Ovih dana sam dobio ponudu za posao u Dubaiu. Rec je o poslu u hotelu. Zanima me da li je neko do sada imao iskustva na takvim poslovima?
Javi te mi se ako ste imali takva iskustva i reci te mi vase misljenje.
HVALA
Ovih dana sam dobio ponudu za posao u Dubaiu. Rec je o poslu u hotelu. Zanima me da li je neko do sada imao iskustva na takvim poslovima?
Javi te mi se ako ste imali takva iskustva i reci te mi vase misljenje.
HVALA
i ti hoces u Dubai e pa nek je i tebi sa srecom![]()
[font=Comic Sans MS]Ako si muško, valjda je OK; ako devojkama tako nešto nude, prvo neka pročitaju Ispovest iz harema[/font]
Upravu je mackica...pod udlovom da si zensko.Mada i ako nisi...mozda te budu guzili,hehehe!
Imam poznanika koje je proveo neko vreme u Dubaiu...mesec dva. ALi njemu matorici imaju neke poslove tamo,pa je on zevao...ubio se od dosade posle 5 dana.
Kaze da prostitucija CVETA I ZALIVA SE! I to ona fina hotleska!
Budi obazriva...vrlo obazriva.Mada i moj burazer je zapucao u Kinu i sve je ok.
moja sestra je otisla pre neku godinu u dubai.nesto preko fakulteta,u pocetku je radila u liptonovom restoranu brze hrane,stanovala sa nekim devojkama i imala bezveze platu ali posto joj je sve bilo placeno to joj je bio dzeparac.
kasnije je nasla posao u jednoj avio kompaniji tako da se preselila u abu dabi,tu je lova mnogo bolja
ako hoces da ostanes u yugi,vecito kukas onda mogu da ti pronadjem za svaku drzavu po jednu pricu kako je neko nayebaosta je sad obeshrabrujete?budi pametna i proveri pricu kao sto bi radila i da odlazis u svedsku ili nemacku,ali razloga za paniku nema
Hanibal...ne mozes da poredis svedsku i Dubai...yebiga sad! Meni je samo sumnjivo sto se pominje rad u hotelu,oslanjajuci se na pricu mog poznanika koju sam gore napisao.
Ali opet kontra argument tome je moj brat koji je zapucao u Kinu u sred pticijeg ripa i sveg srranja i na nevidjeno...i dao Bog nista mu ne fali...evo vec nekoliko meseci.
A period "inkubacije"sacekaj malo.U svako slucaju ako se ziv vrati,ne prilazi mu.![]()
ok ne mogu ali nije u redu plasiti devojku jer kao sto rekoh mogu za svaku zemlju da nadjem vise primera loseg provodaOriginal postavio PLESsitnihDEMONA
sama sam otisla prvi put u italiju i da sam slusala okolo kako me plase(znas sta je italija prostitucija ili ce da te teraju da krades ili te prodati ciganima)verovatno bih jos sedela u srbiji i plakala sto mi je losa plata
moja sestra poznaje devojku koja radi u hotelu,nasa devojka
jeste ima svega u dubaiju ali kao i svugde
jedini problem je sto ako upadne u merde malo se teze izvlaci ali to je druga prica.
IMALA SAM RAZGOVOR SA AGENCIJOM VEZANO ZA RAD U DUBAIU PROBLEM JE STO JE TAMO MALA CENA RADA A U DUBAIJU JE JE DOSTA SKUP ZIVOT TESKO DA USTEDIS DA PRENESES PARE OVAMO NI TAMO NE CVETA JEDINO EKSTREMNO BOGATI LJUDI SU SEICI KOJI POSEDUJU NAFNA POLJA NASI I ONI SA TAJLANDA RADE ZA SICU.KLIMA NE PITAJ VLAZNOT VAZDUHA KO IZDRZI NEKA PRICA.OD MENE TOLIKO A TI NAJBOLJE ODLUCI SAM.Original postavio Cickocoka
Moj prijatelj je radio u Dubaiu, zaista je skupo, a ima i neka fora sa izlaskom iz zemje,ako hoces da odes odatle, trebaju ti neki potpisi od poslodavca!!! Ne bih da te plasim, ali SAMA u Islamsku zemlju... NE IDIIII
Original postavio natali
ima poslova koji su super placeni, inzinjeri, tehnolozi u naftnim kompanijama, doktori. ja zivim ovdje vec 3 i po godine, i namjeravam jos dugo i dobro mi je. znam ljude koji su ovdje 10 godina. mladi bracni parovi, izinjeri, poslje tri godine rada kupe stan u srbiji, usput svijet proputujes. nije sve skupo. skupi su izlasci. oblacimo se povoljno, jer bude super snizenja, a treba ti samo ljetna garderoba. hrana isto kosta ko u srbiji. benzin je jeftinije od vode.
ako radis u normalnoj firmi, nemas problemeOriginal postavio mahamaja
jako mnogo nasih radi u hotelima u dubaijuOriginal postavio PLESsitnihDEMONA
Original postavio hanibaI77
emirati su bezbjedniji nego svaka evropska drzava.
e i ja se tu slazem visoko skolovani sa fakultetom sigurno su u boljoj poziciji to stoji u srbiji mozes da zavrsis sta hoces i corak sa faksom u celom svetu su i trazeni i placeni dok ovde ako se ne bavis politikom i ako neznas da lazes narod propao si.Original postavio blue flower
Neću da kažem drugarica
Devojka koja je išla samnom u osnovnu je dobila posao tamo kaže da joj je super.
Što čitaš kad ti škodi?
Preporucila bih ti da pokusas.
U svakom slucaju ne obaziri se na predrasude tipa: "sama u islamskoj zemlji" ili "procitaj knjigu o haremima".
Zivim u Dubaiu i mogu ti reci da se osecam sigurnije nego u nekoj svetskoj metropoli.
Dubai je vesternizovan i prilicno liberalan za jednu bliskoistocnu zemlju. Zena je zasticena, zato skoro i nema slucajeva silovanja i sl., jer su kazne rigorizne. Kriminala nema. I u pola noci mozes se voziti taksijem ili sedeti u nekom klubu a da ti dlaka ne fali sa glave. Nije retkost videti lokalke u abaji kako izlaze same bez muske pratnje u klub ili kafic, bar i sl. Ovo pisem zbog predubedjenja koja vladaju prema islamskim zemlajma a dolaze od ljudi koji nikad nisu krocili ni u jednu od njih.
I jos nesto: u Dubaiu, i uopste Emiratima, zivi oko sto pedeset nacija od kojih ima dosta Evropljana pa i nasih ljudi. I to dosta govori.
Sto se tice klime, osim letnjih meseci kad je velika vlaga, vreme je prijatno i toplo, posebno je lepo zimi.
A sto se tice komentara da seici imaju naftna polja, pa nije bas tako. Dubai-u ponestaju naftne rezerve pa su izvor novca pre svega nekretnine i turizam.
To je malo o Dubai-u. Pa srecno ma sta odlucis!
ali jedno mi nije jasno - kako naci posao u emiratima? vidim po netu ima puno agencija koje nude posao, rade regrutaciju itd ali mi sve to pomalo deluje kao sarena laza (mi smo ovde navikli na kojekakve jezde i dafine). poslao sam cv u par takvih agencija ali sve one rade po principu - plati pa ces mozda da dobijes kontakt sa poslodavcem. i jos nesto, kakvi su uslovi rada tamo za inzinjere (masince), da li je to neki "robovlasnicki" rezim ili onakav kakav je na zapadu?
Ja bih u Dubai da radim...kakve ko normalne i ozbiljne ponude ima....![]()
Da li mozemo da se cujemo privatno po pitanju Dubai-a , po potrebi vise informacia. Moj e-mail [email protected]
Da li mozemo da se cujemo privatno po pitanju Dubai-a , po potrebi vise informacia. Moj e-mail [email protected][/QUOTE]
da li neko moze konkretno da mi kaze odakle da pocnem sa trazenjem posla.
ili da mi kaze gde u beogradu postoji ta agencija, pa da odem da vidim, gledala sam oglase za it sektor tamo traze programere najvise kakvo je stanje za mreže a drugo pitanje je da li ja kao inženjer šumarstva mogu tamo da nadjem neki posao i da li bi me oni zvali s obzirom na diplomu?
Interesuje me odlazak u Dubaji na duži period. Molim sve koji imaju neke informacije o tome kao dobiti posao, kolike su zarade ( bankarstvo, računovodstvo, revizija) i da li postoji potražnja za ovim profilima, koliki su troškovi života, kakav je društveni život i td. Hvala svima unapred!!!!!!!
Tamo ti se neisplati da ides da zivis , Indijci rade za male pare sve vrste poslova , sve je skupo a plate za strance su male.
Ne mislim da radim poslove koje rade Indijci... Naveo sam koje oblasti me zanimaju (bakarstvo, revizija, računovodstvo), imam potrebne certifikate i govorim engleski odlično, ali ne znam kolika je potražnja za ovakvim zanimanjima tamo.. i ne znam koliko su ovi poslovi plaćeni....
Takođe, mislio sam da odem na par godina, a ne da ostanem za stalno..A i ne možeš ostati stalno jer ne možeš da dobiješ državljanstvo!!
hey svima,novi sam na forumu tako da ako ubacim koju oznaku vise ne zamerite
danima vec surfujem netom i iscitavam sve moguce forume o zivotu na bliskom istoku.
Cekam da mi odobre radnu dozvolu za Katar pa da palim..
Interesuje me da li neko zivi u Kataru i kakvi su uslovi zivota.
pozz
Pošalji link