SNOVI - Strana 8
Strana 8 od 66 PrvaPrva ... 4567891011121858 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 176 do 200 od 1637

Tema: SNOVI

Ističe se miss (avatar)
    Učlanjen
    17.01.2004.
    Reputaciona moć
    54

Podrazumevano

Citat Original postavio Tinar
    Citat Original postavio wild_child
    Sanjala sam da se ljubim sa devojkom O_o ops: :wink:
    Joj, ja sam jedno vreme redovno imala takve snove. Tako sam se istripovala da sam lezbos da sam htela da crknem. :shock: Dobro je, sve se vratilo u normalu. 100% 8)
    c c c ...ako cete da se muvate imate pp :wink:

Moderator wild_child (avatar)
    Učlanjen
    29.05.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    935

Podrazumevano

Citat Original postavio miss
    Joj, ja sam jedno vreme redovno imala takve snove. Tako sam se istripovala da sam lezbos da sam htela da crknem. :shock: Dobro je, sve se vratilo u normalu. 100% 8)
    Ajde sa nama......volimo trojku

Legenda snaja88 (avatar)
    Učlanjen
    12.06.2003.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    148

Podrazumevano

A sta kazete za cetvorku :wink: ?
    I ja sam par puta sanjala da se ljubim sa nekim,ali nisaam videla lice,a znam da je bila devojka!I bilo je bljak,nekako ljigavo sta znam :? ali snovi ne skode,jel da 8) ?

Ističe se miss (avatar)
    Učlanjen
    17.01.2004.
    Reputaciona moć
    54

Podrazumevano

Ajde sa nama......volimo trojku
    ...dje me nadje....

Ističe se miss (avatar)
    Učlanjen
    17.01.2004.
    Reputaciona moć
    54

Podrazumevano

Citat Original postavio snaja88
    A sta kazete za cetvorku :wink: ?
    I ja sam par puta sanjala da se ljubim sa nekim,ali nisaam videla lice,a znam da je bila devojka!I bilo je bljak,nekako ljigavo sta znam :? ali snovi ne skode,jel da 8) ?
    aj,sta se ti sad trpas...

Ističe se miss (avatar)
    Učlanjen
    17.01.2004.
    Reputaciona moć
    54

Podrazumevano

i,da...sta svi imate fobije od tog ljubljenja dve devojke...ja niokad nisam sumnjala u svoju seksualnost,a poneki put se ljubim sa drugaricama...onako iz zezanja...(ne mislim u obraz ili na blic,nego normalno,sa jezikom),al to na nekim zurkama i tako iz zezanja...pa sta...

Moderator wild_child (avatar)
    Učlanjen
    29.05.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    935

Podrazumevano

Ma sto vise to bolje

Domaćin *november rain* (avatar)
    Učlanjen
    24.06.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    65

Podrazumevano

i,da...sta svi imate fobije od tog ljubljenja dve devojke...ja niokad nisam sumnjala u svoju seksualnost,a poneki put se ljubim sa drugaricama...onako iz zezanja...(ne mislim u obraz ili na blic,nego normalno,sa jezikom),al to na nekim zurkama i tako iz zezanja...pa sta...
    fuj...

Ističe se miss (avatar)
    Učlanjen
    17.01.2004.
    Reputaciona moć
    54

Podrazumevano

Citat Original postavio *november rain*
    fuj...

Legenda Tinar (avatar)
    Učlanjen
    24.10.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    135

Podrazumevano

Joj, ja ne bi mogla. Mada, ljubila sam se jednom sa najboljim drugaricama moje sestre od tetke, sa kojima sam se tada druzila. Bilo je to odavno, i poshto nijedna nije imala iskustva rekosmo "Ajde samo da probamo". I to je to. Ne sumnjam u svoju sexualnost, ali ne mogu ni za shta 100% da tvrdim (mislim, kako ce biti u buducnosti). Mozda postanem lezbos (ne daj boze!!!).

Aktivan član
    Učlanjen
    25.09.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    42

Podrazumevano

sta fali tome :wink:

Domaćin Moon Child (avatar)
    Učlanjen
    12.09.2004.
    Reputaciona moć
    73

Podrazumevano

ja sam nocas sanjala...uh,nekakve inceste.
    ma bolje da ne pricam.bolesno je.

Elita bleach (avatar)
    Učlanjen
    11.01.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    87

Podrazumevano

ufff sanjala sam da mi je pola odeljenja poginulo u saobracajnoj nesreci gde su svi bili u tamvaji... dok smo se mi zezali u gurkali po sinama :shock:
    ja se inace retko vozim prevozom, pa samim tim i tramvajima, a bas taj dan sam isla na Nbgd i bas sam se istripovala sta ce da se desi...
    neko mi rece da produzavas zivot onome za koga sanjas da je umro
    ma strasno... Pp

