|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#351 |
|
Domaćin
Učlanjen: 01.01.2004.
Pol: muški
Reputaciona moć: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tražim jezz teme. J el ima neka opšta tema za jazz i blues? Ako nema mogao bih da je otvorim pa svako nek piše i postavlja šta voli...
Našao!
"Kada bi ljudski mozak bio tako prost da ga mozemo razumeti onda bi mi bili toliko glupi da ga ne bismo mogli razumeti" Poslednji put ažurirao/la Truman : 26.06.2009. u 11:28 |
|
|
|
|
|
#352 |
|
Coolira....
Primećen član
|
Muzika
Od ritualne do elektronske, od Afrike do Islanda. Drevna i savremena, barokna i minimalistička. Trebalo bi da se u opisu muzickog foruma dopisete i izvesni pravac Turbo Folka i Narodnjaka.Nije u redu da veliki deo fanova Zvezdi Granda,OT i sl stvari bude zapostavljen,a ovde ih ima kao pleve...sto otvorenih,sto prikrivenih. CAST IZUZECIMA! Teme im se uredno neguju,a boga mi i dupliraju po pitanju tematike pa covek pomisli da Krsta polako postajete ogranak ruzicaste Tv. ![]() Muzika Od ritualne do elektronske, od turbo-folka do narodne,od Afrike do Islanda,od Guce do Njujorka. Drevna i savremena, barokna i minimalistička. Ovako ce svi podjednako biti zadovoljni
|
|
|
|
|
|
#353 |
|
Moderator
Učlanjen: 05.11.2003.
Reputaciona moć: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() |
NEkad je bila ogranak metalaca, punkera, rockera, a eto sada narodnjaka. . . Ljudi se menjaju, sta reci
|
|
|
|
|
|
#354 |
|
Coolira....
Primećen član
|
Da znas, menjaju se,a opet pametnom je lako da se pravi da je lud i glup,a obratno ide mnogo,mnogo teze...
|
|
|
|
|
|
#355 |
|
Is useless to play lullabies for those who cannot
sleep
Aktivan član
Učlanjen: 04.12.2008.
Pol: ženski
Tekstova u blogu: 6
Reputaciona moć: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam jedno pitanje...
Koliko reputacija mogu da dam dok me ne blokiraju? |
|
|
|
|
|
#356 |
|
Moderator
Kao sto je vec receno na forumu je zabranjeno kako traziti tako i davati linkove za download. . .
|
|
|
|
|
|
#357 |
|
in a middle of a dream,i call your name
Aktivan član
Učlanjen: 05.01.2009.
Tekstova u blogu: 6
Reputaciona moć: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
definitivno najgori podforum...
a mislila sam da ce biti super. samo vredjanja,vredjanja,vredjanja {pa sad pocela i ja }
|
|
|
#358 |
|
Using no way as way,havin no limitation as
limitation
Zainteresovan član
Učlanjen: 17.02.2009.
Reputaciona moć: 0 ![]() ![]() ![]() |
Jel postoji neka tema o skoli gitare????A ko ne,zeleo bih da mi omogucite da otvorim podforum Skola gitare u kojoj bi teme bile vezane samo za sviranje gitare tipa Tema Za pocetnike gitare,Vrste gitara,Gitarska oprema,Akordi za gitaru,Skale za gitaru,Muzicka teorija i sl.Da li je moguce ovako nesto napraviti - Znaci da se udje u muziku pa u Skolu gitare pa onda ove teme koje sam nabrojao i slicno....mislim da bi bilo veoma svrsishodno i edukativno za bili koga,samo da mi pomognete da lepo razvrstam teme jer nista nismo uradili ako se sve pomesa u 2,3 teme,ljudi ce izgubiti motivaciju za ucenje ima da ih smori da kopaju....
A? |
|
|
|
|
|
#359 |
|
Zaslužan član
Učlanjen: 02.08.2008.
Reputaciona moć: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predložila bih da napravite kategorije odnosno podforume svih vrsta muzike.
|
|
|
#361 |
|
no.morality.no.soul
Legenda
Učlanjen: 31.01.2006.
Reputaciona moć: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilo bi previshe kategorija, ako naprave kategoriju metal, a ne rock zhalicje se rockeri itd. Ne mozhesh svima udovoljiti.
|
|
|
#362 |
|
Moderator
Bas tako. . . A u ostalom ovako je jos od nastanka foruma tako da nema izmena. . .
|
|
|
|
|
|
#363 |
|
I enjoy my cigare....
