|
|
#1 |
|
Moderator
Učlanjen: 03.04.2006.
Pol: ženski
Reputaciona moć: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prethodna tema je zaključana zbog velikog broja postova
Na ovoj nastavite tamo gde ste stali Link ka prethodnoj temi: http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=1557
|
|
|
#2 |
|
igram se
Primećen član
Učlanjen: 04.11.2006.
Reputaciona moć: 4 ![]() ![]() |
Rešio Piroćanac da se obesi, pa vezao konopac za granu drveta ispod kojeg je proticala reka. Namesti on konopac oko vrata i skoči, al' 'oćeš - grana se slomi i Piroćanac upadne u reku. Posle dužeg plivanja, uspe da se dočepa obale, sedne i počne da psuje:
Do đavola i besenje, umalo se nisam udavio! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
.........
Ističe se
Učlanjen: 22.09.2008.
Pol: muški
Reputaciona moć: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otišao Barak Obama kod nekog poznatog proroka:
- "Kaži mi, koliko ću dugo ja biti predsednik?" Ovaj pogleda u karte ... pa kaže: - "Ovde vidim da ćete i kroz 4 godine ponovo biti izabrani!" - "Lepo, lepo ... A hoće li biti mira u svetu dok sam ja predsednik?" Ovaj opet pogleda u karte: - "Nažalost, ne! Vidim da će za 5 godina izbiti rat izmedju Rusije i Amerike!" - "Hm ... a ko će da pobedi?" - "Eee to već ne smem da Vam odgovorim!" Vidi Obama da sa ovim likom mora lukavo, pa upita: - "Dobro, a reci mi barem hoće li se posle toga proizvoditi COCA-COLA?" - "Hoće, naravno?" - "Aha. A koliko će da košta?" A ovaj pogleda opet u karte pa odgovori: - "Dvanaest rubalja." |
|
|
|
|
|
#4 |
|
.........
Ističe se
Reputaciona moć: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dosao Zagor u Srbiju i traži ko je napisao pesmu "Zvezda tera mjeseca". Rekli mu da je ta pesma iz Bosne. Ode Zagor u Bosnu i pita ko je napisao pesmu "Zvezda tjera meseca"?. Tamo su mu rekli da tu pesmu je napisala neka baba iz jednog sela. Ode Zagor u selo nađe babu pa je pita:
- "Baba, jesi li ti napisala pesmu "Zvezda tera meseca"?" - "Jesam sinko, a što pitas?" - "A šta ti znači ono "Zagoru ga zatera"?" |
|
|
|
|
|
#5 |
|
.........
Ističe se
Otvorili Mujo i Haso liječničku ordinaciju u Švicarskoj. Dobro im krenulo, pacijenti počeli sve češće dolaziti, a onda napuštati švicarske klinike i dolaziti u Mujinu i Hasinu. Vidjeli to Švicarci, pa odluče poslati svog lječnika kao pacijenta da izvidi u čemu je tajna njihovog uspjeha.
Ulazi lječnik u ordinaciju i obrati se Muji: - "Imam problema s osjetom mirisa." - "Haso! Lijek broj 5!", vikne Mujo. Donese Haso kantu govana i stavi je Švicarcu pod nos. - "Auuu, smrdi!", vikne ovaj. Kaže Mujo Hasi: - "Piši: izliječen! Kako je vrijeme prolazilo, ne ostane Švicarcima niti jedan pacijent. Opet pošalju oni istog lječnika da vidi što se događa, samo ovaj put s drugom izlikom. Dolazi liječnik kod Muje i kaže: - "Nedavno sam imao nesreću, izgubio sam pamćenje, ničega se ne sjećam." Viknu Mujo: - "Haso! Lijek broj 5!" - "Ne!", ote se Švicarcu. Mujo viknu: - "Haso, piši: izliječen!" |
|
|
|
|
|
#6 |
|
.........
Ističe se
Došao Haso da obiđe Muju u bolnici i pita ga:
- "Kako si bolan nastradao?" - "Zbog pecanja." - "Pa kako si pecao, crni Mujo?" - "Prvo sam pecao na gliste ali me mrzelo da skupljam gliste pa su mi pokazali štos sa baterijom - vežeš žice za jedan i drugi kraj baterije, gurneš ih u zemlju i gliste same izlaze. Onda ja uzmem akumulator od kola, vežem žice i gurnem ih u zemlju kad ono izlaze rovci. Uzmem dve žice, vežem ih za šteker u zidu, izlaze krtice. Gledam ja onda onaj dalekovod pored moje kuce, gledam ga i ne dade mi šejtan mira - bacim dve kuke do žica i zabodem ih u zemlju." - "I šta bi?" - "Izađe treća smjena Kreke, ubi Boga u meni!" |
|
|
|
|
|
#7 |
|
.........
