranjeno kako traziti tako i davati linkove za download. . .
stari 16.09.2009., 09:18   #357
Sarah Kay
in a middle of a dream,i call your name
Aktivan član

Sarah Kay (avatar)

Učlanjen: 05.01.2009.
Tekstova u blogu: 6
Reputaciona moć: 4
Sarah Kay zračiSarah Kay zračiSarah Kay zračiSarah Kay zračiSarah Kay zračiSarah Kay zračiSarah Kay zračiSarah Kay zrači

definitivno najgori podforum...
a mislila sam da ce biti super.
samo vredjanja,vredjanja,vredjanja {pa sad pocela i ja }
stari 23.10.2009., 23:55   #358
bRu zLi
Using no way as way,havin no limitation as limitation
Zainteresovan član

Učlanjen: 17.02.2009.
Reputaciona moć: 0
bRu zLi ima ugledbRu zLi ima ugledbRu zLi ima ugled

Jel postoji neka tema o skoli gitare????A ko ne,zeleo bih da mi omogucite da otvorim podforum Skola gitare u kojoj bi teme bile vezane samo za sviranje gitare tipa Tema Za pocetnike gitare,Vrste gitara,Gitarska oprema,Akordi za gitaru,Skale za gitaru,Muzicka teorija i sl.Da li je moguce ovako nesto napraviti - Znaci da se udje u muziku pa u Skolu gitare pa onda ove teme koje sam nabrojao i slicno....mislim da bi bilo veoma svrsishodno i edukativno za bili koga,samo da mi pomognete da lepo razvrstam teme jer nista nismo uradili ako se sve pomesa u 2,3 teme,ljudi ce izgubiti motivaciju za ucenje ima da ih smori da kopaju....
A?
bRu zLi nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 01.11.2009., 15:45   #359
imaginaton*
Zaslužan član

imaginaton* (avatar)

Učlanjen: 02.08.2008.
Reputaciona moć: 245
imaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstor

Predložila bih da napravite kategorije odnosno podforume svih vrsta muzike.
stari 01.11.2009., 15:47   #360
Loengrin
Anđeo mira i srce neba
Primećen član

Loengrin (avatar)

Učlanjen: 22.03.2004.
Tekstova u blogu: 16
Reputaciona moć: 9
Loengrin obećavaLoengrin obećavaLoengrin obećavaLoengrin obećavaLoengrin obećavaLoengrin obećavaLoengrin obećavaLoengrin obećavaLoengrin obećava

Citat:
Original postavio imaginaton* Pogledaj poruku
Predložila bih da napravite kategorije odnosno podforume svih vrsta muzike.
Podržavam ideju. Dobro će doći se klasična umetnička muzika odvoji od šunda sa kojim se ovako surovo pomešala.
Loengrin nije na forumu   Odgovorite sa citatom
stari 01.11.2009., 21:46   #361
saki8050
no.morality.no.soul
Legenda

saki8050 (avatar)

Učlanjen: 31.01.2006.
Reputaciona moć: 20
saki8050 ima svetlu budućnostsaki8050 ima svetlu budućnostsaki8050 ima svetlu budućnostsaki8050 ima svetlu budućnostsaki8050 ima svetlu budućnost

Bilo bi previshe kategorija, ako naprave kategoriju metal, a ne rock zhalicje se rockeri itd. Ne mozhesh svima udovoljiti.
stari 02.11.2009., 02:36   #362
. . .
Moderator

Bas tako. . . A u ostalom ovako je jos od nastanka foruma tako da nema izmena. . .
stari 02.11.2009., 10:49   #363
Petar Borcha
I enjoy my cigare....
Aktivan član

Petar Borcha (avatar)

Učlanjen: 23.01.2009.
Reputaciona moć: 2
Petar Borcha ima svetlu budućnostPetar Borcha ima svetlu budućnostPetar Borcha ima svetlu budućnostPetar Borcha ima svetlu budućnost

