Interesuje me da li je neko cuo za George Thorogood-a i ako jeste da li zna jos nekog izvodjaca koji svira u tom fazonu? Inace ako je neko raspolozen za razmenu bluz muzike neka posalje privatnu poruku. Pozdrav
Interesuje me da li je neko cuo za George Thorogood-a i ako jeste da li zna jos nekog izvodjaca koji svira u tom fazonu? Inace ako je neko raspolozen za razmenu bluz muzike neka posalje privatnu poruku. Pozdrav
ne obra se bostan dok sljive ne popadaju !!
Ja sam raspolozena. Mislim za razmenu! Ali, a-a, PM, ne dolazi u obzir, sve je javno ili kako nasi pametni i mudri politicari vole da kazu "transparentno"! Pazi - Bluz forever! Pera Dzo je mislim u svim fazonima, taj covek je najjaci bluzer na svetu! 8-)Original postavio saratoga
Poslednji put ažurirao/la Liza Dennis : 14.03.2006. u 22:03
Ja sam cula! Kako nisam. Onaj lepi plavusan, a mozda je i smedj. Ustavri, kad malo bolje pogledam mozda je i crnja. Ali, da je faca, faca je! Ime sve govori, a mogu da zamislim tek njegova dela! 8-)Original postavio saratoga
Referentno mesto za blues i jazz na forumu je tema "kutak za blues & jazz". mnogo informacija, dobre muzike i prijatno društvance može odgovoriti na svako pitanje.![]()
Dolazim momci. Ja sam ekspert! 8-)Original postavio iluzionista
ma nemoj da pricas :razz:Original postavio Liza Dennis
Zar sumnjas u Lizu!? 8-)Original postavio +UNHOLY GATES OF MIDIAN+
ne naravno..nego,lizo,mnogo si vamo,zapostavljas domacinstvo![]()
Pa kad je porodica bila preca od foruma!? 8-)Original postavio +UNHOLY GATES OF MIDIAN+
svaka cast![]()
Hvala, retko nailazim na ljude koji imaju razumevanje! 8-)Original postavio +UNHOLY GATES OF MIDIAN+
ih..takodje..
ali zato si ti tu..u svako doba![]()
BLUZ SVIRKA
ŠINOBUSI
KLUB STRATUS, ZEMUN
PETAK 24.03.2006.
22:30 h
KEEP THE BLUES ALIVE
...." pijte više mlijeka, a manje nafte "...
Vidimo se. Jedva cekam! Najbolja riba na svirci cu biti ja. Lako cete me prepoznati! 8-)Original postavio begešar
P.S. Ako ste izlazili u Templ, ja sam ona sto je bila najbolja riba na svirkama Pere Dzoa! 8-)
ko se mnogo hvali,sam se kvari![]()
Nemoj da se hvalis! 8)
necu,ali to se na tebe odnosilo![]()
Na moi!? 8)
si porsupuesto![]()
?Tu piensas a mi?Original postavio +UNHOLY GATES OF MIDIAN+
P.S. Tu no escribiste correcto se escribe, si, por su puesto! Ay nina... 8-)
si a tu..
perdona me,no se ekrir solo avlar..
odijo gramatika..
Ne razumem! :???:Original postavio +UNHOLY GATES OF MIDIAN+
komo no entjendes???
nemam blage s pisanjem samo govorim,znam da pricam sta god oces(eh serije..)..
a gramatiku pisanje itd.naucicu kad budem imala vremena da idem na neke casove..
Drz' se draga serija! 8)
necu,smorile me..
otkad nema ni judine zene ni cigana,pa ni one marijane na pinku,ja nemam vise zelju za spanskim serijama..
smooorilo me..posto ih gledam od perioda kasandre,ljovisne itd.
ponekad samo bacim pogled..ali spanski ostaje cool jezik ionako i ovako..![]()
Pošalji link