DA LI ZNATE NEKI CAJ ZA JAJNIKE,ZA UPALU,CISTU ILI SL.NIJE NISTA OZBILJNO ALI POMAZU MI DOSTA PRIRODNI CAJEVI,INACE VOLIM DA IH PIJEM, PA BIH HTELA DA POKUSAM...OD NEKE BILJKE npr kao sto je caj od persuna dobar za besiku.....hvala unapred
DA LI ZNATE NEKI CAJ ZA JAJNIKE,ZA UPALU,CISTU ILI SL.NIJE NISTA OZBILJNO ALI POMAZU MI DOSTA PRIRODNI CAJEVI,INACE VOLIM DA IH PIJEM, PA BIH HTELA DA POKUSAM...OD NEKE BILJKE npr kao sto je caj od persuna dobar za besiku.....hvala unapred
Jaj za čajnike... Nemam pojma, pitaj na zdravlju![]()
Neki ljudi stvarno ne treba da se razmnožavaju.
dobre biljke su hajdučka trava, neven, timijan
ebote druga noć kako nalećem na priču o janicima ... jagodica ih pominjala sinoć a sad ovo...
Zanimljivo, i ja sam prvo prochitao "jaj za chajnike".Original postavio Lexa
uvin caj je dobar za ciste i tako to. ali pije se nezasladjen, i treba bas imati volju da ga popijes. nekako je sav sluzav. ali pomaze.
http://www.herbateka.com/?q=node/284. Idi na Diskusije na Herbateci, tamo imas preporuke od puno njih...
Uva i kukuruzna svila
ja sam imala cistu na jajniku pre par godina i pila sam tri puta dnevno caj od kantariona nezasladjen valjda pola sata pre obroka i posle nekog vremena cista je nestala. toplo preporucujem ali da pomenem da je ukus katastrofalno odvratan!
pozz
I da kantarion mnoooogo goji. Ali zdravlje je najvece bogatstvo![]()
caj od svile od kukuruza,caj od peteljki od tresanja,caj od persuna ili celera,brusnica ......
ovo su ti sve cajevi za prociscavanje urinarnog trakta i svi su dobri
ne znam sta se koristi za cistu,ali koji god od ovih cajeva da pijes nece ti odmoci![]()
"život je more,
pučina crna,
po kojoj tonu mnogi što brode,
nije mi srce plašljiva srna,
ja se ne bojim velike vode......"
za cistu se koristi caj od RUSE TRAVE !!!
ali !!! moras da procitas tacno uputstvo kako se pravi i kako se koristi.znam da se koristi 40 dana i ne vishe !
nema igre sa tim.
moja prijateljica je izbegla zakazanu operaciju jajnika jer joj je cista pukla 2 dana pre...koristila je ovaj caj.
Čaj od hajdučke trave je najbolji lek za sve probleme koje možeš imati sa jajnicima. Provereno 100%. Treba ga piti svako jutro na prazan stomak. Meni su ga preporučili i lekari i čitala sam o njemu u raznim knjigama o lečenju biljem.
Kada krenem ka...
Da idem na...
Ja pitam za...
Da se vidim sa...
Pa čekam da u....
I mislim da je...
Kažu da.... Ne prepoznaju me....
>>EKV<<
Inače, čaj od kukuruzne svile je odličan za mršavljenje. Ako je potpuno osušena, kukuruzna svila topi masne naslage, dok nedovoljno osušena ubrzava metabolizam. Za skeptike, proverite u knjizi "Zdravlje iz božje apoteke". Ja proverila i deluje.![]()
Kada krenem ka...
Da idem na...
Ja pitam za...
Da se vidim sa...
Pa čekam da u....
I mislim da je...
Kažu da.... Ne prepoznaju me....
>>EKV<<
hvala vam puno,a taj caj od RUSE TRAVE DA LI MOZE DA SE KUPI U APOTEKAMA ILI GDE VEC?>??
Probaj kantarion, čaj od kantariona.Original postavio studentkinja
Čaj od hrastove kore - za ispiranje (vidim u apoteci to nude).
Čaj za mokračne kanale i bubrege - preslica (duga biljka koja raste pored rijeke, tanka sa člancima na kojima rastu listići kao dlake).
Poslednji put ažurirao/la -Eva- : 11.04.2006. u 12:51
Našla sam sliku.
Preslica - Equisetum arvense
Link: http://e-ljekarna.net/str-lijecenje.htm (ovdje možeš naći sve o bubrežnim bolestima)
Za upalu jajnika je dobra obloga od belog vina.Vino se zagreje,nakvasi se gaza (peskir,pamucna krpa),i tako vruce stavi na bolno mesto.Oblogu stavljati par dana.Garantovano pomaze.
caj za upalu jajnika tj protiv upale)
1litar crnog vina,bez konzervansa,dobro bi bilo domaceg,u njega staviti 40 vrhova ruzmarina,to da stoji nedelju dana na tamnom mestu,onda piti svako jutro na prazan stomak po jednu rakijsku casicu.....kazu neki da im je pomoglo vec nakon treceg dana konzumiranja...probajte ja cu probati...srecnooo!!!
ja sam pila ehinaceu kada sam imala cistu,meni je pomoglo
Kantarion, uva, brusnica.![]()
...they tried to make me go to rehab but i won't go go go!
Hajducka trava,kantarion,neven,maticnjak,poljska preslica!![]()
Па јес' ал' у ком односу?![]()
Ок и како се кува тај чај?
Да ли се ставља све заједно у кључалу воду или постоји неки посебан редослед или пре него вода прокључа па кад прокључа скида се са ватре или можа вода мора да прокључа па се тад додају биљке, а посуда се скида са ватре....колико дуго биљке треба да буду у кључалој води....?
Сваки чај има своју рецептуру. Нема играња с прављењем чајева. Наравно, ово се не односи на оне кесице које купујемо у продавницама. Они малтене и немају лековита својства, само обоје и ароматизују водицу.
Pošalji link