Nema veze sto je od nastanka ovako,ja mislim da treba da se pobedli,lakse i bolje bi funkcionisao pdf.
stari 03.11.2009., 16:53   #364
saki8050
no.morality.no.soul
Legenda

saki8050 (avatar)

Učlanjen: 31.01.2006.
Reputaciona moć: 20
saki8050 ima svetlu budućnostsaki8050 ima svetlu budućnostsaki8050 ima svetlu budućnostsaki8050 ima svetlu budućnostsaki8050 ima svetlu budućnost

Kada bi se podelilo ljudi ne bi jednostavno ulazili u one podforume muzike koja ih ne interesuje, i tako cje postati ogranicheniji. Mislim kada udjesh u ovaj forum i vidish neki zanimljivi bend iako nije pravac muzike koji slushash mozhda i odluchish da ga chujesh i mozhda ti se i svidi, time shirimo svoje vidike, a forum izmedju ostalog sluzhi i za to da bi saznao za nove stvari, a ne samo da se divish onoj muzici i muzicharima koje slushash. A ako ti se ne svidja shto ima tema o Jeleni Karleushi ili nekom tako ti jednostavno nemoj ulaziti u tu temu.... Kao da nije dosta podela u svemu josh nam treba i ovde.
stari 03.11.2009., 19:22   #365
imaginaton*
Zaslužan član

imaginaton* (avatar)

imaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstorimaginaton* je majstor

Citat:
Original postavio . . . Pogledaj poruku
Bas tako. . . A u ostalom ovako je jos od nastanka foruma tako da nema izmena. . .
Ali zašto, molim Vas? Ja na ovom podforumu uopšte ne dolazim upravo zbog nepreglednosti. Zaista bi bilo lepo kategorisati muziku da bi bilo preglednije.
stari 04.11.2009., 13:59   #366
Loengrin
Anđeo mira i srce neba
Primećen član

Loengrin (avatar)

Loengrin obećavaLoengrin obećavaLoengrin obećavaLoengrin obećavaLoengrin obećavaLoengrin obećavaLoengrin obećavaLoengrin obećavaLoengrin obećava

Da,. tako je! Dakle, kategorisati pdf ''Muzika'', preglednosti radi, a posebno, da bi se u pdf ''Klasična muzika'' izdvojile lepe muzičke teme od nekultivisanog šunda koji je poharao muzički podforum.

Tada ću svakako i ja više posećivati muzičke podforume, najviše onaj potencijalni o muzičkoj klasici.
stari 07.11.2009., 14:09   #367
difrent from others...
i hate happy people!
Buduća legenda

difrent from others... (avatar)

Učlanjen: 23.02.2007.
Lokacija: They call me nazi an I am proud about!they call me racist and I shout it out loud!
Reputaciona moć: 11
difrent from others... se trudi

Citat:
Original postavio saki8050 Pogledaj poruku
Kada bi se podelilo ljudi ne bi jednostavno ulazili u one podforume muzike koja ih ne interesuje, i tako cje postati ogranicheniji. Mislim kada udjesh u ovaj forum i vidish neki zanimljivi bend iako nije pravac muzike koji slushash mozhda i odluchish da ga chujesh i mozhda ti se i svidi, time shirimo svoje vidike, a forum izmedju ostalog sluzhi i za to da bi saznao za nove stvari, a ne samo da se divish onoj muzici i muzicharima koje slushash. A ako ti se ne svidja shto ima tema o Jeleni Karleushi ili nekom tako ti jednostavno nemoj ulaziti u tu temu.... Kao da nije dosta podela u svemu josh nam treba i ovde.
e neko hakno moju saki..OVO NIJE SAKI IZ 2006.
hahaha prodana duso

malo da spamujem ali pak,ko zna saki konta o cemu spikam
stari 08.11.2009., 21:54   #368
Petar Borcha
I enjoy my cigare....
Aktivan član