Ističe se
Pita učiteljica decu:
- "Znate li deco da se u našoj zemlji mesečno potroši preko 20 kg toalet papira po glavi stanovnika?" Jedino Perica podigao ruku, a učiteljica ga pita: - "Šta ti nije jasno, Perice?" - "Pa, nije mi jasno što po glavi? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
.........
Ističe se
Haso popravljao krov na kući, pa se oklizne. Uhvativši se za oluk viče:
- "Fatooooo, nemoj stavljati meso u supu, ja ću danas ručati u bolnici." |
|
|
|
|
|
#9 |
|
.........
Ističe se
Poskupio hljeb u Mostaru i novinari izašli na ulice da urade anketu!
Nalete na onog pravog bratu mostarca i pitaju ga: - "Šta Vi mislite o poskupljenju hljeba?" Kaže on: - "Neka je vala poskupio, svaka ga je fukara jela!" |
|
|
|
|
|
#10 |
|
kad 'ocu - lako cu, a kad necu - kako cu
Elita
Učlanjen: 19.04.2005.
Reputaciona moć: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo sta pise na omotu rolni toalet papira, privatnog proizvodjaca iz Vranja, koji se moze kupiti u Beogradskim prodavnicama:
"Kad imate muku, tu smo pri ruku. Za malu novcanu svotu, zavrsavamo veliku rabotu. Kude nas u Vranje nema laganje, sa sesto lista osamsto brisanje. Sve ce sa nama da blista, a Vasa ruka ce ostane cista!"
|
|
|
#11 |
|
Obećava
Učlanjen: 03.03.2009.
Reputaciona moć: 1 ![]() |
Idu zemunac i sin u mek i sin stane kod velikog znaka M na ulazu i pita tatu:"Tata, sta je ovo veliko M na ulazu?",a ovaj mu odgovara:"Munze sine,munze."XD
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Don funny serbiano
Legenda
Učlanjen: 30.07.2008.
Reputaciona moć: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupuje lik hleb u prodavnici gde radi plavusa.
Plavusa ce: "Hocete da vam zapakujemo ili upakujemo"?
|
|
|
#13 |
|
mogu i mene da ubiju kao Isusa,ali slobodnu misao
nikada
Elita
Učlanjen: 14.07.2006.
Tekstova u blogu: 4
Reputaciona moć: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidi Crnogorac da neka dobra riba cita Erotiku , pa je pita :
- Jelz djevojko , jel pise tu kome je najduzi ? Ona: - Pise . Kaze da je Indijancima . - A jelz pise kome najduze stoji ? Ona: - Kaze da najduze stoji Madjarima . - E , pa , djevojko , sad i ja da se predstavim : ja sam Lajos Vinetu .
|
|
|
#14 |
|
nikada
Elita
Kupio djetic crnca na pijaci pa mu objasnjava:
Dj: Sad cu ja da malo volem svoju zenu a ti ce da sledece: C: ? Dj: Kad ja legnem preko nje,ti me uvati za kukove mrdaj ih gore-dole.Jel jasno? C: Jasno. I tako legne djetic preko svoje zene a crnac pocne da drma kukove gore dole,ali polako je sve bivao umorniji i poceo da dahce i stenje.Djetic,vec izne- rviran mu rece: Dj: Pa ko **** ovde,ti ili ja ???
|
|
|
#15 |
|
nikada
Elita
Upali Srbin i Crnogorac u bunar i, posto ne znaju da plivaju,
poceli da se dave. S: "BOZE, STA DA RADIM SADA?!!" C: "Cuti, jado. Vazda' bi nesto radio." -------------------------------------------------------------- Pitali Crnogorca da li se plasi seste flote: C: "Ne ja,bogami. Da ona vrijedi nesto bila bi prva a ne sesta." ---------------------------------------------------------------------------------------------- Zasto je opozicija izgubila u Crnoj Gori? Zato sto je svima obecala posao!
|
|
|
#16 |
|
nikada
Elita
Zna li neko kako se na Japanskom kaze YU INFLACIJA ????
YU INFLACIJA na Japanskom se kaze : TOSHIBA COLUDO !!! ------------------------------------------------------------------------------------------- Jedan nas politicar koga cemo zvati S isao je iz foruma u Beogradu u svoju bazu u Zagrebu, naravno crnim Mercedesom. Negde na putu kola nalete na svinju i ubiju je. Sofer kaze 'Znate, druze S, vas u ovoj republici ne vole nego najbolje da mi damo gas i kidnemo'. Ali drug S kaze 'Ne, ne, kaj bi onda rekli o meni, nego ti idi u kucu, kazi sta se desilo i plati koliko treba - da me posle ne olajavaju'. Otisao sofer i nema ga sat, nema ga dva sata, i najzad se vraca mrtav pijan. 'Sta je bilo', pita ga S a sofer kaze: 'Pojma, hik, nemam. Ja sam uso, hik, rekao "Ja sam sofer druga S i ubio sam svinju' a oni kazu sedi, pa svaka ti cast, pa popij jednu, pa popij drugu...'