Zainteresovan član
    Učlanjen
    30.04.2004.
    Reputaciona moć
    37

Podrazumevano

Citat Original postavio bleach
    ufff sanjala sam da mi je pola odeljenja poginulo u saobracajnoj nesreci gde su svi bili u tamvaji... dok smo se mi zezali u gurkali po sinama :shock:
    ja se inace retko vozim prevozom, pa samim tim i tramvajima, a bas taj dan sam isla na Nbgd i bas sam se istripovala sta ce da se desi...
    ma strasno... Pp
    ZELEZNICKA PRUGA - iznenadni susret,daleki put,prijatna poseta,cuvaj se ljubomore
    TRAMVAJ – okruzen si neiskrenim osobama
    SAOBRACAJNA NESRECA – doziveti: veliki dobitak u zapocetom poslu @ videti: sreca ce te mimoici

Ovo sam ishcheprkala iz nekog sanovnika
    Don't worry...imam i ja izopachene snove...
    Sanjala da me neko vija po paklu...okrecem se za sobom, vidim neka baba gleda u mene...opet vratim glavu nazad i nastavim da trchim...okrenem se opet za sobom...vidim baba opet gleda u mene i trchi zamnom i ja joj zafiljaachim neki crveni mobilni u facu!!!
    Najgore od svega je shto sam trchala gola ops: ops: ops:

Elita bleach (avatar)
    Učlanjen
    11.01.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    87

Podrazumevano

Citat Original postavio XeNiA_nS
    ZELEZNICKA PRUGA - iznenadni susret,daleki put,prijatna poseta,cuvaj se ljubomore
    SAOBRACAJNA NESRECA – doziveti: veliki dobitak u zapocetom poslu @ videti: sreca ce te mimoici
    uf, mimoici ce me sreca, dakle...
    nikad se ne bih setila da bacim pogled u sanovnik
    uglavnom se iznerviram kada ne pronadjem sta mi treba 8)

Sanjala da me neko vija po paklu...okrecem se za sobom, vidim neka baba gleda u mene...opet vratim glavu nazad i nastavim da trchim...okrenem se opet za sobom...vidim baba opet gleda u mene i trchi zamnom i ja joj zafiljaachim neki crveni mobilni u facu!!!
    la la la la la... dakle, nisam jedina koja sanja, malo je reci, izopacene snove Pp
    heh, 'de bre nadje drveni mobilni?... ah da, mesto radnje je u paklu kako se toga nisam ranije setila...

Zainteresovan član
    Učlanjen
    30.04.2004.
    Reputaciona moć
    37

Podrazumevano

uf, mimoici ce me sreca, dakle...
    uglavnom se iznerviram kada ne pronadjem sta mi treba 8)

la la la la la... dakle, nisam jedina koja sanja, malo je reci, izopacene snove Pp
    heh, 'de bre nadje drveni mobilni?... ah da, mesto radnje je u paklu kako se toga nisam ranije setila...
    Ma nije drveni vec crveni bre!!! 8)
    Chudno je to shto pakao uopshte nije izgledao onako kako ga prikazuju Sve je naizgled tako mirno i spokojno, a da to je samo maska...treba to videti...ne moze se lako opisati...i taman kad sam doshla do lucid momenta...probudila sam se!!! DAMN IT!!!
    Jedina dobra stvar iz svega ovog...shto sam ishcheprkala iz sanovnika je da kada gadjash neshto...navodno ce ti se ispuniti neka zelja...a ostalo je sve tako mrachno...blah... :? Ma sve ima svoju simboliku

Legenda Shinoda (avatar)
    Učlanjen
    13.03.2004.
    Pol
    muški
    Pancevo, centar juznog Banata, prestonica piva i brojnih zanata :lol:
    Reputaciona moć
    158

Podrazumevano

Jao ovo moram da ispricam...
    Sanjao sam pre neko vece da se nalazim na mapi iz jedne igrice...Tu se organizuje kao neka zurka i ja plesem sa DZejem Ramadanovskim!!!Xaxaxaxxaxa kako sam se kidao od smeha kad sam se probudio BRUKA!!!

Zainteresovan član
    Učlanjen
    06.08.2004.
    ...beli oblacic na 50 km severo-zapadno od Bg-a...
    Reputaciona moć
    34

Podrazumevano

Ajoooj,koliko smo puta moje drugarice i ja to radile...Ali to sve isto na zurkama ili pod dejstvom alkohola 8) I ne kajem se zbog toga, iako sam 100% HETERO

Zainteresovan član Crazy_creature (avatar)
    Učlanjen
    19.05.2004.
    Reputaciona moć
    37

Podrazumevano

Haha.. kad pominjete to,pre neko veche sam sanjala Petu W. kao Samanthu iz Sex& The city... ljubile smo se... ... eto vam ga na homofobichari...

