Kafana "NIRVANA" - Forum Krstarice

Idi nazad   Forum Krstarice > Zabava > Natprirodne pojave i misterije

Zatvorena tema

Alati za teme
stari 09.10.2009., 14:15   #1
MasterYoda
je zauzet
Moderator

MasterYoda (avatar)

Učlanjen: 18.08.2006.
Pol: muški
Reputaciona moć: 10
MasterYoda zračiMasterYoda zračiMasterYoda zračiMasterYoda zračiMasterYoda zračiMasterYoda zračiMasterYoda zrači
Podrazumevano Kafana "NIRVANA"

Nakon sinoćnih događaja i konsultacija s supermoderatorima, a pod prijetnjom da će cijeli podforum biti zaključan, donesene su sledeće odluke:

1. Privremeno se pooštrava kaznena politika na podforumu 'Natprirodne pojave i misterije'
2. Otvara se nova kafana (ova). Spamovanje se dozvoljava samo i jedino u ovoj kafani.
3. Za svako, i najsitnije, kršenje pravilnika (u kafani ili bilo kojoj temi) davaće se crveni karton, po jedan kazneni bod za svaku poruku, pa ko koliko skupi.
4. Za svaku spam poruku bilo gdje van kafane davaće se crveni karton, po jedan za svaku spam poruku, pa ko koliko skupi.

Ovo stupa na snagu odmah, i primjenjuje se prema svim korisnicima bez izuzetka.

Pozz. MasterYoda
stari 09.10.2009., 14:21   #2
atakualpa
-naći ću te Pizzaro
Zainteresovan član

atakualpa (avatar)

Učlanjen: 25.08.2009.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 1
atakualpa se trudi
Podrazumevano Re: Kafana "NIRVANA"

Hej, master, može par odgovora na par pitanja?
Možda i ima negde da piše, ali ja ne mogu da nadjem, a nije da nisam tražila.
Dakle, ti crveni kartoni, koje spominješ, predpostavljam da znače banovanje. Trajno ili privremeno ( i na koliko vremena )?
A ti kazneni bodovi? Stvarno mi nije jasno, jel to samo oduzimanje onog skora nazvanog raputacija, ili i to, ako se skupi odredjen broj bodova, znači banovanje?
Ne zafrkavam, ozbiljno pitam. Relativno sam nova na ovom pdf-u, pa čisto da znam pravila ( mada mi spamovanje i nije u krvi, al nije loše znati, zar ne? )
Unapred hvala na odgovorima.
stari 09.10.2009., 14:23   #3
Parkeriss
Aktivan član

Parkeriss (avatar)

Učlanjen: 11.07.2009.
Reputaciona moć: 2
Parkeriss ima svetlu budućnostParkeriss ima svetlu budućnostParkeriss ima svetlu budućnostParkeriss ima svetlu budućnost

Citat:
Original postavio MasterYoda Pogledaj poruku
i primjenjuje se prema svim korisnicima bez izuzetka.
Daj boze da bude tako. Dosta su spameri gospodarili ovim pdfom.

Pozdravljam ovo i nadam se da ce konacno moci normalno da se pise na ovom pdfu.

pozz
Parkeriss nije na forumu  
stari 09.10.2009., 14:31   #4
MasterYoda
je zauzet
Moderator

MasterYoda (avatar)

MasterYoda zračiMasterYoda zračiMasterYoda zračiMasterYoda zračiMasterYoda zračiMasterYoda zračiMasterYoda zrači

Da svima pojasnim.

Svaki crveni karton može nositi od 1 do 10 kaznenih bodova, zavisno od težine prekršaja. Odluku donosi moderator i ona je neopoziva. Dogovorili smo se da u ovom slučaju dajem crveni karton vrijedan 1 kazneni bod za svaku spam poruku. Za poruke kojima se krši pravilnik, ocjenjivaću težinu od slučaja do slučaja.

Kazna stupa na snagu kada se skupi određeni broj kaznenih poena, i to:

broj poena ban u trajanju

3 2 dan/a
5 5 dan/a
7 10 dan/a
10 Zauvek

Svaki kazneni poen briše se 10 (deset) dana nakon dodjeljivanja, pa vodite računa o tome, jer se poeni sabiraju.
stari 09.10.2009., 14:38   #5
Parkeriss
Aktivan član

Parkeriss (avatar)

Parkeriss ima svetlu budućnostParkeriss ima svetlu budućnostParkeriss ima svetlu budućnostParkeriss ima svetlu budućnost

Konacno i ovom pdfu da svane sunce, pa da mozemo normalno da diskutujemo. Spameri su ugusili ovaj pdf.

