|
|
#1 |
|
Početnik
Učlanjen: 05.11.2009.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 0 ![]() |
Oboje smo pusaci,i moj suprug i ja.Naravno pusili smo u stanu,svuda...uvek.
A onda nam je dosla u posetu cerka, sa drugaricom i njenom bebom,na 2 nedelje. Cerka nam je zabranila pusenje u stanu, jer njih dve ne puse.Pusili smo na terasi,i pogadjate nije bilo lako.Ali,s druge strane, bili smo iznenadjeni efektom.Stan je odisao svezinom,cistocom,i to je po prvi put bio prijatan dom. Gosti su nam otisli posle 2 nedelje, a mi smo sve vise razmisljali o stetnosti pusenja i shvatili...tek tada koliko je to ruzna i losa navika.Ako je nesto lose,ne sme dominirati nasom kucom,zlo mora biti izolovano. Ne mozemo tek tako prestati s pusenjem,ali smo odlucili da ga proteramo zauvek iz doma,i nastavimo s pusenjem na terasi. Dom nam je i dalje prijatan,svez,a najkorisnija stvar je da smo prepolovili broj popusenih cigareta,i osecamo se mnogo bolje.Cerko hvala ti! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
nije mala zvezda vec ovaj znak: *
Domaćin
Učlanjen: 21.07.2003.
Tekstova u blogu: 12
Reputaciona moć: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni je drago da sgte vi posluslali cerku i niste se uvredili kada vam je zabranila da pusite u stanu.
Moja majka bi se garant uvredila. Iako bi se trudila da ne purnja pored deteta, vredjalo bi je da ide na terasu. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 05.09.2006.
Reputaciona moć: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvo, čestitam!
A onda ste rešili da osnujete i neku NVO protiv pušenja? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
prrrrrrr prrrrrrrrr prrrrrrrrrrrr
Elita
Učlanjen: 01.05.2005.
Reputaciona moć: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iščitavanje ove teme http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=106640 , saveti i podrška ljudi koji je posećuju je meni jako pomogla da pre skoro 2 godine ostavim pušenje. Toplo je preporučujem i držim vam palčeve da stisnete petlju i ostavite to zlo. I još nešto - mnogo je lakše to raditi u paru.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
je otisla...
Elita
Učlanjen: 28.06.2005.
Reputaciona moć: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Salgo, cekamo te na temi o ostavljanju duvana. Samo klikni na plavi link koji je postavila Pussycat i tu si
|
|
|
#6 |
|
-ɤɬɢɜɧɚ ɫɭɩɫɬɚɧɰɢʁɚ
ɨɧɤɨɪɚɧɰɬɢɜ ɩɫɬɚɧɤɨɫɭɩ
ɫɭɩɧɚ ...
Domaćin
|
znači samo jedna poseta kćerkine drugarice sa bebom doprinela
je da vaš dom bude i dalje prijatan,svez... ? eh, da je ranije došla.... :
|
|
|
#7 |
|
Ide u ekspediciju....
Aktivan član
Učlanjen: 05.12.2007.
Pol: muški
Reputaciona moć: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mom stanu nema cigareta, ko zeli da zapali i na -20 ide na terasu, bas me briga, ako im nije zima nek puse, meni ce moj stan da bude cist i svezeg vazduha ce biti.
|
|
|
#9 |
|
nema me...
Legenda
Učlanjen: 01.12.2006.
Reputaciona moć: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam pusac, ali ne voli mda pusim u svojoj sobi, stanu...
posle jedne pljuge ja pusac osecam da smrdi cela prostorija, a ne neko ko ne pusi..
|
|
|
#10 |
|
Nije zivot sto i poljem proci
Primećen član
Učlanjen: 13.06.2009.
Reputaciona moć: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam , da mi izvinete, ovisnik o cigaretama.
Kakva sve ponizenja ne trpim..niko u mojoj blizoj familiji ne pusi, a bili pusaci.. Sad sve cesce cujem da u poslednje vreme stavljaju u cigarete neku supstancu koja nas pusace jos vise uvlaci u taj porok. Najzanimljivije je da ja vise i u uzivam u pusenju, radim to mehanicki...samo vidim prazna pakla. Svesna sam ja svega, nego mislim da se sama prijavim u Crnu Reku, tamo gde se lece ovisnici....eto, dokle sam dosla. Nema tih vlastera, ni zvaka, ni cene koja bi odvratila. Ma, meni ne gine Crna Reka! |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
pevaaaaaaaaaaaam
Aktivan član
Učlanjen: 24.12.2007.
Reputaciona moć: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
#12 |
|
Ide u ekspediciju....
Aktivan član
Učlanjen: 05.12.2007.
Reputaciona moć: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do sada nije niko odleteo dole, a i da odleti, to je samo prvi sprat a dole zbunje, nece daleko. Salim se..... pa kad je slava dozvolim ali uz 5 osvezivaca u sobi, kasnije ne mogu da izvetrim sobu.
|
|
|
#13 | |
|
prrrrrrr prrrrrrrrr prrrrrrrrrrrr
Elita
Učlanjen: 01.05.2005.
Reputaciona moć: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
... is being unsaie
Elita
Učlanjen: 18.12.2005.
Reputaciona moć: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stan ne moze da bude cist i svjez nakon prisustva pushaca u njemu, a da nije oriban i sve oprato uz x dana provjetravanja
takodje, pusac ne moze da procjeni "stan je odisao svezinom,cistocom" cime se vracamo na prvu recenicu mada bi bilo fino da je prica istinita
|
|
|
#15 |
|
zen faza
Početnik
Učlanjen: 19.05.2008.
