Jao ljudovi sta bih dao da imam viska vremena pa da sednem da procitam ove klasike...
Jao ljudovi sta bih dao da imam viska vremena pa da sednem da procitam ove klasike...
@Keeper
A sta fali Isidori Bjelici
Ja sam citala Poslednji hriscanin(dobro to joj je jedina knjiga bez perverzija,ali ako stvarno tako bude bilo u buducnosti........)i Novac,strasti i lazi.E ta je knjiga fenomenalna bez obzira na reci koje upotrebljava unutra i nacin na koji opisuje neke scene!ops:
Zoves se Isidora a prezivas Sekulic?Original postavio Pajper
![]()
Original postavio MadonnaGirl
Na koricama pise- poman o mladosti i pesniku. Napisao ju je Milovan Vitezovic. Tek sam pocela da je citam.
zato shto je lajava snobovska babuskara koja glumi ribu.Original postavio MadonnaGirl
al ako si je vecj chitala u redu onda....... ali.... sledecji put izaberi drugo....![]()
"Gospodo, život je kratak;
i ako živimo, živimo da bismo gazili po glavama kraljeva."
Jeste da ima malo veci jezik,ali........ ja sam ionako izabrala nesto drugo!![]()
ne volim isidoru bijelicu jer je zena folirant....bila mi je ok u pocetku,ali sam shvatila da je zena zesce iskompleksirana,a fol izigrava ne znam ni ja kakvog intelektualca....
btw pocela sam da citam divnu knjigu o zivotu ljudi tokom 1942-1943,ali mi je sestra odnela u italiju....sad cu da pocnem verovatno sofijin svet
My heart- if you wanted it, I’d wish for nothing in exchange - no gifts,no goods,no demonstrations of devotion. Nothing but knowing you loved me too.Just your heart, in exchange for mine.
Ne volim ni ja Isidoru,ali sam uzela da procitam jednu njenu knjigu bas da vidim sta ona ima da pise..
uu bliz 9000 post.....bravo![]()
My heart- if you wanted it, I’d wish for nothing in exchange - no gifts,no goods,no demonstrations of devotion. Nothing but knowing you loved me too.Just your heart, in exchange for mine.
Svaki dan Nacional
ma vi ste pukli , kad jos citate knjige![]()
E neka mi neko kaze o cemu se radi u toj knjizi `Sofijin svet` jer sam cula odlicne kritike,a nikada nisam imala prilike da se susretnem sa tom knjigom.I ko je uopste to napisao?Original postavio Lucky girl
ma begaj bre![]()
Sofijin svet je knjiga o istoriji filozofije. Odlichna je. I da, napisao je Justejn Gorder.Original postavio MadonnaGirl
svaki trzaj svesti postaje navika...
HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cus ...... istorija filozofije .....
kud ces gore od ovoga .....![]()
E stvarno nemam o cemu da razgovaram s tobom na ovoj temi.Ti si samo pola coveka ako ne citas knjige!
a cija je to poslovica![]()
ja nisam mogla da je procitam,jer je bila kod moje drugarice,ali verujem da ce ti se svideti,i bas cu ovih dana da pocnem da je citam,mada je malo poveca...Original postavio MadonnaGirl
![]()
kako si ti nezreo....ajao ja kad sam imala 15 nisam bila nesto extra zrela,ali kad uporedim tebe sa sobom,prosto obozavam sebeOriginal postavio Avet
![]()
![]()
pa , i da hoces nemozes da budes kao ja........
niti ces ikada biti![]()
![]()
![]()
znam,to je dobra vest......Original postavio Avet
![]()
![]()
Ja sam manijak za knjige... al ono sto se meni cita, ne ono sto moram. Kad nesto MORAM da procitam sve bih pre samo ne to... Pa mislim kome je zanimljiva lektira?al zato kad se neceg docepam zanimljivog... ((moja mila mamica kaze da se ne isplati da mi kupuje knjige... iovako ih procitam za jedno popodne... ((slucaj ''cinge cange'' i knjige slicne duzine...))
e da, volim i agathu, ona ga zakomplikuje da jedva i sama 'resi slucaj'...![]()
Ne znam,mene je smorila kad sam pocela da je citam.Original postavio Dah_andjela
Mozda zato sto sam tada bila u bolnici pa je bilo do atmosfere...Imam je jos uvek,mada se nikad nisam setila da uzmem da je zavrsim ..
mojoj drugarici sam dala knjigu i dala mi je posle godinu dana.....a procitala je bila nekih 100 strana i kao jedva je i to,smorila je...![]()
Pošalji link