|
|||||||
| Registrujte se | Blogovi | Društvene grupe | Slike i albumi | Kontakti | Lista članova | Najčešća pitanja | Kalendar | Označi forume kao pročitane |
![]() |
|
|
Alati za teme |
|
|
#3651 |
|
o
Zainteresovan član
Učlanjen: 25.01.2009.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 1 ![]() |
Kako si zadovoljan sa Bravom,jel Brava ili Bravo? Koliko trosi?Jel su delovi skupi?Koliko kubika?
|
|
|
#3652 | |
|
.
Zaslužan član
Učlanjen: 13.08.2008.
Pol: muški
Reputaciona moć: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
![]() idite ovde i sledite uputstvo ovde imate detaljne mape cele srbije, posebno beograda, krusevca, kraljeva, nisa, novog sada http://www.serbiamap.net/ i sto je najjace od svega radi u offline modu ne treba konekcija za internet , jednostavno instaliras i sve samo radi uz pomoc naravno GPS-a. pitajte bre nekog ko zna . pitajte mene
|
|
|
|
#3653 |
|
™
Ističe se
Učlanjen: 26.02.2005.
Reputaciona moć: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@tihimor
Daj zhivota ti Markowac nemoj da lupash gluposti. Jel ti znash uopshte o chemu mi prichamo? Idi bre tamo na politiku pa lazhi njih. btw. Kamo slike onog tvog CTS-a sa specijalnim felnama, znash onaj shto ga uvozish vec 2 godine.
|
|
|
#3654 | |
|
Mrzim ljude koji uzimaju drogu-pogotovo carinike!
Domaćin
Učlanjen: 01.07.2007.
Reputaciona moć: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
![]() ps A auto stize-chim dobije na loto! ![]()
Ne volim mitinge, tu najbolja mesta uvek zauzme policija Poslednji put ažurirao/la Dupont : 30.10.2009. u 20:20 |
|
|
|
|
|
|
#3655 | |
|
.
Zaslužan član
Reputaciona moć: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
a pitao si za tomtom , i mape srbije kojih nema za pomenuti program za navigaciju . ako gresim ti me ispravi.
|
|
|
|
#3656 | |
|
Domaćin
Reputaciona moć: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
![]()
|
|
|
|
#3657 | |
|
™
Ističe se
Učlanjen: 26.02.2005.
Reputaciona moć: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
TomTom nije program nego GPS uredjaj. Program tj. operativni sistem za TomTom je Navcore. Mape to tije valjda jasno. Za TomTom ne postoje detaljne mape Srbije, ako postoje i ti mi ih pronadjesh ja cu da ti platim za to naravno. Hvala...
|
|
|
|
#3658 | |
|
.
Zaslužan član
Citat:
za tu svrhu imas program mgmaps i serbianmap.net sajt koji je uradio detaljne mape srbije. ja imam sve to na mom mobilnom uredjaju. sto se tice ovog drugog - mozes samo da patis ![]()
"Srbija će profitirati od svetske finansijske krize" Mlađan Dinkić 26.10.2008. Poslednji put ažurirao/la Тихи : 31.10.2009. u 02:26 |
|
|
|
|
|
|
#3659 |
|
.
Zaslužan član
|
|
|
#3660 |
|
Domaćin
To si nocas uslikao
![]() ?Ili si to slikao kad ti je komsija gastarbajter pokazao(kao malom detetu) kako izgleda masina!Sto se tice ovog drugog: Zamisli da imas 43 auta...ali zamisli!
|
|
|
#3661 | |
|
vozi
Moderator
Učlanjen: 06.04.2004.
Reputaciona moć: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
али за сада заиста немам потребу за нечим претерано бољим
|
|
|
|
#3662 |
|
Nov član
Učlanjen: 03.06.2009.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
U nedoumici sam . Pasat B6 ili Mercedes C200 kompresor oba karavani
Veliko hvala svima |
|
|
|
|
|
#3663 |
|
vozi
Moderator
Reputaciona moć: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мерц, али ако можеш да нађеш да није компресор јер овај много троши и скупљи је за одржавање од обичног... мада ни Пасат није лоша роба никако
|
|
|
#3664 |
|
V F L
Buduća legenda
Učlanjen: 15.02.2005.
Reputaciona moć: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
V70
|
|
|
#3665 | |
|
Aktivan član
Učlanjen: 17.08.2004.
Reputaciona moć: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
mb je zadnja vuča, ubrzava ravnomerno zbog kompresora ali je potrošnja 10++. kažu da kompresor traje 300 tinak kkm i nije ni malo jeftin unutra je tesan i skučen ne samo u odnosu na E klasu nego i u odnosu na golfa vešanje tvrdo. meni std model deluje mladalački onoliko koliko mb to može da bude ali je karavan dosta čudan pasat je prošireni i produženi golf. ali daleko prostraniji od C klase. imam utisak da nazad ima više mesta za noge nego u w210. gepek ogroman. klasičan wv, ništa ne oduševljava ali je sve na svom mestu. karavani su u EU veoma često firmina kola. ako ti je ta verzija potrebna a kupuješ polovnjaka traži neku ful verziju. |
|
|
|
|
|
|
#3666 | |
|
Zasto Dino Radja kad je Goran Karan
Primećen član
Učlanjen: 24.09.2008.