Tekstova u blogu: 1
Reputaciona moć: 2 ![]() |
Moja je mama, od kada sam zatrudnela, prestala da pusi u stanu, sto je i njoj zdravstveno mnogo pomoglo - bas zbog tog manjeg broja popusenih cigareta.. Jedino joj malo strada drustven zivot, tj slabije joj dolaze prijateljice koje puse, ali uvek postoji alternativa.. Inace je ona bila jedini pusac u stanu, tako da joj nije bilo tesko da jos i zbog bebe prestane da zagadjuje zivotni prostor.
Veliki cmok za moju mamu, i sve pusace koji ipak vise vole svoje bliznje od tog ljutog otrova
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
tupim
Početnik
Učlanjen: 03.08.2008.
Reputaciona moć: 2 ![]() |
Citat:
LJudi da li ste normalni kad sami sebi cinite toliko zla?
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
the saint
Starosedelac
Učlanjen: 26.11.2007.
Pol: Muško
Tekstova u blogu: 1
Reputaciona moć: 86 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ee da je vise takvih ko vi..ja sam se umorio i ogooglo izbegavam pusace i necu vise ni pricam s njima
|
|
|
#18 |
|
koriguje posturu tela
Primećen član
Učlanjen: 12.06.2004.
Reputaciona moć: 6 ![]() ![]() ![]() |
U mojoj firmi naravno zdravstvenoj pusi oko 75% osoblja.
Ne mogu vam prepricati koji je to smrad Na jednom odeljenju u sobici od 4 m2 ima 17 podvlacim 17 pusaca Mozete li zamisliti taj paradoks?Kada budu poostrili kontrolu i uveli zabranu pusenja u celoj zemlji ja cu da se NAPIJEM!!!!!
|
|
|
#19 |
|
Nije zivot sto i poljem proci
Primećen član
Učlanjen: 13.06.2009.
Reputaciona moć: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nicija, evo ti odgovora!
Nismo normalni!!! I svesni toga, sto je najgore! |
|
|
|
|
|
#20 |
|
u iščekivanju malog anđela
Zainteresovan član
Učlanjen: 09.07.2009.
Reputaciona moć: 1 ![]() ![]() |
Najgore mi je što ima tolikon neuviđavnih pušača, uf! Ne mogu da verujem da čak i sad, u 7 mesecu trudnoće kad mi neko dođe moram da naglasim da se ovde ne puši ( a pri tome prvo izvade cigare i upaljač na sto i kao "jel može pepeljara"? - ne možeeeeeeee!). I onda se ja osećam neprijatno jer dotična/i mora da pije kafu bez cigare! Mislim ako već moram da trpim dim na svim drugim mestima u svojoj kući neću i tačka. Sva sreća oni najdraži i najbliži ne puše ili su bar toliko kulturni da izdrže u mom stanu, ali šta kad vam dođe neko u goste na par dana (a pri tome nemate terasu)?
Poslednji put ažurirao/la Bambi81 : 06.11.2009. u 21:03 |
|
|
|
|
|
#21 |
|
budna,a josh sanja i nada se....
Zainteresovan član
Učlanjen: 02.08.2009.
Reputaciona moć: 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veliki sam protivnik ! Mrzim ih ! Nebih to SMECE u svoja usta ubacila!
U mojoj okolini svi su pusaci,al kod mene se zna1 postuju se moji "zakoni"-zdravlje pre svega ! Salgo zahvali kcerki ne znas kakvu ti je uslugu ucinjela! |
|
|
|
|
|
#22 |
|
hehe, eh da vam je znati..
Zainteresovan član
Učlanjen: 22.09.2009.
Reputaciona moć: 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podrzavam sve koji ostavljaju cigarete, shvatam nepusace, ali ne napadam pusace!!! Sad vegetarijanci trebaju da vrijedjaju i omalovazavaju nas koji jedemo meso ili pusac ne zna sta je cisto i svjeze i sl?!
Pusac sam, u svojoj kuci ne pusim, (na terasi) tako da ne pusim ni kod prijatelja nepusaca. Naravno izuzetak su slave i ostale proslave, tad je dozvoljeno. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
... is being unsaie
Elita
Učlanjen: 18.12.2005.
Reputaciona moć: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vegetarijanci ne ugrozavaju nikoga
pusaci ugrozavaju sve u svojoj blizini ne moze se porediti
|
|
|
#24 | |
|
Buduća legenda
Učlanjen: 05.09.2006.
Reputaciona moć: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Vidi, to što ti ne umeš da kažeš "ne" bez da se osećaš loše je samo tvoj problem. Mislim, to je tvoja kuća, tvoja pravila važe. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
u iščekivanju malog anđela
Zainteresovan član
Učlanjen: 09.07.2009.
Reputaciona moć: 1 ![]() ![]() |
Naravno da mi je neuviđavno, ne pita me jel može da zapali nego da dobije pepeljaru, automatski me stavlja u neprijatnu poziciju
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Borba protiv shunda | Plankton | Muzika | 163 | 25.04.2006. 00:28 |
| Dodela ferkvencija- borba protiv B-92? | Alekasandar2 | Politika | 69 | 13.04.2006. 02:19 |
| BORBA PROTIV SOKACARA | the lick | Muzika | 2 | 19.10.2005. 16:58 |
| borba protiv manijaka | avesic | Žene | 43 | 25.07.2005. 21:38 |
| borba protiv pirata | blackground | Muzika | 13 | 02.12.2003. 19:22 |