Mislim da ti sa duplim Blizancem nece biti dosadno,imam druga koji je Blizanac.
Mozes sa njim na ringispil,mozes dobiti nagradnu voznju npr.![]()
Mislim da ti sa duplim Blizancem nece biti dosadno,imam druga koji je Blizanac.
Mozes sa njim na ringispil,mozes dobiti nagradnu voznju npr.![]()
ma vec nam je bilo sjajno, pili kafu, vozali se malo okolo, pricali, nista posebno, ali je bilo bolje nego kad sam s nekim drugim izlazila ko zna gde i radila ko zna staOriginal postavio Strelica78
samo eto prica i nista posebno, obicno, ali dobro....
covek je opusten i ne treba mu nista posebno ,sam drustvo i prica, takva sam i ja...
ne patim ni od cega, niti mi treba mnogo da uzivam i budem srecna, bar na trenutak![]()
A sta znaci mars u skorpiji u 9 kuci?
Ja sam se sa muskom ribicom zabavljala vise od dve godine...
Imala sam svu paznju ovoga sveta, svu ljubav...ama bas sve!!!
Ali, s obzirom da sam i ja riba u horoskopu ipak mi je trebala "jaca" licnost... Neko ko ce mi reci: "E, to ne moze...", "Nemoj to tako..."
p.s. Ja sam preuzela "prvi korak", oni za to ipak nemaju hrabrosti...
Original postavio Neptunijanka
Ja volim piletinu... Sada sam se zapitala gde li se meni Mars nalazi?
Moracu da pogledam![]()
Original postavio jj11
taj mrgud sto deluje starije lici na Jarca , zar, ne?! Ali ovo je samo trabunjanje, bez podataka nista!
ako je u barku i stariji je onda bi kao jarac koliko ja znam delovao mladjea dok je bio mlad delovao je starije
![]()
e sad mrgud,ko ce ga znati![]()
Oni se podmladjuju rek od 30. i neke 40.- te a ne od 20 i neke i od kada se ozeneOriginal postavio kao kraba
![]()
a jel to vazi i za dame? ovaj gospodjice)))))
vazi vazi
u mladosti deluju starije
a sa godinama mladje
al ovaj nije jarac garant :?
hej, cao..interesuje me jedna muska riba..zaista je divna..znam samo da je riba-skorpija..ja sam dupli rak, imama meseca u strelcu, merkura u lavu, veneru u devici, marsa u devici, jupitera u raku, saturna u lavu, uran mi je u skorpiji, neptun u strelcu, pluto u ribama....
Mozda bi mi neko pomogao!
I moj je riba/skorpija![]()
Pošalji link