gde naci u Beogradu, lep kozni ranac? ili gde ima da se kupe rancevi, uopste? znaci kozni, ne mislim na sportske ranceve.........
gde naci u Beogradu, lep kozni ranac? ili gde ima da se kupe rancevi, uopste? znaci kozni, ne mislim na sportske ranceve.........
ja....
Jao ja to nisam videla 100 godina. :shock: Poslednji sam imala kada sam isla u peti osnovne a to je bilo pre 10 godina.
A ni ovde kod mene ih nisam vidjala, nemam pojma da li se to uopste vise pravi. :?
manual na bulevar od revoluciu.tam gori kat prođeš depo
"Manual" ranci, mislim da je prodavnica negde na Bulevaru, ali nisam 100% sigurna.
manual u onom novom tržnom centru blizu Đerma....
ma šta će ti kožni ranac, ajd iskreno
♫ The computer was born to solve problems that did not exist before. – Bill Gates
Stvarno, shta ce ti kozhni ranac? To smrdi kao da nosish govedinu na ledjima.
moja jedna DD iz OŠ imala neki od štavljene kože...ranac, mislim. Bila je mnogo ponosna na njega, a kasnije se preselila u NS i zaboravila meAl ja pamtim ranac od štavljene kože svinjke yebote, dlakav je bio, imo je bele dlake i baš je bio spooky
![]()
♫ The computer was born to solve problems that did not exist before. – Bill Gates
Original postavio Betty
volim ranceve.....bilo sportske bilo te kozne ili "polukozne" ko ce ih vise znati.......a otakd to... od uvek.......cmok svima!
Poslednji put ažurirao/la devojcurak : 28.04.2006. u 23:50
ja....
dobro ljudi jel sum ja svima vama na ingore.
ja napišem manual a ondak svi napišu isto to ko d ništa nisum reko.i to triput u šes postova.svašta
ajd cmokić
Znaš šta ja mislim, gurbete, da mozak samo obradi informaciju iz tvog posta bez SVESTI da je pročitao smislenu celinu
evo, sad kad sam pogledala videla sam šta si napisao, ali sam juče videla samo tarabicin posto pa pojasnila
To je zbog tvog načina pisanja
![]()
možda te čitam ovako![]()
Nsiam vrevoao da zpavrao mgou rzmaueti ono sto ctaim. Zaavljhuujci
nobniecoj mcoi ljdksuog mgzoa, pemra irtazsiavnjima nucainka sa
Kmbreidza, njie vzano kjoim su roedsldoem npiasnaa slvoa u rcei,
jdieno je btino da se pvro i psldeonje sovlo nlaaze na sovm msteu.
Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu
oloknost, tkest mzeote ctiati bez pobrelma. Ovo je zobg tgoa sto
ljduksi mzoak ne ctia savko slvoo pnaooosb, vec rcei psmraota kao
cleniu. Oavj preomecaj je sljiavo nzavan tipoglikemija-
Zacudjujuce, zar ne? A uevk ste msilili da je pavrpois vzaan.
ma 'ajd cmokić i tebi![]()
Original postavio LePiaf
![]()
![]()
![]()
Što čitaš kad ti škodi?
sigurno da smrdi...a pri tom i ne izgleda humano![]()
Pogledaj u david jons-u u vasinoj mislim
da li ste primetili kako su neki ljudi samouvereni? je l to njima od profesije?
ko nije primetio nek primeti
ja nisam, aj mi pomozi da primetim koja je to samouverena profesija![]()
Pošalji link