Petar Borcha (avatar)

Učlanjen: 23.01.2009.
Reputaciona moć: 2
Petar Borcha ima svetlu budućnostPetar Borcha ima svetlu budućnostPetar Borcha ima svetlu budućnostPetar Borcha ima svetlu budućnost

Bilo bi dobro kad bi bio neki vid glasanja o promeni funkcionisanja foruma....Razmislite o tome
stari 19.11.2009., 15:56   #369
imaginaton*
Zaslužan član

imaginaton* (avatar)

Zaista nemam reči, niti ću upotrebiti neprilagodne reči da opišem to što tema ''Шта слушаш сада? №5'' nije zatvorena, pa je mogao čak i ceo pod forum da se zaključa od Nedelje, dana kada nam se upokojio Njegova Svetost Patrijarh srpski gospodin Pavle.
Molim Vas, daj te bar danas je zatvorite. Ako je dan žalosti proglašen u celoj zemlji, prosto je ne prilagodno da puštate muziku, aman, budite ljudi i ne puštajte muziku.

Molim moderatore da se ne uvrede.
stari 19.11.2009., 16:02   #370
. . .
Moderator

Zakljucali mi temu ili ne, onaj ko hoce da slusa muziku on ce je slusati sa otkljucanom ili zakljucanom temom. . . Mi javno (ili bilo kako drugacije) ne pustamo nigde muziku tako da nikako ne krsimo dan zalosti ni u kom obliku. . .
stari 19.11.2009., 16:15   #371
imaginaton*
Zaslužan član

imaginaton* (avatar)

I te kako se javno pokazuje i prosto nije lepo to. Srbija je Pravoslavna zemlja i u Njegovu čast nije lepo biti otvorena. Dan žalosti je bio proglašen u celoj zemlji a danas je sahrana. Mislim.... Ma neću ništa da kažem.

Pozdrav.
stari 19.11.2009., 18:21   #372
. . .
Moderator

Srbija je sekularna zemlja. . .
stari 20.11.2009., 15:54   #373
imaginaton*
Zaslužan član

imaginaton* (avatar)

Citat:
Original postavio . . . Pogledaj poruku
Srbija je sekularna zemlja. . .
Kakve to veze ima sa patrijarhom?
stari 20.11.2009., 18:55   #374
Loengrin
Anđeo mira i srce neba
Primećen član

Loengrin (avatar)

I kakve veze ima sa muzikom?
stari 20.11.2009., 20:15   #375
Вуја
,,,
Elita

Вуја (avatar)

Učlanjen: 07.04.2008.
Reputaciona moć: 28
Вуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnikВуја je guru pripravnik

Citat:
Original postavio Loengrin Pogledaj poruku
Da,. tako je! Dakle, kategorisati pdf ''Muzika'', preglednosti radi, a posebno, da bi se u pdf ''Klasična muzika'' izdvojile lepe muzičke teme od nekultivisanog šunda koji je poharao muzički podforum.

Tada ću svakako i ja više posećivati muzičke podforume, najviše onaj potencijalni o muzičkoj klasici.
Podrzavam. Isto predlazem i za ostale zanrove, tipa rok/metal, elektronska, hip/ho, jazz/blues, itd.

Pošalji link

Alati za teme

Pravila za slanje poruka
Ne možete kreirati novu temu
Ne možete poslati odgovor
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoju poruku

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen

Forum Krstarice > Umetnost i kultura > Muzika

Slične teme
Tema Тemu započeo Forum Odgovora Poslednja poruka
Sva pitanja u vezi Traviana misha topola Multiplayer 118 14.11.2009. 00:50
Pitanje u vezi muzike :P PecarosNS Razno 1 03.10.2007. 01:55
Pitanje u vezi muzike :P PecarosNS Muzika 0 21.09.2007. 22:43

Forum Krstarice - Arhiva - Vrh strane
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2009. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.