|
|
|
#17 |
|
nikada
Elita
Desilo se jednom da neki drustveno politicki radnik spadne na
voznju autobusom. Sedi pored njega jedan covek, ocito obican radnik, i politicar (da iskoristi silazak u bazu) poce razgovor: - Sta si ti, druze? - Radnik. - Pa bi li radio za Francuze da ti dobro plate? - Bi, kako da ne, radio bi nedelju dve pa ajd kuci. - A za Engleze? - Radio bi nekolko dana pa bi im rekao "dosta je bilo". - A za Amerikance? - Ne znam koje pare da mi plate, za njih ne bi radio! - A za Jugoslaviju? - Za Jugoslaviju? Za Partiju? Za nase drugove? Pa radio bi i dan i noc, sve i da mi nista ne placaju. Raspolozen politicar pomisli da bi takvog entuzijastu trebalo nekako nagraditi pa ga pita: - A gde si zaposlen? - Na Centralnom groblju; ja sam grobar.
|
|
|
#18 |
|
nikada
Elita
Zasto Jugoslavija nije dobila kredit od Medunarodnog
monetarnog fonda? Ljudi su postavili teske uslove - da se nade pametan Bosanac, nevina Slovenka i Crnogorac bez ordena. Prvo su trazili pametnog Bosanca - levo, desno, cuju da u nekom selu ima covek koga smatraju za filozofa i izbegavaju jer ga niko ne razume. Odu tamo, porazgovaraju sa covekom, vide nije bas neka pamet ali je pametan bar koliko svaki glupi Amerikanac pa ga uzmu - proci ce! Odu onda u Sloveniju da traze nevinost a nje nigde - u porodilistima se rada suplje, u starackim domovima umire suplje... Najzad u nekom manastiru nadu neku devojku kojoj je otac bio Slovenac a majka stroga Hrvatica, provere kad ona nevina. Jeste da nije 100% Slovenka ali - proci ce. Odu najzad u Crnu Goru a tamo svako ima orden. Trazili, trazili i najzad culi za nekog cicu cobanina koji nikad u zivotu nije sisao sa planine. Nadu ga nekako, cica doduse ima neku italijansku medalju za sluzbu u gorskoj strazi ali to je medalja a ne orden - proci ce. Ipak, medutim, nije proslo - dok su se zvanicnici lomatali po planini, Bosanac pojebao Slovenku!
|
|
|
#19 | |
|
na poslu sam,ali kao da nisam
Početnik
Učlanjen: 04.03.2009.
Reputaciona moć: 0 ![]() |
![]() Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
radi trecu ove sedmice.......
Zainteresovan član
Učlanjen: 06.10.2008.
Reputaciona moć: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zasto u Srbiji ima mnogo klizista? Posla zemlja za seljacima u grad.
|
|
|
#21 |
|
Zainteresovan član
Kako se zove babasera koja radi u muskom i u zenskom WC-u? BIserka.
|
|
|
#22 |
|
Zainteresovan član
Kako se zove Cigo vukodlak? Romul.
|
|
|
#23 |
|
I'm going where the sun keeps shining through the
pouring rain...
Buduća legenda
Učlanjen: 20.06.2007.
Tekstova u blogu: 6
Reputaciona moć: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
C++ je kao tinejdžerski seks:
1. Svima je u glavi sve vreme. 2. Svi stalno pričaju o njemu. 3. Svi misle da ga svi drugi imaju. 4. Skoro niko ga zaista nema. 5. A i ono malo što ga imaju: ... a) rade ofrlje s njim. ... b) nadaju se da će biti bolje sledeći put. ... c) ne rade bezbedno.
|
|
|
#24 |
|
I'm going where the sun keeps shining through the
pouring rain...
Buduća legenda
Učlanjen: 20.06.2007.
Tekstova u blogu: 6
Reputaciona moć: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hodaju ulicom veštica, deda Mraz, pametna plavuša i glupa plavuša. Naiđu na 1000 evra na cesti.
Pitanje je ko će uzeti novac i zašto? Glupa plavuša, zato što ostali likovi ne postoje!
|
|
|
#25 |
|
Zaslužan član
Učlanjen: 02.08.2008.
Reputaciona moć: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepuškasta sobarica pita gosta u hotelu:
- Kada želite da vas probudim? - Kad svi budu zaspali.
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Тemu započeo | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Najbolji RPG-ovi | Fanatic_Kv | Video igre | 165 | 07.08.2006. 13:07 |
| Najbolji SMS-ovi | Weeky | Svaštara | 0 | 01.12.2004. 22:59 |
| ko je najbolji | lazacar2003 | Zanimljivi sajtovi | 4 | 13.03.2004. 00:21 |
| Koji Vam Je Najbolji Radio I Najbolji Voditelj Sa Radija | FM | Televizija | 6 | 08.02.2004. 17:17 |