Reputaciona moć: 3 ![]() ![]() |
Citat:
) presao je samo 105000 pravih. Danas je jako tesko naci Brava ili Bravu u dobrom stanju 99% posto njih ima iza sebe premasenih po 150000km i izakani su do zla boga! Ja sam bio zaljubljen u taj auto i posto sam bio jako vezan za njega nije mi padalo tesko da se non stop bakcem oko popravki....Delovi su u principu jeftini sto zavisi naravno i od servisa gde ga servisirate(sto moze biti i macka u dzaku da vam stave jeftini turski deo pa da posle relativno kratkog vremena dodjes opet)...Kad bih naisao na ocuvan primerak verovatno bih ga kupio ponovo (iz ljubavi naravno
|
|
|
|
#3667 |
|
Zasto Dino Radja kad je Goran Karan
Primećen član
Učlanjen: 24.09.2008.
Reputaciona moć: 3 ![]() ![]() |
A sto se udobnosti tice,pa i nije bas preterano udoban,nije za duza putovanja...pomalo je tvrd...a naravno zavisi i u kom polozaju se sedi prilikom voznje!
|
|
|
#3668 |
|
V F L
Buduća legenda
Reputaciona moć: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+ kosta oko 4000eura, i ujedno je najjeftiniji auto za to godiste i kvalitet koji pruza (JTD)....tako da, do 4000eura mozes i audi 100 da kupis, star 18 godina sa registracijom koja se racuna u luksuz i koji je presao masu kilometara bez redovnog odrzavanja i "kola" padaju na tebe...
|
|
|
#3669 |
|
krstari u svom zlatnom kupeu :)
Moderator
Učlanjen: 18.10.2006.
Tekstova u blogu: 3
Reputaciona moć: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nešto ne bih rekao da Audi 10 star 18 godina sad vredi 4000 soma.
Mislim, pogledajte malo cene, ovde se još u vek pričamo o cenama od pre godinu dana, a to što su sve opale izmedju 50 i 70% to nema veze, jel.
|
|
|
#3670 |
|
.
Zaslužan član
u tom segmentu cenovnom ispod 4000 evra Hyundai Accent je najbolja kupovina. Moze da se nadje 2000-2002 ispod 4000 evra kod nas
Fiat Bravo je los.
"Srbija će profitirati od svetske finansijske krize" Mlađan Dinkić 26.10.2008. Poslednji put ažurirao/la Тихи : 04.11.2009. u 00:54 |
|
|
|
|
|
#3671 | |
|
V F L
Buduća legenda
Citat:
Pre par meseci ga je kupio. I cena ne moze da padne za 70% nikako...
|
|
|
|
#3672 |
|
Početnik
Učlanjen: 09.04.2008.
Reputaciona moć: 2 ![]() |
Treba mi savet vezano za kupovinu automobila. Ima li smisla uzimati novog punta putem kredita? S obzirom na cenu, recimo da je u pitanju FIAT Punto Classic 1.2 60 KS DYNAMIC (manuelna klima). Stvar je u tome sto imam 2500, znaci polovnjak od 10+ godina ili da pozatvaram kartice i postojeci kredit i uzmem novog na kredit naravno. Koliko je zapravo dobar taj auto (benzinac)? Help!
|
|
|
|
|
|
#3673 |
|
V F L
Buduća legenda
Mislis li na novog Punta Grande ili Zastava 10?
Ja bih izbegao Z10, jer znam na koji nacin se farbaju + bilo na TVu prekjuce, gde je jedan lik kupio Z10 i zahvatila je rdja i nisu hteli da mu prime reklamaciju...
|
|
|
#3674 |
|
vozi
Moderator
Написао је човек Пунто Класик то је овај сад нови/стари из КГ-а
Иначе, пре бих предложио да подигнеш неки потрошачки кредит од рецимо 1500еур и купиш истог тог само половњака... код половњака можеш добити много више опреме, а и вероватно квалитетнији модел него овај нови из Заставе
|
|
|
#3675 |
|
V F L
Buduća legenda
Mislio sam da ti motori imaju 75ks ...
Poslusaj Dovlu. Svakako je bolje uzeti italijanski Punto. Recimo, 1.9TJD je prava stvar
|
![]() |
| Pošalji link |
| Oznake |
| mercedes, slike |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Zašto oni koji se kao "zalažu" za mir pitaju "Pa gde su ti Rusi sa atomskim bombama?" | SerbiaUnited | Politika | 7 | 24.02.2008. 23:41 |
| Vojo ovako cemo: Meni "NIS" I "PTT" a tebi "Telekom Srbija" i "EPS" !? | [[Darko_91_]] | Politika | 4 | 12.08.2007. 17:04 |