Buduća legenda Bliznakinja (avatar)
    Učlanjen
    02.11.2003.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    132

Podrazumevano

Citat Original postavio Crazy_creature
    Haha.. kad pominjete to,pre neko veche sam sanjala Petu W. kao Samanthu iz Sex& The city... ljubile smo se... ... eto vam ga na homofobichari...
    Перверзијо једна ..ц ц ц

Elita mortishaaa (avatar)
    Učlanjen
    29.08.2003.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    85

Podrazumevano

to ono sto si mi pomenula u poruci? SHOCK
    p da ... ako sanjas da je neko drugi umro, a ako sebe sanjas ... bilo je o tome reci i na ovoj temi ... ali ja to znam i od pre (8
    hm ... koliko puta da kazem da svaki covek ima svoje vidjenje svake od stvari koje sanja i da ih samo on moze sam rastumaciti SHOCK ... dakle ... seti se sta prvo pomislis kad se setis ~tramvaja, ~sina, ~gurkanja i sl. dobices vec neku ~pricu ... (8 mada meni to nikad ne uspeva (8

~ ~ ~ ~ ~
    Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
    ~ ~ ~ ~ ~
    DON'T WORRY BE HAPPY ((;
    PEACE

Aktivan član Inspector (avatar)
    Učlanjen
    22.07.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    44

Podrazumevano

E sada ja mislim da neki snovi imaju simboliku a neki nemaju !!! Pzi sad ovo :
    Najstariji san koga se secam jeste san kada sam imao 7 godina sanjao sam da sam ja sa nindza koranjacama i nesto se rokam sa nekim retardima !!! (ovo je inace jako glup san bez ikakvog smisla)

E sad sledi san sa itekako strasan : bilo je bombardovanje (drugi dan) ja sam bio u garazi i dosla je jedna devojcica kod mene celu noc smo igrali monopol i ja sam zaspao pred zoru, sanjao sam da je dzinovski majmun dosao u nasu ulicu poceo da rusi sve pred sobom isao je od kuce do kuce kako se poriblizavao odjeci su se sve jace i jace culi i odjednom je dosao do moje zgred onda me je on kroz staklo od ulaznih vrata pogledao a glava mu je bila kao moje telo. Gledao me je i odjednom se okrenuo i naglo udario u drugu zgradu u sobu u kojoj je zivela ta devojcica probudio sam se sav drhtajuci !!!

Onda sam nekoliko puta sanjao da padam u dubinu bunara ili sa neke zgrade i kada padnem osetim jak pritisak i probudim se. (ako moze neko da mi protumaci sta to znaci posto to cesto sanjam)

E sad jedan totalno neobnjasljiv san: to je bilo pre godinu dana mom drugu se tad gradila kuca odjednom sam se nasao u njegovoj neizgradjenoj kuci i tu se pojavio lavirint, trazio sam mog najboljeg druga u njemu ali ga nisam nasao !!! Sutradan u skoli sam rekao drugu sta sam sanjao, a on nije mogao da veruje jer je i on sanjao da je u lavirintu i da trazi mene u njemu, a jos jedan nas drug je sanjao nesto slicno ali ne isto !!!

I zadnji san koji sam se valjao od smeha kada sam se probudio jeste da sam bio u ruskom ruletu sa jos 4 moja druga, a milan (voditelj) nas je odvaljivao od zezanja !!! Sta kazete na ove glupe snove !!!

Elita mortishaaa (avatar)
    Učlanjen
    29.08.2003.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    85

Podrazumevano

Citat Original postavio Inspector
    Onda sam nekoliko puta sanjao da padam u dubinu bunara ili sa neke zgrade i kada padnem osetim jak pritisak i probudim se. (ako moze neko da mi protumaci sta to znaci posto to cesto sanjam)
    ti dozivis pad? RoLL to su inace klasicni snovi, koje svi sanjaju ... oni su neka vrsta valjda zastitnih? ... u glavnom, organizam se stiti bi\udjenjem od njih ... tako napr. sanjas da lei lopta ka tebi i taman da te udari ti se probudis ... p me cudi da si ti zaista padao ... ? ...
    a ovi ostali tvoji snovi samo potvrdjuju 'moju' teoriju o ~slaganju kockica ... samo onaj trip ~istih snova ne znam da objasnim ROLL

~ ~ ~ ~ ~
    Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
    ~ ~ ~ ~ ~
    DON'T WORRY BE HAPPY ((;
    PEACE

Aktivan član
    Učlanjen
    25.09.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    42

Podrazumevano

Nocas ti ja sanjam da su ukinuli evre u Srbiji. I sad ja ne znam sta cu, ono, svi oplakuju & tuguju
    a ja razmisljam, pa sta i ovi evri nesto vrede samo da izadjemo iz zemlje.
    Pa onda pocnem da se svadjam sa sestrom, u stvari da je izje8em; dam joj $ za dinare.
    HAOS
    LooLOoloLOLoO :x

A?

Aktivan član
    Učlanjen
    25.09.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    42

Podrazumevano

Juce mi drug prica strasan san. On je8o svoju rodjenu sestru, ja se slogiram, :shock: maltene ga sazaljevam.
    Oce neko da mi objasni makar otprilike sta to znaci!?

Slične teme

1. Eh ti snovi
    Autor Maxy u forumu Ljubav i seks (18+)
    Odgovora: 42
    Poslednja poruka: 16.10.2005., 10:33
  2. Snovi
    Autor DAMBLDOR u forumu Fudbal
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 24.04.2005., 01:05

Pravila za slanje poruka

• Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor