Zanima me da li mi je sa CRO pasošem potrebna viza za London?
Naime letim iz Budimpeste za London(Slecem na Gatwick) pa onda sa istog aerodroma imam let za Cork(Republic of Ireland) za koju ne treba viza sa CRO pasosem.
Zanima me da li mi je sa CRO pasošem potrebna viza za London?
Naime letim iz Budimpeste za London(Slecem na Gatwick) pa onda sa istog aerodroma imam let za Cork(Republic of Ireland) za koju ne treba viza sa CRO pasosem.
Treba ti viza, za London sa cro pasosem.Treba da izvadis tranzitnu vizu....Pozzz
Jel imaju pregledi na aerodromu,odnosno da li se jos uvek pokazuju pasosi?
Apsurdno mi je da dam 50 evra za tranzitnu vizu,a povratna karta budimpesta-dublin me je izasla oko 100 evra?
Da li moze da se prodje i bez tranzitne dozvole?
Ufff stvarno ne znam. Ipak mislim da moras imati tranzitnu vizu, ako nemas direktan let za London.
Mozes rizikovati, ali ako te uhvate..ne znam. Bolje proveri , na sajtu ambasade. Pozzz
Nemoze ja sam imala slicnu soluciju pa sam odustala,nemozes proci bez tranzit.dozvole
palcica
Ne treba ti uopste Viza sa CRO pasosom ni za jednu od tih destinacija!!! Upravo je ukinuta za UK, a za Madju i Republic of Ireland nije ni trebala.Original postavio Bogdan83
kada putujes za neku drugu zemlju ,a samo tranzitiras kroz Englesku,dobijes visu na aerodromu,ciji god pasos da imas.Ja imam Srpski,pa kada sam isla za USA,provela sam jedan dan u Londonu .....Na aerodromu su mi dali visu,naravno ,morala sam da predhodno imam rezervisan smestaju u hotelu .....
Original postavio Bogdan83
Ne treba ti viza za UK i Irsku jer su je od skoro ukinuli.
Navodno da od 1. Aprila ne treba viza za CRO pasos. Pozdrav.
Pošalji link