Ih,kako znam.D**am se bre,pominjao si na nekom pdf-u pa su te zezali kako je auto koji Turčin dizajnira go k**ac.
P.S.Više volim 406 al' ni 307 nije loš.![]()
zanimljiva tema...![]()
sanjala sam da imam saksiju u kojoj raste biljka koja umesto lisca ima salamu
edit: tek sad vidim da je tema stara 100god xD
Pred ženom da kleči 1000 muškaraca, ona bi izabrala onog koji je čak ni ne gleda.
Ja sam sanjao da sam ozenjen, da mi je zena neka mnogo lepa devojka, i da smo se posvadjali. Onda sam je jurio ulicama Amsterdama da se pomirimo, i pojavi se niotkuda druga likusa, jos bolja od ove prve. I kaze mi, u'vati za bulju onu koju hoces da kresnes...(lol) I ja zgrabim kao ovu moju zenu, i tu se pomirimo, i ta druga riba kaze nesto u tripu, bravo, ja sam njena sestra, mi smo se udale u Belgiji.
I tu se probudim.![]()
You just don't get it. I'm not locked in here with you....
You're locked in here with *ME*...
sanjao sam jednom da me neka rugoba, vampir mazi, dok mu ja sedim u krilo.. o.o
Angel, sanjao sam i ono sa pacovima, nesto slicno XD
a jedan smesan san koji sam imao je bio kada je moj drug u zenskom kupacem kostimu igrao breakdance XDDD
btw, el znate onaj osecaj kada pokusavate da se probudite iz sna a ne mozete? XD isto tako sam sanjao da se krecem nekom stazom i mislim nesto kao ''ovo je realisticno, ali opet sta cu ja ovde, ovo ce da bude neki kosmar moram da se probudim'' posle krecu da se cuju cudni zvuci i ja krecem da grizem svoju ruku ne bi' li se probudio, kada sam se na silu probudio ruka mi je bila sva izbalavljena ;_;
Never give up! Never give in! Rise from the fire if you're gonna win.
Ja ne smem da pisem o svojim snovima. Ima dece ovde, a i onih sa slabim stomakom![]()
aaaaaaaantibiotik!
Danas sam sanjao da sam jeo kolace sa drugom, pa otisao do trafike zajedno sa njim da kupimo kecap da ih prelijemo.
Inace ja svaki dan sanjam nesto.
Svako sanja svaki dan..samo se neki ne secaju..neki da
A sanjamo i vise snova,nekad i do 5
ima vezbi cijim praktikovanjem mozete da se setite svakog sna..
I feel like a modern day patriot,
With a mind of a God and a hearth of an atheist.
Netacno. Ima osoba koji ne sanjaju uopste, a neki sanjaju jednom godisnje, mesecno, itd...
Ja ama bas svaki dan sanjam. Sanjao sam bombardovanje Beograda, a ja bio na kalisu u snu, pa sam sanjao da sam krao sa ribom lekove od Doktor Hausa. Mislim, bolest. XDD
ja sam pre neki dan sanjala da sam se udala za nekog arapina koji je vozio citoen c5![]()
![]()
![]()
Vreme nije uzalud potroseno ako uzivas dok ga uzalud trosis :)
-'Bem ti i skolu i drzavu u kojoj se Sretenje nadoknadjuje :roll:
Gresis
SVAKO sanja svake noci(osim onih koji ne spavaju) i to u REM fazi gde je mozak aktivan i procesuje secanja uglavnom iz prethodnih dana..
Verovatno si se probudio tokom noci nekad,posle sna..mozda se ujutru toga neces ni secati,kao ni sna..najbolje je da se to zapisuje,malo se teze pamti..
poenta je,san se mora pojaviti u REM fazi,a posto je ona UVEK prisutna kad spavamo(jedan period sna) onda znamo svako sanja//
Iako se dosta ljudi ne seca sna,pa misli da uopste ne sanja...
Postoji i mogucnost indukovanja secanja,samo se podsetite pre spavanja na to,i veca je verovatno.. kao i za lucidan san,iako to trazi malo vise vezbanja.
Lakse ce se pojaviti ako vodite dnevnik snova,ako redovno pamtite i zapisujete sta ste sanjali,narocito posle meditacije pre spavanja..
Lucidan san je za mene dojajna stvar xD
a on moze voditi i do astralne projekcije,iako ni sam ne znam kako..ebiga,dugo nisam posetio tu temu na ovom forumu.. ebes ga,to je jos teze
I feel like a modern day patriot,
With a mind of a God and a hearth of an atheist.
Lucidni snooooooooviiiiiiiiiiiiiiiiiii<3333333333333333333 3 Samo cu reci fak jea![]()
And what it all comes down to,Is that I haven't got it all figured out just yet
'Cause I've got one hand in my pocket
And the other one is giving the peace sign
Najbolje i najludje snove sanjam kada ucim kasno uvece... Ne zelim da napisem najludji... Ali sinoc sam sanjala kako zurim na kontrolni iz fizike, i svracam u knjizaru da kupim olovke... A onda me presretne neki kreten (koji me inace stvarno juri mesecima), i pocne da mi se nabacuje... Ja mu kazem kako zurim na cas, a on pocne da place i polomi mi olovke... Onda sam se vracala u knjizaru da kupujem olovke, a on je nastavljao da mi lomi olovke... I nisam stigla na fiziku da popravim ocenu... -.-
Kako se Sunce bude dizalo, tuga ce nestati. Ona je kao magla.
Gospodin predsednik vlade pridržava alat ministru policije dok ovaj obija trafiku!
Angel, prestani, vec sam te poceo zamisljati kao debeloguzog monstruma sto fata malu decu preko interneta...jos jedna tema na kojoj kazes nesto lose o sebi i ja ne znam sta cu si uciniti...
@tema
U poslednje vreme se ne secam ni da li sam uopste nesto sanjao...
"Da bi mogao da radiš sve ono što želiš, treba da se rodiš ili kao kralj ili kao ludak." - Aristotel
Kakve veze imaju svinje ljudozderi sa vatanjem male dece preko interneta? :/
Gospodin predsednik vlade pridržava alat ministru policije dok ovaj obija trafiku!
Pa svi znaju da svinje mesozderi hvataju malu decu preko interneta...znam to iz licnog iskustva...![]()
![]()
"Da bi mogao da radiš sve ono što želiš, treba da se rodiš ili kao kralj ili kao ludak." - Aristotel
Ja stvarno ne volim svinje uopste. :/
Ni ja ih ne volim jos od tog kobnog dana... ):
Imala sam juce lucidni san. What a feeling. :')
"She lives in a fairytale, somewhere too far for us to find,
Forgotten the taste and smell of a world that she's left behind..."
Kako sam sanjala dobar san sinoc. Neku bajku ili nesto. Sa zmajem. Ne mogu da se setim tacno.
...Fazon je u tome sto sam bila musko u tom snu. O.o
Pošalji link