Da se ovako radilo ranije, spameri koji sebe nazivaju Rendzeri bi vec odavno zauvek bili banovani.
Parkeriss nije na forumu  
stari 09.10.2009., 14:58   #6
oziman
Aktivan član

oziman (avatar)

Učlanjen: 17.02.2006.
Tekstova u blogu: 80
Reputaciona moć: 13
oziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastima

Ali pazi naslov ? !! Kafana "Nirvana" bas u skladu sa uvodnim postom. Znaci, u ovoj kafani samo mirno....

................nirvana.

Inace ...

I ja podrzavam ovu incijativu jer su pojedini ucesnici foruma ovde, i njihova opsesija da prijavljuju ljude i da uzivaju u tome, ocito dosadili svima pa i supermoderatorima.

Poslednji put ažurirao/la oziman : 09.10.2009. u 15:03
oziman nije na forumu  
stari 09.10.2009., 15:04   #7
MasterYoda
je zauzet
Moderator

MasterYoda (avatar)

Hm, da, da.
Malo prije sam dobio desetke prijava. Neki su prijavili i mene, ali ja sam miroljubiv pa im to neću uzeti za zlo.
stari 09.10.2009., 16:14   #8
Lethona
Watching the world through raven eyes...
Ističe se

Lethona (avatar)

Učlanjen: 26.01.2009.
Tekstova u blogu: 2
Reputaciona moć: 11
Lethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastima

`Bar daaan zelim svima...Ja u Ligu Izuzetnih-kad ono zakljucano...
Lethona je trenutno na forumu  
stari 09.10.2009., 16:25   #9
Ona-koja-je-opredeljena
IH
Aktivan član

Ona-koja-je-opredeljena (avatar)

Učlanjen: 01.09.2009.
Reputaciona moć: 6
Ona-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitez

pozdrav.......
Ona-koja-je-opredeljena nije na forumu  
stari 09.10.2009., 17:09   #10
Winex
Aktivan član

Winex (avatar)

Učlanjen: 04.05.2009.
Tekstova u blogu: 4
Reputaciona moć: 4
Winex zračiWinex zračiWinex zračiWinex zračiWinex zračiWinex zračiWinex zračiWinex zrači

Nisi lepo postavila.
Evo:
stari 09.10.2009., 17:11   #11
Ona-koja-je-opredeljena
IH
Aktivan član

Ona-koja-je-opredeljena (avatar)

Učlanjen: 01.09.2009.
Reputaciona moć: 6
Ona-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitezOna-koja-je-opredeljena je presvetli vitez

super, hvala!!!!!
Ona-koja-je-opredeljena nije na forumu  
stari 09.10.2009., 18:09   #12
Lethona
Watching the world through raven eyes...
Ističe se

Lethona (avatar)

Učlanjen: 26.01.2009.
Tekstova u blogu: 2
Reputaciona moć: 11
Lethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastimaLethona ima počasti nad počastima

Evo,jedan ljub za sve,pogotovo za Rendzere...
Lethona je trenutno na forumu  
stari 09.10.2009., 18:16   #13
Sal
, inzenjer teskih mentalnih konstrukcija...
Elita

Sal (avatar)

Učlanjen: 28.03.2006.
Reputaciona moć: 0
Sal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osoba

Hvala Lethona... E neka si ti meni dosla ovde..

Pitanje za Mastera.
Da li se prethodne izjave Parkerisa racunaju kao provokacije , i da li je ista ucinjeno da se doticni kazni radi klevetanja i iznosenja lazi na ovaj pdf, a koje se sastoji (dokumentovano) od njegovih izjava da ja koristim pass moderatora i brisem poruke, zloupotrebljavajuci spomenuti pass?

Mislim da je red da se kazni. Jer, ako ne, to ce samo inicirati konstruisanje istih laznih iskaza Ozimena i njegove "ekipe" (3 man ekipa...) i podstaknuti Parekreisa da i dalje zagovara mrznju prema neistomisljenicima.

Molim da se odgovori na moje pitanje.
Sal je trenutno na forumu  
stari 09.10.2009., 18:58   #14
MasterYoda
je zauzet
Moderator

MasterYoda (avatar)

Nisam se ni sjetio spomenuti to na moderatorskom forumu, toliko mie to tangira. Vjerujem da su nadležni provjerili tu tvrdnju (veoma su osjetljivi kad su takve stvari u pitanju), pa pošto nisu ništa preduzeli, neću ni ja.

Baš ću da se raspitam o tome.