Aktivan član
Učlanjen: 23.01.2009.
Tekstova u blogu: 2
Reputaciona moć: 2 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nema veze sto je od nastanka ovako,ja mislim da treba da se pobedli,lakse i bolje bi funkcionisao pdf.
|
|
|
#364 |
|
no.morality.no.soul
Legenda
Učlanjen: 31.01.2006.
Reputaciona moć: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kada bi se podelilo ljudi ne bi jednostavno ulazili u one podforume muzike koja ih ne interesuje, i tako cje postati ogranicheniji. Mislim kada udjesh u ovaj forum i vidish neki zanimljivi bend iako nije pravac muzike koji slushash mozhda i odluchish da ga chujesh i mozhda ti se i svidi, time shirimo svoje vidike, a forum izmedju ostalog sluzhi i za to da bi saznao za nove stvari, a ne samo da se divish onoj muzici i muzicharima koje slushash. A ako ti se ne svidja shto ima tema o Jeleni Karleushi ili nekom tako ti jednostavno nemoj ulaziti u tu temu.... Kao da nije dosta podela u svemu josh nam treba i ovde.
|
|
|
#365 |
|
Zaslužan član
Reputaciona moć: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ali zašto, molim Vas? Ja na ovom podforumu uopšte ne dolazim upravo zbog nepreglednosti. Zaista bi bilo lepo kategorisati muziku da bi bilo preglednije.
|
|
|
#366 |
|
Anđeo mira i srce neba
Primećen član
Učlanjen: 22.03.2004.
Tekstova u blogu: 16
Reputaciona moć: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da,. tako je! Dakle, kategorisati pdf ''Muzika'', preglednosti radi, a posebno, da bi se u pdf ''Klasična muzika'' izdvojile lepe muzičke teme od nekultivisanog šunda koji je poharao muzički podforum.
Tada ću svakako i ja više posećivati muzičke podforume, najviše onaj potencijalni o muzičkoj klasici. |
|
|
|
|
|
#367 | |
|
i hate happy people!
Buduća legenda
Učlanjen: 23.02.2007.
Lokacija: They call me nazi an I am proud about!they call me racist and I shout it out loud!
Reputaciona moć: 11 ![]() |
Citat:
hahaha prodana duso malo da spamujem ali pak,ko zna saki konta o cemu spikam
|
|
|
|
#368 |
|
I enjoy my cigare....
Aktivan član
Učlanjen: 23.01.2009.
Reputaciona moć: 2 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilo bi dobro kad bi bio neki vid glasanja o promeni funkcionisanja foruma....Razmislite o tome
|
|
|
#369 |
|
Zaslužan član
Zaista nemam reči, niti ću upotrebiti neprilagodne reči da opišem to što tema ''Шта слушаш сада? №5'' nije zatvorena, pa je mogao čak i ceo pod forum da se zaključa od Nedelje, dana kada nam se upokojio Njegova Svetost Patrijarh srpski gospodin Pavle.
Molim Vas, daj te bar danas je zatvorite. Ako je dan žalosti proglašen u celoj zemlji, prosto je ne prilagodno da puštate muziku, aman, budite ljudi i ne puštajte muziku. Molim moderatore da se ne uvrede.
|
|
|
#370 |
|
Moderator
Zakljucali mi temu ili ne, onaj ko hoce da slusa muziku on ce je slusati sa otkljucanom ili zakljucanom temom. . . Mi javno (ili bilo kako drugacije) ne pustamo nigde muziku tako da nikako ne krsimo dan zalosti ni u kom obliku. . .
|
|
|
|
|
|
#371 |
|
Zaslužan član
I te kako se javno pokazuje i prosto nije lepo to. Srbija je Pravoslavna zemlja i u Njegovu čast nije lepo biti otvorena. Dan žalosti je bio proglašen u celoj zemlji a danas je sahrana. Mislim.... Ma neću ništa da kažem.
Pozdrav.
|
|
|
#372 |
|
Moderator
Srbija je sekularna zemlja. . .
|
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zaslužan član
|
|
|
#375 | |
|
,,,
Elita
Učlanjen: 07.04.2008.
Reputaciona moć: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Sva pitanja u vezi Traviana | misha topola | Multiplayer | 118 | 14.11.2009. 00:50 |
| Pitanje u vezi muzike :P | PecarosNS | Razno | 1 | 03.10.2007. 01:55 |
| Pitanje u vezi muzike :P | PecarosNS | Muzika | 0 | 21.09.2007. 22:43 |