Bacuska Marko & comp........

dr.HOOK&medicine_shaw

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
253
Biti prijatelj Marka Miloševića nije bilo lako ni dok mu je tata bio na vlasti, a kamoli kasnije. Isto je i sa poslovnim partnerima.

Marko je mogao da bira čime će se baviti, pa je sa gajbi prešao na cigarete, a tu je bila gužva. Neki su u gužvi stradali ovako, a neki onako.

Koliko su cigarete opasne po život ne znaju samo doktori i antipušači; To znaju, možda i bolje, i šverceri cigareta – čak i kad ne puše. Eto, pokojni general policije i v.d. ministra unutrašnjih poslova, Radovan Stojičić Badža, na primer: čovek vodio zdrav život, diplomirao na sklekovima i sve. Kad su tadašnjeg načelnika SUP-a Beograd Branka Đurića Bucu pitali ko je ubio Badžu, on je rekao: "Evo, ubile su ga cigarete."

Neki misle da je Badžu ubio Maka; neki misle da su ga ubila ona dvojica, Hekler i Koh; Voja Šešelj tvrdi da ga je ubio Cane Subotić; biće da Buca Đurić ipak najbolje zna: ipak je on vodio istragu...

Netom pre Badže glavu je izgubio i sponzor i prijatelj Marka Miloševića Vlada Kovačević Tref, ali od dva dobro grupisana metka u glavu. Neki tvrde da su ga ubili Smit i Veson, a među poznavaocima je, u međuvremenu, postignut konsenzus da su Trefa ubile cigarete
.
A prošle nedelje, sa više dobro grupisanih metaka u Sofiji je ubijen i Ivan Todorov Doktor (, bugarski kontroverzni bizmismen poznat po poslovnim vezama sa Markom Miloševićem. Neki kažu da ga je ubio Kalašnjikov, ali to su nagađanja; bolje obavešteni ljudi kažu da su ga ubile cigarete.

Od Markovih prijatelja i poslovnih partnera ostale su one požarevačke siledžije, Radomir Marković, Mihalj Kertes Bracika i još neki marginalci. Ni njima nije lako: Požarevljane gone po sudovima, Radomir je u zatvoru, Bracika kupuje sumnjivu i veoma uslovnu slobodu pričajući, a ostali su se zavukli u mišje rupe, pokrili ušima i ćute.

Nije lako biti Markov prijatelj: Marko se mota po maćuški Rusiji i krcka lovu, a prijatelji stradaju. Samo radikali, SPS i Vučela liju suze prijateljske, sve misleći na sebe, a nešto manje i na Marka; i oni su umočili u tu čorbu.

Marko se nije pojavio ni tati na sahrani, pa tesko da ce svratiti do opstinskog suda, da vidi, da nije neki poziv za njega, prikacen za oglasnu tablu.

Ko , i zasto, u Rusiji, cuva Marka od ruke zakona??Moze li se to bez aminovanja bacuske Putina, koji se dao u obracun sa svojom mafijom, ali zaboravio da i mi mafijasa za trku imamo.
 

Back
Top