A lažni iskazi ubuduće će biti oštro sankcionisani, kao što sam već rekao. Posebno lažni iskazi o meni, jer to spada u ometanje rada moderatora, a to povlači dosta kaznenih poena.
stari 09.10.2009., 19:01   #15
MasterYoda
je zauzet
Moderator

MasterYoda (avatar)

Ona-koja-je-opredeljena

Imaš uputstvo za korištenje Youtube taga i način postavljanja linkova na isti, pa pročitaj.

Uputstvo se nalazi OVDJE

Poslednji put ažurirao/la MasterYoda : 09.10.2009. u 19:04
MasterYoda nije na forumu  
stari 09.10.2009., 19:03   #16
Parkeriss
Aktivan član

Parkeriss (avatar)

Da li se Salu racunaju svi spamovi kojima je unistavao svaku temu na ovom pdfu? A ismejavanja i provociranja neistomisljenika, a udruzeni zlocinacki poduhvat protiv ovog pdfa? Mislim da je red da se Sal kazni zbog svega sto je uradio ovde.

molim moderatora ako bude spominjao da spomene i Sala kao inicijatora ometanja normalnih diskusija na ovom pdfu.
Parkeriss nije na forumu  
stari 09.10.2009., 19:06   #17
MasterYoda
je zauzet
Moderator

MasterYoda (avatar)

Obustavite paljbu, ispraznite puške, vratite municiju intendantu i pokupite čaure.
Šta je bilo, bilo je. Danas u 13:15 stupile su na snagu nove mjere pa se ravnajte po tome.
stari 09.10.2009., 19:48   #18
Sal
Elita

Sal (avatar)

Sal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osobaSal je naprosto divna osoba

Pivkan za legendarne Rendzere, i njihove prijatelje...

Dobro vece..
stari 09.10.2009., 21:01   #19
oziman
Aktivan član

oziman (avatar)

oziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastimaoziman ima počasti nad počastima

Zelim da pozdravim svoju staru prijateljicu Lethonu.

Pusti Lethona rendzere i pridruzi se "reposfanovima".
Misticne gotik devojke poput tebe blize su arhetipu Lilith, Sukube, Dijane i Hekate ... nego nekim tamo crvenim decijim rendzerima.
Ti svakako spadas medju nas ljude slobodnijeg uma.

ps. Steta sto nemamo grupu, ali video bi Sal kome pripada Lethona.
oziman nije na forumu  
stari 09.10.2009., 21:11   #20
Sal
Elita

Sal (avatar)

Ne mogu da verujem...CCccccc.....
Koliko sujeta moze biti orutna

Jedino decije ovde sto ja vidim je terminator sa povredjenom sujetom, nalepljen preko slike....
Neko nesto krije...

A zna se sta se krije

Ja znam, i svi znaju...
stari 09.10.2009., 21:13   #21
Parkeriss
Aktivan član

Parkeriss (avatar)

Sal pozdravio te Bil
Parkeriss nije na forumu  
stari 09.10.2009., 21:16   #22
Sal
Elita

Sal (avatar)

Za moju drugaricu Lethonu, od Mocnih Rendzera...

Parki boj, ne me interesuje..
stari 09.10.2009., 21:24   #23
oziman
Aktivan član

oziman (avatar)

Evo i od mene cvet za Lethonu.
Sa sve mesecom.

oziman nije na forumu  
stari 09.10.2009., 21:31   #24
Sal
Elita

Sal (avatar)

Hahahahaha...ne bi se sam nikad setio, da se nije ugledao na Rendzera....hahahahahah
stari 09.10.2009., 21:49   #25
Parkeriss
Aktivan član

Parkeriss (avatar)

Ruza Ozimana Reposfana je ipak lepsa od tvoje
Parkeriss nije na forumu  
Zatvorena tema

Pošalji link

Alati za teme

Pravila za slanje poruka
Ne možete kreirati novu temu
Ne možete poslati odgovor
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoju poruku

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen

Forum Krstarice > Zabava > Natprirodne pojave i misterije

Slične teme
Tema Тemu započeo Forum Odgovora Poslednja poruka
"Dva bela goluba" kafana za putnike namernike Schuhart Požarevac 994 07.11.2009. 14:47
Ciganska kafana " Kod veselog Delije " Jeka#26 Fudbal 1354 27.08.2009. 19:23
Kafana "Jedite kod Dzoa" (preko puta kafane CG) Pro Gamer Video igre 1 13.12.2008. 23:06

Forum Krstarice - Arhiva - Vrh strane
Krstarica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Kontakt | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. Beograd 1999-2009. Sva prava zadržana.
Krstarica d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj poruka na Forumu.